Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μολις επεστρεψα απο πατπονγκ, λοιπον, εκει εχει καλα πιπινια, ολολευκα και αξιαγαμητα, ιδιαιτερα στο "super pussy".
ετσι αν καταλαβα καλα, οι πιατσες εδω ειναι νανα,  σοι καουμπου, πατπονγκ.
τα ειδα και τα τρια και συστηνω πατπονγκ, με σκαιτραιν ειναι ευκολο. freelancers δεν τσεκαρα στις ντισκο , γιατι δεν πηγα ντισκο, κουραση πολυ και επιστροφη για τα συζυγικα μου καθηκοντα  :2funny: :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
μολις επεστρεψα απο πατπονγκ, λοιπον, εκει εχει καλα πιπινια, ολολευκα και αξιαγαμητα, ιδιαιτερα στο "super pussy".
Εισαι σιγουρος οτι αυτες που ειδες δεν ηταν τραβελια?  ;)  Για κοιτταξε το λιγο....
Περασα μια τσαρκα απο Πατπονγκ πριν καναδυο βδομαδες, οι κοπελλες ηταν χαλια αντιθετως τα τραβελλια ηταν τα περισσοτερα σκετα κουκλια. Επισης ενω τα τραβελια ηταν μεσα στο ναζι, οι κοπελλες βαριοντουσαν που ζουσαν...σκετο χασμουρητο.
Για μερικα λεπτα μπερδευτηκα και νομιζα οτι τα τραβελια ηταν κοπελλες αλλα κατι δε μου πηγαινε καλα. Τοση ομορφια και τετοιο ναζι μου φανηκε περιεργο στην ξεπεσμενη Πατ-πονγκ ωσπου καταλαβα οτι αυτο που εβλεπα is too good to be true!!

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπαρ του φιλου Δημητρη στο Πατογκ
dsc00194fo7.jpg

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παραλία Πατογκ, τον Φεβρουαριο ειχε πανω απο 200 Ελληνες, ισως και περισσοτερους, κανονικη αποβαση
dsc00273jf9.jpg

dsc00282xp5.jpg

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χορευτρια στο μπαρ του Γιωργου στο Soi Crocodile
dsc00308jl6.jpg

dsc00309ny9.jpg

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για τον Κυκλαδες: Η κοπελα που ηξερες και δούλευε στο πρακτορειο απεναντι απο του Δημητρη εφυγε και ηρθε αυτο το μωρακι, με ενα τελειο σωμα.
dsc00329xj9.jpg

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η φωτογραφια δεν ειναι για τον διασημο Billy, τον πιο παλιο Ελληνα στην Πατογκ (14 χρόνια συνεχής παρουσίας), που συνεργαζεται στο μπαρ του Γιωργου και ολοι τον ξερουμε, αλλα για την τυπισσα διπλα του, η οποια ειναι Τουρκάλα... αλλα ευτυχως βρεθηκανε πατριωτες Κρητικοι οι οποιοι την τιμησαν κανονικα... ο Billy την κυνηγουσε και αυτος... ευχομαι η προσπαθεια του να ευδοκίμησε. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Billy για τις ελληνικές βραδιές που μας πρόσφερε, αφιλοκερδως, με το μπουζουκι του στο ξενοδοχείο του Μπαμπη και για την καλη του παρέα.
dsc00338tx2.jpg

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σερβιτορες απο μπαρ του Γιωργου ... γυρισμενες πλατη
dsc00341un7.jpg

Σερβιτορες απο μπαρ του Δημητρη... γυρισμενες πλατη
dsc00333bv8.jpg

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
καμμια λεπτομερεια για το pegasus?

Μιλάμε για το κορυφαίο ίσως night club της πόλης.

Πολύ χλιδάτο και έξω, αλλά ειδικά μέσα. Στυλ μπαροκ με βαριά σκαλιστά έπιπλα (δυτικού τύπου δυστυχώς) πολύ κλασσάτες γυναίκες με πολύ καλά αγγλικά και τρόπους. Πληρώνεις είσοδο και παίρνεις 2 ποτά, ή πληρώνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις μπουκάλι (συμφέρει για να μην ξοδεύεις συνέχεια χρήματα σε ποτά για τις γυναίκες).

Μέσα έχει show με τραγουδίστριες (και τραγουδιστές) καθώς και χορευτικά. Έχει πιάνο και παίζει πιανίστας και γενικά πολύ κλασσάτο μαγαζί. Καμία σχέση με αυτά που γνωρίζετε.

Φυσικά θα έρθει κάποιος και θα σας εξηγήσει πως δουλεύει το μαγαζί, τι μπορείς να κάνεις, σε ποιες τιμές είναι οι κοπέλες κλπ.

Μπορείς να περάσεις πολλές ώρες μέσα, να ζήσεις κάτι διαφορετικό από τα άλλα clubs της ΒΚΚ, αλλά όπως προανέφερα σε άλλο πόστ θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5000-10000 baht (χωρίς να κάνετε υπερβολές). Εάν κάποιος έχει πάει ή πρόκειτε να πάει αρκετές φορές ΒΚΚ, το Pegasus πρέπει να το δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μιλάμε για το κορυφαίο ίσως night club της πόλης.

Πολύ χλιδάτο και έξω, αλλά ειδικά μέσα. Στυλ μπαροκ με βαριά σκαλιστά έπιπλα (δυτικού τύπου δυστυχώς) πολύ κλασσάτες γυναίκες με πολύ καλά αγγλικά και τρόπους. Πληρώνεις είσοδο και παίρνεις 2 ποτά, ή πληρώνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις μπουκάλι (συμφέρει για να μην ξοδεύεις συνέχεια χρήματα σε ποτά για τις γυναίκες).

Μέσα έχει show με τραγουδίστριες (και τραγουδιστές) καθώς και χορευτικά. Έχει πιάνο και παίζει πιανίστας και γενικά πολύ κλασσάτο μαγαζί. Καμία σχέση με αυτά που γνωρίζετε.

Φυσικά θα έρθει κάποιος και θα σας εξηγήσει πως δουλεύει το μαγαζί, τι μπορείς να κάνεις, σε ποιες τιμές είναι οι κοπέλες κλπ.

Μπορείς να περάσεις πολλές ώρες μέσα, να ζήσεις κάτι διαφορετικό από τα άλλα clubs της ΒΚΚ, αλλά όπως προανέφερα σε άλλο πόστ θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5000-10000 baht (χωρίς να κάνετε υπερβολές). Εάν κάποιος έχει πάει ή πρόκειτε να πάει αρκετές φορές ΒΚΚ, το Pegasus πρέπει να το δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά!
Ρε σεις ημαρτον κρατατε και κανενα μυστικο!! :hammer:
Εδω οι πιο πολλοι θελουν να την βγαλουν 1 βδομαδα με 50 Ευρω, μη τους βαζετε σε εξοδα.
Ντοχτωωωωρρρρ εφυγες και αρχισες να μου λειπεις κιολας. :dunno:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
πολυ μοναχοφαης εισαι ρε συ lord.
στο κατω κατω, οποιος θελει να την βγαλει φθηνα, δεν θα δωσει σημασια στο ποστ του mgreek. εμεις οι υπολοιποι γιατι να μην ενημερωθουμε?

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Για τον Κυκλαδες: Η κοπελα που ηξερες και δούλευε στο πρακτορειο απεναντι απο του Δημητρη εφυγε και ηρθε αυτο το μωρακι, με ενα τελειο σωμα.
dsc00329xj9.jpg
τι την διώξαμε  :tickedoff:
θα διαμαρτυρηθώ  :2funny:
και εσύ τι έκανες δεν με υποστήριξες  :helpplea:  :2funny:

μην την πειράξει κανείς έρχομαι  :sunglasses:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Η φωτογραφια δεν ειναι για τον διασημο Billy, τον πιο παλιο Ελληνα στην Πατογκ (14 χρόνια συνεχής παρουσίας), που συνεργαζεται στο μπαρ του Γιωργου και ολοι τον ξερουμε, αλλα για την τυπισσα διπλα του, η οποια ειναι Τουρκάλα... αλλα ευτυχως βρεθηκανε πατριωτες Κρητικοι οι οποιοι την τιμησαν κανονικα... ο Billy την κυνηγουσε και αυτος... ευχομαι η προσπαθεια του να ευδοκίμησε. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Billy για τις ελληνικές βραδιές που μας πρόσφερε, αφιλοκερδως, με το μπουζουκι του στο ξενοδοχείο του Μπαμπη και για την καλη του παρέα.
dsc00338tx2.jpg
να το και το κολλητήρι μου  :-*
"βασιλεία" τι περάσαμε πάλι φέτος  :dancing:

Για μερικα λεπτα μπερδευτηκα και νομιζα οτι τα τραβελια ηταν κοπελλες αλλα κατι δε μου πηγαινε καλα. Τοση ομορφια και τετοιο ναζι μου φανηκε περιεργο στην ξεπεσμενη Πατ-πονγκ ωσπου καταλαβα οτι αυτο που εβλεπα is too good to be true!!
τρομερή βράδια και μάλιστα μου έμεινε αξέχαστη  :grouphug:

Ωραια τώρα είμαστε πλήρεις με την επιστροφή σου
ότι θα την έβλεπα στο bar του Dimitri δεν το περίμενα  :2funny:

catpard

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή πολλοι ρωτανε για διάφορα μέρη στην αγαπημένη χώρα και στισ γύρω (Βιρμανια Καμπότζη Λαοσ και Βιετναμ ) ευχαρίστως να δώσω πληροφορίες που ξέρω μέψω pm .Θα είμαι κάτω απο 23-04 μέχρι μέσα Μαίου οποιος ψάχνει παρέα ευχαρίστως

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και γιατί όχι κατευθείαν στο thread σύντροφε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom