Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (0 μέλη και 109 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φιλε Καιλα κανενα απο τα νησια που ανεφερες δεν ειναι ανεπηρεαστο απο τον τουρισμο. Νομιζω αν ερχεσαι για πρωτη φορα ειναι καπως δυσκολο να αποφυγεις τα τουριστικα μερη. Απο τα 3 παντως αποφυγε το Κο Σαμουι αν μπορεις, απο τα λιγα που εχεις γραψει δε νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για σενα.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δε βαζετε links ρε παιδακια με οτι χαρτες εχετε απο Ταυλανδη
να κατατοπιστουμε καλυτερα και να τα εχουμε μαζεμενα?
π.χ θα ηταν πολυ ενδιαφερον ενας χαρτης με τις βασικες πολεις της ΤΑΥ
οπως και ενας ακομα με τα νησακια ωστε να ξερουμε οπτικα που πεφτει
το καθενα.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ρε συ γιανναρε, το google το γνωριζεις?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τυχαια επιλογή: και για τις επαρχίες .
Αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να βρείς χάρτες στο Ιντερνετ.
Και στο φινάλε μπές στο Google Earth να δεις ότι γουστάρεις από τη χώρα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μετα απο οσα διαβασα να γιατι ΔΕΝ ΠΑΩ πουθενα οπου υπαρχουν Ελληνες.
ΜΑΚΡΥΑ τοσα χρονια στο Πουκε και ουτε με ξερουν ουτε τους ξερω, και ΔΕΝ μιλαω Ελληνικα καρντια μου.
Αρε Μακη και Κωστα BMW που καταντησαμε ρεεεεεε.
25 χρονια στα σκατα πεσανε

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΜΑΚΡΥΑ τοσα χρονια στο Πουκε και ουτε με ξερουν ουτε τους ξερω, και ΔΕΝ μιλαω Ελληνικα καρντια μου.
Me same same

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

ποσο πολυ συμφωνω μαζι σου λορδε..

δυστυχως ομως, σε οσα ταξιδια εχω παει στο εξωτερικο, παντα μου χαλαγε την ηρεμια μια αγενης ελληνικη φωνη.
πεσ' μου κανα μερος στον κοσμο ρε συ λορδε που να μην υπαρχει ιχνος ελληνα, θελω για 20 μερες τουλαχιστο το χρονο να μην ακουω τις λεξεις "μαλακα" και "φραπε".. υπαρχει?

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1
πεσ' μου κανα μερος στον κοσμο που να μην υπαρχει ιχνος ελληνα.. υπαρχει?

Οι Φιλιππίνες φυσικά.
Ποτέ δεν συνάντησα Έλληνα και σε μερικές περιοχές (ακόμα και μέσα στην Μανίλα) δεν συναντάς ούτε καν δυτικό.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Οι Φιλιππίνες φυσικά.
Ποτέ δεν συνάντησα Έλληνα και σε μερικές περιοχές (ακόμα και μέσα στην Μανίλα) δεν συναντάς ούτε καν δυτικό.

καλα κανω τελικα που τον αυγουστο εχω συμπεριλαβει στο προγραμμα μου 10 μερες στις φιλιππινες.
ασε που αν γλυκαθω με τον τοπο αυτο, μπορει και να περασω το 25ημερο της αδειας μου εκει..

τοπος χωρις ελληνα=παραδεισος!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μα το έχουμε πει (σε ανύποπτο χρόνο) ότι "μακρυά από έλληνες τουρίστες και ελληνικά μαγαζιά στο εξωτερικό". Απλά γιατί ο (μέσος και συνήθης) Έλληνας τουρίστας -και ιδίως ο επισκέπτης εξωτικών, άρα αγνώστων πολιτισμικά, προορισμών, αισθάνεται ανασφαλής έξω από τα νερά του και δεν αισθάνεται χαλαρός και άνετος αν δεν αναπαράγει ΕΚΕΙ τον ΕΔΩ τρόπο ζωής του (βλ. φραπέδες, μπριτζόλες, διαρκές ανούσιο κουτσομπολιό, αγεληδόν μετακινήσεις  κλπ),
Από την άλλη η πλειονότης των Ελλήνων επιχειρηματιών στο εξωτερικό, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός αυτό (φοβίες και ανασφάλεια για τους ΑΛΛΟΥΣ), πλασσάρουν (δήθεν) ελληνικότητα φροντίζοντας πρωτίστως την τσέπη τους. Οι εξαιρέσεις (που υπάρχουν, αλλά σπανίζουν) επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Προσωπικά για να καταλάβω καλύτερα την όποια χώρα επισκέπτομαι, πρώτα από όλα διαβάζω γι΄αυτή και προπσπαθώ (στα πλαίσια του δυνατού βεβαίως) να ακολουθώ τους ΕΚΕΙ τρόπους και συνήθειες ζωής.
- Λόρδε πότε θα πάμε για καμιά περίρεγη μάσα  :grin:?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ποσο πολυ συμφωνω μαζι σου λορδε..

δυστυχως ομως, σε οσα ταξιδια εχω παει στο εξωτερικο, παντα μου χαλαγε την ηρεμια μια αγενης ελληνικη φωνη.
πεσ' μου κανα μερος στον κοσμο ρε συ λορδε που να μην υπαρχει ιχνος ελληνα, θελω για 20 μερες τουλαχιστο το χρονο να μην ακουω τις λεξεις "μαλακα" και "φραπε".. υπαρχει?
Καμποτζη - Λαος - Ινδονησια ΟΧΙ Μπαλι

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μα το έχουμε πει (σε ανύποπτο χρόνο) ότι "μακρυά από έλληνες τουρίστες και ελληνικά μαγαζιά στο εξωτερικό". Απλά γιατί ο (μέσος και συνήθης) Έλληνας τουρίστας -και ιδίως ο επισκέπτης εξωτικών, άρα αγνώστων πολιτισμικά, προορισμών, αισθάνεται ανασφαλής έξω από τα νερά του και δεν αισθάνεται χαλαρός και άνετος αν δεν αναπαράγει ΕΚΕΙ τον ΕΔΩ τρόπο ζωής του (βλ. φραπέδες, μπριτζόλες, διαρκές ανούσιο κουτσομπολιό, αγεληδόν μετακινήσεις  κλπ),
Από την άλλη η πλειονότης των Ελλήνων επιχειρηματιών στο εξωτερικό, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός αυτό (φοβίες και ανασφάλεια για τους ΑΛΛΟΥΣ), πλασσάρουν (δήθεν) ελληνικότητα φροντίζοντας πρωτίστως την τσέπη τους. Οι εξαιρέσεις (που υπάρχουν, αλλά σπανίζουν) επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Προσωπικά για να καταλάβω καλύτερα την όποια χώρα επισκέπτομαι, πρώτα από όλα διαβάζω γι΄αυτή και προπσπαθώ (στα πλαίσια του δυνατού βεβαίως) να ακολουθώ τους ΕΚΕΙ τρόπους και συνήθειες ζωής.
- Λόρδε πότε θα πάμε για καμιά περίρεγη μάσα  :grin:?

Απο βδομαδααααα :grin: :grin: :grin:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
                              διαβασμα,
                    :grin:  :grin: Κοριτσια και φαγητο :grin: :grin:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
lord Είναι αλήθεια είμαι φουκαράς που ασχολούμαι με κάτι σαν εσένα  που δεν ξέρεις που πέφτει η Αθήνα θα ξέρεις που πέφτει η pattaya. Και αν είχες κάνη αλλοδαπός  θα χαιρόσουνα να συναντάς όπου πας κάποιον να μιλά την γλωσσά σου. και όχι να το πεζής μοναχικός καβαλάρης. Εγώ στο εξωτερικό όταν συναντώ Έλληνα χαίρομε και στο κάτω κάτω σαν τουρίστας κάποιος θα μου πιάσει τον κολο ας είναι τουλάχιστον ελληνικά τα χέρια. :smitten:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Και θα σας πω και κάτι άλλο τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό τους χαλάνε κάτι καθηκια από την Ελλάδα για να το καταλάβετε πρέπει να έχετε ζήση στο εξωτερικό. Αλλά πολλά καθηκια πάνε και κοιτάνε να εκμεταλλευτούν την αγάπη  και τον πατριωτισμό που έχουν αυτοί οι άνθρωποι και τους την φέρνουν. Ε μετά γίνονται και αυτοί καθηκια και οποίος δαγκώσει τον άλλον πρώτος γι αυτό αν κάποιος μιλά για τους μετανάστες ας ρωτήσει πρώτα γιατί έγινε καθηκη.   :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
                :grin: Συμφωνω απολυτα συντροφε :grin:

Α ρε ντοκτορ,ειναι αληθεια οτι βοηθας εκει στα ξενα, αλλα αλλο ποιον κανεις παρεα...
george31 Ξέρεις κάνω παρέα πάρα πολλούς που δεν το παίζουν υπεράνω και δεν είναι κόπανοι. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom