Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μία+σήμερα!!!  :dancing:  :dancing:  :dancing:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
688
Πόντοι
4.255
Παιδες............Μολις ελαβα μηνυμα απο φιλο στην Πατταγια.....Σας το Παραθετω αυτουσιο

¨"Φιλε Λακη,Γραψε παντου αυτο που θα σου πω..........Χτεσ μπροστα στα ματια μου Ταυλανδεζα χτυπουσε ασταματητα στο κεφαλι ενα Ρωσο πιτισρικα.Οι μπατσοι που ηταν μπροστα δεν εκαναν τιποτα!!!Και το παιδι σημερα ΠΕΘΑΝΕ!!!!η Παταγια αρχιζει να "αδειαζει" απο τουριστες και τα μαγαζια για 2 μερες κλεινουν στις 3!!!!"

περισσοτερες πληροφοριες σε λιγες ωρες αφου επικοινωνησω με τον φιλο!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν παιξει τιποτα τετοιο εισαι πραγματικα σε δυσκολη θεση..
γιατι απο τη μια θες να της γαμησεις το θεο στο ξυλο,αλλα απο την αλλη με το που απλωσεις χερι θα στην πεσουν καμια 30αρια ατομα...
γαμησε τα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παιδες............Μολις ελαβα μηνυμα απο φιλο στην Πατταγια.....Σας το Παραθετω αυτουσιο

¨"Φιλε Λακη,Γραψε παντου αυτο που θα σου πω..........Χτεσ μπροστα στα ματια μου Ταυλανδεζα χτυπουσε ασταματητα στο κεφαλι ενα Ρωσο πιτισρικα.Οι μπατσοι που ηταν μπροστα δεν εκαναν τιποτα!!!Και το παιδι σημερα ΠΕΘΑΝΕ!!!!η Παταγια αρχιζει να "αδειαζει" απο τουριστες και τα μαγαζια για 2 μερες κλεινουν στις 3!!!!"

εμενα περιεργο μου φαινεται ρε παιδια αυτο,να μην κανει η αστυνομια τιποτα.προχθες ενα τραβελι εκλεψε εν ριπη οφθαλμου ενα πορτοφολι απο εναν τουριστα.και ετυχε εκεινη την στιγμη να περνανε 2 μπατσονια με γκρι στολες και ειδαν την φαση.πιανουν λοιπον το τραβελι,δινουν στον παππου το πορτοφολι,και μετα πηραν το τραβελι με ενα τουκ τουκ,τωρα που το πηγαν,ενας θεος ξερει.τωρα τι να πω,αν ειναι εκει τοσο χαλια τα πραγματα,τι στο διαολο θελετε και πατε.με τον κωλο σας παιζετε?αφου και στο πουκετ μια χαρα φαση παιζει και δεν ειναι τοσο επικινδυνα τα πραγματα.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Και το ευρώ ξαναπέφτει  :headbang: :headbang: :headbang:  γαμώ την Ιρλανδία μου 1,40 πήγε άντε μπας και προλάβουμε την Πατάγια το Γενάρι γιατί μετά αν πάμε για χρεωκοπία με το κιάλι θα τη βλέπουμε την Τάι, θα αρκεστούμε μόνο στο εσωτερικό προιόν  :2funny:

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Παιδες............Μολις ελαβα μηνυμα απο φιλο στην Πατταγια.....
¨"Φιλε Λακη,Γραψε παντου αυτο που θα σου πω..........

ποιοσ ρε λακι

γραψε ονοματα!!!!!!!!!!!!!!!!

PROEDROS-100

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
DIABAZO  EDO  KAI  2  MERES STO FOROUM  SXETIKA  ME  POUKET  ALLA  SYMPERASMA  DEN  EXO  BGALEI..8A  PAO  1  MHNA  PATONG.AS  MAS  PEI  KAPIOS POU  KATEXEI  TO  8EMA..POSO KOSTIZH  H  NYXTA  NA  PAROUME  KANENA  POYTANAKI..H  2-ME 3HS ORES///POU  8A  BROUME  8EMA  KALO  KAI  FTINO?KANENA  BAR  THS  PROKOPHS///KAI  PIA  KATA  THN  GNOMITOU  EINE H  KALHTERH  PARALIA?EYXARISTO  PROEDROS

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
DIABAZO  EDO  KAI  2  MERES STO FOROUM  SXETIKA  ME  POUKET  ALLA  SYMPERASMA  DEN  EXO  BGALEI..8A  PAO  1  MHNA  PATONG.AS  MAS  PEI  KAPIOS POU  KATEXEI  TO  8EMA..POSO KOSTIZH  H  NYXTA  NA  PAROUME  KANENA  POYTANAKI..H  2-ME 3HS ORES///POU  8A  BROUME  8EMA  KALO  KAI  FTINO?KANENA  BAR  THS  PROKOPHS///KAI  PIA  KATA  THN  GNOMITOU  EINE H  KALHTERH  PARALIA?EYXARISTO  PROEDROS
Μαλλον δεν εχεις διαβασει ουτε τη πρωτη σελιδα... ;)

PROEDROS-100

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
RE  PAIDIA  GRAFTE  KATI  PIO  SAFES  KAI  SYGGEKRIMENO  NA  BGALOUME  AKRIA.

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θες να αυτοαποκαλείσαι πρόεδρος?Ποιανου πράγματος της αγραμμοτοσύνης?

Πουτανάκια δεν έχει το Πούκετ!Μας τελεισαν..με το τσουνάμι!

Ουαγκαντούκου θα βρεις καλό πράγμα και τσαμπα το μουνι φίλε με 3€ την κρατας 1μηνα!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
688
Πόντοι
4.255
Παιδες.........μολις μιλησα στο τηλ. με τον φιλο μου(Θεσ/νικιος) που ειναι στην Πατταγια

Χτες κατα τις 3.30 το πρωι(το ειδε με τα ματια του!!!)ενα παλληκαρι απ'την Ρωσια(γυρω στα 25)δεχτηκε επιθεση εκει που περπατουσε(μονος του)στην Walking street  ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ απο Ταυλανδεζα που τον χτυπησε στο ΚΕΦΑΛΙ με Σπασμενο Γυαλι(ποτηρι η μπουκαλι)....Το χτυπαει μια...το παιδι πεφτει κατω και αρχιζει συνεχομενα χτυπηματα οσο αυτος ειναι κατω στο ΚΕΦΑΛΙ!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ(ουτε Ξενοι ουτε Ταυλανδοι)........οι αστυνομοι ηταν πολυ κοντα στο σημειο αλλα ηταν "απλοι" παρατηρητες!!!Εξαλλου falang χτυπουσαν και οχι "δικο τους"!!!!
Απ'οτι ειπε ο φιλος το παιδι Πεθανε μετα απο λιγο(πριν προλαβει να ερθει βοηθεια!!!)

Πριν μια εβδομαδα το ιδιο σκηνικο,σε παλι ξενο............2 σουρωμενες Ταυλαδενζες "ανοιξαν" το κεφαλι ενος Farang(τον βαρεσαν με ενα μπουκαλι στο Κεφαλι).....Ευτυχως αυτος την "γλυτωσε" με μερικα ραμματα!!!!

Εχεουν αγριεψει τα πραγματα στην Πατταγια...........

Εχει αρχισει "κυμα φυγης" τουριστων απο Πατταγια(και γενικως απο Ταυλανδη).........Πολλοι λενε μαλιστα οτι δεν θα ξαναπατησουν!!!

Τα μαγαζια 2 μερες συνεχομενα κλεινουν 3 η ωρα!!!Μαλλον με εντολη της αστυνομιας....

Πολλες σουρωμενες και "κουμπομενες" Ταυλανδες περιφερονται στην walking sreet...

δεν ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος που να επιβεβαιωνει αυτα που μου ειπε ο φιλος......Παρακαλω αν υπαρχει,ας το κανει!!!!!

και ολοι συμβουλευουν "μην παιρνετε κοπελλες απο walking sreet" και"Μεγαλη προσοχη οταν ειστε μονοι σας η περπατατε μονοι σας στην walking street"

Εχω "πεσει" απ'τα συννεφα μ'αυτα που ακουω απο φιλους που ειναι πατταγια τωρα!!!!

Κριμα!!!!!ενω θελω να παω σαν τρελλος μ'αυτα που ακουω δεν θελω να ξαναπατησω!!!!

Δεν ξερω...........

Πρεπει να σημειωσω οτι η πλεοψηφια των επιθεσεων γινεται σε μονους τουριστες και οχι σε παρεα(και εννοειται οταν εισαι με μια Ταυλανδη μαζι)

Παρακαλω πολυ παιδια(ειδικα εσεις που πατε 1η φορα και οσοι ειστε μονοι!!!!)
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...........ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Και το ευρώ ξαναπέφτει  :headbang: :headbang: :headbang:  γαμώ την Ιρλανδία μου 1,40 πήγε άντε μπας και προλάβουμε την Πατάγια το Γενάρι γιατί μετά αν πάμε για χρεωκοπία με το κιάλι θα τη βλέπουμε την Τάι, θα αρκεστούμε μόνο στο εσωτερικό προιόν  :2funny:
μην ανησυχείς συνοδοιπόρε από το ευρώ δεν θα βγούμε αλλα θα φτωχύνουμε λίγο...εντάξει thai θα πηγαίνουμε ίσως όχι em την ίδια άνεση όπως πριν δεν ξέρω ίσως το idio.to μέλλον θα δείξει.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εμενα προσωπικα τα συμβαντα αυτα ΔΕΝ με εκπλησουν...
Αλλωστε οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες...Οποιος νομιζει οτι η WS ειναι "παιδικη χαρα" και μπορει ελευθερα ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ,ολο το βραδυ να πηγαινει περα-δωθε,κανει λαθος...
Εγω περιοριζω τις μετακινησεις μου πηγαινοντας σε 2-3 a go go,βλεπω το εμπορευμα και το πολυ σε μια-δυο ωρες,ειμαι στο ξενοδοχειο μαζι με το μωρο για τα περεταιρω...
Επισης οποιος τσιγκουνευεται να δωσει 1-2 χιλιαρικα παραπανω και να εχει το κεφαλι του ησυχο,περνει και το αναλογο ρισκο...ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 1000 ΦΟΡΕΣ...
Οταν "ψωνιζεις" FREELANCER απο το δρομο η απο τις ντισκο για να γλυτωσεις φραγκα,ΔΕΝ ξερεις που μπορει να οδηγησει αυτο και πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για ολα...Η γκομενα μπορει να ειναι εγκληματιας και σημερα ειναι εκει,αυριο δεν ειναι...Αν συμβει το οτιδηποτε,ειναι σαν να "πηγαινες γυρευοντας"...
Και ολα αυτα για να κανεις οικονομια 1-2 χιλιαρικα...
Ενω μπορεις να πας σε ενα a go go,να παρεις μια κοπελα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ και ΞΕΡΟΥΝ τα στοιχεια της,και ΑΝ συμβει το οτιδηποτε,ξερεις που θα τη βρεις...Οποτε συμφωνα με αυτη τη λογικη "ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ" να σου κανει και τιποτα...Ενω η freelancer ΜΠΟΡΕΙ... ;)
edit:Εγω αλλωστε ημουνα παντα της λογικης "ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε"...Ουτε πολλα-πολλα ειχα με γκομενες,ουτε στις ντισκο "κολλητηλικια",χορο,κερασματα,χαβαλε καοι ξεφαντωμα μεχρι πρωιας...Γιατι ετσι πολες φορες μπορει να "παραγνωριστεις"....
Εκανα τη βολτα μου,φορτωνα και βουρ για ξενοδοχειο...
Ποτε επισης δεν ημουνα "πεταλουδας"...Απαξ και φορτωνα ενα μωρο απο ενα μπαρ,ΔΕΝ ξαναπαταγα για να φορτωσω αλλη απο το ιδιο μπαρ...Γιατι πολλα εχουν ακουσει τα αυτια μου και εχουνε δει τα ματια μου με τις "ζηλοτυπιες" των Ταυλανδεζων... :cheesy:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αν είναι τόσο μαλακες και θέλουν να καταστραφούν οικονομικά ας το κάνουν.μήπως παίζει αυτό που είπε ο πιπί νομίζω ότι θέλουν να πάνε το σκηνικό της πατάγια σε άλλος μέρος?δηλαδή να βρούν ένα άλλος μέρος σαν την πατάγια?μου φαίνετια υπερβολικό αν ποτε μη λες ποτε αλλα σίγουρα θα πάθουν ζημια αν το κάνουν αυτό.εννοώ οικονομική ζημια.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Παιδες.........μολις μιλησα στο τηλ. με τον φιλο μου(Θεσ/νικιος) που ειναι στην Πατταγια

Χτες κατα τις 3.30 το πρωι(το ειδε με τα ματια του!!!)ενα παλληκαρι απ'την Ρωσια(γυρω στα 25)δεχτηκε επιθεση εκει που περπατουσε(μονος του)στην Walking street  ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ απο Ταυλανδεζα που τον χτυπησε στο ΚΕΦΑΛΙ με Σπασμενο Γυαλι(ποτηρι η μπουκαλι)....Το χτυπαει μια...το παιδι πεφτει κατω και αρχιζει συνεχομενα χτυπηματα οσο αυτος ειναι κατω στο ΚΕΦΑΛΙ!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ(ουτε Ξενοι ουτε Ταυλανδοι)........οι αστυνομοι ηταν πολυ κοντα στο σημειο αλλα ηταν "απλοι" παρατηρητες!!!Εξαλλου falang χτυπουσαν και οχι "δικο τους"!!!!
Απ'οτι ειπε ο φιλος το παιδι Πεθανε μετα απο λιγο(πριν προλαβει να ερθει βοηθεια!!!)

Πριν μια εβδομαδα το ιδιο σκηνικο,σε παλι ξενο............2 σουρωμενες Ταυλαδενζες "ανοιξαν" το κεφαλι ενος Farang(τον βαρεσαν με ενα μπουκαλι στο Κεφαλι).....Ευτυχως αυτος την "γλυτωσε" με μερικα ραμματα!!!!

Εχεουν αγριεψει τα πραγματα στην Πατταγια...........

Εχει αρχισει "κυμα φυγης" τουριστων απο Πατταγια(και γενικως απο Ταυλανδη).........Πολλοι λενε μαλιστα οτι δεν θα ξαναπατησουν!!!

Τα μαγαζια 2 μερες συνεχομενα κλεινουν 3 η ωρα!!!Μαλλον με εντολη της αστυνομιας....

Πολλες σουρωμενες και "κουμπομενες" Ταυλανδες περιφερονται στην walking sreet...

δεν ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος που να επιβεβαιωνει αυτα που μου ειπε ο φιλος......Παρακαλω αν υπαρχει,ας το κανει!!!!!

και ολοι συμβουλευουν "μην παιρνετε κοπελλες απο walking sreet" και"Μεγαλη προσοχη οταν ειστε μονοι σας η περπατατε μονοι σας στην walking street"

Εχω "πεσει" απ'τα συννεφα μ'αυτα που ακουω απο φιλους που ειναι πατταγια τωρα!!!!

Κριμα!!!!!ενω θελω να παω σαν τρελλος μ'αυτα που ακουω δεν θελω να ξαναπατησω!!!!

Δεν ξερω...........

Πρεπει να σημειωσω οτι η πλεοψηφια των επιθεσεων γινεται σε μονους τουριστες και οχι σε παρεα(και εννοειται οταν εισαι με μια Ταυλανδη μαζι)

Παρακαλω πολυ παιδια(ειδικα εσεις που πατε 1η φορα και οσοι ειστε μονοι!!!!)
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...........ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14!!!!
Το μπουκάλι κάποιες  μπαρόβιες το χουνε για πλάκα ειδικά αν είναι τύφλα ή αν δουν ότι χάνουν το παιχνίδι
και μένα η δικιά μου όταν μου κανε ζηλοτυπίες στην marin ένα βράδυ γιατί ήρθε και μου μίλησε μια άλλη και επειδή μου τα είχε πρήξει εκείνη την ημέρα όταν έβγαλα λεφτά να της δώσω να πληρώσει τα ποτά της και να την κάνω μόνος μου στο ξενοδοχείο έπιασε τη μπύρα και καλά για να μου τη ρήξει στο κεφάλι της έπιασα το χέρι και προσπαθούσα να την καλμάρω και παρόλλο που με είχε εκνευρίσει αφάνταστα και ήθελα να της ρίξω ένα μπερντάκι (υπόψην δεν έχω βαρέσει ποτέ γυναίκα και ούτε πρόκειτε) μου έκλεγε το βράδυ στη marin και στο χοτέλι και μου ζήταγε συγνώμη ή κάποιος χριστιανός που κατά λάθος την έσπρωξε μες την lucifer πήγε και του φώναζε και έλεγε στο γνωστό της το πορτιέρη για να τον περιποιηθεί (μου έχει πει ότι έχει πληρώσει παλιότερα τον συγκεκριμένο μαζί με φίλο του για να δείρουν falang που κάτι της έκανε) τη μάζευα για να μην έχουμε ιστορίες, ευτυχώς εγώ δεν έχω πέσει σε ακραία φαινόμενα, σίγουρα θέλει προσοχή αλλά πιστεύω αυτά είναι σπάνια φαινόμενα θέλω να πιστεύω ότι εξακολουθεί να είναι από τις ποιο ασφαλείς χώρες για τους τουρίστες γιατί δεν τους συμφέρει και τους ίδιους να γίνονται αυτά
Εδώ κλείσανε τα αεροδρόμια πέρυσι με τις αναταραχές και μόλις είδανε τις ακυρώσεις στα ξενοδοχεία τους όλα μέλι γάλα

ΥΓ τις τελευταίες μέρες το κοίταξα έχουμε μεγαλύτερο τουρισμό από Ταιλάνδη, φοβερό ε χωρίς σεξοτυορισμό, ποιο ακριβά και με το καλοκαίρι μόνο ιδανική εποχή δεν το περίμενα

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν εχω διαβασει κατι συγκεκριμενο για το συμβαν που εγραψε ο Λακης αλλα διαβασα για κλεισιμο του lucifer και insomnia στις 3.

Λακη γραψτο και στο pattaya-addicts μηπως καποιος εκει ξερει κατι παραπανω. γραψτο στο barstool banter thread.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom