Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
δεν φανταζετε καποιος τι εγινε!!!!το απολυτο... το απιστευτο.. γαμησοξευτιλισμα!!!!μεχρι που στο τελος τη στιγμη που καθησε στη λεκανη της τουαλετας πηγα κοντα της και την κατουρησα απολυτα!!!!................. μουκανε το καβλι στυλιαρι αποφασισα να το καλεσω στο δωματιο και αφου το βαφτισα κοριτσακι το ξεκωλιασα χωρις δισταγμους και αναστολες same-same lady οπως και το ιδιο ελεγε.....
μπραβο καβλιαρη μου
με εφτιαξες
ειμαι κι εγω της ιδιας σχολης.....
αλλα που να τα κανω εδω με τις ξενερωτες βορειες που υπαρχουν στην ολλανδια

Επισκέπτης
Ti περιμενες απο τη Jum ρε μεγαλε?????μαλλον σε πηρε χαμπαρι οτι εχεις ερωτικες- αγαπησιαρικες- ανασφαλειες...και προσπαθει το κοριτσι να στις καλυψει..Χα Χα
Για πεσμου τωρα soi 6 ποια πηρες  με 300 Baht,και που?? να παω και γω !!!!!!

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Mandipls thai trip 2012 day 10 & 11

μετα απο καιρο ξυπνησα μονος στο κρεβατι ....το σορτ ταιμ μου εκανε καλο ...ειπα το απογευμα να δω τι παιζει στα μπαρακια αλλα τι το ηθελα ..δεν προλαβα να κανω 2 βηματα στο soi 7 και εγινα παπι ..μιλαμε λες και ειχα βουτηξει σε πισινα ...ευτυχως η δερματινη τσαντα μου εσωσε τα παντα ...λιγο μπιλιαρδακι με ενα πιπινι που με κατακαυλωσε με τις βυζαρες του ( μου χει λειψει ενα καλο μεγαλο βυζακι) αλλα και γενικα το σεξυ ντυσιμο και την συμπερυφορα του ...ηθελε σορτ ταιμ και απορω πως αντεξα και το αφησα (ηθελα να κρατησω δυναμεις και καλα) ...ισως αλλη μερα ...στα υποψη ..

περασα μια βολτα να δω την jum στο Champagne ....kερασα και ενα ποτο την κολλητη της (ελπιζοντας να τις πεισω για κανενα τριο αργοτερα ) αλλα δεν τις ειδα προθυμες ...το κακο ειναι οτι τωρα εχουν καει ολα τα υπολοιπα μωρα του Champagne ...και ανετα θα μπαρφαινιαζα 2-3 αν δεν ηταν η Jum ....

πριν το βραδυνο ντισκοπερπατημα ειπα να περασω μια βολτα απο soi 6 απλα να κοψω φατσουλες ..αλλα ειναι δυσκολο να περασεις απο εκει και να μην κανεις κατι ..ενα καλο γκομενακι οχι πιπινι γυρω στα 26-28 αρχισε να με τραβολογαει και να θελει οποσδηποτε να παμε στο δωματιο ...αφου αρνιουμουν για πολυ ωρα το μονο που καταφερνα ηταν να χαμηλωνει συνεχως την τιμη ...οταν εφτασε να μου πει 300 βατ για δωματιο και 200 για αυτην ηταν πλεον υπερβολικα εξευτελιστικη τιμη για να αρνηθω ...ντουζακι γαμησακι ...δεν ηθελε να τα παρει στο στομα και ειπα να μην τελειωσω καθολου (οικονομια σπερματος) αλλα δεν τα καταφερα και κατεθεσα ....της εδωσα 300 βατ ( κουβαρντας ) και εφυγα ..το βραδακι ειπα να μην παω αρχικα ινσομνια ...

ειπα να δω τι παιζει στο ΜΙΧΧ ...το δωματιο οπου παιζει House ειχε μπολικες ρωσιδες ..περιεργη ατμοσφαιρα ...αθλιοι ινδοι την επεφταν εν ριπη οφθαλμου σε ρωσιδια με απλανη βλεματα ....τα πιο πολλα ρωσιδια δεν βλεπονταν αλλα υπηρχαν και μερικα πολυ ομορφα ( για τιμες δεν ξερω βεβαια ...αν καποιος ξερει ας ενημερωσει)...στο διπλανο δωματιο που παιζει RNB πολυ καγκουρια και τιποτα ιδιαιτερο ...

περασμα και απο Lucifer ..Μετριοτητα ...καταληγω οπως παντα Insomnia ...εκει επεσα σε μια βυζαρου με ομορφο προσωπο ..μερικα παραπανω κιλα ..σιγουρα οχι ο τυπος μου αλλα μου αρεσε ..κυριως φατσα , ντυσιμο , πονηρο βλεμα και πανω απο ολα βυζαρες που της ειχε κορτσαρει σε περιοπτη θεση ...και οσο ημουν στο μπαλαμουτιασμα με αυτη μας πιανει στα πρασα η Jum ...στην αρχη περασε και χαιρετησε δηθεν αδιαφορα ..μετα απο λιγα λεπτα ξαναηρθε με σχεδον κλαμενο βλεμμα ..U dont like me ..u like big boobs...της λεω οτι μαρεσει πιο πολυ απο ολες αλλα ξερω οτι με βλεπει σαν πελατη ...και δεν μπορω να ξοδεψω ολες μου τις διακοπες μαζι της εφοσον ειναι ετσι ..μου λεει δεν με βλεπει σαν πελατη ....δλδ της λεω θα ερχοσουν μαζι μου χωρις λεφτα ?? ναι μου λεει ...ε τωρα τι να πεις σε αυτο το προσωπακι με το θλιμμενο βλεμμα που σου λεει τετοια πραγματα ακομα και τα λεει για να με παρασυρει ...φυσικα το πετυχε ...αφηνω την αλλη στα κρυα του λουτρου και αφοσιωνομαι στην Jum ...τελικα το εξυπνο butterfly απο την μυτη πιανεται ...αρπαξαμε μια αγκαλια σουβλακια και φυγαμε για χοτελ ενω ο ηλιος ειχε απο ωρα ανατειλει ...

και η επομενη μερα κυλισε ηρεμα  ..πισινα , φαγητο ...επιτελους το GFE που ηταν ενας απο τους στοχους μου ...ντισκο το βραδυ , σισα και κλπ ... πραγματικα αυτο το πλασμα με κανει να θελω να περασω ολες τις μερες μαζι της ...αλλα ξερω οτι δεν θα γινει .... δεν ειμαι για πολλα τετοια ..το ενστικτο του κυνηγου μεσα μου ασφυκτια ...με τοσα γκομενακια τριγυρω να λυσσανε το να εισαι μονογαμικος απλα δεν ειναι επιλογη ...αυτη θα ειναι η τελευαια μερα με την jum....οι επομενες 2 μερες παταγια και 4 ΒKK πρεπει να ειναι αφιερωμενες σε ButterflyΙστικες κρεπαλες ..thai style ...

Καμία άλλη φώτο από Jum θα έχουμε???
Συνέχισε έτσι...
Ανυπομονούμε για τη συνέχεια!!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ

PART  8

Η καταπληκτικη  σε γεύση μεσημεριανη  τομ γιαμ  ήταν σωτήρια για το στομάχι του Κωστάκη και μαζί με
τα χαπάκια που του έδωσε ο έμπειρος γιατρός τον έκαναν να αρχίσει να αισθάνεται καλύτερα. Αντιθέτως
η ψυχολογία του ήταν στο ναδίρ μετά τις αλεπάλληλες αποτυχίες του. Δεν του έφταναν τα δικά του είχε
και τον Βαγγέλη στραβωμένο επειδή με την νίλα που  έπαθε,τον  ανάγκασε  να αποχωριστεί τον μεγάλο
του έρωτα για ένα βράδυ. Η μόνη τυχερή της βραδιάς ήταν η Φον που όταν την έκανε  για το ξενοδοχείο
ο Βαγγέλης πεταχτηκε μέχρι την ντίσκο  Hollywood και  φόρτωσε έναν ηλικιωμένο Ιταλό για ένα long
time με τρία χιλιαρικάκια.
“Απόψε έχεις υποσχεθεί να έρθεις στο κορίτσι για τραπέζι. Κανόνισε την πορεία σου γιατί θα στεναχωρεθεί 
πολύ  η Φον αν το ακυρώσεις ξανά” είπε αυστηρά ο Βαγγέλης τραβώντας μιά γεμάτη τζούρα από καφέ.
Απογοητευμένος ο Κωστάκης από την παρατεταμένη αγαμία που τον είχε καταδικάσει η τύχη του  πήρε την
απόφαση  να το ρίξει στις κοινωνικές επάφές. “ O λόγος του νεοδημοκράτη είναι  ιερός  και  σου τον
έδωσα από εχθές” του απάντησε με σοβαρό ύφος. Ικανοποιημένος  για την απάντηση ο αποβλακωμένος καψουράκος
πήρε τηλέφωνο  το κορίτσι του για να βάλει τα τσουκάλια στην φωτιά. Δυστυχώς όμως μια «ξαφνική αδιαθεσία»
του κοριτσιού, που βαριόταν να μαγειρέψει  για δύο μαλάκες,  άλλαξε τα σχέδια και έτσι το ραντεβού
κλείστηκε έξω από ένα κυριλέ εστιατόριο που φυσικά θα πλήρωνε αυτός. Το τηλεφώνημα τερματίστηκε  με την
υπόσχεση της Φον ότι θα φέρει και την φίλη της, που δουλεύαν μαζί στο μαγαζί με τα ρούχα.
“ Κουφαλίτσα για πάρτη σου δουλεύω. Το βράδυ θα έρθει μαζί μας και ένα σούπερ μωράκι φίλη της δικιάς μου”
είπε καμαρώνοντας ο Βαγγέλης στον Κώστα  που απάντησε με ένα ξερό οk  μην πιστεύοντας ότι θα γυρίσει η
τύχη του.  Την σιωπή που ακολούθησε έσπασε η εμφάνιση ενός απίστευτου αστεριού που συνόδευε στην πισίνα
ένα ξεμωραμένο Γερμανό γέροντα και αφησε τους δύο φίλους με πεσμένα τα σαγόνια. “Ξέρεις πόσα τέτοια
γκομενάκια έχω πάρει;”  είπε ο Βαγγέλης και άνοιξε μια ατελείωτη συζήτηση διανθισμένη με ατόφιο
πασοκτζίδικο παραμύθι. Με ανοιχτό το στόμα ο Κωστάκης άκουγε τις συναρπαστικές  σεξουαλικές εμπειρίες
του φίλου του  αναλογιζόμενος την δική του γκαντεμιά και στο τέλος μην αντέχοντας άλλο είπε:  “Ρε φίλε
για το Θεό  σταμάτα. Με έχεις φτιάξει με τις ιστορίες και δεν θα ξέρω που να τον βάλω μετά.”  Για πρώτη
φορά ο Βαγγέλης σκεπτόμενος με το κάτω κεφάλι μετά από καιρό γύρισε και με απίστευτη άνεση είπε “ Καλά
για αυτό σκας. Πεταγόμαστε απέναντι στο μασατζίδικο για ένα στα γρήγορα άμα γουστάρεις.”  Κόντεψε να πέσει 
το ποτήρι με το νερό από τα χέρια του Κωστάκη.  Ηταν απίστευτο.Τόσες μέρες του έφυγε  στην κυριολεξία ο
κώλος για ένα πήδημα και αυτό θα μπορούσε να το βρει απέναντι; Γελώντας μέχρι τ’αυτιά πήρε ένα αδιάφορο
ύφος για ξεκάρφωμα και είπε: “Καλά αν είναι για ένα στα γρήγορα δεν χάνουμε και τίποτα να πάμε”. Σε πέντε
λεπτά τα κορίτσια  στο απέναντι μασατζίδικο με το όνομα “Lady ΒΒ ”  παρατεταγμένα στην σειρά καλωσόρισαν
με γέλια τον στερημένο Κωστάκη για το πρώτο του ταξίδι στην Ταϋλανδέζικη  γοητεία........

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αυτο το ''lady bb''δεν μαρεσει...βλεπω τον κωστακη να του ανοιγονται νεοι δρομοι εμπειριων...θα εχουμε ξανα ''αααμααανν!!! τσουτσουυυ!!''

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πηγαινουμε με Ταυλανδεζες επειδη:
1. Σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι φιλεναδες σου ενω δεν ειναι.
2. Μοιαζουν με γιαπωνεζες ενω δεν ειναι.
3. Μοιαζουν με αραπινες ενω δεν ειναι.
4. Μοιαζουν με μικρα κοριτσακια ενω δεν ειναι.(Προσωπικα εγω δεν τρελαινομαι γι αυτο).
5. Μπορεις να βρεις Ταυλανδεζα με ευρωπαικα χαρακτηριστικα ενω δεν ειναι.
6. Γουσταρουμε την Ταυλανδη σαν τοπο διακοπων.
7. Πληρωνουμε λιγοτερα για ολα τα παραπανω απο οπουδηποτε αλλου.
8. Ετσι μας αρεσει.
κωλογερε Ε-Γ-Ρ-Α-Ψ-Ε-Σ!!!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.742
Πόντοι
19.795
αυτο το ''lady bb''δεν μαρεσει...βλεπω τον κωστακη να του ανοιγονται νεοι δρομοι εμπειριων...θα εχουμε ξανα ''αααμααανν!!! τσουτσουυυ!!''
Και εγω για εκει την βλεπω την δουλεια, τον κακομοιρη παει για ρεκορ Γκινες 4 μερες Παταγια αγαμητος.  :headbang: :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ασε το δοκίμασα με διπλό σελοτέηπ και έσπασε... :2funny:

Συνημμένα

• Tape.jpg
    Tape.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 20

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Oh darling...not put tape on my egg please...!!

Συνημμένα

• Darling.jpg
    Darling.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Stilian

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σας αρεσουν οι μαιμουδες???

Δεν μπορω να καταλαβω γτ μπλεκετε με τις κατωτερες φυλες..... Οι προορισμοι για τουρισμο τετοιου τυπου πρεπει να ειναι κατα πανω Ρουμανια Ρωσια Ουκρανια Μολδαβια κ αλλες <καθαρες> χωρες με καθαρες γυναικες....

Stilian

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οι Ελληνες δν πρεπει να εχομε τετοιες επαφες με τις κατωτερες φυλες... Αν το οικονομικο δεν σας βγαζει να πατε κατα πανω τοτε να κανετε δανειο παρα να χαραμισετε τν καθαροτητα τ σωματος σας πηγαινοντας με μια μαιμου!

Ξυπνηστε!

Stilian

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πηγαινουμε με Ταυλανδεζες επειδη:
1. Σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι φιλεναδες σου ενω δεν ειναι.
2. Μοιαζουν με γιαπωνεζες ενω δεν ειναι.
3. Μοιαζουν με αραπινες ενω δεν ειναι.
4. Μοιαζουν με μικρα κοριτσακια ενω δεν ειναι.(Προσωπικα εγω δεν τρελαινομαι γι αυτο).
5. Μπορεις να βρεις Ταυλανδεζα με ευρωπαικα χαρακτηριστικα ενω δεν ειναι.
6. Γουσταρουμε την Ταυλανδη σαν τοπο διακοπων.
7. Πληρωνουμε λιγοτερα για ολα τα παραπανω απο οπουδηποτε αλλου.
8. Ετσι μας αρεσει.

Γερο καλημερα... Σοβαρεψου και μην κανεις τετοια ταξιδια παρεα με τις μαιμουδες....Πηγαινε σαν ανθρωπος στν Ρωσσια η στην Ουκρανια και πραγματοποιησε τις επιθυμιες σου με γυναικες καθαρες

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι Ελληνες δν πρεπει να εχομε τετοιες επαφες με τις κατωτερες φυλες... Αν το οικονομικο δεν σας βγαζει να πατε κατα πανω τοτε να κανετε δανειο παρα να χαραμισετε τν καθαροτητα τ σωματος σας πηγαινοντας με μια μαιμου!

Ξυπνηστε!
ρε φιλε μαρτυρας του ιεχωβα εισαι;ακου ξυπνηστε........
φλωρακο οι καθαρες ποιες ειναι οι σλαβες;

Stilian

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και έχουν και ένα τόνο AIDS...Όπως ας πούμε Ρωσία-Ουκρανία,με το μεγαλύτερο ποσοστο σε όλο το δυτικό κόσμο...Μονο η Ινδία και κάποιες αφρικανικές χώρες έχουν παραπάνω..

Stilian

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και έχουν και ένα τόνο AIDS...Όπως ας πούμε Ρωσία-Ουκρανία,με το μεγαλύτερο ποσοστο σε όλο το δυτικό κόσμο...Μονο η Ινδία και κάποιες αφρικανικές χώρες έχουν παραπάνω..

Καλυτερα να με βρει το AIDS παρα να παω κοντρα στην θεληση του αιωνιου δημιουργου και κυβερνητη του συμπαντος

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλυτερα να με βρει το AIDS παρα να παω κοντρα στην θεληση του αιωνιου δημιουργου και κυβερνητη του συμπαντος
φιλαρακι τοτε αντε αγορασε μια πρεζεβατιβα και βουρρρ :jerking:παταγια αθανατη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom