Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795
δε θυμάμαι. πάντως από skybar προς nana στην 2η-3η στάση.

είναι μέσα σε ένα στενό, αλλά υποθέτω ότι όλη η γειτονιά θα είναι έτσι (τα συνδύασα μετά) καθώς έβλεπα πάγκους που πουλούσαν πράγματα με κάτι μαξιλαράκια που έγραφαν "i'm gay, i'm happy", χειροπέδες, κλπ κλπ
Πρεπει να ειναι ενα στενο πισω απο την Πατπονγκ σε ενα δρομο πισω απο το ναιτ μπαζαρ αν υποθεσουμε οτι ο Σιλομ ειναι
ο μπροστινος. Σουραγονκ λεγεται ο παραλληλος της Σιλομ.

Επισκέπτης
Η Μπανγκοκ ειναι μια μεγαλουπολη και οπως ολες οι μεγαλουπολεις η θα την αγαπησεις η θα την μισησεις. Δεν εχω παει
ουτε Παταγια ουτε Πουκετ ουτε Κο-σαμουι για να συγκρινω. Εχω μαθει και κυκλοφορω πολυ ευκολα με το Σκαι-τρεν και με το μετρο
στις ωρες αιχμης και με ταξι οταν δεν εχει κινηση. Για μενα η Μπανγκοκ ειναι ενα πολιτισμικο υπερθεαμα, η πυλη για να γνωρισεις
την Ασια. Ασε που μια βολτα στο Νανα πλαζα η στον Αραβοδρομο τα βραδυα ειναι ολα τα λεφτα.
συμφωνω, εγω δυο φορες πηγα ταϋλανδη και εμεινα εκει
αλλωστε αν μενεις σουκουμβιτ ολα ειναι σε αποσταση 15 λεπτων με τα ποδια
και το βραδακι τα ταξι (αν βαλουν ταξιμετρο) ειναι φτηνα
παντως εχω πολλα χρονια (4) να παω εκει και ψηνομε
αν και πραγματικα αυτο που θελω ειναι να σπασω τα αρχιδια των μικροπωλητων
να κανω κι εγψ μια φορα παζαρι σαν πελατης να βγαλω το αχτι μου  :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εμενα μαρεσει η bangkok γιατι μαρεσει και το clubbing γενικα,μαρεσουν τα skybar να πινω κρασακι και να απολαμβανω θεα,μαρεσουν οι ναοι τις μαρεσει γενικα η ατμοσφαιρα της bangkok,μαρεσει το ποταμι,εχει χιλια δυο πραματα να γυρισεις,εκει μπορει να μην με νοιαζει εαν φορτωσω αλλα εαν τυχει δεν λεω και οχι..
βασικα μαρεσει οτι εχει να κανει με aquarioum και zoo park αν και πολυ δεν θα πιστεψουν αλλα σε ενα aquarioum μπορει να καθομαι και 10 ωρες μεσα..
Οταν ειμαι thai ο μεσος ορος του υπνου μου ειναι 4 ωρες την ημερα..ολη μερα στην γυρα...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
:s&m_3:
ενοω οτι θελω να κανω και τα δυο με το τραβελακι που θα ψονισω απο thai και να τον φαω και να τον δοσω, αλλιως θα ενοικιαζα κανονικη γυναικα,που και αυτο θα γινει αν παω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α γεια σου παλικάρι μου.... τώρα μιλάς ολοκληρωμένα , έβαλα και γω κακές σκέψεις με το μυαλό μου :headbang:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Στη BKK απορω οσοι πατε τι κανετε?Απολαμβανετε τη μολυνση? το τραφικ?Την απολυτη εμπορευματοποιηση του σεξ?εδω οσες ξεραμε στο πουκετ και στην Πατταυα οτι ειναι ή οτι ερχονταν απο Βκκ κοβαμε λασπη....Ενταξει οσοι πατε για δουλειες και ειναι αναγκαιο να το καταλαβω!!αλλα οι αλλοι...Σεξοτουρισμο στην πρωτευουσα... ελεος ρε...
Η ΒΚΚ ειναι σταυρόλεξο για δυνατούς παίχτες , αν θες τα πάντα έτοιμα στο πιάτο πας Πατταγια ή Πουκετ, αν ομως ψάχνεις την στιγμή- το σκηνικό-το μερος -που ίσως κάνει την διαφορά πας ΒΚΚ.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Η ΒΚΚ ειναι σταυρόλεξο για δυνατούς παίχτες , αν θες τα πάντα έτοιμα στο πιάτο πας Πατταγια ή Πουκετ, αν ομως ψάχνεις την στιγμή- το σκηνικό-το μερος -που ίσως κάνει την διαφορά πας ΒΚΚ.
ετσι α..κριβως

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
έρχονται καλύτερες ημέρες. το είπε και ο αντωνάκης!  :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
σημερα εβλεπα κατι τρανς απο ταυλανδη στο νετ και μου καβλωσε!!!! οποιος λεει οτι ειναι μπαζα νομιζω οτι απλα δεν ξερει οπως ο φιλος παραπανο! ΤΑΙΛΑΝΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗ  :kissass: :tits2: :tits: :fuck1: :fuck2: :zfuck: :pipa2: :2on1: :s&m_1: :pipa1: :pipa1:

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα μαρεσει η bangkok γιατι μαρεσει και το clubbing γενικα,μαρεσουν τα skybar να πινω κρασακι και να απολαμβανω θεα,μαρεσουν οι ναοι τις μαρεσει γενικα η ατμοσφαιρα της bangkok,μαρεσει το ποταμι,εχει χιλια δυο πραματα να γυρισεις,εκει μπορει να μην με νοιαζει εαν φορτωσω αλλα εαν τυχει δεν λεω και οχι..
βασικα μαρεσει οτι εχει να κανει με aquarioum και zoo park αν και πολυ δεν θα πιστεψουν αλλα σε ενα aquarioum μπορει να καθομαι και 10 ωρες μεσα..
Οταν ειμαι thai ο μεσος ορος του υπνου μου ειναι 4 ωρες την ημερα..ολη μερα στην γυρα...

Ετσι ακριβως. Μια βδομαδα εκατσα ΒΚΚ και μου αρεσε πολυ. Τουρισμος το πρωι και σεξοτουρισμος το βραδυ, ο καλυτερος συνδιασμος για μενα.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλησπερα σε ολους ..δεν ξερω αν καποιος απο εσας το εχει δει εγω ομως το βαζω....το τρειλερ
εχει σχεση με παταγια και μιλαει για ενα δανο μποντιμπιλντερ που παει παταγια για να βρει γυναικα...δεν εχει σχεση με πουτανιλικια αλλα πιστευω οτι αξιζει να το δειτε

εδω στην αθηνα το παιζει στα γκαζαρτε...στο γκαζι
αυριο θα παω να το δω

και εδω η υποθεση

Ο 30χρονος μποντιμπίλντερ Dennis θα' θελε πραγματικά να βρει την αληθινή αγάπη. Ποτέ δεν είχε μια κοπέλα και μένει μόνος με τη μητέρα του σε ένα προάστιο της Κοπεγχάγης. Όταν ο θείος του παντρεύεται μια κοπέλα από την Ταϊλάνδη, ο Dennis αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα ταξίδι στην Πατάγια, καθώς φαίνεται ότι είναι πιο εύκολο να βρεί την αγάπη στην Ταϊλάνδη. Ξέρει ότι η μητέρα του ποτέ δεν θα δεχόταν μια άλλη γυναίκα στη ζωή του, γι 'αυτό της λέει ψέμματα ότι πάει στην Γερμανία. Ο Dennis δεν είχε ποτέ στη ζωή του ταξιδέψει πριν και η πυρετώδης Πατάγια αποτελεί ένα τεράστιο πολιτισμικό σοκ γι 'αυτόν. Τα κορίτσια της Ταϊλάνδης που παρεισφρύουν στη ζωή του, ανατρέπουν την αφελή εικόνα που είχε για το τι θα έπρεπε να είναι η αγάπη και είναι έτοιμος να χάσει κάθε ελπίδα όταν συναντά απροσδόκητα την Ταϊλανδέζα γυναίκα των ονείρων του.

να μην ξεχασω να αναφερω οτι ο τυπος ειναι οντως μποντιμπιλντερ στην πραγματικοτητα

Επισκέπτης
καλησπερα σε ολους ..δεν ξερω αν καποιος απο εσας το εχει δει εγω ομως το βαζω....το τρειλερ
εχει σχεση με παταγια και μιλαει για ενα δανο μποντιμπιλντερ που παει παταγια για να βρει γυναικα...δεν εχει σχεση με πουτανιλικια αλλα πιστευω οτι αξιζει να το δειτε

εδω στην αθηνα το παιζει στα γκαζαρτε...στο γκαζι
αυριο θα παω να το δω

μπορουμε να το δουμε απο youtube?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom