να πω και εγώ με την σειρά μου ότι είχα την χαρά να γνωρίσω κάμποσους 50 rides φέτος , όπου μου εξήγησαν ,εφόσον είναι [size=10pt]50-60-70[/size] και θα πεθάνουν σε 10-15 χρόνια τι αξία έχει το προφυλακτικό .
φυσικά όλη αυτή μεταφέρουν αρρώστιες πολύ περισσότερες από τα κορίτσια , που είναι η τελική και η νέοι αποδέκτες .... όλος αυτόν τον κακούργων που έπρεπε να εκτελεστούν εν ψυχρό .
και στην τελική ποιος φταίει αυτές που έχουν άγνοια η εμείς που βγάζουμε όλη την κάκια και την μίσος που μας ποτίζουν σε αυτό το μέρος που το λένε Ελλάδα
[size=10pt]σκεφτείτε το πολύπλευρα και όχι ως συνήθως βιαστικά ....και με όλες τις προεκτάσεις [/size]
γνωρισα κι εγω εναν πενηνταρη ελληνα το καλοκαιρι κατω, που το προφυλακτικο ηταν γι' αυτον μια εννοια κι ενα αξεσουαρ αγνωστο και χωρις ιδιαιτερη σημασια αν δεν του το ζηταγε η κοπελλα. μου ειπε το ιδιο πραγμα, χεστηκα αν κολλησω τιποτα, τα παιδια μου τα εχω εξασφαλισει και οσα χρονια ζωης μου μενουν θα τα γλεντησω.
μαλακισμενη νοοτροπια, που ομως δεν πιστευω ρε συ κυκλαδες οτι την εχουν μονο οι δικοι μας, μην ειμαστε και αδικοι. εξαλλου, κατι αυστραλοι-ευρωπαιοι και λοιποι γερονταρες που συχναζουν εκει κατω, δεν μου φανηκαν και τοσο μπουμπουκια.
και στο κατω κατω, τι περιμενεις απο ολους αυτους τους πενηνταρηδες και εξηνταρηδες πατσοκοιλιαδες, να σεβαστουν τα κοριτσια και ολους οσους ερχονται σε στενη επαφη στις πατριδες τους? στην ταυλανδη και γενικοτερα στην ΝΑ ασια βρισκουν απλοχειρα αυτο που δεν ειναι ικανοι να εχουν στις πατριδες τους και πεφτουν με τα μουτρα, αδιαφορωντας για οποιαδηποτε μελλοντικη συνεπεια.
εμεις, ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι, πανω απ' ολα η υγεια μας και τιποτε αλλο.