Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
εγω περιμενω  τις ανταποκρισεις οταν ερθεις ξερεις εσυ αυτες με την σαλσα απο πανω και τις συμβουλες σου τισ δικες σου  και των φιλαρακον σου  τα ψεματα και τα τρολλ εγω τα αποκαλυπτω με την μαγικη μου πενα
να πεσουν οι μασκες ΤΩΡΑ...
μην τους χαριζεσαι............
Οπως εναν αλλο βλακεντιο που τον εκραξα κ ευτυχως εχει εξαφανιστει, που εγραφε αναλυσεις αναλυσεων κ δεν ειχε παει ουτε μια φορα........

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Τελικα οσο και να προετοιμαζομαστε για μαχες σωμα με σωμα  :knockinb: :fuck1: :zfuck: αυτες οι μαγισες εκει κατω
μπορουν και μας αχρηστευουν ολα τα οπλα.
Χαρντ σε ευχαριστουμε για τις ανταποκρισεις να περνας καλα, και να κανεις αυτο που κεφαρεις, μην ξεχνας ομως την
βασικοτερη αρχη. Οταν επιστρεφουμε διαγραφουμε τα ταυλανδεζικα νουμερα απο την μνημη του κινητου μας.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
39 + σημερα αντε γιατι παγωσαμε...Pattaya Hotel ετοιμο,Phuket hotel ετοιμο,Βangkok hotel αναμενω...
Τι μου προτινετε στην Βangkok το πολυ με 1000 μπατ διπλα στην Patpong?
περσι εμεινα pavilion μετριο αλλα ανοιγες την πορτα και ησουν patpong 1 και 2..
25 νυχτες συνολο θα κατσω...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Τελικα οσο και να προετοιμαζομαστε για μαχες σωμα με σωμα  :knockinb: :fuck1: :zfuck: αυτες οι μαγισες εκει κατω
μπορουν και μας αχρηστευουν ολα τα οπλα.
Χαρντ σε ευχαριστουμε για τις ανταποκρισεις να περνας καλα, και να κανεις αυτο που κεφαρεις, μην ξεχνας ομως την
βασικοτερη αρχη. Οταν επιστρεφουμε διαγραφουμε τα ταυλανδεζικα νουμερα απο την μνημη του κινητου μας.
κολογερε εγω εχω ακομη νουμερα απο κινητα..κανα μυνηματακι που και που δεν πηραζει για να μυριζουμε λιγο ανατολη...
βεβαια μια με ζητησε να την στειλω εμβασματακι αλλα πηρε το τριτο το μακρυτερο οπως λεει και ο tus...
Eχω μια φιλη στο fcb εδω και 1 χρονο απο bangkok,μιλαμε και εχουμε καλες σχεσεις εδω και 1 χρονο....
Μεσα στο fcb φενεται σοβαρη σαν μια κανονικη δικη μας γυναικα χωρις ξεκολες φωτο και χωρις ουτε εναν αντρα...
ευγενικη και προσχαρη..
λοιπον δειτε τι με στειλε...
hello  , how have u been? i got a big trouble my car was stolen 2 days ago,,i lost some money,2 credit cards,n gold necklesh can u give me a hand?? I need some money ab 50,000 to pay 4 my credit cards n my house,,sorry 4 disturb u,but i feel u r so kind n know us thai pp,,as well,i have my own business here in bkk n im sure 2 return ur money so soon,,,hope u r not angry n unfriend me im very worry! But it doesn't matter if u can't help,,,i do understand,whenever u come 2 thailand my house is welcome u speak true

Την απαντησα εγω και το δευτερο μυνημα ηταν αυτο που με στειλε¨..
Yeah! i lost my car n all the stuffs inside Bad luck...i was parked at the gym to do some daily workout...while i was changed my cloth i forgot the key at the rocker room!! before i went there i Withdrawal lots of money from bank for paying the financial car in the next day...

ONly 20 mins i remembered the key...it had gone when i be back the rocker now my mom take some money 25,000 B help me..to pay for car n credit card...4 now i just need 25,000 B to pay for a new house

Gosh!! no one here can't help me! most of my frens borrow my money all the time....n u know i don't ask from the others one on line...just only u...

i feel ashame to do that...i know that our country have a bad way of sex trade... n another reasons v never met before how can u trust me!!

thnk u so much for ur kind words n don't say sorry...u don't do anything wrong toward me....u r doing a good fren always...
i hope u have a good time in thailand

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
πριν καμια βδομαδα μου το στειλε και εγω την εστειλα 50000 φιλακια...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
το δευτερο μυνημα που με στειλε ηταν μετα μια μερα...επεσε το ποσο στα 25000 μπατ..

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πού να είχε και απλήρωτη την εφορία...  :jerking:  :jerking:

Μα καλά, υπήρχε περίπτωση να σε κάνει να τσιμπήσεις? Τι δεν καταλαβαίνω?  :think:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εγω πραγματικά το λυπηθηκα το κοριτσι.... περνάει μεγάλη περιπέτεια, μακάρι να είχα 25.000 να της τα έστελνα!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μάγκες, ζω την κόλαση και τον παράδεισο μαζί. Πού έπεσα? Τώρα το μωρό κάνει μπάνιο. Βγήκε. Φεύγω...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω πραγματικά το λυπηθηκα το κοριτσι.... περνάει μεγάλη περιπέτεια, μακάρι να είχα 25.000 να της τα έστελνα!!!
αν θελει να την δωσω κανα 5000 απο κοντα και να την πηδηξω 5 μερες σπιτι οκ.. της αποτι βλεπω εχει σπιτι κυριλε..

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Πού να είχε και απλήρωτη την εφορία...  :jerking:  :jerking:

Μα καλά, υπήρχε περίπτωση να σε κάνει να τσιμπήσεις? Τι δεν καταλαβαίνω?  :think:
ε εχει πολλους falang που στελνουν και ζηλεψε,αλλα αυτη πηγε για το μεγαλο κολπο χαχαχα...

Επισκέπτης
απο οτι καταλαβα για πουτανες συζητατε που τις πληρωνετε για συνοδους οσο εισται στο ταξιδι???  κανενα τραβελακι ταυλανδεζικο παιζει για ενοικιαση γιατι θελω να κανω και εγω ενα ταξιδακι! εχω ακουσει οτι εκει τα τραβελια ειναι παρα μα παρα πολλα να φαει και η καθε στεριμενη!!! :2on1: :zfuck: :fuck1: :knockinb:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μεγάλε πάρτο αλλιώς. Σε έχει βάλει στην πρέσσα :lheel:

Χμμμ... Δεν έχεις άδικο άλλα δεν έχεις και δίκιο  :huh:... Μάλλον πρέπει να σταματήσω να πετάω ξεκάρφωτα διότι δίνω λάθος εικόνα έτσι αποσπασματικά που γράφω. Απλά μου βγαίνουν εκείνη την στιγμή και θέλω να τα κοινωνήσω κάπου που μπορούν και να με καταλάβουν. Πάντως μην ανησυχείτε, όλα είναι υπό έλεγχο. Λέω εγώ τώρα..

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Τελικά πρέπει να τραβήξω λεφτά απ την τράπεζα. Αν θυμάμαι καλά είναι μία τράπεζα εδώ που δεν παίρνει προμήθεια όταν κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ. Μπορείτε να βοηθήσετε? 

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τελικά πρέπει να τραβήξω λεφτά απ την τράπεζα. Αν θυμάμαι καλά είναι μία τράπεζα εδώ που δεν παίρνει προμήθεια όταν κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ. Μπορείτε να βοηθήσετε? 
Είσαι στον σωστό δρομο φίλε μου....πας στο ΑΤΜ , τραβάς μερικά χιλιαρικακια μπατ και τα δεινεις με την ψυχή σου στο μιλφακι, που το κακό? :think:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

αν θελει να την δωσω κανα 5000 απο κοντα και να την πηδηξω 5 μερες σπιτι οκ.. της αποτι βλεπω εχει σπιτι κυριλε..
[/quote] Διακρίνω μεγάλα κουβαρνταλίκια ή είναι η ιδέα μου? :cool2:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Μία διόρθωση εδώ. Είχα καταλάβει λάθος. Δεν είναι 30, 23 είναι. Βέβαια με την κυριολεκτική έννοια του όρου παραμένει μιλφ αφού είναι μαμά.

Διακρίνω μεγάλα κουβαρνταλίκια ή είναι η ιδέα μου? :cool2:

Αν εννοείς εμένα, καμία σχέση. Χιλιαρικάκι θα της δώσω για κάθε μέρα. Και μου τρώει άλλο ένα χιλιαρικάκι την ημέρα (φαγητά-ποτά.. Δωράκι μόνο ένα τριαντάφυλλο της έχω πάρει). Νομίζω όλα σε λογικά πλαίσια κινούνται...

- Περιμένω απάντηση με το θέμα της τράπεζας αν γίνεται.

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ολες παιρνουν προμηθεια 250 μπατ εδω χαλας τοσα λεφτα στα 250 κολας κανε μια γερη αναληψη  και τελειωσε

Επισκέπτης
ολες παιρνουν προμηθεια 250 μπατ εδω χαλας τοσα λεφτα στα 250 κολας κανε μια γερη αναληψη  και τελειωσε
Εσυ τι προμηθεια παιρνεις για να γραφει μαλακιες η πεννα σου ή το μολυβακι σου???Τα δαρμενα σκυλια του Chiang mai ή τα γαΐδουρια της Φολεγανδρου?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom