Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

stivkaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΣΟΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΕΥΡΟ = 24891 ΜΠΑΤ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ 500 ΕΩΣ 1000 ΜΠΑΤ ΠΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 2500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ 1500 ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΤΑ ? [/size]

stivkaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
600 ευρω ειναι περιπου 24.750 μπατ...Δια 11 ημερες,ισον 2.250 μπατ την ημερα...
"Σταυρολεξο" για δυνατους λυτες...
Ερωτηση...ΤΙ μπορει να κανει καποιος στη Ταυλανδη με 2.250 μπατ την ημερα? :think:
Απαντηση... :S

[size=10pt]ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 2500 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 1000 ΤΟ FREE ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 1500 ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΤΑ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΗΣΜΟ ΜΙΑΣ ΠΟΥ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΞΟΔΕΥΑΤΕ ?[/size]

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
[size=10pt]ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 2500 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 1000 ΤΟ FREE ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 1500 ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΤΑ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΗΣΜΟ ΜΙΑΣ ΠΟΥ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΞΟΔΕΥΑΤΕ ?[/size]

Φίλε Στηβ είναι ανάλογα το πόσα χαλάει ο καθένας. Εγω προσωπικά το λιγότερο που χαλάω σε μια μέρα ειναι πεντοχίλιαρο, άλλοι χαλάνε 2 και 3 χιλιάρικα. πάντως με 500-1000 μπατ πάς μόνο για Freelancer, εγώ προσωπικα freelancers απο beach road τις αποφευγω... Βέβαια αμα πας σε Insomnia, Lucifer κλπ μπορείς να τσιμπίσεις αστέρια σε αυτά τα λευτα...

stivkaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Στηβ είναι ανάλογα το πόσα χαλάει ο καθένας. Εγω προσωπικά το λιγότερο που χαλάω σε μια μέρα ειναι πεντοχίλιαρο, άλλοι χαλάνε 2 και 3 χιλιάρικα. πάντως με 500-1000 μπατ πάς μόνο για Freelancer, εγώ προσωπικα freelancers απο beach road τις αποφευγω... Βέβαια αμα πας σε Insomnia, Lucifer κλπ μπορείς να τσιμπίσεις αστέρια σε αυτά τα λευτα...
[size=10pt]ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΗΖΩ 1000 ΜΠΑΤ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ 1500 ΜΠΑΤ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕ ? ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ? ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ   [/size]

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
[size=10pt]λιτοτιτα τι να κανουμε αυτα υπαρχουν πρωτη φορα θα παω θα δω τι παζει και την αλλη φορα ισως καταφερω να εχω περισοτερα μαζι μου [/size]

Φιλε μου επειδη ειναι η πρωτη φορα, σιγουρα θα χαλασεις περισσοτερα. Πληρωνεις και μαθαινεις...
Εξαρταται τι θες να κανεις, που θα μεινεις κτλ. Τα 600 ευρω σε φτανουν χαλαρα, οχι ομως αν θες να κανεις σεξοτουρισμο, κλαμπινγκ, ξυδια, μασαζ..

600 ευρω ειναι περιπου 24.750 μπατ...Δια 11 ημερες,ισον 2.250 μπατ την ημερα...
"Σταυρολεξο" για δυνατους λυτες...
Ερωτηση...ΤΙ μπορει να κανει καποιος στη Ταυλανδη με 2.250 μπατ την ημερα? :think:
Απαντηση... :S

Εχω περασει μερα με 140 μπατ  :2funny: :2funny:

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
[size=10pt]ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΗΖΩ 1000 ΜΠΑΤ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ 1500 ΜΠΑΤ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕ ? ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ? ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ   [/size]

μπορείς να φας με 200 μπατ μπορεις να φας και με 1000+ ανάλογα τα γούστα σου. τώρα στα ποτα εγω προσωπικά στα gogo, discos, beer bars πίνω μπύρες γιατι τα ποτά τους με είχαν απογοητεύσει μόνο στο ξενοδοχείο πλάκωνω τα ποτά. Οι μπυριτσα υπολόγιζε στα 100-120 μπατ μέσο όρο.

stivkaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπορείς να φας με 200 μπατ μπορεις να φας και με 1000+ ανάλογα τα γούστα σου. τώρα στα ποτα εγω προσωπικά στα gogo, discos, beer bars πίνω μπύρες γιατι τα ποτά τους με είχαν απογοητεύσει μόνο στο ξενοδοχείο πλάκωνω τα ποτά. Οι μπυριτσα υπολόγιζε στα 100-120 μπατ μέσο όρο.
[size=10pt]ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 600 ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 6 ΜΠΙΡΕΣ 600 ΚΑΙ 1000 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΓΑΙΝΩ ΙΣΑ ΙΣΑ 2200 ΤΗΝ ΜΕΡΑ[/size]

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
[size=10pt]ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 600 ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 6 ΜΠΙΡΕΣ 600 ΚΑΙ 1000 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΓΑΙΝΩ ΙΣΑ ΙΣΑ 2200 ΤΗΝ ΜΕΡΑ[/size]

Με σιγουριά δεν μπορώ να σου πω... Δεν έχω κατέβει ποτε με τόσο χαμηλό μπάτζετ. Πιστέυω οτι με κράτη θα την παλέψεις, απο εκεί και πέρα θα δείξει...

stivkaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου επειδη ειναι η πρωτη φορα, σιγουρα θα χαλασεις περισσοτερα. Πληρωνεις και μαθαινεις...
Εξαρταται τι θες να κανεις, που θα μεινεις κτλ. Τα 600 ευρω σε φτανουν χαλαρα, οχι ομως αν θες να κανεις σεξοτουρισμο, κλαμπινγκ, ξυδια, μασαζ..

Εχω περασει μερα με 140 μπατ  :2funny: :2funny:
[size=10pt]140 ΜΠΑΤ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ? ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 3000 ΜΕ 5000 ΤΗΝ ΜΕΡΑ [/size]

stivkaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με σιγουριά δεν μπορώ να σου πω... Δεν έχω κατέβει ποτε με τόσο χαμηλό μπάτζετ. Πιστέυω οτι με κράτη θα την παλέψεις, απο εκεί και πέρα θα δείξει...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΩΡΕ ΨΙΛΟΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΜΕΣ ΑΝ ΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑ ΤΙΣ 5 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ  :2funny:

stivkaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΩΡΕ ΨΙΛΟΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΜΕΣ ΑΝ ΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑ ΤΙΣ 5 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ  :2funny:
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΙΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΑΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
[size=10pt]140 ΜΠΑΤ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ? ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 3000 ΜΕ 5000 ΤΗΝ ΜΕΡΑ [/size]

Φαγητο απο το δρομο, νερα και βολτες με δανεικο ποδηλατο. Αυτα ηθελα να κανω οποτε τα λεφτα ηταν αχρειαστα.
Με την ιδια ευκολια εχω χαλασει και 10000 σε μια μερα... ουτε καν μερα. Νυχτα! :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΓΗΣΜΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΞΩΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ? ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ

Αστο εγω ειμαι καλομαθημενος, και δεν παταω Πατταγια.
Και προσεξε αντι να γελασεις μη κλαψεις εκει κατω και ειναι η πρωτη σου φορα, φιλικα στο λεω.

stivkaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και προσεξε αντι να γελασεις μη κλαψεις εκει κατω και ειναι η πρωτη σου φορα, φιλικα στο λεω.
[size=10pt]ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ Η ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ???[/size]

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

για να σοβαρευτουμε το λιγοτερο για χοτελ ειναι σοι μπουκαο με 600 μπατ χωρις πρωινο

πουτ@νακι 2000 μπατ περιπου για λονγκ-ταιμ

και 1500 μπατ συντηριτικα ολα τα υπολοιπα................

τωρα αν θες να ξερεις ποια ειναι η διαφορα απο τις φρη -λανσερ απο τις κοπελες στα μπαρ θα σου εξηγισω..........

αν την παρεις απο μπαρ και σου κανει καμοια λαλακια κατι μπορεις να ξεκαθαρεισεις..........

αν παρεις φρη -λανσερ μπορει να σε κλεψει ή να σου βαλει υπνοτικο ή οτι αλλο φανταστεις.........

μετα οι κοπελες απο τα μπαρ ελεχονται περιοδικα αν εχουν μεταδοτικες αρρωστιες συνηθως.........

οσον αφορα την ποιοτητα μπορεις να βρεις καλες οπου και να ειναι.....

εγω παντως προτιμω κοπελες απο τα μπαρ και ας δινω 300-400 μπατ παραπανω............

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κατ' αρχας να διευκρινησω,οτι εγω καταλαβα λαθος...
Νομιζα οτι τα 600 ευρω ηταν μαζι με το ξενοδοχειο για 11 μερες...
Αφου λοιπον το ξενοδοχειο ειναι πληρωμενο,με 2250 μπατ την ημερα,νομιζω οτι-δυσκολα μεν-αλλα "τη παλευεις"...
Βεβαια υπαρχουν και καποια εξοδα τα οποια ειναι εξτρα...Οπως ας πουμε οι μετακινησεις...Τα τιπ που πρεπει αραια και που να δινεις,οπως και τα λεφτα που σου τρωει γκομενα,περαν της αμοιβης...Γιατι ας πουμε "φορτωνεις" ενα μωρο..Μεχρι να το πας στο ξενοδοχειο,μπορει να σου πει να σταματησετε σε κανενα 7/11 για να ψωνισει κατι...Η μπορει να πειναει...Τωρα θα μου πειτε "σιγα τα εξοδα"...Οταν ομως εισαι τσιμα-τσιμα,τοτε ακομα και αυτα "τα μετρας"...
Γι αυτο ασε τα "ξυδια"...Φορτωσε το ψυγειο με μπυρες απο τα 7/11,πινε μερικες πριν βγεις και στα μπαρ αγοραζε 1-2 ωστε να εχεις και μια μικρη "καβατζα" απο φραγκα,μην τυχει κανενα απροοπτο...

Και για τον φιλο που αναρωτηθηκε ΠΟΙΑ η διαφορα μεταξυ freelancer και bargirl η a go go girl,εχω να του πω πως ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...
Το bar η agogo girl,ΔΕΝ μπορει ευκολα να "στη κανει" γιατι ξερεις ΠΟΥ να τη βρεις την αλλη μερα...Οποτε δεν την παιρνει να σου κανει μαλακιες η ξερω γω να σου κανει καμμια "ψειριστικη" στα πραγματα σου την ωρα που κοιμασαι...
Ενω την "ελευθερας βοσκης" μπορει να μην την ξαναδεις ποτε...
Αλλο επισης να "φορτωνεις" στο insomnia η σε μια αλλη disco ενα μωρο που το ειχες δει πριν σε ενα agogo η bar και επειδη "ξεμεινε" πηγε εκει για να βρει πελατη και αλλο να φορτωνεις μια εντελως αγνωστη...
Γενικα βεβαια πρεπει να εισαι υποψιασμενος (εδω επισης παιζει ρολο και η εμπειρια,ωστε να μπορεις να ξεχωρισεις καποιες "περιεργες" συμπεριφορες),και να "φυλας τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα",αλλα οπως και να το κανουμε ειναι πιο ασφαλες να περνεις κοπελα απο μπαρ...

edit..Ωπα!...giorgos241 τα ιδια πραγματα λεμε.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom