Σύντροφε mgreek, αλλού κάνουμε οικονομία, εκεί όχι.
Φον πρέπει να ξέρεις ότι στο συγκεκριμένο θέμα συμφωνούμε απόλυτα!!!!
Απλά το αναφέρω για να ξέρουν και οι υπόλοιποι...
Σύντροφε mgreek, αλλού κάνουμε οικονομία, εκεί όχι.
Το Pegasus είναι πραγματικά πολύ καλό, αλλά χρειάζεσαι 5000-10000 baht για να περάσεις καλά...
ναι, καλα, σιγα μη γυρισω, η κορμαρα μου μπορει, το μυαλο ποτε.Θα έχει γυρίσει και ο ΚώσταςΦ16...
ναι, καλα, σιγα μη γυρισω, η κορμαρα μου μπορει, το μυαλο ποτε.
Εισαι σιγουρος οτι αυτες που ειδες δεν ηταν τραβελια? ;) Για κοιτταξε το λιγο....μολις επεστρεψα απο πατπονγκ, λοιπον, εκει εχει καλα πιπινια, ολολευκα και αξιαγαμητα, ιδιαιτερα στο "super pussy".
Μπαρ του φιλου Δημητρη στο Πατογκ
καμμια λεπτομερεια για το pegasus?
Ρε σεις ημαρτον κρατατε και κανενα μυστικο!!Μιλάμε για το κορυφαίο ίσως night club της πόλης.
Πολύ χλιδάτο και έξω, αλλά ειδικά μέσα. Στυλ μπαροκ με βαριά σκαλιστά έπιπλα (δυτικού τύπου δυστυχώς) πολύ κλασσάτες γυναίκες με πολύ καλά αγγλικά και τρόπους. Πληρώνεις είσοδο και παίρνεις 2 ποτά, ή πληρώνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις μπουκάλι (συμφέρει για να μην ξοδεύεις συνέχεια χρήματα σε ποτά για τις γυναίκες).
Μέσα έχει show με τραγουδίστριες (και τραγουδιστές) καθώς και χορευτικά. Έχει πιάνο και παίζει πιανίστας και γενικά πολύ κλασσάτο μαγαζί. Καμία σχέση με αυτά που γνωρίζετε.
Φυσικά θα έρθει κάποιος και θα σας εξηγήσει πως δουλεύει το μαγαζί, τι μπορείς να κάνεις, σε ποιες τιμές είναι οι κοπέλες κλπ.
Μπορείς να περάσεις πολλές ώρες μέσα, να ζήσεις κάτι διαφορετικό από τα άλλα clubs της ΒΚΚ, αλλά όπως προανέφερα σε άλλο πόστ θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5000-10000 baht (χωρίς να κάνετε υπερβολές). Εάν κάποιος έχει πάει ή πρόκειτε να πάει αρκετές φορές ΒΚΚ, το Pegasus πρέπει να το δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά!
τι την διώξαμεΓια τον Κυκλαδες: Η κοπελα που ηξερες και δούλευε στο πρακτορειο απεναντι απο του Δημητρη εφυγε και ηρθε αυτο το μωρακι, με ενα τελειο σωμα.
να το και το κολλητήρι μου :-*Η φωτογραφια δεν ειναι για τον διασημο Billy, τον πιο παλιο Ελληνα στην Πατογκ (14 χρόνια συνεχής παρουσίας), που συνεργαζεται στο μπαρ του Γιωργου και ολοι τον ξερουμε, αλλα για την τυπισσα διπλα του, η οποια ειναι Τουρκάλα... αλλα ευτυχως βρεθηκανε πατριωτες Κρητικοι οι οποιοι την τιμησαν κανονικα... ο Billy την κυνηγουσε και αυτος... ευχομαι η προσπαθεια του να ευδοκίμησε. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Billy για τις ελληνικές βραδιές που μας πρόσφερε, αφιλοκερδως, με το μπουζουκι του στο ξενοδοχείο του Μπαμπη και για την καλη του παρέα.
τρομερή βράδια και μάλιστα μου έμεινε αξέχαστηΓια μερικα λεπτα μπερδευτηκα και νομιζα οτι τα τραβελια ηταν κοπελλες αλλα κατι δε μου πηγαινε καλα. Τοση ομορφια και τετοιο ναζι μου φανηκε περιεργο στην ξεπεσμενη Πατ-πονγκ ωσπου καταλαβα οτι αυτο που εβλεπα is too good to be true!!
ότι θα την έβλεπα στο bar του Dimitri δεν το περίμεναΩραια τώρα είμαστε πλήρεις με την επιστροφή σου