Κατ' αρχας να διευκρινησω,οτι εγω καταλαβα λαθος...
Νομιζα οτι τα 600 ευρω ηταν μαζι με το ξενοδοχειο για 11 μερες...
Αφου λοιπον το ξενοδοχειο ειναι πληρωμενο,με 2250 μπατ την ημερα,νομιζω οτι-δυσκολα μεν-αλλα "τη παλευεις"...
Βεβαια υπαρχουν και καποια εξοδα τα οποια ειναι εξτρα...Οπως ας πουμε οι μετακινησεις...Τα τιπ που πρεπει αραια και που να δινεις,οπως και τα λεφτα που σου τρωει γκομενα,περαν της αμοιβης...Γιατι ας πουμε "φορτωνεις" ενα μωρο..Μεχρι να το πας στο ξενοδοχειο,μπορει να σου πει να σταματησετε σε κανενα 7/11 για να ψωνισει κατι...Η μπορει να πειναει...Τωρα θα μου πειτε "σιγα τα εξοδα"...Οταν ομως εισαι τσιμα-τσιμα,τοτε ακομα και αυτα "τα μετρας"...
Γι αυτο ασε τα "ξυδια"...Φορτωσε το ψυγειο με μπυρες απο τα 7/11,πινε μερικες πριν βγεις και στα μπαρ αγοραζε 1-2 ωστε να εχεις και μια μικρη "καβατζα" απο φραγκα,μην τυχει κανενα απροοπτο...
Και για τον φιλο που αναρωτηθηκε ΠΟΙΑ η διαφορα μεταξυ freelancer και bargirl η a go go girl,εχω να του πω πως ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...
Το bar η agogo girl,ΔΕΝ μπορει ευκολα να "στη κανει" γιατι ξερεις ΠΟΥ να τη βρεις την αλλη μερα...Οποτε δεν την παιρνει να σου κανει μαλακιες η ξερω γω να σου κανει καμμια "ψειριστικη" στα πραγματα σου την ωρα που κοιμασαι...
Ενω την "ελευθερας βοσκης" μπορει να μην την ξαναδεις ποτε...
Αλλο επισης να "φορτωνεις" στο insomnia η σε μια αλλη disco ενα μωρο που το ειχες δει πριν σε ενα agogo η bar και επειδη "ξεμεινε" πηγε εκει για να βρει πελατη και αλλο να φορτωνεις μια εντελως αγνωστη...
Γενικα βεβαια πρεπει να εισαι υποψιασμενος (εδω επισης παιζει ρολο και η εμπειρια,ωστε να μπορεις να ξεχωρισεις καποιες "περιεργες" συμπεριφορες),και να "φυλας τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα",αλλα οπως και να το κανουμε ειναι πιο ασφαλες να περνεις κοπελα απο μπαρ...
edit..Ωπα!...giorgos241 τα ιδια πραγματα λεμε..