broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και για να κανεις συγκρισεις...
ησουν καποτε φυσιολατρης εσυ? μηπως με απατα η μνημη μου.αξιοθεατα ?
Αφου το εχουμε πει...
Μονο ενα αξιζει..
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΤΟ ΜΟΥΝΙ...[/size][/size][/size]
Τελος...
Για σου Λάκη έχω ακόμη, μέσα στο Γενάρη λέω να πάω, θα βρω και το φίλο το doctor που έχει βαρεθεί τόσους μήνες ποια εκεί να , έχω βρει εισητίρια με 570 ευρώ με Τάι, το χοτέλι μου μένει να κλείσω αν και μάλλον θα καταλήξω στο bay resort στα σίγουραΠου εισαι,ρε φιλε χαμενος!!!!καλα εισαι??ποτε φευγεις?
αυτο το Dynasty Inn ειναι σοι 13???
δεν εχω μεινει αλλα απ'εξω η εισοδος ειναι πολυ καλη.....φαινεται καλο ξενοδοχειο.....Νομιζω ο φιλος Suadam εχει μεινει εκει..........Για στειλ'του κανα μηνυμα
εκλεισα αυτο στην Βκκ στο σοι 15.Εχει κανενας τιποτα υπ"οψιν,για το Hotel η την περιοχη ?
Nα 'σε καλα. Επελεξα το ξεν/χειο αυτο για την καλη τιμη (1800 μπατ)& γιατι φαινεται κεντρικο.Μεσα σε λιγες γραμμες μου ελυσες αποριες που εψαχνα σε χαρτες & αλλα ξενα sites.Για το ξενοδοχείο δεν ξέρω αλλά για την περιοχή έκανες την κατάλληλη επιλογή η Sukhumvit με τα soi της είναι το επίκεντρο της ακολασίας και της διασκέδασης στην Μπανγκοκ. Απλά να σου πω πως Nana plaza είναι στο soi 4 , το soi cowboi κάθετα στο soi 23 kai asoke, η disco climax (πρώην spice) στο soi 11 οπως και το club the Bed, eden (παρτουζομάγαζο) soi 7/1 και πολλά άλλα μασατζίδικα μπαράκια και streetwalking βίζιτες. Αν μείνεις σε αυτό το ξενοδοχείο που είναι στο soi15 είσαι στην μέση σχεδόν της sukhumvit και μπορείς να πας σε όλα αυτά άνετα με τα πόδια. Επιπλέον είσαι και δίπλα στις στάσεις του skytrain για να κατέβεις χωρίς κίνηση και φτηνά στο εμπορικό κέντρο!
ενα αποκαλυπτικο αρθρο για μια απο τις πιο ιστορικες πιατσες της ΒΚΚ...κυριοι σας παρουσιαζω το περιφημο Λουμπινι Παρκ
χτες περασα απεξω κατα τις 12 τα μεσανυχτα και ειναι ακριβως ετσι οπως βλεπετε στις φωτο οπως και καθε φορα που περναω απο εκει αργα το βραδυ
Πρωτη φορα Βκκ,σιγουρα δεν ξερω τιποτα απο τιμες κτλ...Απο την αναζητηση στο νετ μου φανηκε καλη τιμη σε αξιοπρεπες ξενοδοχειο, με στρατηγικη θεση οσο αφορα τις "πιατσες" διασκεδασης αλλα & το sky train.Στον γυρισμο απο πουκετ που θα μεινω 5 μερες Βκκ σιγουρα θα ειμαι ενα κλικ... εμπειροτερος... Ετσι ελπιζω τουλαχιστον1800 μπατ είναι καλή τιμή;
Τυχαια το βρηκα πριν απο καιρο & απο εκει ειδα το Χοτελι Μανχαταν το οποιο διαθετει & spa,το οποιο ελπιζω να ειναι spa...Φίλοι μου, ως παλαιός εραστής της Σουκουμβιτ συμφωνώ ότι το εν λόγω σαϊτ είναι ό,τι πιό ενημερωμένο υπάρχει για την λεωφόρο της απωλείας στην Μπανγκοκ. Και μόνο ότι το skytrain περνά από πάνω της και σε πηγαίνει παντού, είναι όλα τα λεφτά.
Καλο Ταξιδι πανω απ ολα & καλα Σε καποιο, διαλειμα θυμισου & εμας που ακολουθουμε (23μερες μετα) με κανενα reportακι.Ειναι & η αναμονη με το ανχος της πρωτης φορας ξερεις...μαγκες αυριο 4 το απογευμα ταξιδευω.τριτη 11 η ωρα με το καλο θα ειμαι στο πουκετ.
μαγκες αυτη η φοτο ειναι απο το asia hotel?MIMIKOS
οταν λεω πιατσα εννοω και τα καλα μαγαζια για ψωνια + τα υπολοιπα
δεν χρειαζεται ναν ειναι πανω απο τα μπαρ
οποιος θελει να κανει καμακι σοβαρο και να συναντησει καμμια χαι κλας ελευθερη επαγγελματια πρεπει να παει στο μπαρ που ανεβαζω φωτο
οταν πας για 3 μερες μπανκονγκ καλο ειναι να πηγαινεις σε καλο ξενοδοχειο
οταν πας για μεγαλα διαστηματα κυνηγας και το οικονομικο
και το ΑΣΙΑ ειναι παλιο αλλα ειναι πολυ καλο
* image006 (2).JPG (257.55 KB, 640x480 - εμφανίστηκε 47 φορές.)MIMIKOS
οταν λεω πιατσα εννοω και τα καλα μαγαζια για ψωνια + τα υπολοιπα
δεν χρειαζεται ναν ειναι πανω απο τα μπαρ
οποιος θελει να κανει καμακι σοβαρο και να συναντησει καμμια χαι κλας ελευθερη επαγγελματια πρεπει να παει στο μπαρ που ανεβαζω φωτο
οταν πας για 3 μερες μπανκονγκ καλο ειναι να πηγαινεις σε καλο ξενοδοχειο
οταν πας για μεγαλα διαστηματα κυνηγας και το οικονομικο
και το ΑΣΙΑ ειναι παλιο αλλα ειναι πολυ καλο