Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ποια η διαφορα της qatar για πες να ξερουμε.
Είναι 5άστερη, ποιο σύγχρονα αεροπλάνα, καλύτερη εξυπηρέτηση, ποιο ευγενικοί οι αεροσυνοδοί, καλύτερο φαί, ποιο άνετα καθίσματα, έχουν υπερσύγχρονες οθονούλες αφής πίσω από κάθε κάθισμα με γαμώ τα λειτοργικά linux και μπορείς να δεις από 100+ ταινίες καινούργιες και παλιές (έχουν όλα τα james bond)
σειρές αμερικάνικης tv πχ φιλαράκια, ένα κάρο παιχνίδια  κτλ για να περάσει η ώρα σου ώς ότου αγγίξεις τα τιμημένα χώματα της Τάι, για μένα ξεπέρασε και την Τάι σαν εταιρεία αν εξερέσεις φυσικά τα Ταιλανδάκια αεροσυνοδούς που σου δίνουν μία πρόγευση το τι θα ακολουθήσει, αν και στην Qatar προς bkk είχα 2 Ταιλανδάκια αεροσυνοδούς
Αυτά νομίζω φτάνουν και περιτεύουν

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποσα χρηματα ειναι η διαφορα αναμεσα στην qatar και την egypt??

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρχιμηχανικέ έσκισες το επόμενο με Κατάρ, όσο για Ιανουάριο θα με βρεις Πατάγια  με τη παλιά συμμορία ξέρεις, μέχρι τότε έχει ο Βούδας  ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε εξαρτάται από το εισητίριο φυσικά δεν υπάρχει συγκεκριμένη διαφορά βάζεις της ημερομηνίες που θες και τσεκάρεις τις εταιρείες που θες αναλόγος την εποχή που πας, τη διαθεσιμότητα και τις μέρες που πας και φυσικά αν κάποια εταιρεία έχει προσφορές
μπορεί να βρεις την μία ή την άλλη ποιο φτηνή
Για μένα αν βρω φτηνή Τάι θα πάω με Τάι αλλά αν βρω ποιο φτηνά qatar και 50 ευρώ με αναμονή 1 το πολύ 2 ώρες θα πάω με qatar η gulf είναι λύση ανάγκης όπως και θα πάω τώρα
Για της υπόλοιπες δεν ξέρω μια και δεν έχω πάει όχι ότι έχω και καμιά τρελή εμπηρία 1 φορά έχω ταξιδέψει με δαύτες μπορεί να μου βγει καλή gulf τώρα  :huh: θα θελα  :jerking:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αρχιμηχανικέ έσκισες το επόμενο με Κατάρ, όσο για Ιανουάριο θα με βρεις Πατάγια  με τη παλιά συμμορία ξέρεις, μέχρι τότε έχει ο Βούδας  ;)
ok Pagtao θα τα πούμε κάτω τοτενές εγώ έχω ακόμα 38 άντε επειδή πέρασε σχεδόν η μέρα 37 και σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε να δούμε τι θα δούμε και σε αυτό το ταξίδι :dancing: :dancing: :dancing:

alecdi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
droser ευχαριστω πολυ.σκοπευω να φερω και κανενα κουτι στην πατριδα. :birdman:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
... Λάκη respect για άλλη μια φορά, κατατοπιστικότατος όπως πάντα ...  ;) ... Δεν ανέβηκα τελικά στη Θεσσαλονίκη, ήρθε ο φίλος μου και με βρήκε ... Υπόσχομαι να σε επισκεφθώ μετά το ταξίδι μου, να έχω και φρέσκο οπτικοακουστικό υλικό ...  :2funny: ... Επειδή περάσανε και 13 μήνες από το τελευταίο μου ταξίδι, για να δούμε αν τα θυμάμαι σωστά ... Στη βαλίτσα βάζω όλα τα υγρά, αναπτήρες, τσιγάρα, φάρμακα, ελβετικό πολυεργαλείο κτλ ... Στην χειραποσκευή έχω netbook, φωτογραφική, καλώδια, μνήμες, φορτιστές, κινητό ... Σωστός; ...  :sunglasses:

Ναι,παλληκαρι μου..........οταν γυρισεις με το καλο,στειλε μου μηνυμα να ερθω να σε παρω απο αεροδρομιο!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Αυτο που λεει ο Παγκταο για την καρτα και εμενα μου φαινεται καλο,ειδικα για μενα που κανω και καποιες αγορες εκει κατω. Παντως και μια Μαεστρο της Εθνικης τραπεζας δεν χρεωνε μεχρι περσυ πανω απο 2,9 ευρω ανα αναληψη. Αντε να παρεις 4-5 φορες απο 200-300 ευρω σου βγαινουν το πολυ 15-20 ευρω εξοδα.Μπορεις βεβαια να παρεις και περισσοτερα λεφτα (μου φαινεται ειναι μεχρι 20000 μπατ) με τα ιδια εξοδα.

http://[URL unfurl="true"]www.spbclub.com/wallet/559c175fb50e016c0f8adab21e675059_img_Kasrikornthaibank-K-Max-Debit-Visa.gif[/img[/URL]]

Παιδια.....αυτη ειναι η καρτα που λεει ο Pagtao.......[b]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ!!![/b]
Ειναι Debit Card(Δηλαδη εχει μεσα ΜΟΝΟ οτι της βαζεις......)...Το σημα VISA ειναι για κανεις αγορες μεσω Internet H κανονικα απο διαφορα μαγαζια........ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.........Την βγαζεις πολυ ευκολα,,,,,,,Πας στην Τραπεζα(Kasirkorn Bank H αλλοιως την "Πρασινη"{Επειδη το χρωμα της Τραπεζας ειναι πρασινο)}με το διαβατηριο σου και την βγαζεις..............οντως στην δινουν επιτοπου μαζι με βιβλιαριο καταθεσεων και Internet Banking και επισης εχεις καποιο "ποσο" ασφαλειας αν πας σε καποιο συγκεκριμενο νοσοκομειο(δεν θυμαμαι το ποσο και το νοσοκομειο).......Πολυ ευκολη διαδικασια,χωρις ταλαιπωρια..........Δεν χρειαζεται να εχεις πανω σου λεφτα ολη την ωρα(εχει παντου ΑΤΜ της συγκεκριμενης Τραπεζας),ουτε safe box χρειαζεται......Πολυ βολικα!!

Εχω και μια πληροφορια οτι και η Siam Bank(η "μωβ" Τραπεζα)και σ'αυτην μπορεις να βγαλεις τετοια καρτα(με την ιδια διαδικασια φυσικα)....

Αυτη εχω και εγω,,,,,,,

Pagtao.........εγω που ειχα ηδη λογ/σμο απο περσι τον Σεπτεμβρη και το Μπατ ηταν 50,γιατι δεν εβαλα καμια 2000 ευρα???αν εσυ εισαι 1 φορα "μαλακουλης",εγω ειμαι 100!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.spbclub.com/wallet/559c175fb50e016c0f8adab21e675059_img_Kasrikornthaibank-K-Max-Debit-Visa.gif[/img[/URL]]

Παιδια.....αυτη ειναι η καρτα που λεει ο Pagtao.......[b]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ!!![/b]
Ειναι Debit Card(Δηλαδη εχει μεσα ΜΟΝΟ οτι της βαζεις......)...Το σημα VISA ειναι για κανεις αγορες μεσω Internet H κανονικα απο διαφορα μαγαζια........ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.........Την βγαζεις πολυ ευκολα,,,,,,,Πας στην Τραπεζα(Kasirkorn Bank H αλλοιως την "Πρασινη"{Επειδη το χρωμα της Τραπεζας ειναι πρασινο)}με το διαβατηριο σου και την βγαζεις..............οντως στην δινουν επιτοπου μαζι με βιβλιαριο καταθεσεων και Internet Banking και επισης εχεις καποιο "ποσο" ασφαλειας αν πας σε καποιο συγκεκριμενο νοσοκομειο(δεν θυμαμαι το ποσο και το νοσοκομειο).......Πολυ ευκολη διαδικασια,χωρις ταλαιπωρια..........Δεν χρειαζεται να εχεις πανω σου λεφτα ολη την ωρα(εχει παντου ΑΤΜ της συγκεκριμενης Τραπεζας),ουτε safe box χρειαζεται......Πολυ βολικα!!
Pagtao.........εγω που ειχα ηδη λογ/σμο απο περσι τον Σεπτεμβρη και το Μπατ ηταν 50,γιατι δεν εβαλα καμια 2000 ευρα???αν εσυ εισαι 1 φορα "μαλακουλης",εγω ειμαι 100!!!!

[/quote]α ρε πουστη δεν το ηξερα,φαινεται καλη φαση.θα εβαζα μεσα 3-4 χιλ.ευρω  για του χρονου.ποιος ξερει πως θα ειμαστε του χρονου και αν θα ειμαστε στο ευρω  :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
master21,δε μας ειπες τι εγινε με το μωρο...
Ειχαμε κλαμματα στον αποχωρισμο?
Κανα δωρακι του εκανες?

alecdi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ποσο εχει τωρα το μπατ(παω 3 δεκεβρη)

alecdi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
και αν μπορει καποιος ασ γραψει μερικες ενδεικτικες τιμες για το τι παιζει κατω.τσιγαρα ποτα μηχανακια σπορ θαλαςσης και οτι αλλο

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255

Aναλογα με ποια ημερομηνια πετας.............Συγκεκριμενα,,,,,,,,,,,εγω βρηκα για Αυγουστο εισητηριο απο Egypt 445 eyro και την ιδια ημερομηνια η Qatar 660 euro..........Μπορεις να συγκρινεις...........Παντως μια διαφορα μεταξυ 50-80 ευρω(και ανω)εχουν οι 2 εταιριες μεταξυ τους

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και τωρα που κοιταω για μαρτιο τη καλυτερη τιμη την εχω απο egypt...και παντα μεσα απο το site της συγγεκριμενης εταιρειας!!η διαφορα ειναι μεγαλη σε σχεση με την airtickets και travelplanet...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
master21,δε μας ειπες τι εγινε με το μωρο...
Ειχαμε κλαμματα στον αποχωρισμο?
Κανα δωρακι του εκανες?
οχι κλαμα δεν ειχαμε,αλλα εμεινα λιγο μαλακας,μου πηρε ενα ρολογακι,οχι ακριβο,αλλα η κινηση μετρησε πολυ,χωρια που μου φερε ενα σωρο σουβενιρ,και την πηγα τελευταια στιγμη να της παρω οτι ηθελε,και το μονο που ηθελε,και με τα χιλια ζορια για να την πεισω,ενα φορεματακι των 600 μπατ.και μου ζητησε αν γινεται να της στειλω λιγα αναμνηστικα απο τον παρθενωνα.αληθεια τι παιζει με τα ταχυδρομεια εκει?ειναι ασφαλες αν παρω κανα αγαλματακι απο το μοναστηρακι να της το στειλω ταχυδρομικως?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποσο εχει τωρα το μπατ(παω 3 δεκεβρη)
εγω το αφησα 40,14.προσοχη στα ανταλακτηρια,γιατι οι τιμες κυμαινονται.επισης το κουφο ηταν οτι το βραδυ στην πατονγκ,τα αλλαζανε ακριβοτερα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και αν μπορει καποιος ασ γραψει μερικες ενδεικτικες τιμες για το τι παιζει κατω.τσιγαρα ποτα μηχανακια σπορ θαλαςσης και οτι αλλο
μεγαλη προσοχη στα τζετ σκι,πριν το νοικιασεις,θα κανεις εξονυχιστικο ελεγχο,γιατι ειναι παρα πολλοι που οταν το επιστρεψεις σου λενε οτι και καλα εκανες ζημια,και δεν γλυτωνεις ουτε με 20000 μπατ.

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και στα dutyfree στο αεροδρομιο εγινε τρελο σκηνικο...προσοχη και εκει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom