Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
το ποσταρα γιατι λογικα ειναι πιο ευκολο τωρα να φερεις ταυλανδη για διακοπες,χωρις να την παντρεφτης,,

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν αλλάζει τίποτα.
Πως θα κατορθώσεις να αποδείξεις ότι διατηρεί σχέση μαζί σου προσηκόντως αποδεδειγμένη όπως όρίζει ο νόμος.
Μήπως θα παίρνεις πιστοποιητικό από το Go-go ότι την μπαρφαίνιζες  καθημερινά ? :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αυτη η κηβερνηση ειναι τελειος μα τελειος ανθελινηκη!!!!!!!!!!!!  ο καθε εγκληματιας απο ολο τον πλανητη θα μπορει να περνει αδεια παραμονης σε ευρωπαικο εδαφος :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: πανε να μας διαλησουν τελειος αυτοι!!!!!!!! βεβεα ειναι το καλητερο πραγμα για τους νταβατζιδες!!!!!!!!! τερμα τα προβληματα!!!!!! θα γεμισουμε αφρικανες ταηλανδες πουτανες τεταρτοκοσμικες χαμιλου κοστου!!!!!! ΑΥΤΟς Ο ΥΠΟΥΡΓΟς ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΚΑΝΕ ΡΟΙΔΟ!!!!!!!!!!  ΟΙ ΕΛΕΝΚΤΙΚΟΙ ΜΙΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΝΟΣΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΗΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΛΑΔΙ!!!!!!!! κατα τα αλλα φτιαχνει φραχτη για τους λαθρομεταναστες στον ευρο ο μουσατος!!!!!!!!! αμα μεινουν  μεχρι το 2013 τα πασοκια δεν θα μεινη ρουθουνι ελληνικο!!!!!!!!!!!!!!! το αρθο 9 ειναι ολα τα λευτα :S :S :S :S :S :S :S :S9. Η λήξη της συμβίωσης, ο θάνατος του πολίτη της Ένωσης ή του Έλληνα ή η αναχώρηση
του πολίτη της Ένωσης, κατά τη διάρκεια ισχύος της άδειας διαμονής, συνεπάγεται την
απώλεια του δικαιώματος διαμονής.
Το δικαίωμα διαμονής των εν λόγω προσώπων διατηρείται σε προσωπική βάση, μόνο
εφόσον αυτά διαμένουν στην Ελλάδα, ως σύντροφοι του πολίτη της Ένωσης ή του Έλληνα,
για τρία τουλάχιστον έτη πριν τη λήξη της συμβίωσης ή το θάνατο του πολίτη της Ένωσης ή
του Έλληνα, ή την αναχώρησή του από τη χώρα και πληρούν τις προϋποθέσεις ανανέωσης
της άδειας διαμονής τους, βάσει των διατάξεων της μεταναστευτικής νομοθεσίας.  ΛΕΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΑΥΤΟ!!!???  ΓΑΜΙΣΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥς!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δεν αλλάζει τίποτα.
Πως θα κατορθώσεις να αποδείξεις ότι διατηρεί σχέση μαζί σου προσηκόντως αποδεδειγμένη όπως όρίζει ο νόμος.
Μήπως θα παίρνεις πιστοποιητικό από το Go-go ότι την μπαρφαίνιζες  καθημερινά ? :2funny:
ΘΑ ΣΤΑ ΖΙΤΑΝΕ ΞΕΡΑ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ !!!!!! καθαρες δουλειες και με τον νομο!!!!!!!!!!  πεινα λεμε!!!!!!! προκειμενου να βγαλουν λευτα τα κοματοσκηλα θα κανουν και την ακροπολη στουντιο!!!!!!!!!!!!!  βεβεα για τουσ νταβατζιδες ανοιξαν οι δουλειες!!! θα της περνουν απο τα σινορα και με τον νομο θα της κανουν οτι θελουν νομιμα!!! και αμα κανουν οι γκομενες καμια μαλακια της στελνουν με ενα τηλεφονο στο αλοδαπον πισο διλονοντας οτι απλα δεν ξεραν οτι ειναι πουτανες!!!!! εχει να πεσει γελιο!!!! και χρημα πολιιι!!!!!!!!! μια μονο γκομενα τουμπαναρα 90 μερες αμα κανει βιζιτες ποσσα λευτα κανει αραγε???? :think: :think: :think: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΥς ΝΤΑΒΑΔΕς!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΠΧ ΠΑΩ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ επι πληρωμη  ΑΠΟ της καληβες-βαβελες την φερνω ελλαδα νομιμοτατα για τρις μεινες την κληνο στο σπιτι μου στο χωριο μονο απο τους αγαμιτους χοριατες ξαδερφους και σογια θα βγαλο καθε  μερα κανα 500 αρι τουλαχιστον στανταρ σε τρεις μηνες ειναι 45000 ΕΥΡΑ αφορολογιτα της δηνο τα 20 και την στελνο πισο αγαπημενα!!! ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!  ΓΑΠ!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: εχει να γινει της καργιολας το παρτυ λεμεεεε  αμα το κανο αυτο πχ στην γκαζμαδια που ακομα πειδανε γαιδαρες θα βγω νομαρχης στο εξαμεινο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρεεε ελλαδαρα!!!!!!!!!!!!!  PA-SOK FERE ΚΑΙ ΕΣΗ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:  ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• rioo2.jpg
    rioo2.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • newego_LARGE_t_641_79564493_type11885.jpg
    newego_LARGE_t_641_79564493_type11885.jpg
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 18

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.907
Πόντοι
19.795
Φιλε Σαμανς9 σε ρωτησα αν εχεις παει Ταυλανδη απλως για να σου υπενθυμησω οτι αυτο το ταξιδι καποιοι απο εμας δεν το κανουμε καθε μερα. Οι περισσοτεροι το κανουμε μια φορα το χρονο. Επειδη εγω προσωπικα περναω καλα εκει κατω με το ολο πακετο, για να περασει λιγο ο καιρος μεχρι να ξαναπαω βρισκω σε αυτο το φορουμ καποια αξιολογα ατομα τα οποια δεν τα ξερω προσωπικα αλλα κανουμε καλη "παρεα" μεσα απο αυτο το θρεντ και λεμε και καμμια μαλακια για να περναει πιο ευκολα ο καιρος οπως σου ειπα και παραπανω, μεχρι να ξαναπαμε κατω. Αυτο ειναι ολο. Τωρα καποιοι απο εμας ειναι ισως πιο χαμηλου προφιλ, οπως εγω πχ. και δεν αρεσκονται σε εντονες αντιπαραθεσεις. Παντως ολες οι αποψεις εδω ειναι καλοδεχουμενες αρκει να μην γινονται κακοπροαιρετα και με εμπαθεια για καποιους συναγωνιστες.

Επισκέπτης
ρε davarits εκτος οτι μας τα ζαλισες με τις ασυναρτησιες σου  και τις μαλακιες, αυτες οι βραζιλιανες που ποσταρεις για γκομενες ειναι Πουστοτραβελια δεν τα βλεπεις?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλια σε ολους απο σαμουι

Ευχαριστούμε συναγωνιστή και καλά να περνάς στο αγαπημένο μου νησί :rockon:
Περιμένουμε ανταποκρίσεις και φωτό όμως, να αλλάξει λίγο τι κλίμα εδώ  ;)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
712
Πόντοι
4.255
Ευχαριστούμε συναγωνιστή και καλά να περνάς στο αγαπημένο μου νησί :rockon:
Περιμένουμε ανταποκρίσεις και φωτό όμως, να αλλάξει λίγο τι κλίμα εδώ  ;)

Ρε συ Παγκ..ξεμωραθηκες???Τι "συναγωνιστης"....Κοπελλα ειναι!!!και τι κοπελλα!!!Γλυκουλα και πεταχτουλα!!! :-* :-* :-* :-*

Γεια σου G-lykoula.........Ελπιζω να περνας καλα,κουκλα μου!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ Παγκ..ξεμωραθηκες???Τι "συναγωνιστης"....Κοπελλα ειναι!!!και τι κοπελλα!!!Γλυκουλα και πεταχτουλα!!! :-* :-* :-* :-*

Γεια σου G-lykoula.........Ελπιζω να περνας καλα,κουκλα μου!!

λακη την ξερεις προσωπικα????

αν ειναι γλυκουλα και πεταχτουλα θελω και'γω να την γνωρισω!!!  :grin:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
κυριοι θα ηθελα να επιστησω την προσοχη σας .........μονο για ταυλανδεζες οι πληροφοριες θα σας μαλωσω :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :bottom: :bottom:

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια τον αγραμματο ροσομπλιετ καντε τον ban. ο τυπος ειναι καθυστερας δεν βλεπετε?

επισης  η κυβερνηση της ταυλανδης δινει πολυ δυσκολα βιζα σε ταυλανδο πολιτη ακομα και για διακοπες

συγκεκριμενα

πρεπει να εχει σταθερη δουλεια τα 3 τελευταια χρονια
πρεπει να εχει ενα ποσο με λεφτα στην τραπεζα αρκετο μεγαλο για ταυλανδο πολιτη, συγχωρεστε με δεν θυμαμαι αλλα ητανε πανε απο 500 ευρω σιγουρα
δεν πρεπει να εχει δουλεψει σε μπαρ,go go κτλ
δεν πρεπει να εχει παντρευτει πολλες φορες
και καποια αλλα ακομα

σαφως ολα τα παραπανω διαγραφονται αμα την παντρευτεις. εκει δεν μπορει κανεις να στο αρνηθει για να φυγει απο την χωρα της.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Δεν αλλάζει τίποτα.
Μήπως θα παίρνεις πιστοποιητικό από το Go-go ότι την μπαρφαίνιζες  καθημερινά ? :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:        :rockon: :rockon:

Παντως,χωρις παρεξηγηση, ο dimitlakis επραξε σωστα που ποσταρισε τον νομο.Ειναι μια πληροφορια προς ψαξιμο για τους ενδιαφερομενους.

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε  musician  δεν  ηθελα   να  προσβαλω   κανεναν.

Απλως   βλεπω      οτι   δεν  υπαρχει  ιδια  αντιμετωπιση  για  ολα    τα  μελη .
Θελω  να  πω  ο,τι   επειδη  εχετε   γνωριστει  μεταξυ  σας  ,ειστε  μεταξυ   σας  , στα  σχολια   ( για  οτι  αφορα  την  Ταυλανδη )   παραπανω  δωτικοι  και   μεγιστοποιηετε   το   γεγονος    απο  οσο   ειναι  στην  πραγματικοτητα .
Δηλαδη   αν   εχω   εγω   εσενα   φιλο    θα   ειμαι   πιο  ανεκτικος   και δεν  θα   σου  πω   κατι   που   δεν  μου   αρεσε     και   ετσι   αυτος   που   γραφει  να   μην  βελτιωνεται   στο   γραψιμο   του .
Δηλαδη   δεν  υπαρχει   μια   διαβαθμιση  κ   σε  ενα  μετριο   σχολιο   μπορει  να   ακουστουν   διθυραμβικες   κριτικες .

Αυτο  εννοω  οτι   ειστε  μια   συμπαθης   παρεα  που  ομως   ειστε  (σαν ) υποχρεωμενοι   να  αλληλοστηριζεστε   και   να   γραφετε  θετικες   κριτικες   ακομα   και  σε   ενα   μετριο  ποστ . Ομως   ετσι  καποιος   δεν  βελτιωνεται . Πρεπει   σε   μικρες    δοσεις    να   του   δειχνεις    τα   λαθη   του  ( κατα  την   γνωμη  σου )  ευγενικα   παντα .
Αυτος   θα   τα   ακουει   και   αν  κρινει   ο,τι  κατι   αξιζει     το  προσαρμοζει   στα   δεδομενα   του .

Συνεχιζω    βαζωντας   ενα   παραδειγμα .
Ενας   συναγωνιστης    απο  δω   πηγε   πριν  λιγο  Πατταγια   και  ηταν   η   πρωτη  του  φορα . Ο   τυπος   αυτος   ηταν  ο  Mandipl  (  με  τον  γιατρο   για   αβαταρ ) .  Ο   τροπος   που   εβαλε   τις   πληροφοριες  ,  τις  ιστοριες   που   προσθεσε  και   γενικοτερα   οσα   εγραψε   ηταν  πολυ  καλος   και   κατατοπιστικος .
Ομως   δεχτηκε    ελαχιστα   θετικα   σχολια     απο   τους   φανατικους   Πατταγιανους    και   στην   ουσια   ολη  του   η  προσπαθεια  περασε   απαρατηρητη   και  (  σχεδον  )  ασχολιαστη.
Τωρα    ας  φαντασθουμε   για   παραδειγμα   να   εγραφε   τα  ιδια    ακριβως   λογια    καποιος   απο  την   δικια   σας   παρεα .  Οι   κριτικες   θα   ηταν   οπως   - Καλα   εισαι   Θεος -    -   Εσπειρες   παλι  -   και   τα   σχετικα .
Δηλαδη   για   το  ιδιο   γεγονος    θα   ειχαμε    διαφορετικη   αντιμετωπιση    στο   τροπο   σχολιασμου .

Ετσι   εγω   που   το  βλεπω   (  την  διαφορα )  σαν  εξωτερικος   παρατηρητης , μου   φαινεται   ψευτικο  και  με   κουραζει.

Αυτο   το  πραγμα  λεω ,  να   μην   επηρεαζεται  η   κριση   σας   και  η   κριτικη  σας   αναλογα   αν   ειναι   φιλος   'η   απλο  μελος .

Επισης    φιλικα

Φιλε   μου  περσι   πηγα    και  σε   καποιο   ποστ   μου  ,  ειχες   κανει   και  θετικα   σχολια .
symfwnw apolyta wxeis dikaio etsi ginetai.
gia ayto kai den grafw kai gia allous logous parolou pou exw paei treis fores taylandh

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
επισης  η κυβερνηση της ταυλανδης δινει πολυ δυσκολα βιζα σε ταυλανδο πολιτη ακομα και για διακοπες
Ρε παιδιά είπαμε να προσέχουμε τι γράφουμε... Αν δεν το κατέχετε το θέμα αφήστε το να περάσει και μην παραπληροφορείτε!
Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης δεν έχει καμία σχέση με το θέμα της visa για εξερχόμενους Ταϊλανδούς πολίτες!
Γενικά καθε χώρα εκδίδει visa για τους εισερχόμενους σε αυτή ταξιδιώτες... Επομένως οι απαιτήσεις που εν μέρει αναφέρθηκαν είναι όχι της Ταϊλανδικής κυβέρνησης αλλά για να εκδώθεί visa από την χώρα την οποία Ταϊλανδος πολίτης  θέλει να επισκευθεί.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ Παγκ..ξεμωραθηκες???Τι "συναγωνιστης"....Κοπελλα ειναι!!!

Ναι γλυκούλα και μας ποστάρει γλυκούλικα μωρά με στέκκα  :headbang:
Μήπως την έψαξες? :think:

ΟΚ Το αλλάζω:Welcome baby-fellow to the our club pls sent reports from my sexy-island  :s&m_1:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παντως,χωρις παρεξηγηση, ο dimitlakis επραξε σωστα που ποσταρισε τον νομο.Ειναι μια πληροφορια προς ψαξιμο για τους ενδιαφερομενους.

Γεια σου αδελφέ Μπικ :rockon:
Ε καλά, την ίδια ώρα και τό άλλο site είχε το ίδιο ακριβώς ποστάρισμα, ποιός κάνει copy paste-ποιόν τελικά  :think:

Anyway εγώ ξεκίνησα διαδικασίες με φίλη εξειδικευμένη δικηγόρο να κατεβάσω το ποιό γλεκό μωρό του Βορρά, που ξέρεις; ...κι αν μου κάτσει; :smitten:

Και μετά adios pezodromous vromikious :S

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:        :rockon: :rockon:

O ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΕΚΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩ  ΜΕ ΤΡΙΜΙΝΗ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΤΑ ΚΑΠΩΣ.... ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ....

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδιά είπαμε να προσέχουμε τι γράφουμε... Αν δεν το κατέχετε το θέμα αφήστε το να περάσει και μην παραπληροφορείτε!
Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης δεν έχει καμία σχέση με το θέμα της visa για εξερχόμενους Ταϊλανδούς πολίτες!
Γενικά καθε χώρα εκδίδει visa για τους εισερχόμενους σε αυτή ταξιδιώτες... Επομένως οι απαιτήσεις που εν μέρει αναφέρθηκαν είναι όχι της Ταϊλανδικής κυβέρνησης αλλά για να εκδώθεί visa από την χώρα την οποία Ταϊλανδος πολίτης  θέλει να επισκευθεί.
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom