Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (0 μέλη και 90 επισκέπτες)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πως να χαλαρωσεις λορδε οταν στο μυαλο τρεχουν τα σομ ταμ.
E και γω είδα κρύο σήμερα,μαγείρεψα και μόλις έφαγα μια τομ γιαμ κουνγκ.Λέμον γκρας δεν είχα αλλά και το γλυκολέμονο έκανε καλή δουλειά!!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
[youtube=425,350]h0zuQUpqzEg[/youtube]

Συναδελφοι εσεις της Ταυλανδης για πειτε μου / τα κοριτσια εκει κατω ειναι τοσο ομορφα οσο του video παραπανω ???? / ειδικα το καβλακι στο 2:31 λεπτο του video τολμω να πω οτι ειναι καλυτερο και απο Ρωσιδα .....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
[youtube=425,350]h0zuQUpqzEg[/youtube]

Συναδελφοι εσεις της Ταυλανδης για πειτε μου / τα κοριτσια εκει κατω ειναι τοσο ομορφα οσο του video παραπανω ???? / ειδικα το καβλακι στο 2:31 λεπτο του video τολμω να πω οτι ειναι καλυτερο και απο Ρωσιδα .....

Υπουργέ μου, με όλο το θάρρος,εντάξει είναι πολύ καλή δε λέω και να δώσω και κάτι παραπάνω....... αλλά όχι και καλύτερο από Ρωσσίδα..........θα πέσει φωτιά να μας κάψει........!!!!!!!!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
επειδη υπουργε ξερω την αρρωστεια σου για τις ρωσιδες, υποθετω πως δεν θα σου αρεσει στην ταυλανδη. πρεπει να το' χεις το κιτρινο μικροβιο μεσα σου και παλι ομως, οι ταυλανδεζες δεν ειναι τοσο ομορφες οπως οι ιαπωνεζες ή οι βιετναμεζες ( :uglystupid:) ή οι μιξεις του bmw..

το αστερι στο 1 min και 57 sec του βιντεο το εψαξα απεγνωσμενα τοσες μερες εκει κατω και δεν το πετυχα πουθενα. τι γυναικα θεε μου!!  :crazy:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
roko = εσυ με καταλαβαινεις απολυτως οτι μου αρεσουν αθεραπευτα τα Ρωσικα / οποτε μου συνιστας να μην παω Ταυλανδη μιας και δεν ειμαι τοσο φαν του Κιτρινου πυρετου / να επιμεινω Ρωσικα δηλαδη ????

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
To 19χρονο Eλληνοταυλανδεζακι στο "so you think you can dance" το ειδε κανεις?
Να το πιεις στο ποτηρι ηταν το ατιμο... :boobies: ;)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
roko = εσυ με καταλαβαινεις απολυτως οτι μου αρεσουν αθεραπευτα τα Ρωσικα / οποτε μου συνιστας να μην παω Ταυλανδη μιας και δεν ειμαι τοσο φαν του Κιτρινου πυρετου / να επιμεινω Ρωσικα δηλαδη ????

κοιτα, αν σου περισευει κανα διχιλιαρο, καλο ειναι να ζησεις την εμπειρια. ισως η συμπεριφορα των γυναικων αυτων απεναντι σου σε κανει κι εσενα ενεργο μελος του θρεντ..
απο θεμα εμφανισης ομως, ειμαι σιγουρος πως δεν θα σου αρεσουν σε μεγαλο ποσοστο..

οι κουκλες ασιατισσες κατα τη γνωμη μου ειναι αλλου, οχι στην ταυλανδη.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
επειδή μου έχει ζητηθεί αρκετές φορές ....θα είμαι πολύ προσεκτικός στις επιλογές μου !
τα παρακάτω είναι μαγαζιά πολύ καλών μου φίλων και νομίζω και αξιόλογων κατά περίπτωση ;)

να προσθέσω ότι ο πιο ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΌΣ στο πρόσωπο μου ήταν ο [size=10pt]Δημήτρης στο OTA BAR [/size]  :-*

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Asgia οσοι εχουν παει ταυλανδη αναγνωριζουν το περιοδικο και η ημερομηνια του ειναι ευδιακριτη. Οπως αλλοι λενε την Παταγια Παραδεισο, εχω και εγω το δημοκρατικο δικαιωμα να την λεω βρωμερο και τρισαθλιο μπουρδελο //Για Παταγια μιλω οχι για Ταυλανδη//. Γι αυτο δεν απαντησα καιρο, διοτι ηξερα πως μολις γραφω κατι που δεν αρεσει με βριζουνε.

Τουλαχιστον θελω να αποδειξω οτι ειμαι εδω και εγω προσωπικη αποψη; Εσυ εχεις προσωπική αποψη για την Παταγια Αsgia; Και απο οσους γραφετε περι Παταγιας ποσοι αληθεια εχετε προσωπικη αποψη;

Ρε παίδες αφού καλά τα λέει ο άνθρωπος, γιατί αρπάζεστε τόσο. Άλλος λέει ότι είναι άσχημη, άλλος ότι είναι κολλημένος με το ιντερνετ και ότι άλλο θες, που γράφτηκε μέχρι τώρα. Αλλά κάνεις δεν ασχολείται με το πιο σημαντικό, οτι έχει επισημάνει το λόγο που έχουν γίνει τόσες αντιπαραθέσεις μέχρι τώρα. Ότι η πατταγια είναι άθλιο μέρος και δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει όλη τη χώρα. Είναι hardcore κατάσταση και δείχνει περίεργες όψεις της ταιλανδικης κοινωνίας. Και καλά αφού πήγε έχει άποψη και τη λέει. Και σ’όποιον αρέσει… (τα καλά τη δημοκρατίας)
Αλλά ρε αδερφέ soi7, αφού ανακάλυψες το άσχημο μέρος της ιστορίας, γιατί δε προσπαθείς να βρεις και το ομορφο? Να δεις ανθρώπους που χαίρονται τη ζωή, να δεις ανθρώπους που χαμογελάνε με αυτό το αξέχαστο τρόπο, να μυρίσεις τις μυρωδιές, να μάθεις ένα τραγούδι τους και να τραγουδάς μαζί τους! Θα είναι κουταμάρα φίλε μου να γυρίσεις πίσω και να μετανιώνεις γιατί δε πέρασες καλά.  :headbang:

Εαν εβαζα καμμια ποιο καλη θα μου την λεγανε παλι, εδω και ενα μηνα ολοι αμφισβητουν οτι ειμαι Ταυλανδη. Πιστευω τωρα να τους εκλεισα το στομα.. ηθελα καιρο να το κανω αλλα ελεγα δεν βαριεσαι, δεν σταματησαν ομως να ασχολουνται μαζι μου γι αυτο ζητησα απο την κοπελα να βγαλουμε σημερα αυτες τις φωτογραφιες. ετσι και αλλιως δεν θα ξαναγραψω, εδω ο αλλος λέει ότι εχει γαμησει 3000 Ταυλανδες στην Παταγια και τον εχουν εδω ηρωα

Εδώ με μπέρδεψες. Δεν κατάλαβα καλά αν έβαλες τη φωτογραφία για να αποδείξεις ότι η ταϊλανδές είναι άσχημες. «Εάν έβαζα καμιά ποιο καλή…» γιατί αυτή τι έχει? Αφού εσύ την διάλεξες, δε σου κάνει? Αν βρεις λίγο χρόνο απάντησε μου

……………………………

*Κυκλάδες καλωσόρισες στη χώρα των.. บ้า  ไม่ได้คุยกันนานเลย !  ;)
*Φαντομά χαίρομαι που αποφάσισες να συμμετέχεις ποιο ενεργά  ประเทศไทย  หิมะตก ?  :2funny:
*Λείπει ο doctor…!  (γίνομαι κακός κ’ ηδονίζομαι  :dancing: )

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
KΩστη και Ουτοπικε ΚΑΛΑ ΡΕ δε παιζοσαστε με τιποτα. :headbang: :headbang: :headbang:
TOM Yam εφτιαξα προχτες, Ουτοπικε Lemongrass εχει σε βαζακια με νερο ο ΑΒ. :grin:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ με μπέρδεψες. Δεν κατάλαβα καλά αν έβαλες τη φωτογραφία για να αποδείξεις ότι η ταϊλανδές είναι άσχημες. «Εάν έβαζα καμιά ποιο καλή…» γιατί αυτή τι έχει? Αφού εσύ την διάλεξες, δε σου κάνει? Αν βρεις λίγο χρόνο απάντησε μου
Mind καλως ηρθες ;)βρηκες ευκαιρια και τα εχωσες για το αθλιο μερος να μην πω το ονομα του... μπρρρρ
Στη φωτο απεικονιζεται μια Ταυλανδεζα που ο σοι7 τη διαλεξε ασχημη οπως και αυτος λεει,την πηρε στο δωματιο του,την εβαλε να ποζαρει, για να αποδειξει ποσο ασχημες ειναι οι Ταυλανδεζες.
Ειπε στην κοπελα" ποζαρε για να δειξω την ασχημια σου στην Ελλαδα";;
κατι αρρωστημενο υπαρχει εδω...
Η κοπελα ειναι προιον μιξης δυο Ταυλανδων και δεν ειναι υπευθυνη 100% για την εξωτερικη της εμφανιση και φανταζομαι ποζαρε γιατι πιστευε οτι καποιος ειδε κατι ωραιο σε αυτην και ηθελε να το αποθανατησει... που να περιμενε οτι ο εν λογω αγαπητικος θα την εκμεταλευοταν ετσι...
ειναι προσβολη προσωπικοτητας και καποτε στο θρεντ δεν επιτρεποταν τετοιες φωτο

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ειναι προσβολη προσωπικοτητας και καποτε στο θρεντ δεν επιτρεποταν τετοιες φωτο

προσβολη δεν ηταν και καποιες φωτο που ποσταρε πριν 1-2 εβδομαδες και ο δοκτωρας?
εκει γιατι δεν μιλησε κανενας? μουνια και κολους απο τα "ψωνια" του εβαζε στο θρεντ, απο το προσωπικο του αρχειο οπως εγραψε.
με το να βγαλεις τετοιες φωτο, δεν προσβαλεις την προσωπικοτητα της κοπελλας? ή μηπως τις φωτο αυτες τις ποσαταρε ενας υπερμαχος της πατταγια αρα εχει ασυλια στο θρεντ?

οχι οτι συμφωνω με αυτο που εκανε ο soi7, ετσι? εβαλε την κοπελλα να κραταει το laptop με πρωτη μουρη το site για ν' αποδειξει τι?
ελεος ρε πουστη μου!!  :jerking:  :idiot:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Φίλοι γνώστες οι τιμές πως είναι εκεί? Για μόνιμη συνοδό και για ένα στα γρήγορα σε studio?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εχει ρεπορταζ στο σκαι, αλλα αναφερεται μαλλον αποκλειστικα σε ladyboy

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
προσβολη δεν ηταν και καποιες φωτο που ποσταρε πριν 1-2 εβδομαδες και ο δοκτωρας?
εκει γιατι δεν μιλησε κανενας? μουνια και κολους απο τα "ψωνια" του εβαζε στο θρεντ, απο το προσωπικο του αρχειο οπως εγραψε.
με το να βγαλεις τετοιες φωτο, δεν προσβαλεις την προσωπικοτητα της κοπελλας? ή μηπως τις φωτο αυτες τις ποσαταρε ενας υπερμαχος της πατταγια αρα εχει ασυλια στο θρεντ?

οχι οτι συμφωνω με αυτο που εκανε ο soi7, ετσι? εβαλε την κοπελλα να κραταει το laptop με πρωτη μουρη το site για ν' αποδειξει τι?
ελεος ρε πουστη μου!!  :jerking:  :idiot:
συμφωνω roko απολυτα, αλλα εδω την κοπελα την ποσταρε για να δειξει την ασχημια της(εκει κολησα) και να καταληξει στην ασχημια της Πατταγια :idiot: λες και το ενα φερνει το αλλο.
Με ντοκτορ ειχα ποσταρει" ελεος οχι αλλες φωτο",και ο Λορδος το ιδιο...
Καλο ειναι να προσεξεις την ολη ιστορια απο την αρχη κατι τρεχει... :headbang:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τα κοριτσια εκει κατω ειναι τοσο ομορφα οσο του video παραπανω ???? /
η δευτερη απο την αρχη ηταν τον ιουλιο στο μποεσε στην πατταγια, μετα χαθηκε.ειχε και σιλικονη. οι περισσοτερες δεν ειναι απο την πατταγια, δεν υπαρχουν τετοιες κοπελες στα αγκογκο της πατταγια, τοσο ομορφες δηλαδη,
αυτες σιγουρα ειναι σε αγκογκο της μπανγκοκ,
το λεω με σιγουρια, γιατι την πατταγια την εχω κανει ανω κατω και δεν βρηκα τετοια πλασματα, και υποψιν, αν ειναι καλο το νιμου, δεν τσιγκουνευομαι ποτε.
για καλα κοματια στην μπανγκοκ συμβουλευτειτε τον συντροφο mgreek, πριν περιελθει στην "φαση" που ειναι σημερα γαμαγε την αφροκρεμα.
μωρα σαν του βιντεο μην περιμενετε να βρειτε στην πατταγια.
Υπουργε, οι ρωσιδες δεν ειναι ο λογος να μην δοκιμασεις ταιλανδη και ταιλανδεζες, χωρις "ενσημα" σε ασιατισες εισαι Υπουργος ανευ χαρτοφυλακιου.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Στην Κρήτη δεν παίζει ΑΒ δυστυχώς!!!Είχα φέρει μαζί μου αλλά τελείωσε  :'( :'( :'(
Λοιπον οταν ψωνισω δικα μου θα σου παρω 2 βαζακια να στα στειλω με ACS γιατι καταλαβαινω τον πονο σου :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom