Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

HARIS1981

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες.
Κατι ειπωθεικε σε προιγουμενες σελιδες για τα βορεια προαστεια
της Παταγια.
Αν ξερει κανενας παλιος κατι ας μας δωσει τα φωτα του.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Στο πολύ βάθος όμως μάλλον ε? Γι' αυτό και οι συντηρητικοί συμπατριώτες μας οδεύουν κατά δεκάδες προς τα εκεί... Για να κάνουν σπουδή στον... συντηρητισμό!!!
Μάλλον δε στα έχουν πει καλά...επειδή έχουν μια πόλη με ας σου βάλω έγω 150000 κατοίκους με τις "κοπέλες" μαζί που θεωρείται η disneyland του σεξοτουρισμού ... και 2-3 δρόμους σε άλλες περιοχές που είναι φτιαγμένοι για αυτό το σκοπο δεν σημαίνει οτί τα 65 εκατομμύρια των Ταϊλανδων δεν είναι συντηρητικός λαός... Η BKK έχει 8 εκ. κατοίκους και απέραντη έκταση. Είναι λοιπόν άτοπο να χαρακτηρίσουμε την πόλη λαμβάνοντας υπόψιν την περιοχή που γίνεται το αλισβερίσι μόνο... Όλα αυτά πολύ φιλικά γιατί απόψεις σαν αυτή που εξέθεσες δημιουργούν λανθασμένη εντύπωση σε πολύ κόσμο. Είμαι κατά 99% σίγουρος πως και εσύ την άκουσες από κάποιον άλλο που δεν είχε καμιά επαφή με τη συγκεκριμένη χώρα...

erotikos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
170
Πόντοι
0
Μάλλον δε στα έχουν πει καλά...επειδή έχουν μια πόλη με ας σου βάλω έγω 150000 κατοίκους με τις "κοπέλες" μαζί που θεωρείται η disneyland του σεξοτουρισμού ... και 2-3 δρόμους σε άλλες περιοχές που είναι φτιαγμένοι για αυτό το σκοπο δεν σημαίνει οτί τα 65 εκατομμύρια των Ταϊλανδων δεν είναι συντηρητικός λαός... Η BKK έχει 8 εκ. κατοίκους και απέραντη έκταση. Είναι λοιπόν άτοπο να χαρακτηρίσουμε την πόλη λαμβάνοντας υπόψιν την περιοχή που γίνεται το αλισβερίσι μόνο... Όλα αυτά πολύ φιλικά γιατί απόψεις σαν αυτή που εξέθεσες δημιουργούν λανθασμένη εντύπωση σε πολύ κόσμο. Είμαι κατά 99% σίγουρος πως και εσύ την άκουσες από κάποιον άλλο που δεν είχε καμιά επαφή με τη συγκεκριμένη χώρα...

Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με την ανάλυση που έκανες. Είναι σίγουρο ότι η εικόνα που δίνεται προς τα έξω, με τις διάφορες μεθόδους μάρκετινγκ, προς ενίσχυση του τουριστικού συναλλάγματος, δεν έχει καμία σχέση με τα πραγματικά ήθη και έθιμα ενός ολόκληρου λαού, τον οποίον πραγματικά ανυπομονώ να γνωρίσω.
Όσο κι αν φανεί αστείο σε κάποιους, οι οποίοι πιθανά να δημιούργησαν μία εντύπωση (όχι λαθεμένη αν αναλογιστεί κανείς το περιεχόμενο των ποστ μου), το ταξίδι μας στην Ταϊλάνδη δεν έχει σκοπό τον σεξοτουρισμό. Εάν ήθελα κάτι τέτοιο, μάλλον θα πήγαινα μόνος μου και σίγουρα όχι Πουκέτ, αλλά Πατάγια... σωστά?
Απλά, από τη στιγμή που κινούμαστε με τη σύζυγο σε ένα ιδιόμορφο για πολλούς lifestyle (χωρις να είματσε και φανατικοί), είπαμε να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να πάρουμε και μία μικρή γεύση σεξοτουρισμού. Εννοείτε ότι δεν τρέφουμε φρούδες ελπίδες για να συνάψουμε παρτοζουσχέσεις με ντόπιους, άλλωστε δεν είναι κι αυτός ο στόχος μας.
Οπότε η οποιαδήποτε, λανθασμένη το παραδέχομαι, αναφορά μου στον συντηρητισμό, είχε να κάνει πιο πολύ με τις ντόπιες κοπέλες που ασχολούνται συστηματικά με τον σεξοτουρισμό κι εκεί ακριβώς ήταν και η απορία μου, κατά πόσο μπορεί πραγματικά να τις σοκάρει εάν τις ζητήσουμε να κάνουν ένα ερωτικό τρίγωνο με εμένα και τη γυναίκα μου...

tsimos

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με την ανάλυση που έκανες. Είναι σίγουρο ότι η εικόνα που δίνεται προς τα έξω, με τις διάφορες μεθόδους μάρκετινγκ, προς ενίσχυση του τουριστικού συναλλάγματος, δεν έχει καμία σχέση με τα πραγματικά ήθη και έθιμα ενός ολόκληρου λαού, τον οποίον πραγματικά ανυπομονώ να γνωρίσω.
Όσο κι αν φανεί αστείο σε κάποιους, οι οποίοι πιθανά να δημιούργησαν μία εντύπωση (όχι λαθεμένη αν αναλογιστεί κανείς το περιεχόμενο των ποστ μου), το ταξίδι μας στην Ταϊλάνδη δεν έχει σκοπό τον σεξοτουρισμό. Εάν ήθελα κάτι τέτοιο, μάλλον θα πήγαινα μόνος μου και σίγουρα όχι Πουκέτ, αλλά Πατάγια... σωστά?
Απλά, από τη στιγμή που κινούμαστε με τη σύζυγο σε ένα ιδιόμορφο για πολλούς lifestyle (χωρις να είματσε και φανατικοί), είπαμε να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να πάρουμε και μία μικρή γεύση σεξοτουρισμού. Εννοείτε ότι δεν τρέφουμε φρούδες ελπίδες για να συνάψουμε παρτοζουσχέσεις με ντόπιους, άλλωστε δεν είναι κι αυτός ο στόχος μας.
Οπότε η οποιαδήποτε, λανθασμένη το παραδέχομαι, αναφορά μου στον συντηρητισμό, είχε να κάνει πιο πολύ με τις ντόπιες κοπέλες που ασχολούνται συστηματικά με τον σεξοτουρισμό κι εκεί ακριβώς ήταν και η απορία μου, κατά πόσο μπορεί πραγματικά να τις σοκάρει εάν τις ζητήσουμε να κάνουν ένα ερωτικό τρίγωνο με εμένα και τη γυναίκα μου...
παρε 2 βελακια η 1 κ 1...κ θα περασεις τελεια...οτι εχεις στο μυαλο σου θα εκπληρωθει εκει...κ εσενα κ της γυναικας σου...και σε βλεπω καθε χρονο μονιμες διακοπες εκει....

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στο πολύ βάθος όμως μάλλον ε? Γι' αυτό και οι συντηρητικοί συμπατριώτες μας οδεύουν κατά δεκάδες προς τα εκεί... Για να κάνουν σπουδή στον... συντηρητισμό!!!

βρε παιδιά το έχουμε πει ότι μας αρέσει η Ταΐ για όλο το πακέτο και είναι μέσα σε φυσιολογικά

πράγματα.τώρα αν ορισμένοι  έχουν παράξενα γούστα ας ψάξουν και ίσως τα βρούν................

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
paidia katebenw kato 20/8 gia 10 meroules uparxei kanena hotel konta stin w.s kalo kai fthino me kamia 700 mpatakia??

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Απίστευτη ατάκα του Λάκη σε ένα τρελλό σουηδό στους addicts ...  :grin:

... "you are Karagiozis, man!!!!!" ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

... Να 'σαι καλά ρε φίλε, έχω διπλώσει από τα γέλια ...  :grin:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ποποπο τι πόλη είναι αυτή, Πατάγια Παταγιά τι κόλαση ήταν αυτή χτες στα club της ws δε πα να είσαι με άλλη γκόμενα όλες σε παίζουν πολλά μωρά όλα προκλητικότατα γδυμένα, τελευταία ενημέρωση από gogo της ws και περιχώρων από μία έρευνα αγοράς που έκανα την ώρα που είχαν μαζευτεί και πριν φορτωθούν τα καλά, μαυρίλα σε 4-5 gogo υπήρχαν 2-3 αξιόλογα τεμάχια, bar fine έπαιζε από 500 εώς 1000 αναλόγος το μαγαζί, τη γκόμενα και την ώρα που φόρτωνες
Ναύαρχε άμα ξαναγκρινιάξω για επενδύσεις και μονιμότητα στην Τάι να με επαναφέρεις στην τάξη την έχασα την ευκαιρία χτες που μου έλεγες ας όψεται η Ae και τα μάτια της  :2funny:
I 'm gonna give you one more chance, don't worry :think:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Φίλε lordjim σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τον κόπο σου... Καθότι άσχετος από Ταϋλανδέζικες σεξοκαταστάσεις, οφείλω να ομολογήσω ότι μου κάνει φοβερή εντύπωση που αναφέρεις ότι μπορεί και να δυσκολευτούμε να βρούμε καμία ντόπια τσαχπινούλα να πινελιάσει την καλή μου (και όχι μόνο). Αλήθεια μια και τοφερε η κουβέντα και μιας και επαναλαμβάνω ότι είμαι άσχετος, μέχρι πόσα λεφτά να παζαρέψω για μία ολονυχτία με μένα και τη σύζυγο (μη μας πιάσουν και τον κώλο)...
Όσο για το ξενοδοχείο που λες, παίζει δηλαδή να μην επιτρέψουν την είσοδο στην κορασίδα? Κι αν πούμε δηλαδή ότι ειναι φίλη της γυναίκας μου, τι θα κάνουν? Δηλαδή εάν γνωρίσουμε κανά ζευγάρι εκεί κι αρχίσουμε τις παρτουζοκαταστάσεις θα μας κάνουν ντα?
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ και όσους φίλους ανταποκρίθηκαν στις απορίες μου με πμ... Ναστε καλά παιδιά, ξέρετε εσείς ποιοι είστε και εάν θα είστε στα πέριξ τις ίδιες ημερομηνίες με εμάς (18-28/7) στείλτε αν θέλετε μηνυματάκι για καμία μπυρίτσα και ότι άλλο ήθελε προκύψει...

Τόσοι και τόσοι είμαστε εδω μέσα!!
Αντε ναεξυπηρετήσουμε τον συναδελφο να γλυφοβυζιασουμε την καλή του!
Αφιλοκερδώς εννοείται.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
... Απίστευτη ατάκα του Λάκη σε ένα τρελλό σουηδό στους addicts ...  :grin:

... "you are Karagiozis, man!!!!!" ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

... Να 'σαι καλά ρε φίλε, έχω διπλώσει από τα γέλια ...  :grin:

Καλα δεν του ειπα,αδελφε????Ειδες τι εγραφε???!!!!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.145
Πόντοι
19.795
Αμα έχεις κάνει λέυκανση κωλοτρυπίδας, σίγουρα κάτι θα προκύψει... θα σε κάνω λαμπάδα... Φιλάκια!
Αυτο το σχολιο ειναι απαραδεκτο για αυτο το θρεντ. Κανονικα επρεπε να διαγραφει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.145
Πόντοι
19.795
Οσον αφορα τους Ταυλανδους-ες θα πρεπει να ειναι πολυ συντηρητικος λαος σε σχεση με τους Ευρωπαιους στο θεμα της δημοσιας εικονας τους. Ειχα ξαναγραψει σε παλαιοτερο ποστ για την εκθεση GEM που ειχα παει τον περασμενο Φλεβαρη. Γινοταν χαμος απο ωραια μωρα ηταν ομως ολα τους ευπρεπως ντυμενα σε αντιθεση με την αντιστοιχη εκθεση που γινεται εδω στην Ελλαδα που παροτι ειναι χειμωνας φλομωνει το ματι σου στο μπουτι και στο βυζι καθε ηλικιας.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φίλε lordjim σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τον κόπο σου... Καθότι άσχετος από Ταϋλανδέζικες σεξοκαταστάσεις, οφείλω να ομολογήσω ότι μου κάνει φοβερή εντύπωση που αναφέρεις ότι μπορεί και να δυσκολευτούμε να βρούμε καμία ντόπια τσαχπινούλα να πινελιάσει την καλή μου (και όχι μόνο). Αλήθεια μια και τοφερε η κουβέντα και μιας και επαναλαμβάνω ότι είμαι άσχετος, μέχρι πόσα λεφτά να παζαρέψω για μία ολονυχτία με μένα και τη σύζυγο (μη μας πιάσουν και τον κώλο)...
Όσο για το ξενοδοχείο που λες, παίζει δηλαδή να μην επιτρέψουν την είσοδο στην κορασίδα? Κι αν πούμε δηλαδή ότι ειναι φίλη της γυναίκας μου, τι θα κάνουν? Δηλαδή εάν γνωρίσουμε κανά ζευγάρι εκεί κι αρχίσουμε τις παρτουζοκαταστάσεις θα μας κάνουν ντα?
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ και όσους φίλους ανταποκρίθηκαν στις απορίες μου με πμ... Ναστε καλά παιδιά, ξέρετε εσείς ποιοι είστε και εάν θα είστε στα πέριξ τις ίδιες ημερομηνίες με εμάς (18-28/7) στείλτε αν θέλετε μηνυματάκι για καμία μπυρίτσα και ότι άλλο ήθελε προκύψει...

Τι λεγαμε για παπαριες;
Λοιπον περαν αυτου, κοιτα η ταριφα απο οτι λενε οι πιο προσφατοι ειναι 1,000 με 1500, αλλα τωρα ξερεις πολυ καλα οτι αμα σας κατσει η φαση και γουσταρετε θα δωσετε και παρα πανω.
Το οτι μια κοπελλα πληρωνεται για να κανει σεξ με τουριστες δεν σημαινει οτι το γουσταρει παντα ή οτι γουσταρει διαφορετικες καταστασεις, ολα ειναι αναλογα του ποσο hardcore επαγγελματιας ειναι.
Τωρα για τα ξενοδοχεια, και αναφερομαι στην περιοχη που ειπες επειδη ειναι ακρως τουριστικα/οικογενειακα/για διακοπες ισως εχεις προβλημα για να βαλετε ντοπια στο δωματιο, αλλα και αυτο ειναι σχετικο με αρκετους παραγοντες με βασικο την εμφανιση της κοπελας.
Επαναλαμβανω οτι δεν ρισκαρουν να ακουσουν παραπονα απο αλλους πελατες που ισως ενοχληθουν.
Αυτο φυσικα δεν ισχυει εαν εισαστε με ενα αλλο ζευγαρι ή μεμονομενο ατομο αλλα τουριστα ειτε αυτος ειναι ενοικος του ξενοδοχειου ειτε οχι.
Αυτα και να περασετε καλα οσο και οπως το τραβαει η ψυχη σας.
Καντε και καμμια βολτουλα στο PANG GA και στα  PHI PHI islands

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ευχαριστα νεα...
Το μπατ σημερα στα 41.50 απο 41 που ηταν χθες...
Οδευει ολοταχως στα 42...
Και "βλεπουμε"... ;)
Συνηθως το "peak" της χρονιας παρουσιαζεται Αυγουστο και Σεπτεμβριο...(λογω low season)..
Για να δουμε και φετος...
Αν φτασει παντως κανα 43-44 τον Αυγουστο θα ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ... ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Συνηθως το "peak" της χρονιας παρουσιαζεται Αυγουστο και Σεπτεμβριο...(λογω low season)..
εχει σχεση η περιοδος του τουρισμου εκει με την γενικοτερη πτωση του ευρο?
παντως να μην ξαναπεσει κατω απο 40 γιατι μελαγχολω οταν το βλεπω

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
εχει σχεση η περιοδος του τουρισμου εκει με την γενικοτερη πτωση του ευρο?
Αν παρατηρησεις τη πορεια που διαγραφει το μπατ μεσα στη χρονια,συνηθως τον Αυγουστο και το Σεπτεμβριο,παρατηρουνται οι καλυτερες τιμες στη συναλλαγματικη ισοτιμια,λογω low season...Αυτο συμβαινει επειδη υπαρχει μικροτερη ζητηση για μπατ απο τις τραπεζες (ειναι λιγοτεροι τουριστες)...
Ο νομος της προσφορας και της ζητησης...
Με λιγα λογια,οσο πιο πολλα μπατ βγαινουν απο τις τραπεζες,τοσο αυξανεται η αξια του μπατ και οσο λιγοτερα,τοσο υποβαθμιζεται...
Φετος βεβαια πρεπει να συνυπολογισουμε και τη βουτια του ευρω στο δευτερο τριμηνο της χρονιας,που εφερε καινουρια δεδομενα στις χρηματαγορες...
Εκει που το ευρω ξεκιναγε το Μαρτη-Απριλη απο τα 44-45 για να σκαρφαλωσει τον Αυγουστο-Σεπτεμβριο στα 49-50,φετος ξεκινησε απο τα 39...Αν φτασει δηλαδη τα 43-44 θα ειναι μια χαρα.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom