Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (0 μέλη και 97 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
στον παραδεισο ρε συ πιπιν δεν θα εχει ασιατικα μουνακια? τι παραδεισος ειναι τοτε..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Προτιμω τα ξανθα λευκα μωρα, Ο μονος λογος που αξιζουν οι Ταυλανδεζες σε συγκριση με τις τσεχες και ρωσιδες ειναι οτι ειναι φτηνες πολυ.
Ως ασχολούμενος με το σπορ και στα δύο αυτά μέρη του κόσμου και έχοντας σχετική εμπειρεία και από τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα θα συμφωνήσω μαζί σου σύντροφε μόνο ως το πρώτο σκέλος (δηλ. Ρωσίδες). Αλλά κατά τα άλλα,  ΠΟΥΘΕΝΑ δεν θα βρεις άλλες γυναίκες να μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα στο κρεβάτι. ΠΟΥΘΕΝΑ.

Επισκέπτης
Ως ασχολούμενος με το σπορ και στα δύο αυτά μέρη του κόσμου και έχοντας σχετική εμπειρεία και από τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα θα συμφωνήσω μαζί σου σύντροφε μόνο ως το πρώτο σκέλος (δηλ. Ρωσίδες). Αλλά κατά τα άλλα,  ΠΟΥΘΕΝΑ δεν θα βρεις άλλες γυναίκες να μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα στο κρεβάτι. ΠΟΥΘΕΝΑ.

Οι ρωσιδες ειναι βασιλισες του sex τι να λεμε τωρα!Και τσεχες δεν ειναι ασχημες αλλα ρωσιδες σιγουρα κορυφη!Το μονο μειον τους ειναι οτι ειναι ακριβες και τρωνε πολα ειδικα οι Ρωσιδες!Κατα τα αλλα δεν εχουν ψεγαδι σε τπτ!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Οι ρωσιδες ειναι βασιλισες του sex τι να λεμε τωρα!Και τσεχες δεν ειναι ασχημες αλλα ρωσιδες σιγουρα κορυφη!Το μονο μειον τους ειναι οτι ειναι ακριβες και τρωνε πολα ειδικα οι Ρωσιδες!Κατα τα αλλα δεν εχουν ψεγαδι σε τπτ!

εχεις εμπειρεια και απο τις 2 πλευρες ή μιλας υποθετικα τοση ωρα??

Επισκέπτης
εχεις εμπειρεια και απο τις 2 πλευρες ή μιλας υποθετικα τοση ωρα??

Ναι απλα για να λεμε και την αληθεια οι ασιατισες με τις οποιες εχω παει ειναι ελαχιστες σε συγκριση με τις ρωσιδες.Ως τωρα παντως καλυτερες εμπειριες εχω αποκομισει απο ρωσια:p

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ναι απλα για να λεμε και την αληθεια οι ασιατισες με τις οποιες εχω παει ειναι ελαχιστες σε συγκριση με τις ρωσιδες.Ως τωρα παντως καλυτερες εμπειριες εχω αποκομισει απο ρωσια:p

και που βρηκες ασιατισες και ιδιως ταυλανδεζες αν επιτρεπετε?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κανω την εξης σκεψη..
Εαν υπηρχε ενα μερος σαν την Ταυλανδη..Με το ιδιο ακριβως σκηνικο..
Ιδια χλωριδα και πανιδα..Παραλιες...Εξωτικα μερη...Ιδια φαγητα..
Αλλα οχι με Ταυλανδεζες...Αλλα με Ρωσσιδες και Τσεχες κοντες και ψηλες..
Με beer bars..disco..a go go girls και freelancers..
Που με 20 ευρω να τις φυστικωνες ολη μερα..
Να μπορουσες να παρεις και 2 και 3 και οσες θες στο κρεββατι..
Να σου εβγαζαν το ιδιο gfe με τις Ταυλανδεζες..
Να επαιρναν τις ιδιες καυλωτικες πιπουλες..
Να ειχαν την ιδια συμπεριφορα με τις Ταυλανδεζες..Να εκαναν τα παντα για να περασεις καλα..
ΤΟΤΕ τι θα γινοτανε????!!!
Απαντηση...Μαλλον θα αδειαζε η Ταυλανδη...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

τοτε σεβασου τη γνωμη καποιων ανθρωπων (οχι την δικια μου, δεν ειμαι αντικειμενικος) οπως του vonmakouli που ειναι κοσμογυρισμενοι και τρομερα εμπειροι, με παραστασεις και απο τις 2 φυλες.
και μη γραφεις κατι, ισα για να πας κοντρα σε καποιους ανθρωπους που εχουν γραψει 360 σελιδες εμπειρειων σε αυτο το θρεντ, οκ?

Επισκέπτης
τοτε σεβασου τη γνωμη καποιων ανθρωπων (οχι την δικια μου, δεν ειμαι αντικειμενικος) οπως του vonmakouli που ειναι κοσμογυρισμενοι και τρομερα εμπειροι, με παραστασεις και απο τις 2 φυλες.
και μη γραφεις κατι, ισα για να πας κοντρα σε καποιους ανθρωπους που εχουν γραψει 360 σελιδες εμπειρειων σε αυτο το θρεντ, οκ?

Ο vonmakouli αν δεν κανω λαθος υποστηριξε σθεναρα τις Ρωσιδες πριν.Τεσπα δεν εχει νοημα να κοντραριζομαστε για κατι τετιο.Οτι θελει γαμαει κανεις απο οποια χωρα γουσταρει.Μουνια υπαρχουν παντου!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
πιπινομανιακ, στα 2 τελευταια ποστ σου μιλας ολο με αν.
το ζητημα ειναι να μιλαμε με γεγονοτα και οχι με υποθεσεις..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εχεις δικιο...Απλα θελω να υποστηριξω πως οι Ταυλανδεζες(γιατι μονο τετοιες ασιατισσες εχω πηδηξει)-ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ(Οχι οι Ταυλανδεζες που παιζουν στις διαφημισεις στην τηλεοραση),υπερτερουν σε ολα ΣΧΕΔΟΝ σε σχεση με τις Ρωσσιδες και τις Τσεχες..εκτος απο ΕΝΑ...
Την εξωτερικη ομορφια...
Γιατι οποιος προσπαθει να με πεισει οτι κανοντας μια βολτα στα μπαρ της Πατονγκ και της Πατταγια,βλεπεις στο συνολο καλυτερα μουνια απο οτι να πας ας πουμε στο baby Gold...Τι να πω??
Σηκωνω τα χερια ψηλα...Η θα αρχισω να πιστευω πως και ο γαιδαρος πεταει...
Ανεξαρτητα βεβαια απο το γεγονος οτι οι Ρωσσιδες ειναι κρυοκωλες στο κραββατι και γενικα καριολες(αυτες που δουλευουν στα στριπτιτζαδικα η κανουν βιζιτες)...
Εδω μιλαμε καθαρα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ...

Επισκέπτης
Ναι συμφωνω με το παραπανω!Μερικες ρωσιδες και τσεχες ειναι πολυ καργιολες και "πουτανες" με την κακη εννοια αλλα απο θεμα εμφανισης τις προτιμω(υποκειμενικο ειναι αυτο)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ναι συμφωνω με το παραπανω!Μερικες ρωσιδες και τσεχες ειναι πολυ καργιολες και "πουτανες" με την κακη εννοια αλλα απο θεμα εμφανισης τις προτιμω(υποκειμενικο ειναι αυτο)
Μαλλον προς το "αντικειμενικο" παει,αλλιως ολα τα μοντελα δεν θα ηταν Ρωσσιδες και Τσεχες,αλλα Ταυλανδεζες και γενικα Ασιατισες...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εχεις δικιο...Απλα θελω να υποστηριξω πως οι Ταυλανδεζες(γιατι μονο τετοιες ασιατισσες εχω πηδηξει)-ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ(Οχι οι Ταυλανδεζες που παιζουν στις διαφημισεις στην τηλεοραση),υπερτερουν σε ολα ΣΧΕΔΟΝ σε σχεση με τις Ρωσσιδες και τις Τσεχες..εκτος απο ΕΝΑ...
Την εξωτερικη ομορφια...
Γιατι οποιος προσπαθει να με πεισει οτι κανοντας μια βολτα στα μπαρ της Πατονγκ και της Πατταγια,βλεπεις στο συνολο καλυτερα μουνια απο οτι να πας ας πουμε στο baby Gold...Τι να πω??
Σηκωνω τα χερια ψηλα...Η θα αρχισω να πιστευω πως και ο γαιδαρος πεταει...
Ανεξαρτητα βεβαια απο το γεγονος οτι οι Ρωσσιδες ειναι κρυοκωλες στο κραββατι και γενικα καριολες(αυτες που δουλευουν στα στριπτιτζαδικα η κανουν βιζιτες)...
Εδω μιλαμε καθαρα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ...

λοιπον, συμφωνω οτι οι ταυλανδες δεν ειναι και οι πιο ομορφες γυναικες στον κοσμο, κανουν ομως απιστευτο κρεβατι και πιστευω να συμφωνεις κι εσυ με αυτο, το εζησες εξαλλου και για να πας δευτερη φορα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα παει να πει πως σου αρεσε..
τωρα, γενικοτερα για τις ασιατισσες, ομορφες γυναικες απο το βιετναμ, απο την κορεα και κυριως απο την ιαπωνια δεν θα τις αλλαζα ουτε για την πιο μουναρα ρωσιδα ή τσεχα, γουστα ειν’ αυτα.
τεσπα, καληνυχτα στο θρεντ..

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω παλι γιατι πιστευω οτι οι γιαπωνεζες και οι καμποτζιανες-μιξ θεωρουνται τοπ?μιλαμε για απιστευτη ομορφια και σωματα,τι να λεμε τωρα!ειδικα οι πρωτες την ευχαριστηση του αντρα την εχουν στο αιμα τους,το θεωρουν υποχρεωση τους!αυτο δεν σημαινει οτι και εμεις τους φερομαστε ασχημα αλλα το αντιθετο!οι ρωσο-τσεχες τι να πουνε...απλα ωραιες μα κενες!

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Να βάλω στη συζήτηση και τις Αλβανές? Από μία περίοδο που ήμουν επάνω για δουλειές είδα τρελλά πηδήματα παιδιά, και ακούραστες (λόγω δουλειάς στο χωράφι φαίνεται!) και πρόστυχες (λόγω εγκληματικότητας & επιπέδου?). Πάντως οι Ρωσίδες που υπάρχουν στην Ελλάδα δεν νομίζω να είναι οι ίδιες με τις Ρωσίδες που παίζουν στη Μόσχα, με τα καλύτερα προφανώς να παίζουν στη Ρωσία.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Την εξωτερικη ομορφια...
Καλα εκανες και εγραψες με κεφαλαια "αυτες που εκδιδονται" εγω θα προσθετα "αυτες που εκδιδονται ΚΑΙ προοριζονται ΜΟΝΟ για ξενους". Μεγαλη διαφορα απο τις μη εκδιδομενες-μη προερχομενες απο το Ισααν η και τις εκδιδομενες σε στεκια μονο για Ταυλανδους...σας εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω και ας λεει ο Κωστας οτι τις κατακεραυνωνω. Αυτη ειναι η απλη αληθεια. Μπαροβιες και μαλιστα μπαροβιες τελευταιας διαλογης οπως αυτες στην Παταγια δε θα αγγιζε κανενας Ταυλανδος που σεβεται τον εαυτο του και κυριως το πουλι του. Γιατι νομιζετε οτι οι Ταυλανδοι δεν ψιλονοιαζονται που ερχονται τοσοι ξενοι και τους @@ τις γυναικες. Επειδη ειναι ανεκτικη κοινωνια? ναι και γιαυτο αλλα κυριως επειδη πολυ απλα δε θεωρουνε αυτες τις γυναικες ομορφες οπως εμεις και το βασικοτερο ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΝΤΑΙ με ολους αυτους που διανυουν χιλιομετρα για χαρη τους.
Αν οι ξενοι πηδουσαν γυναικες οπως αυτες που αρεσουν στους Ταυλανδους, οπως αυτες που βρισκει κανεις μονο σε μπουρδελα για Ταυλανδους, οπως αυτες που βρισκει κανεις κυριως στην Μπανγκοκ αν περπατησει για λιγο στα σωστα μερη τοτε η συμπεριφορα τους προς τους ξενους θα ηταν πολυ διαφορετικη  ;).

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Phuket stories..
3/11/07 συνάντηση με kostasf16 στο Ελ. Βενιζέλος.Ο Κώστας;; Σαν μικρό παιδάκι που ετοιμάζεται να ανοίξει τα χριστουγεννιάτικα δώρα του.. φωνάζοντας ΠΑΜΕΕΕΕΕΕ τρέχει προς τα τσεκ ιν της Thai.Τα υπόλοιπα έως το πουκετ τα είπε ο Κώστας έως το ξενοδοχείο.
χμμ το περίφημο ξενοδοχείο south mansion.
Μετά της απαραίτητες συστάσεις πάω στο δωμάτιο στον 3ο όροφο.Μεγάλη προσοχή στους καπνιστές.. ΑΝ μείνετε εκεί πάρτε στον πρώτο όροφο.. μόνο σκάλες έχει.
Το δωμάτιο αρκετά μεγάλο! a/c,sat tv με ελάχιστα όμως ευρωπαϊκά κανάλια. Μικρό το κακό μιας και η tv ήταν αδιάφορη..
Όσοι θέλετε ησυχία.. ατυχήσατε!!Ο περιφεριακός δρόμος που περνάει απο κάτω έχει διαρκός κίνηση άρα και φασαρία της περισότερες ώρες της ημέρας,πολλες φορές και τα βράδια. Απέναντι χτίζονται 2 ξενοδοχεία και αυτό προσθετει ακόμα μεγαλητερη φασαρία απο πολυ νωρίς το πρωί.
Κάτι άλλο που με χάλασε είναι το safe box.
Το safe box είναι εκτός δωματίου και κλειδώνει 23.00 με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις χρήματα η ότι άλλο θες μετα της 23.00!
Από την πρώτη μέρα πήρα μηχανάκι(όπως και άλλα εκδρομή,αεροπορικά,ταξί για αεροδρόμιο) από τον Μπάμπη μιας και ήθελα να τον στηρίξω καθότι ήταν από την πατρίδα μας και σκέφτηκα ας πάρει αυτός την προμήθεια αν φυσικά παίρνει κάτι.. δεν το ξέρω απλά το υποθέτω.
Με το μηχανάκι είχα ένα μικρό πρόβλημα.. Είχε ένα σκίσιμο  στην σέλα και μάλιστα πήγα να το καθαρίσω νομίζοντας ότι είναι κουτσουλιά :). Το λάθος μου ήταν ότι δεν πήγα αμέσως να ζητήσω άλλα μηχανάκι και έφυγα.
Διακοπές στην Ταΐλάνδη ήμουν,πρώτη μέρα εκεί πιστέψτε με ήταν το μόνο που δεν με απασχολούσε!!
Με απασχόλησε όμως όταν στον λογαριασμό μου όμως χρεώθηκε 880 μπατ! Θα μου πεις.. ρε γύφτο για 880 μπατ κάνεις έτσι;;; Όχι ήταν ότι απλά χρεώθηκα για κάτι που δεν έκανα.Τέλος πάντων.. Δεν μίλησα,πλήρωσα και δεν είπα κουβέντα.. Απλά με χάλασε το γεγονός αυτό.
Η οδήγηση τώρα ήταν τελικά κάτι αρκετά απλό!
Όσοι θέλετε να πάρετε μηχανάκι απλά θα πρέπει να φοράτε ΠΑΝΤΑ κράνος ,να οδηγείτε ΣΙΓΑ και προσεκτικά και να παρκάρετε εκεί που πρέπει!!Οι μπάτσοι εκεί έχουν αλυσίδες και κλειδώνουν τα μηχανάκια αν παρκάρετε κάπου που δεν πρέπει.. την διαδικασία ξεκλειδώματος δεν την ξέρω μιας και την γλίτωσα :)

αυτά τα ολίγα για την ώρα..

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειπα για ταυλανδεζες συγκεκριμενα.Για ασιατισες ειπα.

Το είχαμε καταλάβει από αυτά που γράφεις... και απορώ πως μπορείς να εκφέρεις σθεναρά την άποψή σου για κάτι που δεν έχεις ιδέα...

Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος να χάσεις την αξιοπιστία σου σε οιαδήποτε φόρουμ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom