master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Μαλακια να χαλασεις τοσα λεφτα για να πας Παταγια.Θα το διαπιστωσεις και μονος σου.30 γιατί?
Μαλακια να χαλασεις τοσα λεφτα για να πας Παταγια.Θα το διαπιστωσεις και μονος σου.30 γιατί?
οχι μονο αυτο ρε τυπε,εκει ειναι η απολυτη παρακμη.δεν ειναι για σενα που εισαι πιτσιρικας και θες να περασεις ωραια.γιατι δεν πας στο πουκετ?πιο καθαρες γκομενες εχει εκει,και εχει και μερη να πας και να περασεις και ομορφα.Από άποψη έλλειψης φυσιολατρίας ενόεις?
αν ξερεις αγγλικα,διαβασε εδω.και θα σου δωσω και αλλα,αν σε ενδιαφερει .Μάλιστα, πρέπει να κάνω έρευνα για πουκετ, γιατί νόμιζα ότι εκεί είναι περισσότερο για φυσιολατρία και το vibe του forum δείχνει πατάγια. Ευχαριστώ για την συμβουλή!
το καλυτερο φορουμ σχετικα με το πουκετ.εγω εκει τα εμαθα τα περισσοτερα.οκ ευχαριστώ ξεκίνησα να διαβάζω και ένα forum το phuket info
Και αυτο πολυ καλο.απλα στην μπανγκοκ δεν θα εχει την ευκαιρια να κανει κανα μπανακι.αλλα απο θεμα night life και επιπεδο κοριτσιων,ετη φωτος μπροστα..και κατι μασαζ..Να πω τη γνωμη μου αν μετραει.
Εγω αν ημουνα 30 χρονων και ειχα μονο 10 ημερες θα καθομουνα Μπανκοκ.
Σημασια εχει να περασεις ομορφα φιλε.Lordjim φυσικά και η γνώμη σου μετράει, άλλωστε γιαυτό γράφουμε εδώ για ανταλλαγή απόψεων.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Συνφωνω .Το μονο μειον ειναι, οτι Βκκ ειναι λιγακι "αλμυρη"Να πω τη γνωμη μου αν μετραει.
κατω απο το αυλακι λοιπον για σενα.Να πω τη γνωμη μου αν μετραει.
Δηλαδη εμεις οι κωλογεροι μονο για Παταγια ειμαστε;Να πω τη γνωμη μου αν μετραει.