You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 710
- Πόντοι
- 4.255
[size=10pt] α και ξερει κανεις ποσο στοιχηζει να εχεις 24 ωρες γκομενα μαζι σου ? [/size]
Μπορει και τιποτα.........φιλε μου,εκει ειναι τα πραγματα απλα....υπαρχουν "κατηγοριες" κοριτσιων
1)τα gogo girls(τα κοριτσια των στριπτηζαδικων)
2)τα beer-bar girls(τα κοριτσια που ειναι στα Beer-Bar)
3)και οι Freelancers(ας τις πουμε......."ελευθερας βοσκης" η καλυτερα "ανεξαρτητες"
στις 2 πρωτες κατηγοριες,πληρωνεις το λεγομενο "barfine"(ειναι ας που με "προστιμο" που πληρωνεις στο μπαρ η στο gogo club για την απουσια της κοπελλας που θα παρεις!!!)
τωρα οσο αφορα την ερωτηση σου.......τα παντα παζαρευονται......εξαρταται απο ποσο σε "γουσταρει" η κοπελλα που θα παρεις....
για τις Freelanchers,δεν πληρωνεις barfine(Θα τις βρεις στο δρομο,σε κανονικα μπαρακια(οχι beer bar),σε ντισκο,σε κλαμπσ(οχι gogo),στην παραλιακη(Beach road)....εκει ειναι και οι πιο πολλες πιθανοτητες να μην πληρωσεις τιποτε!!!να την εχεις σαν το "κοριτσι" σου!!!η να σου πει το διασημο¨"it's up to you!!!"("το αφηνω σε σενα")......Βεβαια εγω θα σου προτεινα οταν καποια σου λεει "it's up to you" να εισαι κιμπαρης και να τις δινεις καποια χρηματα(Εγω προσωπικα δινω οταν καποια μου λεει "it's up to you" 500 baht ST kai 1000 baht LT)....και επισης θα σου προτεινα να ξεκαθαριζεις απ'την αρχη το οικονομικο θεμα και για ποσο θελεις να κατσει μαζι σου.......για να μην γινονται παρεξηγησεις
επισης οι "συνερευσεις" ειναι 2 κατηγοριων.......Βραχειας διαρκειας(short time H SΤ) και Μακρας διαρκειας(long time H LT)
ST:Διαρκειας(παλι για μενα θα πω) 1 αντε το πολυ 2 ωρες.....Κοστος 500μπατ+tip(αν μεινω ευχαριστημενος)
LT:Ολη νυχτα και λιγο μερα(αναλογως).......Κοστος 1000 μπατ+tip(αν μεινω ευχαριστημενος)
Τα παραπανω ειναι για FREELANCHERS που μου λενε "it's up to you".........και για την Πολη Της ΠΑΤΤΑΓΙΑ
Tωρα οπως ειπα και πιο πανω,ο καθενας κανει κουμαντο στην τσεπη του και την τρελλα του!!!
Αυτα με τον μινι-οδηγο.....οποιος θελει μπορει να με διορθωσει αν κατι λεω λαθος!!
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ξενοδοχεία πολλά και το κόστος ανάλογα την τσέπη...[size=10pt]παιδια εσας το ξενδοχειο ποσο σας βγηκε σε ευρο και ποσο το εισητηριο για να μην με πιασουν κοτσο ? α και πρεπει να παρω μπαιτ μαζι μου δεν δεχονται ευρο εκει ? [/size]
το εισητήριο σήμερα με την προσφορά ath-bkk 560 ευρώ με thai...
ευρώ εννοήται ότι δεν δέχονται...
στο bkk αλλάζεις καμιά 100 ευρώ για την αρχή και μετά με την καρτούλα στα ατμ
[size=10pt]δηλαδη με 600 ευρο που διαθετω για να εχω μαζι μου θα περασω καλα η θα το ριξω στη λιτοτιτα ?[/size]
για 11 μέρες 600 ευρώ? μάλλον τρελή λιτότητα...
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οι απόψεις σε αυτό διαφέρουν...[size=10pt]δηλαδη με 600 ευρο που διαθετω για να εχω μαζι μου θα περασω καλα η θα το ριξω στη λιτοτιτα ?[/size]
άλλος λέει αυτό...άλλος εκείνο...
εξαρτάται τί κάνεις και πως λειτουργείς...
η άποψή μου...
πάνε με τα 600...αλλά.....έχε και μια καβάτζα, μιά κάρτα,κάτι τεσπα...και αχρείαστη να είναι...
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εγώ λέω,επειδή σε βρίσκω λίγο ανημέρωτο, να διαβάσεις τουλάχιστον τις 300 τελευταίες σελίδες του θρεντ,να δεις και λίγο τιμές από ξενοδοχεία ,εισητήρια και γενικά να δώσεις λίγο περισσότερη προσοχή στο ταξίδι σου ,γιατί δεν πάς π.χ. σκιάθο...[size=10pt]λιτοτιτα τι να κανουμε αυτα υπαρχουν πρωτη φορα θα παω θα δω τι παζει και την αλλη φορα ισως καταφερω να εχω περισοτερα μαζι μου [/size]
μην τα κάνουμε όλα ίσωμα...
Αφού έμενα εκεί 3 χρόνια πριν και τα δωμάτια ήδη έδειχναν παλιά.Το Pattaya Bay Resort παληο? Πρεπει να το μπερδευεις με καποιο αλλο, γιατι αυτο εχει μονο 1 χρονο που ανοιξε.
Και τα τουκ τουκ χρησιμοποιούσα και τλφ τους έπαιρνα το βράδυ και ερχόντουσαν να με πάρουν και εξυπηρετικότατη ήταν η ρεσεψιόν και στο Avenue πεταγόμουνα για ψώνια,
ΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!
Ο Καστανέδα είχε πεί ότι κάθε άνθρωπος έχει ένα σημείο στο χώρο που νοιώθει υπέροχα.
Υποθέτω ότι το Pattaya bay resort δεν είναι το δικό μου.
Αποχαιρετίσαμε σήμερα τον arximakaka με τον πλοίαρχο στην γνωστή περιοδία Walking street, lucifer, Marine.
Είχε ανοίξει η κάνουλα με τις γκόμενες παντου.
stivkaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΔΩ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ EGYPTAIR 780 EYRO ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ?
giorgos241
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[size=10pt]δηλαδη με 600 ευρο που διαθετω για να εχω μαζι μου θα περασω καλα η θα το ριξω στη λιτοτιτα ?[/size]
[/quot
άμα δεν γ@μίσεις σε φτάνουν και περισεύουν...................
αν τώρα σου αρέσει το γ@μισι, βάλε τουλάχιστο 30 εύρω τη μέρα παραπάνω ,για να παιρνεις μια φρή-λάνσερ μόνο κάθε μέρα.......................
jamest
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[size=10pt]ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΙΒ 28 ΧΡΟΝΩΝ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΑΛΛΩΝ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΓΙΑ ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΩ [/size]
Στηβ και εγώ κάτω θα είμαι τη περιόδο εκείνη. Για αεροπορικά έχει η έτιχαντ με 660 ευρώ εκείνη την περίοδο που θες, το κακό είναι οτι έχει μεγάλη αναμονή στο γύρνα...
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φιλε μου χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα 600 ειναι πραγματικα πολυ λιγα για τοσες μερες....και στο λεει καποιος που οταν κατεβαινει κατω δεν τα σκορπαει ,αλλα ουτε κανει την τρελη ζωη.[size=10pt]δηλαδη με 600 ευρο που διαθετω για να εχω μαζι μου θα περασω καλα η θα το ριξω στη λιτοτιτα ?[/size]
Εκτος και αν δεν εξασκησεις το αθλημα σχεδον καθολου.
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλο ειναι παλικαρι,εχεις μεινει εκει η τωρα το βρηκες και εσυ?κοιταξτε και το areca lodge !!!!!
Απο joiners fee και απο τοποθεσια ομως πως παμε?
PIPINOKYNHGOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα
jamest
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα φίλε.Καλημερα
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
jamest εισαι στις ετοιμασιες?Καλημέρα φίλε.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
600 ευρω ειναι περιπου 24.750 μπατ...Δια 11 ημερες,ισον 2.250 μπατ την ημερα...
"Σταυρολεξο" για δυνατους λυτες...
Ερωτηση...ΤΙ μπορει να κανει καποιος στη Ταυλανδη με 2.250 μπατ την ημερα?
Απαντηση... :S
"Σταυρολεξο" για δυνατους λυτες...
Ερωτηση...ΤΙ μπορει να κανει καποιος στη Ταυλανδη με 2.250 μπατ την ημερα?
Απαντηση... :S
jamest
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
jamest εισαι στις ετοιμασιες?
εχω καμιά 20αριά μέρες μπροστά μου, αλλά απο ξενοδοχεία αεροπορικά είμαι έτοιμος.