Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το πουκετ δεν μου αρεσε πολυ, ξερω, σε πολλους αρεσει, εγω παντως θα κανω καιρο να ξαναξεκολησω απο την πατταγια, οτι αρεσει στον καθενα, τεσπα,
σουβαρναμπουμι λοιπον με atas και gfe τσεκαρουμε αεροπορικες, bangkok air σχεδον 3000 μπατ, airasia 2170, one way, κλεινουμε εκει, ολα κοκκινα και χωρις αριθμημενες θεσεις στο αεροπλανο, ολα τα λεφτα ομως ηταν οι κοπελες αεροσυνοδοι, οι της thai ωχριουν κατα πολυ, σχετικα ψηλες για τα ασιατικα δεδομενα, λευκο δερμα ωραια μαλλια, κοκκινα ρουχα, ονειρο η πτηση σχεδον μιαμιση ωρα.
το αεροδρομιο του πουκετ παλιο και μικρο, ταξι για πατογκ 500 μπατ, 40 λεπτα και δρομοι στενοι ανηφορικοι και στο πλαι καουτσουκοδεντρα, αναρχη δομηδη φυσικα, περιμενα να δω κατι κοσμοπολιτικο αλλα ουτε το πουκετ ξεφευγει απο την γενικοτερη εικονα της ταιλανδης, καροτσακια με φαγητα, και κτιρια οπως και αλλου.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Στην BKK βρίσκεις πολλά αστέρια και στα μπαρ αλλά και στα μασάζ για να πάρεις για όλο το βράδυ και γενικά για αυτό που ψάχνουμε οι περισσότεροι... Αν έχεις υπομονή (ώστε να μην πάρεις την πρώτη που θα σου την πέσει) και πας νωρίς στα μπαρ δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις κάτι σε 9/10 και πάνω!

πραγματι, συμφωνω mgreek.
στη Bangkok η ποιοτητα ειναι πολυ ανεβασμενη, οπως και οι τιμες επισης. παιχνιδι στην πρωτευουσα εκανα ακομη και με μια που μου εκανε ποδομασαζ, ερχοταν μαζι μου με 2 χιλιαρικακια για ολη μερα. πολλες επιλογες, αλλα αν δεν εχεις κατασταλαξει που θα πας πριν ξεκινησεις, το’ χασες το παιχνιδι σε τετοια χαωδη πολη. απωθημενο μου εχει μεινει ενα japaneese bar που ηταν διπλα στο imperial queens park hotel, στο επομενο ταξιδι θα το τιμησω, οσο ακριβο και να’ ναι. εξαλλου, θεωρω τις ιαπωνεζες τις ομορφοτερες ασιατισσες, σαν πορσελανινες ειναι οι ρουφιανες.. (εκτος απο τις μιξεις του κωσταbmw, αυτες πρεπει να ξεφευγουν απο καθε φαντασια  :crazy: :crazy: ).

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Το προτιμω με Ρωσιδες η Τσεχες αυτο!

να πας να γραψεις στο αντιστοιχο θρεντ αυτο, μην μολυνεις το θρεντ με τετοιες κρυες γυναικες, θα παρακαλεσω τους μοντ μολις καποιος γραφει την λεξη ρωσιδα, τσεχα, ελληνιδα μεσα στο θρεντ μας να την μετατρεπει με αστερακια!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
να πας να γραψεις στο αντιστοιχο θρεντ αυτο, μην μολυνεις το θρεντ με τετοιες κρυες γυναικες, θα παρακαλεσω τους μοντ μολις καποιος γραφει την λεξη ρωσιδα, τσεχα, ελληνιδα μεσα στο θρεντ μας να την μετατρεπει με αστερακια!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Χαχαχααχ για ελληνιδα ευχαριστως delete! Αλλα λιγα λογια για τις Ρωσιδες ετσι?:cheesy:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εσυ καλα θα κανεις να κανονισεις να χτυπησουμε μια πατταγια παρεα,
ευχαριστως κωστα, δεν θα εχουμε και κοντρα για τις γυναικες επισης μεταξυ μας εσυ τις κοντες εγω τις ψηλες!!!
αμα παμε μαζι πατταγια θα μας δειξουν οι ειδησεις ειναι σιγουρο αυτο !!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κωστα κανεις λαθος παντως...
Υπαρχουν και κατι ρωσσιδακια και τσεχακια κοντοπουτανα...μουρλια!!! :dancing:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
να βαλουμε στους κανονες του φορουμ οτι απαγορευται μεσα στο Ταϊλανδη Σεξ Τριπ να γραφει ο οποιοσδηποτε κατι σχετικο με ρωσιδες , τσεχες και ελληνιδες !!! και οποιος παραβιαζει τον κανονα να τιμωρειται με διαγραφη !!!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
να βαλουμε στους κανονες του φορουμ οτι απαγορευται μεσα στο Ταϊλανδη Σεξ Τριπ να γραφει ο οποιοσδηποτε κατι σχετικο με ρωσιδες , τσεχες και ελληνιδες !!! και οποιος παραβιαζει τον κανονα να τιμωρειται με διαγραφη !!!

Μαζί σου μιμίκο!!!!!

Επισκέπτης
Ενταξει δεν γουσταρουμε ολοι Ασιατισες τι να κανουμε.Προτιμω τα ξανθα λευκα μωρα!Ο μονος λογος που αξιζουν οι Ταυλανδεζες σε συγκριση με τις τσεχες και ρωσιδες ειναι οτι ειναι φτηνες πολυ.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
παρακαλω, να επεξεργαστειτε τα μηνυματα που αναφερουν τις λεξεις ρωσιδα, τσεχα κτλ. αν δεν το κανετε στα επομενα 30 λεπτα θ’ αναγκαστω να τα διαγραψω.
ευχαριστω.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ενταξει δεν γουσταρουμε ολοι Ασιατισες τι να κανουμε.Προτιμω τα ξανθα λευκα μωρα!Ο μονος λογος που αξιζουν οι Ταυλανδεζες σε συγκριση με τις τσεχες και ρωσιδες ειναι οτι ειναι φτηνες πολυ.

εισαι βαθυς γνωστης της καταστασης βλεπω ρε φιλαρακι..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κουιζ..(Ειδικοτερα προς υπερμαχους της Ασιατικης φυλης)
Εισαστε εξω απο τη πορτα του Παραδεισου και ο Αγιος Πετρος σας λεει..
"Τεκνα μου",αυτη ειναι η τελευταια σας ευκαιρια να πηδηξετε,γιατι σε λιγο περνατε τη πορτα του Παραδεισου...
Εχετε 2 επιλογες για να πηδηξετε...
Στο κουτι Α ειναι η ασχημοτερη Ασιατισσα και στη κουρτινα Β η ομορφοτερη Ρωσσιδα...
Τι θα διαλεγατε εσεις??
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Χαχα μερικοι φανατικοι σιγουρα την Ασιατισσα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom