Θα ηθελα να σου κανω κι εγω καποιες προσωπικες ερωτησεις ΑΝ μπορεις να τις απαντησεις εδω θα βοηθησεις και αλλους:
Συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά δεν είμαστε πια διακοπές.
1. Ασφάλεια: Σχεδόν μία η άλλη με Ταιλάνδη, αλλά πάντα στις Φιλιππίνες προσέχω περισσότερο.
Από τους λογαριασμούς στα μπαρ, τα ρέστα στο 7/11 μέχρι το να αποφεύγω να κυκλοφορώ το βράδυ εκεί που τελειώνουν τα φώτα.
Όλα τα χρόνια που ταξιδεύω παίρνω μόνο μετρητά και την κάρτα αν χρειαστεί για κάτι έκτακτο, που μέχρι τώρα δεν μου χρειάστηκε.
Έχει δίκιο ο Λάκης, προσεκτικά με τις κάρτες στις Φιλιππίνες. Επίσης το 90% των ταξιδιών μου τα έχω κάνει μόνος μου.
2: Μπατελπραι: Η απάντηση είναι χέστηκες, άσε που δεν θα προλάβεις καν να μπαρφαινιάσεις μία από κάθε μπαρ.
Τις πολύ καινούργιες κοπέλες τις πειράζει, οι παλιότερες ξέρουν πως παίζεται το παιχνίδι.
3 Αξίζει; Αν μιλάμε για γκόμενες μόνο, πιο πολύ νοσταλγώ τις στιγμές στις Φιλιππίνες παρά στην Πατάγια. 'Αρα...
Αν πάς για παραπάνω από 10 μέρες θα πρότεινα να διαθέσεις κάποιες για να πεταχτείς και στο Subic.
Είναι μόνο 80χλμ μακριά από το Άντζελες, (500p με πούλμαν) πολύ πιο relax ατμόσφαιρα, παραθαλάσσιο και πολλά μπαρ που μαζεύουν κάθε χρόνο όλο και περισσότερες κοπέλλες.
4. Ξενοδοχεία: Το Walkabout, Central, Valentino, Pacific Breeze είναι όλα ΟΚ. Τα 2 πρώτα είναι και τα φθηνότερα.