Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
ευχαριστω φιλε αν και δεν ανοιγει γιατι λεει εχει ληξει η διαρκεια χρησης του σαιτ..
το πιο φτηνο που βρισκω για απριλιο ειναι 548 απο egypt αλλα οι ημερομηνιες δεν με βολευουν..υπομονη... :headbang:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οποιος εχει παει ΒΚΚ Ιουνιο ας μας πει πως ειναι ο καιρος (αρχες Ιουνιου κατα προτιμηση) γιατι με 440ευρω  της EGYPT ειναι σκετη προκληση. :dancing:

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
και μετα οταν γυρισεις απευθειας μυκονο..να σου φαινονται ολα παιδικη χαρα.. :2funny: :2funny:

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
εγω προτιμω βεβαια απριλιο..γιατι αν ειναι να παω ιουνιο και να σαπισω στη βροχη δεν λεει..χανεις τη μιση "φαση" του ταξιδιου...η αλλη μιση θα βρισκεται στο ΛΟΟΜ  χαχαχαα :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
3ερωτησεις..καλα ρε η καταρ τι επαθε δεν θα βγαλει καμια προσφορα κατω απο 600ευρω???..για μαρτιο-απριλιο...εεε ρε που ειναι κατι 450-480ευρω προσφορες..ας ελπισουμε απο τη καινουργια χρονια να πεσουν..
το σονγκ-κραν ποτε πεφτει φετος??
εχει παει κανεις ιουνιο κατω?..τι καιρο ετυχε?..σαπισε στη βροχη?

ημουν περσι τελη μαιου με αρχες ιουνιου. 2-3 βροχες να εριξε για κανα 10λεπτο τα απογευματα.

ο χειροτερος μηνας τελικα ειναι ο οκτωμβριος. καθε βραδυ βροχη.  :headbang:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
περσι επισης που ειχα παει τελη οκτωμβριου ειχε ριξει μια τρελλη βροχη αργα το βραδυ. η walking street ειχε γινει ποταμι.
θυμαμαι το εγραψε και ο φαντομα και καποιος αλλος που ηταν παταγια για εκεινο το βραδυ.

φετος που πηγα 7/10 με 17/10 8 στις 10μερες εβρεχε καθε βραδυ. σου χαλουσε ολη τη διαθεση.
δεν μπορουσε να βρεχει μονο τ'απογευματα.  :headbang:

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
περσι επισης που ειχα παει τελη οκτωμβριου ειχε ριξει μια τρελλη βροχη αργα το βραδυ. η walking street ειχε γινει ποταμι.
θυμαμαι το εγραψε και ο φαντομα και καποιος αλλος που ηταν παταγια για εκεινο το βραδυ.

φετος που πηγα 7/10 με 17/10 8 στις 10μερες εβρεχε καθε βραδυ. σου χαλουσε ολη τη διαθεση.
δεν μπορουσε να βρεχει μονο τ'απογευματα.  :headbang:

zan τοτε εγω πρεπει να ημουν πολυ τυχερος γιατι απο τις 15 οκτωβρη μεχρι και 28 ειχε ριξει μονο 2 φορεσ η μια διαρκειας 2 ωρων+ και η αλλη 10λεπτη στην μια βεβαια ειχα μεινει μεσα σε ενα 7 eleven και ειχα πιασει κουβεντα με μια ταυλανδεζα που ηταν στο ταμειο :cheesy:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
μαλλον εγω το γραψα αλλα οχι για Παταγια φυσικα γιατι ουτε θυμαμαι ποτε πηγα εκει τελευταια φορα πρεπει να εχει περασει τουλαχιστον εναμισoς χρονος...μαλλον για ΒΚΚ το ειπα
ΒΚΚ παντα βρεχει τελη Σεπτεμβριου και Οκτωβρη...η κατασταση με τη βροχη ειναι απελπισια αυτους τους φθινοπωρινους μηνες, φετος μας αλλαξε τα φωτα
το προβλημα στην ΒΚΚ ειναι οτι οι βροχες αυτους τους μηνες δεν ειναι οι κλασσικες απογευματινες τροπικες καταιγιδες της μισης ωρας...συνηθως βρεχει ασταματητα βραδινες ωρες    :headbang:
κατα τα αλλα οι χειροτεροι μηνες για ολην την Ταυλανδη ειναι Απριλης/Μαης λογω της απελπιστικης ζεστης.
το καλυτερο τοτε ειναι να φευγει κανεις αλλου

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
zan τοτε εγω πρεπει να ημουν πολυ τυχερος γιατι απο τις 15 οκτωβρη μεχρι και 28 ειχε ριξει μονο 2 φορεσ η μια διαρκειας 2 ωρων+ και η αλλη 10λεπτη στην μια βεβαια ειχα μεινει μεσα σε ενα 7 eleven και ειχα πιασει κουβεντα με μια ταυλανδεζα που ηταν στο ταμειο :cheesy:

που ησουν ομως τις πρωτες μερες? γιατι 15, 16 εβρεχε το βραδυ στη Παταγια.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μαλλον εγω το γραψα αλλα οχι για Παταγια φυσικα γιατι ουτε θυμαμαι ποτε πηγα εκει τελευταια φορα πρεπει να εχει περασει τουλαχιστον εναμισoς χρονος...μαλλον για ΒΚΚ το ειπα
ΒΚΚ παντα βρεχει τελη Σεπτεμβριου και Οκτωβρη...η κατασταση με τη βροχη ειναι απελπισια αυτους τους φθινοπωρινους μηνες, φετος μας αλλαξε τα φωτα
το προβλημα στην ΒΚΚ ειναι οτι οι βροχες αυτους τους μηνες δεν ειναι οι κλασσικες απογευματινες τροπικες καταιγιδες της μισης ωρας...συνηθως βρεχει ασταματητα βραδινες ωρες    :headbang:
κατα τα αλλα οι χειροτεροι μηνες για ολην την Ταυλανδη ειναι Απριλης/Μαης λογω της απελπιστικης ζεστης.

ναι το ειχες γραψει για μπανγκοκ αλλα εκεινο το βραδυ εβρεχε και στη Παταγια.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
  :headbang:
Φτου γαμωτο,οτι ετοιμαζομουν να ρωτησω...
24 απριλιου πεφτει το πασχα & μονο τοτε μπορω να παρω αδεια.
Ψαχνω απο τις 15-16 Απριλιου για 15 μερες...
Ασε που με μια προχειρη ερευνα για πτησεις,η Thai θελει 800-900Ε & η Qatar 700-800.Ξερει κανεις αν θα υπαρξουν τιποτα προσφορες?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ασε που με μια προχειρη ερευνα για πτησεις,η Thai θελει 800-900Ε & η Qatar 700-800.Ξερει κανεις αν θα υπαρξουν τιποτα προσφορες?
Σε χρόνο ντε τε βλέπω Μπίκου  :grin:
Αμ εγώ πάω πίσω 4 φορές σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο, αρχίζω και καταλαβαίνω τον f-sixteen μου φαίνεται και εμένα μπορεί να μου περάσει ποιο γρήγορα από ότι σε αυτόν  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
egypt air με 450 περιπου δεν σε ενδιαφερει ρε;κανε ενα τσεκ με τις ημερομηνιες που λες στο

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Σε χρόνο ντε τε βλέπω Μπίκου  :grin:
Αμ εγώ πάω πίσω 4 φορές σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο, αρχίζω και καταλαβαίνω τον f-sixteen μου φαίνεται και εμένα μπορεί να μου περάσει ποιο γρήγορα από ότι σε αυτόν  :grin:
Φιλε αρχιμαλ(ελεος, αλλαξε το νικ σου :2funny:),υπαρχουν πραγματα που δεν προλαβα να δω & να χορτασω...Και κυριως πραγματα που δεν προλαβα να ΚΑΝΩ... ;)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
egypt air με 450 περιπου δεν σε ενδιαφερει ρε;κανε ενα τσεκ με τις ημερομηνιες που λες στο
Οκ μαστερ.Και η γυφτερ ειναι καλη τιμη,αλλα & το ψαχνω μεσω μιας φιλης τουρ.πρακτ. με τους Τουρκαλαδες,για καποια ειδικη προσφορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom