ΠΑΤΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
PATTAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
εεε παει το περασες το σατανικο νουμερο στα ποστ.
ΠΑΤΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
PATTAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
εμενα περιεργο μου φαινεται ρε παιδια αυτο,να μην κανει η αστυνομια τιποτα.προχθες ενα τραβελι εκλεψε εν ριπη οφθαλμου ενα πορτοφολι απο εναν τουριστα.και ετυχε εκεινη την στιγμη να περνανε 2 μπατσονια με γκρι στολες και ειδαν την φαση.πιανουν λοιπον το τραβελι,δινουν στον παππου το πορτοφολι,και μετα πηραν το τραβελι με ενα τουκ τουκ,τωρα που το πηγαν,ενας θεος ξερει.τωρα τι να πω,αν ειναι εκει τοσο χαλια τα πραγματα,τι στο διαολο θελετε και πατε.με τον κωλο σας παιζετε?αφου και στο πουκετ μια χαρα φαση παιζει και δεν ειναι τοσο επικινδυνα τα πραγματα.Παιδες............Μολις ελαβα μηνυμα απο φιλο στην Πατταγια.....Σας το Παραθετω αυτουσιο
¨"Φιλε Λακη,Γραψε παντου αυτο που θα σου πω..........Χτεσ μπροστα στα ματια μου Ταυλανδεζα χτυπουσε ασταματητα στο κεφαλι ενα Ρωσο πιτισρικα.Οι μπατσοι που ηταν μπροστα δεν εκαναν τιποτα!!!Και το παιδι σημερα ΠΕΘΑΝΕ!!!!η Παταγια αρχιζει να "αδειαζει" απο τουριστες και τα μαγαζια για 2 μερες κλεινουν στις 3!!!!"
περισσοτερες πληροφοριες σε λιγες ωρες αφου επικοινωνησω με τον φιλο!!!
Παιδες............Μολις ελαβα μηνυμα απο φιλο στην Πατταγια.....
¨"Φιλε Λακη,Γραψε παντου αυτο που θα σου πω..........
περισσοτερες πληροφοριες σε λιγες ωρες αφου επικοινωνησω με τον φιλο!!!
Μαλλον δεν εχεις διαβασει ουτε τη πρωτη σελιδα... ;)DIABAZO EDO KAI 2 MERES STO FOROUM SXETIKA ME POUKET ALLA SYMPERASMA DEN EXO BGALEI..8A PAO 1 MHNA PATONG.AS MAS PEI KAPIOS POU KATEXEI TO 8EMA..POSO KOSTIZH H NYXTA NA PAROUME KANENA POYTANAKI..H 2-ME 3HS ORES///POU 8A BROUME 8EMA KALO KAI FTINO?KANENA BAR THS PROKOPHS///KAI PIA KATA THN GNOMITOU EINE H KALHTERH PARALIA?EYXARISTO PROEDROS
Μία+σήμερα!!!
μην ανησυχείς συνοδοιπόρε από το ευρώ δεν θα βγούμε αλλα θα φτωχύνουμε λίγο...εντάξει thai θα πηγαίνουμε ίσως όχι em την ίδια άνεση όπως πριν δεν ξέρω ίσως το idio.to μέλλον θα δείξει.Και το ευρώ ξαναπέφτει γαμώ την Ιρλανδία μου 1,40 πήγε άντε μπας και προλάβουμε την Πατάγια το Γενάρι γιατί μετά αν πάμε για χρεωκοπία με το κιάλι θα τη βλέπουμε την Τάι, θα αρκεστούμε μόνο στο εσωτερικό προιόν
Το μπουκάλι κάποιες μπαρόβιες το χουνε για πλάκα ειδικά αν είναι τύφλα ή αν δουν ότι χάνουν το παιχνίδιΠαιδες.........μολις μιλησα στο τηλ. με τον φιλο μου(Θεσ/νικιος) που ειναι στην Πατταγια
Χτες κατα τις 3.30 το πρωι(το ειδε με τα ματια του!!!)ενα παλληκαρι απ'την Ρωσια(γυρω στα 25)δεχτηκε επιθεση εκει που περπατουσε(μονος του)στην Walking street ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ απο Ταυλανδεζα που τον χτυπησε στο ΚΕΦΑΛΙ με Σπασμενο Γυαλι(ποτηρι η μπουκαλι)....Το χτυπαει μια...το παιδι πεφτει κατω και αρχιζει συνεχομενα χτυπηματα οσο αυτος ειναι κατω στο ΚΕΦΑΛΙ!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ(ουτε Ξενοι ουτε Ταυλανδοι)........οι αστυνομοι ηταν πολυ κοντα στο σημειο αλλα ηταν "απλοι" παρατηρητες!!!Εξαλλου falang χτυπουσαν και οχι "δικο τους"!!!!
Απ'οτι ειπε ο φιλος το παιδι Πεθανε μετα απο λιγο(πριν προλαβει να ερθει βοηθεια!!!)
Πριν μια εβδομαδα το ιδιο σκηνικο,σε παλι ξενο............2 σουρωμενες Ταυλαδενζες "ανοιξαν" το κεφαλι ενος Farang(τον βαρεσαν με ενα μπουκαλι στο Κεφαλι).....Ευτυχως αυτος την "γλυτωσε" με μερικα ραμματα!!!!
Εχεουν αγριεψει τα πραγματα στην Πατταγια...........
Εχει αρχισει "κυμα φυγης" τουριστων απο Πατταγια(και γενικως απο Ταυλανδη).........Πολλοι λενε μαλιστα οτι δεν θα ξαναπατησουν!!!
Τα μαγαζια 2 μερες συνεχομενα κλεινουν 3 η ωρα!!!Μαλλον με εντολη της αστυνομιας....
Πολλες σουρωμενες και "κουμπομενες" Ταυλανδες περιφερονται στην walking sreet...
δεν ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος που να επιβεβαιωνει αυτα που μου ειπε ο φιλος......Παρακαλω αν υπαρχει,ας το κανει!!!!!
και ολοι συμβουλευουν "μην παιρνετε κοπελλες απο walking sreet" και"Μεγαλη προσοχη οταν ειστε μονοι σας η περπατατε μονοι σας στην walking street"
Εχω "πεσει" απ'τα συννεφα μ'αυτα που ακουω απο φιλους που ειναι πατταγια τωρα!!!!
Κριμα!!!!!ενω θελω να παω σαν τρελλος μ'αυτα που ακουω δεν θελω να ξαναπατησω!!!!
Δεν ξερω...........
Πρεπει να σημειωσω οτι η πλεοψηφια των επιθεσεων γινεται σε μονους τουριστες και οχι σε παρεα(και εννοειται οταν εισαι με μια Ταυλανδη μαζι)
Παρακαλω πολυ παιδια(ειδικα εσεις που πατε 1η φορα και οσοι ειστε μονοι!!!!)
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...........ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14!!!!