dimitlakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
το ποσταρα γιατι λογικα ειναι πιο ευκολο τωρα να φερεις ταυλανδη για διακοπες,χωρις να την παντρεφτης,,
ΘΑ ΣΤΑ ΖΙΤΑΝΕ ΞΕΡΑ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ !!!!!! καθαρες δουλειες και με τον νομο!!!!!!!!!! πεινα λεμε!!!!!!! προκειμενου να βγαλουν λευτα τα κοματοσκηλα θα κανουν και την ακροπολη στουντιο!!!!!!!!!!!!! βεβεα για τουσ νταβατζιδες ανοιξαν οι δουλειες!!! θα της περνουν απο τα σινορα και με τον νομο θα της κανουν οτι θελουν νομιμα!!! και αμα κανουν οι γκομενες καμια μαλακια της στελνουν με ενα τηλεφονο στο αλοδαπον πισο διλονοντας οτι απλα δεν ξεραν οτι ειναι πουτανες!!!!! εχει να πεσει γελιο!!!! και χρημα πολιιι!!!!!!!!! μια μονο γκομενα τουμπαναρα 90 μερες αμα κανει βιζιτες ποσσα λευτα κανει αραγε???? ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΥς ΝΤΑΒΑΔΕς!!!!!!Δεν αλλάζει τίποτα.
Πως θα κατορθώσεις να αποδείξεις ότι διατηρεί σχέση μαζί σου προσηκόντως αποδεδειγμένη όπως όρίζει ο νόμος.
Μήπως θα παίρνεις πιστοποιητικό από το Go-go ότι την μπαρφαίνιζες καθημερινά ?
φιλια σε ολους απο σαμουι
Ευχαριστούμε συναγωνιστή και καλά να περνάς στο αγαπημένο μου νησί
Περιμένουμε ανταποκρίσεις και φωτό όμως, να αλλάξει λίγο τι κλίμα εδώ ;)
Ρε συ Παγκ..ξεμωραθηκες???Τι "συναγωνιστης"....Κοπελλα ειναι!!!και τι κοπελλα!!!Γλυκουλα και πεταχτουλα!!! :-* :-* :-* :-*
Γεια σου G-lykoula.........Ελπιζω να περνας καλα,κουκλα μου!!
Δεν αλλάζει τίποτα.
Πως θα κατορθώσεις να αποδείξεις ότι διατηρεί σχέση μαζί σου προσηκόντως αποδεδειγμένη όπως όρίζει ο νόμος.
Μήπως θα παίρνεις πιστοποιητικό από το Go-go ότι την μπαρφαίνιζες καθημερινά ?
symfwnw apolyta wxeis dikaio etsi ginetai.Φιλε musician δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν.
Απλως βλεπω οτι δεν υπαρχει ιδια αντιμετωπιση για ολα τα μελη .
Θελω να πω ο,τι επειδη εχετε γνωριστει μεταξυ σας ,ειστε μεταξυ σας , στα σχολια ( για οτι αφορα την Ταυλανδη ) παραπανω δωτικοι και μεγιστοποιηετε το γεγονος απο οσο ειναι στην πραγματικοτητα .
Δηλαδη αν εχω εγω εσενα φιλο θα ειμαι πιο ανεκτικος και δεν θα σου πω κατι που δεν μου αρεσε και ετσι αυτος που γραφει να μην βελτιωνεται στο γραψιμο του .
Δηλαδη δεν υπαρχει μια διαβαθμιση κ σε ενα μετριο σχολιο μπορει να ακουστουν διθυραμβικες κριτικες .
Αυτο εννοω οτι ειστε μια συμπαθης παρεα που ομως ειστε (σαν ) υποχρεωμενοι να αλληλοστηριζεστε και να γραφετε θετικες κριτικες ακομα και σε ενα μετριο ποστ . Ομως ετσι καποιος δεν βελτιωνεται . Πρεπει σε μικρες δοσεις να του δειχνεις τα λαθη του ( κατα την γνωμη σου ) ευγενικα παντα .
Αυτος θα τα ακουει και αν κρινει ο,τι κατι αξιζει το προσαρμοζει στα δεδομενα του .
Συνεχιζω βαζωντας ενα παραδειγμα .
Ενας συναγωνιστης απο δω πηγε πριν λιγο Πατταγια και ηταν η πρωτη του φορα . Ο τυπος αυτος ηταν ο Mandipl ( με τον γιατρο για αβαταρ ) . Ο τροπος που εβαλε τις πληροφοριες , τις ιστοριες που προσθεσε και γενικοτερα οσα εγραψε ηταν πολυ καλος και κατατοπιστικος .
Ομως δεχτηκε ελαχιστα θετικα σχολια απο τους φανατικους Πατταγιανους και στην ουσια ολη του η προσπαθεια περασε απαρατηρητη και ( σχεδον ) ασχολιαστη.
Τωρα ας φαντασθουμε για παραδειγμα να εγραφε τα ιδια ακριβως λογια καποιος απο την δικια σας παρεα . Οι κριτικες θα ηταν οπως - Καλα εισαι Θεος - - Εσπειρες παλι - και τα σχετικα .
Δηλαδη για το ιδιο γεγονος θα ειχαμε διαφορετικη αντιμετωπιση στο τροπο σχολιασμου .
Ετσι εγω που το βλεπω ( την διαφορα ) σαν εξωτερικος παρατηρητης , μου φαινεται ψευτικο και με κουραζει.
Αυτο το πραγμα λεω , να μην επηρεαζεται η κριση σας και η κριτικη σας αναλογα αν ειναι φιλος 'η απλο μελος .
Επισης φιλικα
Φιλε μου περσι πηγα και σε καποιο ποστ μου , ειχες κανει και θετικα σχολια .
Ρε παιδιά είπαμε να προσέχουμε τι γράφουμε... Αν δεν το κατέχετε το θέμα αφήστε το να περάσει και μην παραπληροφορείτε!επισης η κυβερνηση της ταυλανδης δινει πολυ δυσκολα βιζα σε ταυλανδο πολιτη ακομα και για διακοπες
Ρε συ Παγκ..ξεμωραθηκες???Τι "συναγωνιστης"....Κοπελλα ειναι!!!
Παντως,χωρις παρεξηγηση, ο dimitlakis επραξε σωστα που ποσταρισε τον νομο.Ειναι μια πληροφορια προς ψαξιμο για τους ενδιαφερομενους.
O ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΕΚΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕ ΤΡΙΜΙΝΗ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΤΑ ΚΑΠΩΣ.... ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ....
Παντως,χωρις παρεξηγηση, ο dimitlakis επραξε σωστα που ποσταρισε τον νομο.Ειναι μια πληροφορια προς ψαξιμο για τους ενδιαφερομενους.
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ........Ρε παιδιά είπαμε να προσέχουμε τι γράφουμε... Αν δεν το κατέχετε το θέμα αφήστε το να περάσει και μην παραπληροφορείτε!
Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης δεν έχει καμία σχέση με το θέμα της visa για εξερχόμενους Ταϊλανδούς πολίτες!
Γενικά καθε χώρα εκδίδει visa για τους εισερχόμενους σε αυτή ταξιδιώτες... Επομένως οι απαιτήσεις που εν μέρει αναφέρθηκαν είναι όχι της Ταϊλανδικής κυβέρνησης αλλά για να εκδώθεί visa από την χώρα την οποία Ταϊλανδος πολίτης θέλει να επισκευθεί.