Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Σου ειπε κανεις Τζωρτζ πως πηγα Ταυλανδη για σεξοτουρισμό και μόνο?!
Ρε bajas μετα απο τοσον καιρο εδω μεσα θα επρεπε να ξερεις οτι το πρωτο μας μελημα στο φορουμ ειναι να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες    ;).  Αν τους πεις οτι δεν πας μονο για σεξ θα σε πουνε ψευτη οποτε ριξε καλου-κακου και κανενα υμνο για την παταγια για να ξεμπερδευεις. Αν κανεις και καμια αναλυτικη περιγραφη για το ποσες φυστικωσες και πως ακομα καλυτερα!

Ακου λεει δεν πηγε μονο για σεξοτουρισμο, τωρα κουτοχορτο τρωμε εμεις δηλαδη?  :rolleyes: 

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Γεια σας αδελφια,

7 + σημερα!!

Αν ειναι καποιος κατω ας στειλει ΡΜ να βρεθουμε. Πρεπει να βοηθησουμε  :knockinb: τα κοριτσακια να βγαλουν κ΄αλλα λεφτακια...

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φαντομά πέταξες τον χαρταετό σου???

sanam03mar03_2469_w.jpg

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τζων μήπως δεν υπάρχει και ο καρκίνος? :think:

οχι αυτος υπαρχει και τρανη αποδειξη ειναι ολοι οι ανθρωποι γυρω μας
που πεθαινουν απο αυτον. Υπαρχει κανεις μας που δεν εχασε κοντινο
προσωπο απο αυτο το πραγμα? οχι...
ενω στο aids σου παω στοιχημα οτι κανεις δεν εχει κοντινο προσωπο
που εφυγε απο αυτο,ενω στην πραγματικοτητα υποτιθεται οτι αυτη
η αρρωστια θεριζει...

ξερεις ομως τι συμβαινει? στο τελος τεζερνεις απο τα φαρμακα που
σου δινουν για την αρρωστεια και οχι απο την αορατη αρρωστια!

Παιδια ξυπνατε...αν υπηρχε aids με γεωμετρικη προοδο και ακριβεια
επρεπε σε λιγα χρονια ολος ο πλανητης να εχει aids.
Η αφρικη θα ηταν σκετα δαση χωρις ανθρωπους. Οι ελληνες
τοσο μαμικουλες σα λαος και να ειναι σχεδον 0 το ποσοστο επι τις εκατο
aids στην ελλαδα? και μη μου πειτε οτι οι λεβεντες ολοι εμεις ολοι
ειμαστε δα τοσοοοοοοο προσεκτικοι και ολοι βαζουν φουσκες...
Και μη μου πειτε οτι ολες οι Ταυλανδεζες π.χ ειναι τοσοοοοο προσεκτικες.
Ειδικα εκει επρεπε οι μισες να εχουν aids με τοσους "αρρωστους" να
τν επισκεφτονται.εγω νομιζω οτι πρεπει να αναθεωρησετε μερικα πραγματα
για το aids. ολλες αυτες οι αρρωστιες ειναι απο τα εργαστηρια...
ειναι για να γινετε τζιρος...ειναι φως φαναρι. Τοσα χρονια τοσα λεφτα
τοσο ψαχιμο,τοσες βελτιωσεις η ιατρικη και δεν εχει βρεθει τιποτα...
μην τρελαθουμε...

το MAGIC JONSON το σωσανε ομως γιατι ειχε τα κονε...μεγαλο ονομα...
απο τι το σωσανε...???? απο την αορατη απειλη????!!!!
δεν αφηνουν οι Αμερικανοι παιδια να εξαφανιστει η αρρωστια aids.τελος.

θα υπαρχει απειρα χρονια μεχρι να σκεφτουν μια αλλη τοσο "θανατηφορο"
αρρωστια και να πουν οτι βρηκαν φαρμακο!

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φτου γαμωτο, ξεχασα οτι ειναι Καθαρη Δευτερα σημερα. Καλα που μου το ειπες φευγω καρφωτος να αγορασω λαγανα    :headbang: :headbang: :headbang:
Μη ξεχάσεις να πάρεις και ταραμοσαλάτα ή θα την φτιάξεις μόνος σου? :think:

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε bajas μετα απο τοσον καιρο εδω μεσα θα επρεπε να ξερεις οτι το πρωτο μας μελημα στο φορουμ ειναι να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες    ;).  Αν τους πεις οτι δεν πας μονο για σεξ θα σε πουνε ψευτη οποτε ριξε καλου-κακου και κανενα υμνο για την παταγια για να ξεμπερδευεις. Αν κανεις και καμια αναλυτικη περιγραφη για το ποσες φυστικωσες και πως ακομα καλυτερα!

Ακου λεει δεν πηγε μονο για σεξοτουρισμο, τωρα κουτοχορτο τρωμε εμεις δηλαδη?  :rolleyes: 

Ειδικά ο fantomas δεν θα έπρεπε να μιλάει. Εμείς τουλάχιστον πάμε – φεύγουμε, ενώ εσύ έμεινες μόνιμα. Πρέπει να είσαι ο ποιο σεξομανής του forum, δηλαδή ήμαρτον :o. Και μην πεις ότι έχεις πλέον εγκαταλείψει το σπορ. Οι ελληνίδες έχουν βγάλει νέα θεωρεία: αρκεί που το σκέφτεσαι. Κι αφού αποφάσισες να μείνεις μόνιμα, αυτό σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι και  τίποτα άλλο. Και μόνο που μπαίνεις εδώ κερατώνεις τη γυναίκα σου. Κουτόχορτο τρώνε νομίζεις. :2funny: :2funny: :2funny:

Όταν λέτε ορισμένοι ότι δεν πάτε μόνο για sex εννοείτε ότι πάτε και για sex, έτσι δεν είναι; Αν δεν είχε sex δηλαδή θα πηγαίνατε πάνω από μία ή δύο φορές στην ίδια χώρα; Δηλαδή όσοι λένε ότι πηγαίνουν μόνο για sex νομίζετε ότι περνάνε όλη τη μέρα στο κρεβάτι και δεν κάνουν τίποτα άλλο; Νομίζω λέμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια.

Τέλος πάντων μου δώσατε την ιδέα. Ο τίτλος του επόμενου ταξιδιού μου είναι: Δημιουργία άλλοθι. Αι σιχτίρ, δεν πάω Παττάγια.
Εγκαταλείπω και όλα τα τιλάκ. :rockon: :rockon: :rockon:

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για να πούμε και του σεξοτουρίστα το δίκιο η πατταγιάνικη ρουλέτα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• Russian Roulette.jpg
    Russian Roulette.jpg
    47,5 KB · Εμφανίσεις: 18

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ειδικά ο fantomas δεν θα έπρεπε να μιλάει. Εμείς τουλάχιστον πάμε – φεύγουμε, ενώ εσύ έμεινες μόνιμα. Πρέπει να είσαι ο ποιο σεξομανής του forum, δηλαδή ήμαρτον :o. Και μην πεις ότι έχεις πλέον εγκαταλείψει το σπορ. Οι ελληνίδες έχουν βγάλει νέα θεωρεία: αρκεί που το σκέφτεσαι. Κι αφού αποφάσισες να μείνεις μόνιμα, αυτό σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι και  τίποτα άλλο. Και μόνο που μπαίνεις εδώ κερατώνεις τη γυναίκα σου. Κουτόχορτο τρώνε νομίζεις. :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλαρακο, αυτα που γραφεις ειναι αναξια σχολιασμου, μην το κουραζεις συνεχεια, δε με γνωριζεις προσωπικα για να φτασεις στο σημειο να αποκτησεις τετοια κριτικη ικανοτητα για το τι ειδους ζωη κανω. Εισαι βαθεια νυχτωμενος  :sleeping:. Μην κρινεις τους αλλους κοιταζοντας τον εαυτο σου στον καθρεφτη.
Διακρινω επισης οτι συνεχεια αναφερεις το γεγονος οτι μενω εδω περα και αναλωνεις το χρονο σου σε ατυχεστατα συμπερασματα και ζηλοφθονα ευχολογια. Τις προαλλες ουτε λιγο ουτε πολυ ελεγες χαιρεκακα οτι στο μελλον θα ειμαι στην Ελλαδα και θα μετραω μερες αντιστροφα σαν και εσενα. Αν εχεις σκασει απο τη ζηλεια σου επειδη μενω Ταυλανδη ενω εσυ οχι δεν εχεις παρα να κανεις το ιδιο. Αλλα    :shit: 
Ελαττωματα μπορει να εχω πολλα αλλα την ελληνικη μιζερια την εχω μειωσει στο ελαχιστο. Κοιττα να ξεκολησεις και εσυ απο τη δικη σου μιζερια αντι να θελεις να τη μοιραστεις με τους αλλους.

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Fantomas, τόσο τις προάλλες όσο και σήμερα έκανα πλάκα. Δυστυχώς δεν το κατάλαβες. Μάλλον ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να αποτυπώσει τις πραγματικές μου σκέψεις. Κι εσύ από την άλλη τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Φυσικά και δεν θα μπορούσα να σε κρίνω αφού δεν σε γνωρίζω. Αυτό είναι αυτονόητο. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για σένα. Πάντως το χαρακτηρισμό χαιρέκακος δεν τον δέχομαι με τίποτα. Επαναλαμβάνω έκανα πλάκα. Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα. Γνωρίζα και γνωρίζω πολύ καλά, όπως όλοι άλωστε, ότι δεν μπορούν να σε διώξουν αφού είσαι παντρεμένος εκεί.
Και κάτι τελευταίο: έχω κι εγώ πολλά κακά άλλα όλα είναι σε σχέση με τον εαυτό μου. Με τους άλλους είμαι κύριος.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Οκ φιλε αν ειναι ετσι σου ζητω ταπεινα συγνωμη. Εχεις δικιο οτι πραγματικα δεν καταλαβα το υφος σου οπως επισης και οτι ο γραπτος λογος ξεγελαει...και παλι συγνωμη 

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σου ειπε κανεις Τζωρτζ πως πηγα Ταυλανδη για σεξοτουρισμό και μόνο?!
Απλα, προσέχω για να εχω!
Στην προκειμενη περίπτωση την υγειά μου!
Καλα το κανεις φιλε και προσεχεις οπως και ολοι αλλωστε :sunglasses:,εγω σχολιασα το ακαποτο :grin:
και προσθεσα οτι παρασημο μπορεις να κολλησεις και με προφυλακτικο,για περισσοτερα σε αλλο θρεντ.
Αφου νοιαζεσαι για την υγεια σου τι λες για την ραδιενεργεια και το φοβο πτωσης απο αεροπλανο :2funny:
Να προσεχουμε αλλα οχι να γινεται νευρωση :huh:εχω δει και ζευγαρια να κανουν ερωτα με προφυλακτικο :headbang:
Καλυτερα εχω να παω απο σεξουαλικο νοσημα :huh: παρα απο εργατικο ατυχημα :huh:

Και μην ανυσηχεις δεν εισαι ελεφαντας.

Καλες ειναι και οι "σεξοπεριγραφες"  Φαντομα, εχουν μια μοναδικοτητα. ;)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ερημια σημερα, ολοι χαρταετο πετατε? Που σαι ρε κυκλαδες? Ηρθαν τα κρουαζιεροπλοια με τις τουριστριες και μας εκλασες?
Παρτε για να ευθυμησουμε λιγο ενα βιντεακι απο εναν loser farang. Ενας απο τους πιο διασημους ζητιανους της Μπανγκοκ, ωρες-ωρες απορω με την υπομονη των Ταυλανδων. Αν τον πετυχετε πουθενα στο δρομο μην κανετε το λαθος να του δωσετε λεφτα. Διπλωματουχος απατεωνας που μαλιστα βγαζει και ενα αξιοπιστο μεροκαματο απο τους αγαθους Ταυλανδους που πιστευουν το παραμυθι που πουλαει.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλως σας βρηκα και παλι,
χθες 4 ωρες στο σουβαρναμπουμι χαζευοντας, ειδα 4 χοντρες μονο,
την φωτουλα την λαμπρη και την μαριαννα, κορη, μαμα, και πεθερα αντιστοιχα.
μετα θυμηθηκα τι με περιμενει στην πατριδα.
ξεχασα, η τεταρτη "χοντρη" ηταν μια ταιλανδεζουλα στον μηνα της μαλλον για να γεννησει.
ακουω,  Π Ο Σ Ε Σ !!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κώστα καλώς ήρθες. Θα τα πούμε την Πέμπτη ?
Mind, fan_of_asia , το παρακάτω αφιερωμένο εξαιρετικά :  :rockon: <object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
καλως σας βρηκα και παλι,
χθες 4 ωρες στο σουβαρναμπουμι χαζευοντας, ειδα 4 χοντρες μονο,
την φωτουλα την λαμπρη και την μαριαννα, κορη, μαμα, και πεθερα αντιστοιχα.
μετα θυμηθηκα τι με περιμενει στην πατριδα.
ξεχασα, η τεταρτη "χοντρη" ηταν μια ταιλανδεζουλα στον μηνα της μαλλον για να γεννησει.
ακουω,  Π Ο Σ Ε Σ !!

Παιδια, να μην ξεχνιομαστε λογω κεκτημενης ταχυτητος οτι το προβλημα της Ελλαδος δεν ειναι οτι δεν εχει ωραιες, η οτι εχει χοντρες γυναικες. Προσωπικα ειμαι της γνωμης οτι εχουμε πολυ ομορφες γυναικες, που ομως ειναι καβαλημενα καλαμια που η σκεψη τους ειναι του τυπου "εχω απαιτησεις, αρα υπαρχω".

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχει κανεις μας που δεν εχασε κοντινο
προσωπο απο αυτο το πραγμα? οχι...
[youtube=425,350]ZYpLuWE1UK8[/youtube]

Το τεστ αντισωμάτων HIV ανιχνεύει αντισώματα του ιού αφού περάσουν δύο μήνες μετά από μια ύποπτη επαφή. Πρίν από το διάστημα αυτό δεν υπάρχει διασφάλιση για την ακρίβεια του αποτελέσματος. Εάν στους δύο μήνες η εξέταση προκύψει αρνητική, δεν υπάρχει ανάγκη επανάληψης. Καθυστέρηση στην θετικοποίηση του αποτελέσματος υπάρχει σε εξαιρετικά σπάνιες, μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά και τότε ακόμη, η εξέταση των δύο μηνών δεν είναι εντελώς αρνητική και η μεταγενέστερη επανάληψή της ζητείται από το εργαστήριο. Ένα θετικό αποτέλεσμα εξέτασης αντισωμάτων HIV δεν σημαίνει ότι κάποιος πάσχει από AIDS. Με την βοήθεια των αντιρετροϊκών φαρμάκων, ένας φορέας του ιού HIV μπορεί να μην αναπτύξει ποτέ σύνδρομο AIDS.

Με βάση την καταγραφή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), το πρώτο δεκάμηνο του 2007 δηλώθηκαν 420 νέα περιστατικά, από τα οποία οι 349 είναι άνδρες και οι 71 γυναίκες.
Η πλειονότητα των περιστατικών αφορά άτομα ηλικίας από 25 έως 44 ετών. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών ήταν ηλικίας από 30 έως 34 ετών, ενώ στις γυναίκες η προεξάρχουσα ηλικιακή ομάδα ήταν αυτή των 25 έως 29 ετών. Από τα νέα αυτά περιστατικά, το 36% αφορούσε ομοφυλόφιλους, ενώ για το 43% παρέμεινε ακαθόριστη η αιτία προσβολής.

2007deltio.jpg

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ερημια σημερα, ολοι χαρταετο πετατε? Που σαι ρε κυκλαδες? Ηρθαν τα κρουαζιεροπλοια με τις τουριστριες και μας εκλασες?
Παρτε για να ευθυμησουμε λιγο ενα βιντεακι απο εναν loser farang. Ενας απο τους πιο διασημους ζητιανους της Μπανγκοκ, ωρες-ωρες απορω με την υπομονη των Ταυλανδων. Αν τον πετυχετε πουθενα στο δρομο μην κανετε το λαθος να του δωσετε λεφτα. Διπλωματουχος απατεωνας που μαλιστα βγαζει και ενα αξιοπιστο μεροκαματο απο τους αγαθους Ταυλανδους που πιστευουν το παραμυθι που πουλαει.
καλέ μου φαντομά σήμερα με τον pan έβγαλα πολλά συμπεράσματα όπου θα σου τα σχολιάσω ...όταν βρω χρόνο όμως  :)
μια μεγάλη καληνύχτα σε όλους  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom