Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
Καλησπερα στα παιδια!
εχθες μου εστειλε μηνυμα φιλος του οποιου ο αδερφος ειναι ταιλανδη (δεν ξερω σε ποια πολη)και πηρε με 50 ευρω 3 γκομενες απο το απογευμα μεχρι το αλλο απογευμα!

μολις γυρισει θα μαθω πληροφοριες και θα ενημερωσω.

ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!!!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπερα στα παιδια!
εχθες μου εστειλε μηνυμα φιλος του οποιου ο αδερφος ειναι ταιλανδη (δεν ξερω σε ποια πολη)και πηρε με 50 ευρω 3 γκομενες απο το απογευμα μεχρι το αλλο απογευμα!

μολις γυρισει θα μαθω πληροφοριες και θα ενημερωσω.

ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!!!
Οπου και να ναι μου ακούγεται πολύ καλό deal 50 ευρώ για 3 γκόμενες δηλαδή 2000 baht για μία μέρα, κατά 90% δεν πρόκειται για beer bar ή gogo bar κορίτσια μάλλον το κόβω για freelancer της beach road, όχι ότι είναι άσχημα, φίλος μου χει πει για 2 πιπίνια freelancer που γνώρισε insomnia του ζητήσανε για μια μέρα 2500 baht σύνολο όχι και άσχημα αν γενικά κυνηγάς τα πάρτι με ούζα αρκεί οι γκόμενες να μην ντρέπονται η μία την άλλη και να κάνουν πραγματικό λεσβιακό και όχι τριψίματα και φιλάκια του κώλου

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
Οπου και να ναι μου ακούγεται πολύ καλό deal 50 ευρώ για 3 γκόμενες δηλαδή 2000 baht για μία μέρα, κατά 90% δεν πρόκειται για beer bar ή gogo bar κορίτσια μάλλον το κόβω για freelancer της beach road, όχι ότι είναι άσχημα, φίλος μου χει πει για 2 πιπίνια freelancer που γνώρισε insomnia του ζητήσανε για μια μέρα 2500 baht σύνολο όχι και άσχημα αν γενικά κυνηγάς τα πάρτι με ούζα αρκεί οι γκόμενες να μην ντρέπονται η μία την άλλη και να κάνουν πραγματικό λεσβιακό και όχι τριψίματα και φιλάκια του κώλου
φιλε αν ειναι ετσι τα πραγματα εκει με βλεπω διακοπες για αρκετο καιρο!περιμενω νεα απο τον φιλο να μου πει. του ειπα να τραβηξει και (βιντεο φοτο).

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
με γομενες που δεν ειναι freelancer π.χ. με μια σερβιτορα εν απαρτυ με ουζα κανονιζεται ευκολα?αν ναι θα κοστιζει παραπανω απο τα freelancer?γιατι ειναι και to barfine ας πουεμ διπλο ετσι?τωρα βεβαια με δυος σερβιτορες μαζι παρτακι δυσκολο αλαλ πειτε αν ξερετε.και μαγκες μην μιλατε αλλο για δραχμη.αφηστε εμας που δεν εοχυμε παει ακομα να εχουεμ φιλοδοξιες.εξαλλου νομιζω οτι αυτο το γλυτωσαμε.αλλα βεβαια θα περασουεμ δυσκολα με αυτους που μπλεξαμε εδω...τεσπα αντε να δουμε.ας κρατησουμε την αισιοδοξια μας...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
φιλε αν ειναι ετσι τα πραγματα εκει με βλεπω διακοπες για αρκετο καιρο!περιμενω νεα απο τον φιλο να μου πει. του ειπα να τραβηξει και (βιντεο φοτο).
Φίλε θα πας και δεις ότι και να διαβάζεις εδώ μέσα ότι και να σου λέει ο φίλος σου είναι πολύ λίγο
με το που βγεις τη πρώτη μέρα από το ξενοδοχείο και δεις τι παίζεται θα ξεχάσεις αυτά που διαβάζεις εδώ μέσα και δεν θα πιστεύεις τι γίνεται σε αυτό το τόπο εγώ κάθε φορά που πάω όλο και καινούργια πράγματα ανακαλύπτω, καινούργιες καταστάσεις, νέες φάσεις, trust me φράγκα να χεις και όλα γίνονται

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Λοιπον...Απο παραλιες..Η αο Νανγκ ειναι σαφως καλυτερη απο τη παραλια της Πατονγκ..Κανεις μπανιο ανετοτατα γιατι ειναι καθαρη...Οχι βεβαια μπροστα μπροστα,γιατι εχει βαρκες...αλλα πας 100 μετρα αριστερα και εισαι ΟΚ...Το καλο ειναι επισης οτι μπορεις να κανεις τις εκδρομες για Phi-Phi,James Bond και 4 αλλα νησακια με πολυ λιγοτερα λεφτα και πολυ γρηγοροτερα γιατι ειναι κοντα...
Η εκδρομη ας πουμε για Phi-Phi με ταχυπλοο ειναι 900 μπατ...Ενω απο Πουκετ,αν θυμαμαι καλα την ειχα πληρωσει καπου 2500 με ταχυπλοο παντα..
Σημερα πηγα στα 4 νησακια Tup,Chicken,Poda,Phra nang εκδρομη μεχρι το απογευμα με φαγητο,καθως και snorcelling (κολυμπας και βλεπεις τα ψαρια κλοουν με μασκα) με βαν που σε παιρνει και σε φερνει πισω στο ξενοδοχειο,με 600 μπατ...Τιμη ξεφτιλα...Τοσα θελουν οι τουκτουκατζηδες στη Πατονγκ για να σε πανε και να σε φερουν στη διπλα παραλια ...Οι τουκτουκατζηδες επισης εδω,εχουν ταριφα για οποιαδηποτε διαδρομη μεσα στην Αο Νανγκ και τις διπλα παραλιες 20 μπατ το ατομο!!!Καλα ακουσατε "Πουκετοβιοι"..Οχι 200 μπατ οπως ζητανε εκει...
Τωρα για τους φιλους που ρωτανε,αν "κανει" το μερος,εστω για "honeymoon" παρεα με γκομενακι,απαντω κατηγορηματικα ΟΧΙ...Δε ξερω για τη high season (αν και μου ειπαν πως τα πραγματα ειναι ελαφρως καλυτερα),αλλα για τωρα...Το μερος εχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ νυχτερινη ζωη...Στις 11 το βραδυ κλεινουν τα παντα...Δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ κλαμπακι για να πιεις ποτο...Μονο κατι εστιατορια μενουν μεχρι αργα και βαζουν μουσικη...Μονο το σοι με τα 10 μπαρακια,βαραει μεχρι τις 4...Και δεν νομιζω οτι ειναι και το πιο ομορφο στιγμιοτυπο να εισαι στις γλυκες με το μωρο και διπλα σου να χαμουρευονται τα μπαροκοριτσα...
Χτες το βραδυ δε μου κολλαγε υπνος και βγηκα κατα τις 4 για να παω στα 7/11 για τσιγαρα...Σε μια ακτινα 300 μετρων,οσο εβλεπε το ματι δεν υπηρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ανθρωπος...Ηταν κατασκοταδο γιατι το βραδυ σβηνουν και τις ταμπελες,αλλα και τα περισσοτερα φωτα του δρομου.....Στα 7/11 η πωλητρια κοιμοτανε και τη ξυπνησα για να πληρωσω...
Χωρια που το 50% των μαγαζιων και επιχειρησεων ειναι κλειστα...ενα 10% απο αυτα κανουν ανακαινιση και το 90% εχουν ταμπελα πωλειται...
ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΚΡΑ η Αο Νανγκ...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
με γομενες που δεν ειναι freelancer π.χ. με μια σερβιτορα εν απαρτυ με ουζα κανονιζεται ευκολα?αν ναι θα κοστιζει παραπανω απο τα freelancer?γιατι ειναι και to barfine ας πουεμ διπλο ετσι?τωρα βεβαια με δυο σερβιτορες μαζι παρτακι δυσκολο αλαλ πειτε αν ξερετε.και μαγκες μην μιλατε αλλο για δραχμη.αφηστε εμας που δεν εοχυμε παει ακομα να εχουεμ φιλοδοξιες.εξαλλου νομιζω οτι αυτο το γλυτωσαμε.αλλα βεβαια θα περασουεμ δυσκολα με αυτους που μπλεξαμε εδω...τεσπα αντε να δουμε.ας κρατησουμε την αισιοδοξια μας...
γιατί τέτοιο άχτι με τις σερβιτόρες??? :think: :think: :think:
πάνε insοmnia μετά τις 3 και εκεί άρχισε να ρωτάς τα κορίτσια πού δουλεύουν...
εεεε του πούστη... δεν θα βρείς 2 σερβιτόρες??? :2funny: :2funny: :2funny:

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Δεν ξέρω ρε παιδιά, εμένα καλή φάση μου φένεται η Ao Nang ...  :cheesy: ... Και στις 11 το βράδυ να κλείνουν τα πάντα, αράζεις με το μωρό στο μπαλκόνι με τα ποτάκια σου ...  :grin: ... Κοιμάσαι και νωρίς και έχεις την ημέρα ολόκληρη για εκδρομές στα νησάκια, ειδικά με τις τιμές που αναφέρει ο pipinomaniac ...  ;) ... Για 5 μέρες στο ενδιάμεσο ενός μεγάλου σε διάρκεια ταξιδιού, πιστεύω αξίζει ... Τώρα, αν έχεις μόνο 10-15 μέρες, σίγουρα δύσκολα αναζητάς τόση ησυχία ...  :)

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Λοιπον...Απο παραλιες..Η αο Νανγκ ειναι σαφως καλυτερη απο τη παραλια της Πατονγκ..Κανεις μπανιο ανετοτατα γιατι ειναι καθαρη...Οχι βεβαια μπροστα μπροστα,γιατι εχει βαρκες...αλλα πας 100 μετρα αριστερα και εισαι ΟΚ..

Παραλία Άο Νανγκ
από τις καλύτερες

Είχα πάει πριν από τρία χρόνια

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον...Απο παραλιες..Η αο Νανγκ ειναι σαφως καλυτερη απο τη παραλια της Πατονγκ..Κανεις μπανιο ανετοτατα γιατι ειναι καθαρη...Οχι βεβαια μπροστα μπροστα,γιατι εχει βαρκες...αλλα πας 100 μετρα αριστερα και εισαι ΟΚ...Το καλο ειναι επισης οτι μπορεις να κανεις τις εκδρομες για Phi-Phi,James Bond και 4 αλλα νησακια με πολυ λιγοτερα λεφτα και πολυ γρηγοροτερα γιατι ειναι κοντα...
Η εκδρομη ας πουμε για Phi-Phi με ταχυπλοο ειναι 900 μπατ...Ενω απο Πουκετ,αν θυμαμαι καλα την ειχα πληρωσει καπου 2500 με ταχυπλοο παντα..
Σημερα πηγα στα 4 νησακια Tup,Chicken,Poda,Phra nang εκδρομη μεχρι το απογευμα με φαγητο,καθως και snorcelling (κολυμπας και βλεπεις τα ψαρια κλοουν με μασκα) με βαν που σε παιρνει και σε φερνει πισω στο ξενοδοχειο,με 600 μπατ...Τιμη ξεφτιλα...Τοσα θελουν οι τουκτουκατζηδες στη Πατονγκ για να σε πανε και να σε φερουν στη διπλα παραλια ...Οι τουκτουκατζηδες επισης εδω,εχουν ταριφα για οποιαδηποτε διαδρομη μεσα στην Αο Νανγκ και τις διπλα παραλιες 20 μπατ το ατομο!!!Καλα ακουσατε "Πουκετοβιοι"..Οχι 200 μπατ οπως ζητανε εκει...
Τωρα για τους φιλους που ρωτανε,αν "κανει" το μερος,εστω για "honeymoon" παρεα με γκομενακι,απαντω κατηγορηματικα ΟΧΙ...Δε ξερω για τη high season (αν και μου ειπαν πως τα πραγματα ειναι ελαφρως καλυτερα),αλλα για τωρα...Το μερος εχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ νυχτερινη ζωη...Στις 11 το βραδυ κλεινουν τα παντα...Δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ κλαμπακι για να πιεις ποτο...Μονο κατι εστιατορια μενουν μεχρι αργα και βαζουν μουσικη...Μονο το σοι με τα 10 μπαρακια,βαραει μεχρι τις 4...Και δεν νομιζω οτι ειναι και το πιο ομορφο στιγμιοτυπο να εισαι στις γλυκες με το μωρο και διπλα σου να χαμουρευονται τα μπαροκοριτσα...
Χτες το βραδυ δε μου κολλαγε υπνος και βγηκα κατα τις 4 για να παω στα 7/11 για τσιγαρα...Σε μια ακτινα 300 μετρων,οσο εβλεπε το ματι δεν υπηρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ανθρωπος...Ηταν κατασκοταδο γιατι το βραδυ σβηνουν και τις ταμπελες,αλλα και τα περισσοτερα φωτα του δρομου.....Στα 7/11 η πωλητρια κοιμοτανε και τη ξυπνησα για να πληρωσω...
Χωρια που το 50% των μαγαζιων και επιχειρησεων ειναι κλειστα...ενα 10% απο αυτα κανουν ανακαινιση και το 90% εχουν ταμπελα πωλειται...
ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΚΡΑ η Αο Νανγκ...
  το  καλυτερο  μερος  στη  ταυλανδη!!!  πιπινο  το  luna ειναι  ανοιχτο?  δεν  επρεπε  να πας  αυγουστο    εγω  2 φορες  παντα  χειμωνα  πηγα!    διπλα  στο  7/11  εχει  ενα  2ο  σοι  με  μπαρακια,  δεν  ειναι  ανοιχτο  αυτο???  ριχτω  στο  καμακι!  απο  luna  εχω  παρει  2  μωρα  "κανονικα"  μια  μασατζου  33αρα  με  τρελο  κορμι (1 μπυρα  κερασα  αυτη  και  μια  τη  φιλη  της)  και  μια  ρεσεπσιονιστ  ψηλη  μαυριδερη  (3 μπυρες  αυτη,  τη  μεθυσα  για  να τη  ριξω) :2funny: 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λακη κατι μου ειπες οτι θα σπασει η καντεμια...

γραψε αλλα 3 ακυρα!!!

καριολες ελλεεινιδες.  :headbang:

tzob

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους..
τρείς ερώτησεις....
θα πάω σαμουί μόνος 4-9. εχω 2 βδομάδες.
εκεί θα βρώ γκομενάκια για παρέα περισσότερο απο 1 μέρα ?
τα καλά ξενοδοχεία έχουν κοπέλες ? ή είναι κατάσταση μόνο για ζευγάρια ?
:think:

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
καλησπέρα σε όλους..
τρείς ερώτησεις....
θα πάω σαμουί μόνος 4-9. εχω 2 βδομάδες.
:think:

Λοιπόν άκου να δεις τι θα κάνεις!
θα πας στο Green Mango το οποίο είναι αυτό

και μετά στο Reggae pub που είναι αυτό

θα την πέσεις όπου βλέπεις! και όπου γουστάρεις!
επί καθημερινής βάσης ! Το να μην σου κάτσει - δεν νομίζω !

αυτό δεν σου χρειάζεται, απλά κάνε το πρώτο

tzob

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ωραία υποθετικά βρίσκω 1 ή 2 και τις ζητάω να ερθουν να μείνουν μαζί μου στο ξενοδοχείο
για 1 η περισσότερες νυχτες-ημέρες. δέχονται ? με ποιά τιμή ? το ξενοδοχείο δεν έχει πρόβλημα ?
θέλω να πώ μήπως να ζητήσω απο το ξενοδοχείο να μου κανονίσει κάτι παρόμοιο ???

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ωραία υποθετικά βρίσκω 1 ή 2 και τις ζητάω να ερθουν να μείνουν μαζί μου στο ξενοδοχείο
για 1 η περισσότερες νυχτες-ημέρες. δέχονται ? με ποιά τιμή ? το ξενοδοχείο δεν έχει πρόβλημα ?
θέλω να πώ μήπως να ζητήσω απο το ξενοδοχείο να μου κανονίσει κάτι παρόμοιο ???
όπως διάβασες και στην προυγούμενη απάντηση του maehongson δεν χρειάζονται συννενοήσεις με κανέναν...
βγαίνεις έξω,φοράς το χαμόγελό σου και όλα θα έρθουν μόνα τους...
μην μπερδεύεις την ταιλάνδη με καμιά άλλη χώρα και τις εκεί συνήθειες...

tzob

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
όπως διάβασες και στην προυγούμενη απάντηση του maehongson δεν χρειάζονται συννενοήσεις με κανέναν...
βγαίνεις έξω,φοράς το χαμόγελό σου και όλα θα έρθουν μόνα τους...
μην μπερδεύεις την ταιλάνδη με καμιά άλλη χώρα και τις εκεί συνήθειες...

εχω διαβασει εδώ αρκετά και έχω καταλάβει περίπου τη παίζετε ταιλάνδη
άλλωστε γι'αυτό και θέλω να πάω
απλά επειδή θα είμαι μόνος δέν θέλω χάσω χρόνο σε άσκοπα καμάκια ή και να χαλάσω με οποιοδήποτε τρόπο τις διακοπές μου.

tzob

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πρωτο ταξιδι στο σαμουι? φυσιολατρης εισαι? :grin: :grin:
[/quote]

δεν θα το έλεγα.......
απλά το φυσικό τοπίο με εμπνέι για καλύτερο σεχ
χωρίς όμως να ανέχομαι την ηλίθεια ελληνίδα που την πλήρώνω τις διακοπές
και τρώω και την γρίνια της στη μούρη.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
εχω διαβασει εδώ αρκετά και έχω καταλάβει περίπου τη παίζετε ταιλάνδη
άλλωστε γι'αυτό και θέλω να πάω
απλά επειδή θα είμαι μόνος δέν θέλω χάσω χρόνο σε άσκοπα καμάκια ή και να χαλάσω με οποιοδήποτε τρόπο τις διακοπές μου.
πίστεψέ με αν δεν δεις με τα ματάκια σου ό,τι και να σου πουν,ό,τι και να διαβάσεις δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα...
πάντως η επιλογή σου να πάς σαμούι για πρώτη φορά,αν κατάλαβα καλά, δεν νομίζω ότι είναι και η ορθότερη καθότι low season...
το μόνος με το άσκοπο καμάκι και το χαλάσω τις διακοπές μου δεν ταιριάζουν...
και εγώ δεύτερη φορά μόνος θα πάω low season...αλλά στην ΕΓΓΥΗΣΗ...ΠΑΤΤΑΓΙΑ...
για σαμούι δεν ξέρω...

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
πρωτο ταξιδι στο σαμουι? φυσιολατρης εισαι? :grin: :grin:

δεν θα το έλεγα.......
απλά το φυσικό τοπίο με εμπνέι για καλύτερο σεχ
χωρίς όμως να ανέχομαι την ηλίθεια ελληνίδα που την πλήρώνω τις διακοπές
και τρώω και την γρίνια της στη μούρη.

Αφού απλά το φυσικό τοπίο σε εμπνέι για καλύτερο σεχ
τότε πρέπει να επιλέξεις και μια καλή παραλία!
Συνιστώ Μαέ Ναμ στο Σαμούι

Δες και λίγες φώτο από Μάε Ναμ για να καταλάβεις

θα έχει και το Κο Πανγκάν θέα απέναντι!
Άμα λάχει για κάνε και ένα ντου στο Full Moon Party
Παίζει και εκεί ! πολύ πράγμα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom