Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
doctortilac σε κοβω για τυπο ο οποιος μενεις στα penthouse suites στην πατταγια, οπου εχει καθαρα επαγγελματιες γυναικες τριγυρω και σεξοπορνογραφικα δωματια!!! δεν δικαιολογειται ενας ανθρωπος που ισχυριζεται οτι ταξιδευει τοσο συχνα στην ταυλανδη να μην ξερει το ποτε τελειωνουν αυτες οι γυναικες. ή κατι εσυ δεν κανεις καλα ή δεν εχεις κρατησει γυναικα παραπανω της μιας ωρας ή παιρνεις μονο επαγγελματιες του ειδους.

παντως δεν νοειται να μην τελειωνουν οι γυναικες, δεν μπορει να ειναι ολες προβληματικες, οτι μπορει να υπαρχει ενα ποσοστο μικρο το δεχομαι οι οποιες να ειναι δυσκολες αλλα οτι καμια δεν τελειωνει αυτο δεν ισχυει.

τα λεω αυτα διοτι ειμαι πολυ παρατηρητικος στο θεμα αυτο και το εχω και σαν στοχο να κανω μια γυναικα να τελειωνει οσες περισσοτερες φορες γινεται, αυτη ειναι η δικια μου ευχαριστηση!!! αρα δεν νομιζω να ταξιδευω εκει κατω χωρις να εχω παρατηρησει αυτη τη λεπτομερεια !!!

την κυριακη μυησα στα ταυλανδεζικα φαγητα το φιλο μας Akis30 μιας και δεν κατεφερε να κατεβει τωρα τον νοεμβριο και επιφυλλασεται για φεβρουαριο πηρε μια μικρη γευση του τοπου που επροκειτο να επισκεφτει!!!

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
doctortilac σε κοβω για τυπο ο οποιος μενεις στα penthouse suites στην πατταγια, οπου εχει καθαρα επαγγελματιες γυναικες τριγυρω και σεξοπορνογραφικα δωματια!!! δεν δικαιολογειται ενας ανθρωπος που ισχυριζεται οτι ταξιδευει τοσο συχνα στην ταυλανδη να μην ξερει το ποτε τελειωνουν αυτες οι γυναικες. ή κατι εσυ δεν κανεις καλα ή δεν εχεις κρατησει γυναικα παραπανω της μιας ωρας ή παιρνεις μονο επαγγελματιες του ειδους.

παντως δεν νοειται να μην τελειωνουν οι γυναικες, δεν μπορει να ειναι ολες προβληματικες, οτι μπορει να υπαρχει ενα ποσοστο μικρο το δεχομαι οι οποιες να ειναι δυσκολες αλλα οτι καμια δεν τελειωνει αυτο δεν ισχυει.

τα λεω αυτα διοτι ειμαι πολυ παρατηρητικος στο θεμα αυτο και το εχω και σαν στοχο να κανω μια γυναικα να τελειωνει οσες περισσοτερες φορες γινεται, αυτη ειναι η δικια μου ευχαριστηση!!! αρα δεν νομιζω να ταξιδευω εκει κατω χωρις να εχω παρατηρησει αυτη τη λεπτομερεια !!!

την κυριακη μυησα στα ταυλανδεζικα φαγητα το φιλο μας Akis30 μιας και δεν κατεφερε να κατεβει τωρα τον νοεμβριο και επιφυλλασεται για φεβρουαριο πηρε μια μικρη γευση του τοπου που επροκειτο να επισκεφτει!!!

φιλε μιμικο δεν πηρε καμια γευση.
Αν δεν παει καποιος εκει για να το ζησει αυτο
δεν περιγραφεται αλλα ουτε τρωγεται.Συμφωνεις??

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Δοκτορα με αυτα που λες εχω αρχισει και εχω αμφιβολιες για το αν εδω και σχεδον 6 χρονια μενω Ταυλανδη και οχι καπου αλλου  :idiot:.

βρε καλωσ’ το φαντομα απο τη γουατεμαλα!!.  :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :idiot: :think: :think: :think:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δυστυχώς είναι αλήθεια.Μόνο με το φαγητό δε γίνεται δουλειά.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
κατι ειναι κι αυτο για αρχη ακη κι εγω ετσι ξεκινησα, απο το εστιατοριο στη νοταρα..
εκει παιρνεις απλα μυρωδια, οι καλες γευσεις ειναι κατω.. (κ δε μιλαω μονο για φαι..)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Φίλοι να σας πω ένα μυστικό οι Ταϊλανδέζες δεν χύνουν ποτέ και αν κάποιος νομίζει ότι το κατάφερε είναι γελασμένος. Γι αυτό ας χύση αυτός και ας μην προσπαθεί το ακατόρθωτο.

Τότε εγώ τόσο καιρό ζούσα με αυταπάτες. Το ότι πάντα προτιμούσε μια συγκεκριμένη στάση για να τελειώσει ήταν άλλο ένα ψέμα!! Μπορούσε να μιμηθεί εκπληκτικά μια γυναίκα που έχει οργασμό…άτιμες ταϊλανδές..!!

πριν λίγο το gfe με άφησε λέγοντας μου,''δε φοβάμαι μήπως με αγαπήσεις εσύ,φοβάμαι μήπως σε αγαπήσω εγώ.'' 

Αυτό κι εγώ το άκουσα. Όπως και το άλλο “don’t love me a lot..love me a little bit, but love me for long time” η κάπως έτσι…

Πάντως αφού μιλάμε για εμπορική συναλλαγή εγώ είχα μια καλή έκπτωση για όλο το πακέτο των υπηρεσιών. Και για μένα αυτό είναι απόδειξη ότι υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά που όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε. Για όλο το “πακέτο” έδωσα 4000 ΒΗΤ για 10 μέρες ( η αρχική συμφωνία ήταν 500 τη μέρα) αλλά προτίμησε να κάτσει 2 μέρες free…ίσως γιατί δεν χρειαζόταν να χαλάσει τα δικά της λεφτά αφού είχε φαί και ύπνο εξασφαλισμένα…ίσως  γιατί έτσι γούσταρε. Το τελευταίο βράδυ πριν φύγω κερνούσε ποτά και σφηνάκια που σημαίνει γύρω στα 2000 ΒΗΤ…ίσως γιατί περίμενε ότι εγώ θα της στείλω λεφτά από Ελλάδα…ίσως πάλι γιατί έτσι γούσταρε. Όλα αυτά σε ένα πακέτο προσφοράς από μια επαγγελματία του χώρου, ξέρετε από αυτές που σε πλησιάζουν πρώτες, αρχίζουν το παραμύθι για την άτιμη κοινωνία που τις έριξε τόσο χαμηλά και χρειάζονται κάποιον να τις προσέχει  και χρεώνουν 1000 ΒΗΤ ακατέβατα (όπως έμαθα από άλλους έλληνες που την ξέρουν) και στο τέλος σε αγαπανε γιατί είσαι ξεχωριστός…και να φανταστείτε ότι η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε μόλις τη γνώρισα ήταν σύμφωνα με όσα είχα διαβάσει στο forum η γυναίκα που έπρεπε να αποφύγω!! Το συμπέρασμα που έβγαλα (για άλλη μια φορά) είναι ότι δε πρέπει να βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους και λαούς…έτσι λοιπόν οι ταϊλανδές χύνουν, μπορούν να σου φερθούν λίγο καλύτερα απ’οτι περιμένεις (αν κάνεις κι εσύ το ίδιο)
Με την Upin δεν έχω πλέον επαφή εδώ και περίπου ένα μήνα, και ας με παίρνει τηλέφωνα, ας στέλνει μηνύματα και e-mails, λίγο μετά την κουβέντα που είχα με ένα φίλο του site και μου είπε ότι της δίνω ψεύτικες ελπίδες…Και είμαι σίγουρος ότι για άλλη μια φορά της απέδειξα ότι οι farangs είναι ψεύτες και δεν τις θέλουν ακόμα και αν δε ζητανε τίποτα…Και αναρωτιόμαστε μετά γιατί κάποιοι αντιμετωπίζουν περίεργες συμπεριφορές από αυτές τις γυναίκες…πάντως αφού είμαστε καλύτεροι μπορούμε να τις κράζουμε ελευθέρα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
400 baht?500 baht?...
Δε ξερω ρε παιδια...Ισως εμενα πιασανε μαλακα..
Αλλα τουλαχιστον στη Πατονγκ,δεν ακουσα τετοιες τιμες να παιζουν...
Οι καλες ξεκιναγανε το deal απο τα 4000 baht...
Οι μετριες προς καλες,παιζανε απο 2000 και πανω,και με λιγα παζαρια τις επαιρνες στα 1500..
Ενα πολυ καλο μωρο ας πουμε που πηρα,μου ειπε ΓΙΑ ΣΕΝΑ η τιμη 2000...Και το ιδιο μωρο ειχε παρει απο εναν αλλο γνωστο τη προηγουμενη εβδομαδα,4000 μπατ..
Και μια πατσαβουρα 40 χρονων που με ειχε παρει απο πισω στη Μπανγκλα,και με κυνηγαγε,που να με πληρωνε δε τη πηδαγα...Ετσι για χαβαλε την αρχισα στα παζαρια..Ε,κατω απο 1000 δεν επεφτε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
Χωρια που αμα τις εβγαζες και βολτα σε κανενα κλαμπ,επρεπε να υπολογισεις και οτι θα πιει και 5-6 Bacardi Breezer..Αλλα 1000 μπατ δηλαδη συν στα γαμησιατικα...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ωραια τα λετε στο φορουμ. γουσταρω, εγω εχω να πω οτι με εχουν ξεζουμισει οι ταυλανδεζες, δεν μου σηκωνεται πλεον.. σημερα ειχα ρεπο, αυριο θα σκισω ενα ελαφρυ, αμα εχεις και το καβλακι διπλα σου..
βαστατε γερα, ερχομαι για ενημερωση...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Κώστα μην εγκαταλείπεις τώρα στο τέλος... Μη χαλάς το όνομα! Εκπροσωπείς και την Ελλάδα , μην το ξεχνάς.Και το κυριότερο: θα ντροπιάσεις το thread.Αντε , λίγο ακόμα έμεινε.Για να πάρεις θάρρος σκέψου ότι εδώ έχει ξεραϊλα και όταν θα γυρίσεις θα σκέφτεσαι:Α, να ήμουν τώρα κάτω... Γι αυτό εκμεταλλεύσου και το τελευταίο δευτερόλεπτο  ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
akis, 16 μερες σερνομαι απο πιπα σε πισωκωλητο και ιεραποστολικο, καθε 3 μερες κερατωνω το gfe..
36 ωρες ρεπο ζητησα, τι να κανω ?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Σταμάτα.Έλεος! Τι θέλεις , να πέσω σε κάνα γκρεμό; Ουαααααααααααααααααααά  :headbang:  :headbang:  :headbang:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πραγματικά Κώστα μας έχει μπερδέψει τελείως με το τι έχει γίνει με την Νόι...

Θέλουμε εκτενέστερη ενημέρωση όταν έρθεις με το καλό.

Κράτα επαφή γιατί τον Ιανουαριο θα πάμε μαζί στο Buriram!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μπειτε στο chat του bourdela ταυλανδοπληκτοι συναδελφοι !!!

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ωραια τα λετε στο φορουμ. γουσταρω, εγω εχω να πω οτι με εχουν ξεζουμισει οι ταυλανδεζες, δεν μου σηκωνεται πλεον.. σημερα ειχα ρεπο, αυριο θα σκισω ενα ελαφρυ, αμα εχεις και το καβλακι διπλα σου..
βαστατε γερα, ερχομαι για ενημερωση...
Κωστα ενα kamakra θα σε σωσει. :rockon:

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακια Κανενας δεν βαζει καμια ωραια φωτο με κανα μωροκοντο.
Αυριο θα ανεβασω να δειτε τον doctortilac αγκαλια με 3κοντοπουνους
στο κρεβατι κ χωρις ρουχα. Κ μην στενοχοριεστε αν χινουν η οχι.
Αρκει εμεις να περναμε καλα. :-*

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακια Κανενας δεν βαζει καμια ωραια φωτο με κανα μωροκοντο.
Αυριο θα ανεβασω να δειτε τον doctortilac αγκαλια με 3κοντοπουνους
στο κρεβατι κ χωρις ρουχα. Κ μην στενοχοριεστε αν χινουν η οχι.
Αρκει εμεις να περναμε καλα. :-*

τακη γνωριστηκαμε στο ξενοδοχειο λιγο πριν φυγεις που ησουν μαζι με το doctortilak.εχεις απολυτο δικιο εμεις να χυνουμε και ασε να λενε

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
akis, 16 μερες σερνομαι απο πιπα σε πισωκωλητο και ιεραποστολικο, καθε 3 μερες κερατωνω το gfe..
36 ωρες ρεπο ζητησα, τι να κανω ?

κωστα πριν τρεις μερες γυρισα και μετανιωσα που δεν εριξα πεντε πουτσους παραπανω.
σε παρακαλω μην κανεις ρεπο γαμα

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε fleetsis σου εστειλα το τηλ,μου Π.Μ
Δδιαβασα τα .πμ.Μgreek k kostas f16
Κoστα οσο μπορης γαμα κ για μας
φιλε Μgreek θα καταθεσω τις εμπιριες απο τηαι
ειχα προβλ τοσο καιρο δεν μπορουσα να μπω στο σαιτ

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τρεις και σήμερα μείνανε να πάω παταγια και θα αλαφρώσω λήγω τον Κώστα. Λυπάμαι που δεν θα συναντηθώ με τον Κώστα γιατί από ότι κατάλαβα αυτός φεύγει Τετάρτη και εγώ φτάνω πέμπτη μεσημέρι. Τώρα ξύπνησα και δεν ήπια καφέ ακόμα. Μόλις πιο θα πάρω το TILAC μου τηλέφωνο και μετά θα γράψω γιατί οι Ταϊλανδέζες είναι καλές με τους falang. :dancing: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom