Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
............Περαν βεβαια οτι εγω εχω "τρελλα" με το βασικο σωματοτυπο των Ταυλανδεζων..ΚΟΝΤΕΣ,αδυνατες και μικροβυζες..."pipino-look"!! :grin:  ...................

Α ρε μορτη, απο το στομα μου τα πηρες !!!!! Λες και τα εγραψα εγω ρε αλανι εκτος απο το 10ωρο του υπνου, καντο 6-7 ωρες, και το ποστ σου ειναι και δικο μου!!!!!!

Μηπως να βρισκομαστε κατω καποια φορα;;  :think: :think:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το καλοκαιρι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια)...
Ισως ειναι η υγρασια...Ισως οι "μυρωδιες"...Τα φαγητα...
πολυ γελιο ρε πιπι,  εγω ο ανωμαλος γιατι δεν καβλωνα ποτε απο την υγρασια και τις μυρωδιες?

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
ΔΕΝ ειμαστε φραγκοφονιαδες?????απο ποτε εχεις να πας σε ελληνικο νησι???Οι εμπειριες που εχεις,και φυσικα ειναι σεβαστες,ειναι μονο απο μπαρ,η γενικα και απο αλλες περιπτωσεις?γιατι εγω εχω παει σε 5 τουρ μεχρι τωρα,εχω κανει διαφορες δραστιριοτητες,και παραπονο δεν εχω.οτιδηποτε βεβαια στραβο μου συμβει,θα το ποσταρω,για να εχουν γνωση και οι υπολοιποι.Απλα να σου πω οτι εχοντας ζησει ρουμανους,ρωσσους,αλβανους,οι ταυλανδοι μου φαινονται αγγελοι,μεχρι στιγμης.

συμφωνω απολυτος και για εμας δεν λεω το αντιθετο..εχω ζησει τον ελληνικο τουρισμο χρονια και εχω σιχαθει γι αυτο και δεν παταω σε ελληνικο νησι..

αυτο που πρεπει να τονιστει και λεω ειναι οτι πισω απο το χαμογελο κρυβονται πολλα..δεν ειναι αθωοι να λεμε και τα στραβα δηλαδη...μην παει καποιος και νομιζει οτι οι ταυλανδοι ειναι λαος παραδεισενιος

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Αν πείτε σε κάποιον Ταυλανδό να πει Πατάγια να ξέρετε ότι πλένει το στόμα του μετά.
Εκεί μαζεύονται σύμφωνα με τους Ταυλανδούς οι χειρότεροι της χώρας σε όλα τα επίπεδα, όπως και οι τουριστικές περιοχές στην Ελλάδα μαζεύουν όλα τα λαμόγια. Στην Μπανγκόκ (έξω από τουριστικά μέρη) και εδώ στην Ταυλάνδη Thaitown που μένω οι Ταυλανδοί είναι οι καλύτεροι άνθρωποι. Ολες οι ρουφήχτρες της Ταυλάνδης μαζεύονται Πατάγια και γι'αυτό πάμε εκεί μια και ρουφάνε καλά  :pipa2:

γεγονος ;)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πολυ γελιο ρε πιπι,  εγω ο ανωμαλος γιατι δεν καβλωνα ποτε απο την υγρασια και τις μυρωδιες?

χαχαχαχα Κωστη ωραια το ειπες!

Θα σας πω εγω γιατι καβλωνετε ΟΛΟΙ εκει κατω...

γιατι σχεδον παντα σας τα κανουν τσουρεκια οι ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ μεχρι να γαμισετε...(και εγω μαζι) - μενετε αγαμητοι τον τελευταιο καιρο επειδη δε γουσταρετε να "παρακαλατε" τις βλαμμενες...ξερετε οτι θα ξεσπασετε οταν πατε στον παραδεισο και φυσικα στον παραδεισο πατε και...

ΞΕΣΠΑΤΕ! γιατι απλα εχετε ΟΠΟΙΑΝ θελετε και γαματε ΟΠΟΤΕ θελετε και ΟΣΟ θελετε και με ΟΠΟΙΑ ΚΟΛΠΑ θελετε χωρις ΜΑ και ΜΟΥ και οχι οποτε εχει δισεκτο ετος απο τις μαλακισμενες τις δικες μας τις ξενερωτες και ανοργασμικες.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
τι εδειχνε ρε αρχιμακ??
Μια ταιλανδέζικη ταινία ψιλοκαινούργια φαινόταν από αυτά τα θρύλερ και καλά που γυρίζουνε οι Ταιλανδοί με φαντάσματα και έτσι
μια παρέα νεαροι/ες Ταιλανδοί (λέμε τώρα) που βλέπουν φαντάσματα και κάνουν σαν υστερικοί b movie γνωστού για εκεί σκηνοθέτη
μέχρι τις πρώτες διαφημίσεις άντεξα να τη δω, ε ρε που φτάσαμε να δείχνουμε τάι ταινίες, απλά ήταν μεγάλη συγκίνηση  :2funny: που έβλεπα στους τίτλους αρχής της ταινίας γνωστά μέρη (την παρέα των Ταιλανδών στο πάρκο της Παττάγιας)
anyway οριστικοποιήθηκε το ταξίδι 1 με 16 Γενάρι με gulf air στα 610 ευρώπουλα μένει το χοτέλι τώρα, 4ο ταξίδι στο Σιάμ έτσι για να έχω πάει όλες τις εποχές χειμώνα, καλοκαίρι, άνοιξη, φθινόπωρο, άντε να περάσουν οι 50 οι μαμημένες

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κανενας για Μαρτη?Δευτερο η τριτο δεκαημερο?

paramilitos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια μπας και εκανα μαλακια που δεν προχωρησα οπως ηθελε αυτη την σχεση?
Μιλαμε για ελληνιδα 1,55 βυζια τουμπανο,κολαρακι απιστευτο και προσωπακι κουκλι.
Με εδενε 2 χρονια κομπο,2 ωρες πιπα,κολο,ξερετε πως ειναι ενα παλληκαρι 1,88 να πηδαει κολαρακι 1,55.....
Και λεφτα η κοντη,και εξοχικα,και πολυ καλη δουλεια,και τελειως υπηρετρια μου!
Σχολαγε απο τη δουλεια και περιμενε να της πω να ερθει σπιτι μου οπου γδυνοτανε και τον εβαζε στομα με την μια..... :pipa1:
Αλλα ηθελε και αγαπες το κερατο μου.....
Δεν απειχε πολυ απο τα ταυλανδεζακια που λετε!
Οταν κοιμοτανε σπιτι μου,το πρωι που ξυπναγε για να παει στην δουλεια της....με αδειαζε με το στομα!αλλιως δεν εφευγε!
Ρε μαλακια εκανα........

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ε που αλλου?? :grin:
Αντε και 1-2 μερες Μπανγκοκα για να περασω μια βολτα απο κανα μασατζιδικο της προκοπης.. ;)
Μόνο για να δοκιμάσω το nuru θα πήγαινα bkk κατά τα άλλα το service που είχα ήταν το ίδιο με Παττάγια
και φυσικά οι μασατζούδες στην bkk ήταν ποιο όμορφες

p@p@ras

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κανενας για Μαρτη?Δευτερο η τριτο δεκαημερο?

Φιλε μου εγω το σκεφτομαι για το δευτερο δεκαημερο του Μαρτίου (να κανω ενα καλό δωράκι γενεθλίων  :knockinb: στον εαυτο μου ), αν θες στειλε λεπτομερειες σε πμ.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Sorry Μάρτη έχει επιστροφή στην Ελλάδα για Πάσχα... (αν δεν έχουνε χρεωκοπήσει...) χεχε ;)
τι θα πας να κανεις ρε προφεσσορα κατω στους ταλιμπαν? κατσε εδω να κανουμε κανα kite surfing...θα παιξει σιγουρα και καραοκε ενδιαμεσα    :grin:
και που σαι στρωσε λιγο κωλο να βγει κανα φραγγο μπας και κονομησουμε επιτελους αυτες τις ρημαδες καρτες μελους σε αυτα τα κλαμπακια με τα κογιοτια    :2funny:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΠΑΤΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

PATTAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
νομιζω εκανα σωστο ποστ για το Ν666 ¨...ολοι πρεπει να συμφωνησουν!

next trip....pattaya!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom