καλα, ο φαντομας ολα "μαυρα" μας τα εχει γραψει ως τωρα, θα νομιζε κανεις οτι δεν θελει να περασει αλλος οτι περασε αυτος στην ταυλανδη.
Απο τους τομους που εχω γραψει μεχρι τωρα εσυ μονο αυτο καταλαβες? Ακομη ομως και αν ειναι ετσι οπως τα λες, γιατι δεν κοιτταζεσαι πρωτα λιγο στον καθρεφτη (δες τα δικα σου τα ποστ που τα βαφουν ολα ασπρα) πριν κριτικαρεις αυτους που ζουν εδω και βλεπουν κατι παραπανω χωρις να φορανε πλεον τα γυαλια του τουριστα που εσυ προσωπικα θα χρειαστει να κανεις πολλα ταξιδια ακομα μεχρι να τα βγαλλεις. Λιγο σεβασμο στους παλαιοτερους δε θα εβλαπτε και ιδιαιτερα σε αυτους που σπαταλανε χρονο εδω μεσα γραφοντας οχι μονο για μπαρς αλλα για χιλιαδυο πραγματα απο μπαροβιες μεχρι γλωσσα, ναους και κουλτουρα. Να πω οτι εχεις δει και τιποτα απο τη χωρα να παει στα κομματια αλλα ολα σου τα ποστς μιλανε για ενα μονο πραγμα (μπαροβιες και Παταγια)
. Αυτος ειναι ο παραδεισος που επαγγελλεσαι με τοσο παθος? Γεμισαμε 280 σελιδες εξυμνωντας οτι μας γυαλιζει στη βιτρινα του "παραδεισου" και παιρνουμε στο λαιμο μας ποιος ξερει ποσα ατομα με μηδενικη εμπειρια απο ταξιδια και μαλιστα ταξιδια σε μερη "ιδιαιτερα" σαν την Ταυλανδη που απαιτουν εμπειρια και πληρη αυτοελεγχο. Εχεις μηπως συνηδειτοποιησει οτι με την πλασματικη εικονα του "παραδεισου" που επιμενεις να διαλαλεις με τοσο ενθουσιασμο ξεσηκωνεις νεα ατομα σε βαθεια και επικινδυνα μονοπατια? Εχεις κατσει ποτε να συνομιλησεις με παθουντες ξενους που ηταν στη θεση σου κατι χρονακια πριν? Εχεις κατσει ποτε να διαβασεις στο ιντερνετ τις αμετρητες ιστοριες με καταστροφικο τελος? Απο που περιμενεις να ακουσεις κατι διαφορετικο απο αυτα που ξερεις? Μηπως απο τις μπαροβιες η μηπως απο τους Γερμανο-Αγγλους της Παταγιας με τις μπυροκοιλιες που ζουν σε πληρη απαξιωση και εχουν μπει για τα καλα στο λουκι του εθισμου με προδιαγεγγραμμενο τελος?
Επιμενεις να εθελοτυφλεις, οταν εχω προσωπικα εχω πει επαννειλλημενα σε ολα τα μελη να μην πιστευουν λεξη απο οτι γραφεται εδω μεσα αλλα να διαβαζουν και ξενα φορουμς. Αν καποιος νεος ερχεται Ταυλανδη διαβαζοντας μονο αυτο το φορουμ ξεκιναει με τελειως λανθασμενη εικονα και χωρις καμια επιγνωση των κινδυνων που εγκυμονουν.
Σου εχω πει πολλες φορες οτι εκει που εισαι εσυ τωρα με ολον το ενθουσιασμο του πρωταρη και ακομη παραπανω ημουν και εγω πριν μια πενταετια, οποτε αυτα που λες δε με ξενιζουν με την εννοια οτι τα καταλαβαινω. Το ζητουμενο ειναι η προσγειωση στην πραγματικοτητα να ειναι ομαλη και το κυριοτερο να μην παιρνουμε στο λαιμο μας αλλα ατομα γραφοντας ανευθυνα πραγματα μεσα στον ενθουσιασμο μας.
Ποιος ειναι λοιπον ο πιο επικινδυνος εδω μεσα? Εσυ που λες μονο πραγματα που αρεσουν αλλα ταυτοχρονα ειναι και επικινδυνα η εγω που λεω πολλες φορες πραγματα μη αρεστα αλλα ισως και να προφυλαξουν μερικους πιο αθωους?
fantoma που χαθηκες. ελπιζω να μην τα παρατησες
Φιλε μου δε χαθηκα. Προφανως μονο εγω ειχα προβλημα να μπω στο σαιτ τις τελευταιες μερες
. Περα απο αυτο, πεσανε πολλα πραγματα μαζεμενα τωρα τελευταια, ετοιμαζω πυρετωδως εξορμησεις σε ομορφους προορισμους και ειναι σιγουρο οτι θα επιστρεψω απο το οδοιπορικο μου με πλουσιο φωτογραφικο ταξιδιαρικο υλικο.
Μιμικος το σωστο ειναι "Κουν Κιτ Αραι" η πιο σωστα "Κουν Κιτ Αραι Γιου"? ;)