Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

stivkaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]παιδια εσας το ξενδοχειο ποσο σας βγηκε σε ευρο και ποσο το εισητηριο για να μην με πιασουν κοτσο ? α και πρεπει να παρω μπαιτ μαζι μου δεν δεχονται ευρο εκει ? [/size]

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
[size=10pt] :zfuck:α και ξερει κανεις ποσο στοιχηζει να εχεις 24 ωρες γκομενα μαζι σου ? :fuck2:[/size]

Μπορει και τιποτα.........φιλε μου,εκει ειναι τα πραγματα απλα....υπαρχουν "κατηγοριες" κοριτσιων
1)τα gogo girls(τα κοριτσια των στριπτηζαδικων)
2)τα beer-bar girls(τα κοριτσια που ειναι στα Beer-Bar)
3)και οι Freelancers(ας τις πουμε......."ελευθερας βοσκης" η καλυτερα "ανεξαρτητες"

στις 2 πρωτες κατηγοριες,πληρωνεις το λεγομενο "barfine"(ειναι ας που με "προστιμο" που πληρωνεις στο μπαρ η στο gogo club για την απουσια της κοπελλας που θα παρεις!!!)
τωρα οσο αφορα την ερωτηση σου.......τα παντα παζαρευονται......εξαρταται απο ποσο σε "γουσταρει" η κοπελλα που θα παρεις....

για τις Freelanchers,δεν πληρωνεις barfine(Θα τις βρεις στο δρομο,σε κανονικα μπαρακια(οχι beer bar),σε ντισκο,σε κλαμπσ(οχι gogo),στην παραλιακη(Beach road)....εκει ειναι και οι πιο πολλες πιθανοτητες να μην πληρωσεις τιποτε!!!να την εχεις σαν το "κοριτσι" σου!!!η να σου πει το διασημο¨"it's up to you!!!"("το αφηνω σε σενα")......Βεβαια εγω θα σου προτεινα οταν καποια σου λεει "it's up to you" να εισαι κιμπαρης και να τις δινεις καποια χρηματα(Εγω προσωπικα δινω οταν καποια μου λεει "it's up to you" 500 baht ST kai 1000 baht LT)....και επισης θα σου προτεινα να ξεκαθαριζεις απ'την αρχη το οικονομικο θεμα και για ποσο θελεις να κατσει μαζι σου.......για να μην γινονται παρεξηγησεις

επισης οι "συνερευσεις" ειναι 2 κατηγοριων.......Βραχειας διαρκειας(short time H SΤ) και Μακρας διαρκειας(long time H LT)

ST:Διαρκειας(παλι για μενα θα πω) 1 αντε το πολυ 2 ωρες.....Κοστος 500μπατ+tip(αν μεινω ευχαριστημενος)

LT:Ολη νυχτα και λιγο μερα(αναλογως).......Κοστος 1000 μπατ+tip(αν μεινω ευχαριστημενος)

Τα παραπανω ειναι για FREELANCHERS που μου λενε "it's up to you".........και για την Πολη Της ΠΑΤΤΑΓΙΑ

Tωρα οπως ειπα και πιο πανω,ο καθενας κανει κουμαντο στην τσεπη του και την τρελλα του!!!

Αυτα με τον μινι-οδηγο.....οποιος θελει μπορει να με διορθωσει αν κατι λεω λαθος!!

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
[size=10pt]παιδια εσας το ξενδοχειο ποσο σας βγηκε σε ευρο και ποσο το εισητηριο για να μην με πιασουν κοτσο ? α και πρεπει να παρω μπαιτ μαζι μου δεν δεχονται ευρο εκει ? [/size]
ξενοδοχεία πολλά και το κόστος ανάλογα την τσέπη...
το εισητήριο σήμερα με την προσφορά ath-bkk 560 ευρώ με thai...
ευρώ εννοήται ότι δεν δέχονται...
στο bkk αλλάζεις καμιά 100 ευρώ για την αρχή και μετά με την καρτούλα στα ατμ

stivkaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]δηλαδη με 600 ευρο που διαθετω για να εχω μαζι μου θα περασω καλα η θα το ριξω στη λιτοτιτα ?[/size]

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
[size=10pt]δηλαδη με 600 ευρο που διαθετω για να εχω μαζι μου θα περασω καλα η θα το ριξω στη λιτοτιτα ?[/size]
οι απόψεις σε αυτό διαφέρουν...
άλλος λέει αυτό...άλλος εκείνο...
εξαρτάται τί κάνεις και πως λειτουργείς...
η άποψή μου...
πάνε με τα 600...αλλά.....έχε και μια καβάτζα, μιά κάρτα,κάτι τεσπα...και αχρείαστη να είναι...

stivkaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]λιτοτιτα τι να κανουμε αυτα υπαρχουν πρωτη φορα θα παω θα δω τι παζει και την αλλη φορα ισως καταφερω να εχω περισοτερα μαζι μου [/size]

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
[size=10pt]λιτοτιτα τι να κανουμε αυτα υπαρχουν πρωτη φορα θα παω θα δω τι παζει και την αλλη φορα ισως καταφερω να εχω περισοτερα μαζι μου [/size]
εγώ λέω,επειδή σε βρίσκω λίγο ανημέρωτο, να διαβάσεις τουλάχιστον τις 300 τελευταίες σελίδες του θρεντ,να δεις και λίγο τιμές από ξενοδοχεία ,εισητήρια και γενικά να δώσεις λίγο περισσότερη προσοχή στο ταξίδι σου ,γιατί δεν πάς π.χ. σκιάθο...
μην τα κάνουμε όλα ίσωμα...

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Το Pattaya Bay Resort παληο? Πρεπει να το μπερδευεις με καποιο αλλο, γιατι αυτο εχει μονο 1 χρονο που ανοιξε.
Αφού έμενα εκεί 3 χρόνια πριν και τα δωμάτια ήδη έδειχναν παλιά.
Και τα τουκ τουκ χρησιμοποιούσα και τλφ τους έπαιρνα το βράδυ και ερχόντουσαν να με πάρουν και εξυπηρετικότατη ήταν η ρεσεψιόν και στο Avenue πεταγόμουνα για ψώνια,
ΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ! :2funny:
Ο Καστανέδα είχε πεί ότι κάθε άνθρωπος έχει ένα σημείο στο χώρο που νοιώθει υπέροχα.
Υποθέτω ότι το Pattaya bay resort δεν είναι το δικό μου.
Αποχαιρετίσαμε σήμερα τον arximakaka με τον πλοίαρχο στην γνωστή περιοδία Walking street, lucifer, Marine.
Είχε ανοίξει η κάνουλα με τις γκόμενες παντου.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
[/quot

άμα  δεν γ@μίσεις σε φτάνουν και περισεύουν...................

αν τώρα σου αρέσει το γ@μισι, βάλε τουλάχιστο 30 εύρω τη μέρα παραπάνω ,για να παιρνεις μια φρή-λάνσερ μόνο κάθε μέρα.......................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
:fuck2: :tits2:[size=10pt]ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΙΒ 28 ΧΡΟΝΩΝ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΑΛΛΩΝ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΓΙΑ ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΩ  :fuck1: :knockinb: [/size]

Στηβ και εγώ κάτω θα είμαι τη περιόδο εκείνη. Για αεροπορικά έχει η έτιχαντ με 660 ευρώ εκείνη την περίοδο που θες, το κακό είναι οτι έχει μεγάλη αναμονή στο γύρνα...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε μου χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα 600 ειναι πραγματικα πολυ λιγα για τοσες μερες....και στο λεει καποιος που οταν κατεβαινει κατω δεν τα σκορπαει ,αλλα ουτε κανει την τρελη ζωη.
Εκτος και αν δεν εξασκησεις το αθλημα :knockinb: σχεδον καθολου.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
600 ευρω ειναι περιπου 24.750 μπατ...Δια 11 ημερες,ισον 2.250 μπατ την ημερα...
"Σταυρολεξο" για δυνατους λυτες...
Ερωτηση...ΤΙ μπορει να κανει καποιος στη Ταυλανδη με 2.250 μπατ την ημερα? :think:
Απαντηση... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom