Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Σύντροφε Φαντομα,
                  ως επίτιμος πρέσβης μας παρακαλώ να διαβιβάσετε στην ΑΒΥ Μπούμιμπολ Αντουλιάντε τις ευχές ημών και εμού προσωπικά για υγεία και μακροημέρευση.
Ημουν σιγουρος οτι εσυ ειδικα δε θα το ξεχνουσες. Οι εορτασμοι ειναι χωρις προηγουμενο, ο Βασιλιας εκλεισε τα 80 χρονια και ας ευχηθουμε να τα εκατοστησει. Θα πηγαινα μια βολτα κεντρο αλλα θα ειναι τιγκα στον κοσμο και στο κυκλοφοριακο :headbang: και θα πρεπει να εισαι στημενος πολλες ωρες για να πιασεις καλη θεση.
Φυσικα σημερα ειναι και εθνικη αργια  :rockon: :rockon:

Επισης οταν βγαινεις βολτα στη παραλια οι γυναικες δεν σε παρακαλανε να τις πηδηξεις αλλα να τις πληρωσεις οπως ακριβως γινεται και εδω σε ολες τις πουτανοπιατσες.
:rockon: :rockon:

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Eστειλα μια φωτογραφια, μονο και μονο για την ελληνική σημαια, με μια φιλη μου, δεν την γνωρισα ουτε σε μασατζιδικο ουτε σε κωλομπαρο, αλλα ηταν η σερβιτορα εκει που ετρωγα και βγηκαμε μαζι με αλλες 2 φιλες της, επισης σερβιτορες, για ελληνικο φαγητο. Καλα να μην σας αρεσει εμφανισιακα, η κατα τα αλλα προσχαρη, αξιοπρεπης και ευγενικη κοπελα, αλλα να κανετε σχολια οτι για μια αγνωστη σε εσας, οτι δεν την γαματε (λες και κανεις σας στο ζητησε) και οτι ειναι ποδηλατο... ειστε το λιγοτερο.... απαραδεκτοι. Δεν εφτασα ακομη στο επιπεδο σας, ολες οσες γνωριζω και βγαζουμε φωτογραφιες μαζι να τις γαμαω, δυστυχως υπαρχουν γυναικες που ζητανε μονο την παρεα μου (ακομη και στην Ταυλανδη) και λυπαμαι που ειχα το θρασος να γραφω σε θρεντ τοσο μεγαλων πηδηκταραδων.... (παρολο που το ειχα αποφυγει μηνες και επεσα ξανα στην λουμπα).

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ θα συμφωνήσω με τον φίλο Zaichik... ένα από τους λόγους που πολλοί δεν ανεβάζουν πια φωτογραφίες στο thread είναι γιατί επί το πλέιστον λάμβαναν αρνητικά σχόλια...

Εντάξει βρε παιδιά δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να είμαστε και τόσο αρνητικοί στα σχόλια των φωτογραφιών που ανεβάζουν οι συνάδελφοι...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Συμφωνω και εγω, οι πηδηκουλες να αφησουν τα σχολια και να κοιταν τα χαλια τους.
Να μιλανε μονο για ανθρωπους και καταστασεις που ξερουν.
Να γιατι δεν γουσταρω να κανω παρεα με Ελληνες στο εξωτερικο, ολοι καλοι ειμαστε ΑΛΛΑ...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Eστειλα μια φωτογραφια, μονο και μονο για την ελληνική σημαια, με μια φιλη μου, δεν την γνωρισα ουτε σε μασατζιδικο ουτε σε κωλομπαρο, αλλα ηταν η σερβιτορα εκει που ετρωγα και βγηκαμε μαζι με αλλες 2 φιλες της, επισης σερβιτορες, για ελληνικο φαγητο. Καλα να μην σας αρεσει εμφανισιακα, η κατα τα αλλα προσχαρη, αξιοπρεπης και ευγενικη κοπελα, αλλα να κανετε σχολια οτι για μια αγνωστη σε εσας, οτι δεν την γαματε (λες και κανεις σας στο ζητησε) και οτι ειναι ποδηλατο... ειστε το λιγοτερο.... απαραδεκτοι. Δεν εφτασα ακομη στο επιπεδο σας, ολες οσες γνωριζω και βγαζουμε φωτογραφιες μαζι να τις γαμαω, δυστυχως υπαρχουν γυναικες που ζητανε μονο την παρεα μου (ακομη και στην Ταυλανδη) και λυπαμαι που ειχα το θρασος να γραφω σε θρεντ τοσο μεγαλων πηδηκταραδων.... (παρολο που το ειχα αποφυγει μηνες και επεσα ξανα στην λουμπα).
να και κατι που συμφωνω με τον ζαιτσικ
δε ηξερες ομως  δε ρωταγες???

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Eστειλα μια φωτογραφια, μονο και μονο για την ελληνική σημαια, με μια φιλη μου, δεν την γνωρισα ουτε σε μασατζιδικο ουτε σε κωλομπαρο, αλλα ηταν η σερβιτορα εκει που ετρωγα και βγηκαμε μαζι με αλλες 2 φιλες της, επισης σερβιτορες, για ελληνικο φαγητο. Καλα να μην σας αρεσει εμφανισιακα, η κατα τα αλλα προσχαρη, αξιοπρεπης και ευγενικη κοπελα,
συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα πιστευω οτι δεν να ηταν κακοβουλο το σχολιο του συντροφου.Παρεα καλη κανουν και ορισμενα κοριτσια απο μπαρ,και σιγουρα τα κατόυ για οποιο δεν εχει προβλημα.
πηδηκταρας ειναι οποιος γαμει ωραιες γκομενες;;λαθος διατυπωση
οσο για το καλλος ας ανατρεξουμε στους αρχαιους ημων και οχι στα σκατα που μας εχουν βαλει στο κεφαλι και τα αναπαραγουμε μαζι και γω.Γιατι και στο ωραιο υπαρχουν κανονες.
στο τι αρεσει στον καθενα ειναι αλλο :sunglasses: και εχει να κανει με προσωπικα βιωματα
φιλικα

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Λόρδε να χαίρεσαι το διάδοχο.Να τα εκατοστήσει και να περνάει καλά όπως κι εσύ  :dancing:

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
FLETSI έρχομαι Σάββατο κάλεσε συμβούλιο για να το συζητήσουμε το θέμα μου και να πάρουμε κάποιες αποφάσεις θα έχομε και ανοιχτή γραμμή Τάκης Λουτράκι και GEORGE31 από την Κρήτη να βρούμε και το τηλέφωνο του Κώστα16 για ζωντανή επέμβαση στο συμβούλιο τον σοφών. Αν ο σολφες είναι Αθήνα έχω τηλέφωνο του για ζωντανή παρέμβαση. Ετοίμασε τους Κομάντο .Νίκο .και Πάνο. :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Φιλε δοκτωρ μην αγχωνεσαι.Θα σε φτιαξουμε,δεν θα σε αφησουμε ετσι.Εχω καλεσει εκτακτη Γενικη συνελευση ο κομαντο ο Πανος κι ο Νικος ειναι ετοιμοι.Θα το λυσουμε το προβλημα μετα κραιπαλης εδω.Οσο γιαυτο που ειπε ο Κωστας φ16 εχει δικιο στο  ξενοδοχειο να
μεινεις.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

Συμφωνω κι εγω με τον συναγωνιστη ζαιτσικ και το εχω ξαναπει δεν εχουν ολοι τα
ιδια γουστα σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.Το ιδιο εγινε και με το φιλο Τακη
λουτρακι που καποιος ειπε οτι εχει μουστακι(η κοπελα στη φωτο).θεωρω οτι δεν πρεπει να κανουμε τετοιου ειδους σχολια μεταξυ μας.Η γνωμη μου ειναι αυτη.

SPAWN

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε SPAWN νομίζω ότι πρέπει να πεις περισσότερα σχετικά με τη σχέση σου γιατί αθ σώσεις πολύ κόσμο εδώ μέσα.
Μερικές ερωτήσεις που οι απαντήσεις θα ενδιέφεραν είναι:
πως την γνωρισες;
Πόσο μικρή είναι η γυναίκα σου για να να πηγαίνει σχολείο (ή είναι δεύτερης ευκαιρίας)
Τι γίνεται με τους δικούς της (στέλνεις λεφτά εκεί;)
Όταν έφευγε απο το σπίτι πόσο έλλειπε;
Πως συμπεριφέρεται στους δικούς σου;

Επίσης για τον συναγωνιστή που κατηγορεί την πρεσβεία της Ταυλάνδης θα ήθελα να παρατηρήσω ότι μάλλον κάνουν καλά τη δουλεία τους μη δίνοντας βίζα σε κορίτσια που όλα δείχνουν ότι δεν έχουν σκοπό να ξαναγυρίσουν πίσω.

Λόρδε εσένα πρέπει να σε γνωρίσω
τι γνωρισα οπως γνωριζει πολυς κοσμος γυναικες στην ταιλανδη
ειναι 28 και εγω 40 παει σχολειο για να μαθει τα ελληνικα
θα πρεπει να στειλω στους δικους της 50.000 μπατ τον ιανουαριο και απγοτερα αλλες 50.000 βαττ σαν προικα
οταν νευριαζει δε τη σταματαει τιποτα. την εχει δει η μανα μου 2 φορες σε παραφρονα κατασταση να χτυπιετε με το τηλεκοντρολ και να πεταει πραγματα στο σπιτι της μανας μου. τις αλλες φορες ολα μια χαρα
ποτε δεν της ειπα σε κατι ψεματα και την οικονομικη μου κατασταση εδω η γενικα για τη ζωη μου και παντα προσπαθω να δειχνω κατανοηση στο θεμα προσαρμογης της αλλα το μεγαλο της ελαττωμα ειναι οτι θελει να γινετε παντα το δικο της και δε συνειδητοποιει οτι ζει με καποιον αλλο.
πχ θελω να κοιμηθω βλεπει τηλεοραση θελει να κοιμηθει πρεπει να κλεισουν ολα

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Συμφωνω κι εγω με τον συναγωνιστη ζαιτσικ και το εχω ξαναπει δεν εχουν ολοι τα
ιδια γουστα σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.Το ιδιο εγινε και με το φιλο Τακη
λουτρακι που καποιος ειπε οτι εχει μουστακι(η κοπελα στη φωτο).θεωρω οτι δεν πρεπει να κανουμε τετοιου ειδους σχολια μεταξυ μας.Η γνωμη μου ειναι αυτη.

ναι, το σχολιο για το μουστακι το εκανα εγω.
απλα, ηθελα να πω (κ το εκανα με ασχημο τροπο) το ποσο χανουν την αισθηση του ωραιου μερικοι που κανουν χιλιαδες μιλια για να πηδηξουν, πανε κατω και ξαφνικα γινονται στα ματια τους ολες μωρα, γυναικαρες και δεν συμμαζευεται.. και το λεω εγω, που φανταζομαι ειμαι απο τους λιγους που αισθανονται την ιδια ηδονη να περπατανε ολη μερα στην μπανγκοκ (η στο πεκινο η στην κουαλα λουμπουρ, δεν εχει σημασια) και να μπερδευονται σε αυτο το διαφορετικο πληθος και την ιδια ηδονη να κανουν σεξ με τις γυναικες αυτες (οχι ολες και οχι μονο με τις ταυλανδεζες)..
οφειλω λοιπον να ζητησω συγνωμη για το σχολιο μου σ’ εναν ανθρωπο που δεν θα τον δω ποτε και που ζει τοσες χιλιαδες χιλιομετρα μακρυα μου και σε κανεναν αλλο..

οσο για τα απειρα κυρηγματα ηθικης που εχουν γινει κατα καιρους στο φορουμ και που γινονται και στα τελευταια ποστ ενα εχω να πω.. ας κανει ο καθενας την αυτοκριτικη του, γιατι σ’ ενα φορουμ μπορεις να παραμυθιασεις πολλους, τον εαυτο σου ομως οχι.. και ο καθενας μας ξερει πολυ καλα τις αμαρτιες που κουβαλαει και τα ατοπηματα που εχει υποπεσει..

ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια στο θρεντ, τις αποψεις που ανταλλαξαμε και τους λιγους (αλλα αξιολογους) ανθρωπους που γνωρισα προσωπικα και εκτος φορουμ..

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Λεβέντες μου τώρα σας θέλω στα δύσκολα να βγάλετε συμπέρασμα η TILAC μου εδώ και μια εβδομάδα με φωνάζει παπι τώρα αυτό τη σημαίνει σεβασμό η προσπαθεί να με σπρώξει και στη μαμά της  διαβάζω  σκέψης. Για να σας βοηθήσω θαρθει η μαμά στο αεροδρόμιο να με πάρει για να με πάει στο σπίτι τους. Η μαμά έκρινε πρώτη και μετά ο πατριός για να μείνω στο ΣΠΙΤΙ  τους. :think: :think:

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Happy birthday!

Συνημμένα

• hmking2007_eng02.jpg
    hmking2007_eng02.jpg
    68,8 KB · Εμφανίσεις: 39
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
:rockon:

Συνημμένα

• a_3.jpg
    a_3.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Ιστορία εχει ως εξής...
Τον Ιούλιο κανονισα ταξίδι με 1 φίλο μου για την Ταυλανδη.Οκτώβρη αγοράσαμε τα εισιτηριά μας με την Thai για συνολικά 32 μέρες.Σήμερα 5 μέρες πριν την αναχώρησή μας μου ανακοίνωσε,για προσωπικούς του λόγους και ζητώντας μου συγνώμη,πώς δε θα ρθει.Αυριο θα μιλησει με Τhai αλλα το πιο πιθανον να του επιστρέψουν μονο τους φόρους(κανα 10%).
Έτσι έμεινα μόνος μου.Εγώ βέβαια θα πάω αλλά με αρκετό αγχος.ΌΛα μου τα ταξιδια εώς τώρα ήταν με παρέα.Δεν παλέυω τη μοναξιά.Να δούμε αν θα τη παλέψω.Μόνη μου ελπίδα κανα gfe να τη πάρω μαζί στο Νότο...
Είναι κ πολλές οι μέρες αυτο με αγχώνει συν ο διπλασιασμός του κόστους διαμονής αφου πλεον θα πληρώσω μονάχος τα δωματια.

Δώστε μου κουραγιο...
Kostaf16 ανέβασε με!!!

Επισκέπτης
Λεβέντες μου τώρα σας θέλω στα δύσκολα να βγάλετε συμπέρασμα η TILAC μου εδώ και μια εβδομάδα με φωνάζει παπι τώρα αυτό τη σημαίνει σεβασμό η προσπαθεί να με σπρώξει και στη μαμά της  διαβάζω  σκέψης. Για να σας βοηθήσω θαρθει η μαμά στο αεροδρόμιο να με πάρει για να με πάει στο σπίτι τους. Η μαμά έκρινε πρώτη και μετά ο πατριός για να μείνω στο ΣΠΙΤΙ  τους. :think: :think:

πολλα κοινα βλεπω εχουν οι ταυλανδεζες με τις Ελεινιδες..

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Ιστορία εχει ως εξής...
Τον Ιούλιο κανονισα ταξίδι με 1 φίλο μου για την Ταυλανδη.Οκτώβρη αγοράσαμε τα εισιτηριά μας με την Thai για συνολικά 32 μέρες.Σήμερα 5 μέρες πριν την αναχώρησή μας μου ανακοίνωσε,για προσωπικούς του λόγους και ζητώντας μου συγνώμη,πώς δε θα ρθει.Αυριο θα μιλησει με Τhai αλλα το πιο πιθανον να του επιστρέψουν μονο τους φόρους(κανα 10%).
Έτσι έμεινα μόνος μου.Εγώ βέβαια θα πάω αλλά με αρκετό αγχος.ΌΛα μου τα ταξιδια εώς τώρα ήταν με παρέα.Δεν παλέυω τη μοναξιά.Να δούμε αν θα τη παλέψω.Μόνη μου ελπίδα κανα gfe να τη πάρω μαζί στο Νότο...
Είναι κ πολλές οι μέρες αυτο με αγχώνει συν ο διπλασιασμός του κόστους διαμονής αφου πλεον θα πληρώσω μονάχος τα δωματια.

Δώστε μου κουραγιο...
Kostaf16 ανέβασε με!!!

Μη μασας.Στο συγκεκριμενο μερος καλα θα περασεις και <<μονος σου>>.Δε λεω καλα
θα ηταν να ειχες και καποιον φιλο σου αλλα δεν θα εισαι μονος σου στην ουσια.
Θα γνωρισεις και αλλους εκει μπορει να κολλησεις με καποιον.Δεν σου λεω κουραγιο
γαματα ειναι!!!Καλα να περασεις!!!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Kostaf16 ανέβασε με!!!
χωρις να θελω να προσβαλω το φιλο σου, νομιζω οτι εισαι τυχερος που θα πας μονος σου, τωρα τα εξοδα για το δωματιο θα ειναι ελαχιστα παραπανω, ασε που δεν γινοταν να εμενες με παρεα εκει,στο ιδιο δωματιο εννοω.
επι χρονια ειχα και γω την εντυπωση οτι σε τετοιου ειδους ταξιδια ειναι απαραιτητη η παρεα, οταν καταλαβα τη μαγεια του να εισαι "μονος" στην ταιλανδη επαθα πλακα, ομως μεσω του σαιτ μονο μονος δεν θα εισαι, ολοι ευχαριστως θα ειναι προθυμοι να σε βοηθησουν αν χρειαστεις κατι, απο πουκετ μπανγκοκ πατταγια, κυκλαδες φαντομας ντοκτορ. αρα αγχος τελος μολις μπεις στο αεροπλανο. καλα να περασεις

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

Θα της πεις να μη σε ξαναπει παπι.Ειναι ακρως ξενερωτικο.Το τιλακ μια χαρα το βρισκω.
Ας σε λεει ετσι πεστης.Παρε και τη μαμα της στην τελικη αν ειναι καλη δεν την ειχα
δει τοτε που ειχε ερθει στο ξενοδοχειο αλλα αμα λεει παρτην.Α  ειδα οτι
το εγκρινει κι ο πατριος χτυπα τον κι αυτον αμα θελει. λολ!!!

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Φίλε ουτοπικέ πίστεψέ με, μοναξιά στη Μπανγκόκ θα νοιώσεις μόνον αν το επιδιώξεις. Με το μετρό, το υπέργειο μετρό, τα φθηνά ταξί, τα ρυπογόνα τουκ-τουκ, πλοιάρια στο ποτάμι, μοτοταξί αλλά κυρίως με τα πόδια, θα τριγυρίσεις και θα χαρείς που πήγες μόνος σου. Είναι ωραία να στρίβεις σε όποια γωνία θέλεις, να αποβιβάζεσαι όπου θέλεις, να τρως όπου θες χωρίς να πρέπει να συμφωνήσει και κάποιος άλλος. Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει η ασφάλεια που νοιώθεις στη μεγαλούπολη. Ένοιωθα πραγματικά ότι περπατάω στην πόλη μου (όχι Αθήνα).
Οι χαμογελαστοί άνθρωποι στο δρόμο με έκαναν να χαμογελάω κι εγώ συνέχεια όποτε έκανα eye contact με κάποιον (σα χαζός για τα ελληνικά δεδομένα). Οι ομορφιές κάθε είδους γύρω σου δεν θα σου αφήσουν χρόνο για μοναξιές. Σε νησί επίσης εύκολα θα γνωρίσεις κόσμο αν θέλεις ή θα αράξεις παρέα με τον εαυτό σου στην αμμουδιά.
Keep walking και καλά να περάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom