Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (0 μέλη και 126 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
+1

Οι αφηγήσεις του Κώστα δεν παίζονται. Οπως και σένα Βον οι δικές σου πληροφορίες.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αφηστε τις πληροφοριες γιατι θα ξεχαστε να πηδηστε  απο την πολυ την πληροφορηση   :2funny: :2funny:

δεν προκειται να δωσετε εξετασεις αλλα πατε για διασκεδαση και απολαυση τοπικων σπεσιαλιτε οτιδηποτε ειδους και μορφης :grin:

βλεπω πολλοι δεν μελετατε και λιγο αυτα που γραφουν φιλοι εκπαιδευτες και βλεπω να μενετε μεταξαστεοι  :2funny: :2funny:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλά εγώ από Ταυλάνδη στερούμαι πρακτικής και προσπαθώ να αναπληρώσω το κενό με θεωρία  :'(

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
με την ευκαιρια επαναλαμβανω οτι η καλυτερη φαση στην ταιλανδη ειναι τα freelancers στις ντισκο, απο δω και περα εγω μονο τετοια θα χτυπαω,

Να κάνω μια μικρή διόρθωση... η καλύτερη φάση στην Πατάγια ίσως... δεν ισχύει το ίδιο για την Bangkok...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν προκειται να δωσετε εξετασεις αλλα πατε για διασκεδαση και απολαυση τοπικων σπεσιαλιτε οτιδηποτε ειδους και μορφης :grin:

Πέστα τα βρε Κώστα... αυτός είναι ο σκοπός ... το λέμε και το ξαναλέμε...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
βασικο αξεσουαρ στο χερι της ταιλανδεζας που ειναι με ελληνα.
ηταν και ενθουσιασμενη :rockon:

Συνημμένα

• 100_1816.jpg
    100_1816.jpg
    81,5 KB · Εμφανίσεις: 35

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ποιο αποκαλυπτική φωτογραφία δεν υπάρχει;  ;)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
παντου μπορεις να τα κανεις αυτα φιλε μου απλα με περισσοτερα λεφτα......

αυτό δεν νομίζω ότι ισχύει... πριν 2 χρόνια είχα πάρει στην BKK 3 κορίτσια για όλοκληρη ημέρα!!!! (γιατί πρέπει να το κάνουμε και αυτό στην ζωή μας!!!)

Πρέπει να ομολογήσω ότι είχα χάσει την μπάλα στο σεξ, γιατί δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω, αλλά το βράδυ που προσπαθήσαμε να κοιμηθούμε μαλλώνανε διακριτικά στον ύπνο τους ποια απ' όλες θα είναι αγγαλιά μαζί μου... έκανα να αλλάξω πλευρό και εύρισκαν ευκαιρία να με αγγαλιάσουν πάντα οι 2 από τις 3...

Όσοι παίρνουν για LT σαφώς θα θυμούνται πως κολάνε πάνω σου σαν βδέλα όταν κοιμούνται, πως μουδιάζουν τα άκρα σου επειδή έχουν τυλιχτεί πάνω σου και νιώθεις πάντα την ανάσα τους πάνω στο σώμα σου...

Φανταστείτε το επί 3!! Σίγουρα δεν κατάφερα να κοιμηθώ καλά, αλλά απόλαυσα κάθε στιγμή...

Αυτό λοιπόν δεν γίνεται σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
για πες τι εννοεις mgreek??

Στην BKK βρίσκεις πολλά αστέρια και στα μπαρ αλλά και στα μασάζ για να πάρεις για όλο το βράδυ και γενικά για αυτό που ψάχνουμε οι περισσότεροι... Αν έχεις υπομονή (ώστε να μην πάρεις την πρώτη που θα σου την πέσει) και πας νωρίς στα μπαρ δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις κάτι σε 9/10 και πάνω!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ποιο αποκαλυπτική φωτογραφία δεν υπάρχει;  ;)
ακη, το μυαλο σου εσενα εκει, δεν ακους και λιγο τον von να πας για ψαρεμα, εχει καλους ψαροτοπους, ασε μας εμας να ριχνουμε παραγαδι στο lucifer

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Αυτό μου έλειπε, ν'αρχίσω και το ψάρεμα  :cheesy:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πες τα mgreek, αυτο το τυλιγμα τους δεν υπαρχει αλλου, επισης μαρεσει πολυ οταν κατι τις ενοχλει και τις δυσαρεστει, σε βλεπουν με ενα βλεμα που λεει πολλα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Είναι απόλυτα λογικό να βρεις πολλές και διαφορετικές συνταγές, αφού έχει πάρα πολλές παραλλαγές. Τα σασικά είναι παπαγια, nam-pla sauce και τσίλι. Από εκεί και πέρα μπορείς να βάλεις ότι θες. Αποξηραμένες γαρίδες, κύμινο, σκόρδο,φύτρα, και άλλο τσίλι, και άλλο τσίλι και πιο πολύ τσίλι κλπ . Καλά τα λέω μιμίμκο ?
σωστα απαγαπητε μακη, βεβαια μην ξεχναμε το ψιλοκομμενο λαχανο και καροτο !!!
χαιρομαι που υπαρχουν και αλλοι falangs που τους αρεσει η αντιστοιχη λιχουδια !!! ειναι πολυ καλη σαλατα η som tam !!!

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
πες τα mgreek, αυτο το τυλιγμα τους δεν υπαρχει αλλου, επισης μαρεσει πολυ οταν κατι τις ενοχλει και τις δυσαρεστει, σε βλεπουν με ενα βλεμα που λεει πολλα.

Απλα δεν παιζονται.Αυτα που κανεις εκει με αυτα τα χρηματα δεν τα κανεις
πουθενα.Γι αυτο ειμαι φανατικος της Ταυλανδης και ζω την καθε στιγμη
μεσα απο τα παντα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
δηλαδη kostasf16 το hellsclub δεν ηταν φαση body2body ? καλυτερα δηλαδη να παω για ψαρεμα παρα στο hellsclub?  :happy: :happy:

Επισκέπτης
Πρέπει να ομολογήσω ότι είχα χάσει την μπάλα στο σεξ, γιατί δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω, αλλά το βράδυ που προσπαθήσαμε να κοιμηθούμε μαλλώνανε διακριτικά στον ύπνο τους ποια απ' όλες θα είναι αγγαλιά μαζί μου... έκανα να αλλάξω πλευρό και εύρισκαν ευκαιρία να με αγγαλιάσουν πάντα οι 2 από τις 3...

Όσοι παίρνουν για LT σαφώς θα θυμούνται πως κολάνε πάνω σου σαν βδέλα όταν κοιμούνται, πως μουδιάζουν τα άκρα σου επειδή έχουν τυλιχτεί πάνω σου και νιώθεις πάντα την ανάσα τους πάνω στο σώμα σου...

Φανταστείτε το επί 3!! Σίγουρα δεν κατάφερα να κοιμηθώ καλά, αλλά απόλαυσα κάθε στιγμή...

Το προτιμω με Ρωσιδες η Τσεχες αυτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom