Λάκη ξέρεις καλά τι γίνεται εδώ δεν έχει αλλάξει τίποτα τα γνωστά πολύ νινί, προχτές στη γνωστή περατζάδα που έκανα σε walking street club, lucifer, marine, insomnia πανικός με το μπου μπαίνεις σχεδόν όλες σε καρφώνουν, πολλά καλά γκομενάκια όλων των ηλικιών με τα καυτά σορτσάκια και μινάκια τους, σε κάθε γύρα μέσα στο κάθε κλαμπ 5-6 γκόμεμες με χουφτώνανε αλλες τόσες μου μιλάγανε και οι υπόλοιπες σου χαμογελάνε υπάρχει μεγάλη ζήτηση ένεκα σεζόν και πτώσης τουρισμού, έκανα την μακακία παρασυρόμενος από τη μαλακία της πιάτσας και μία γκόμενα που μου άρεσε πολύ στο insomnia προχτές μοντέλο, μιλάμε για μουνάρα να τη καιράσω ένα ποτό και μετά από λίγο να μου πει το παραμύθι ότι είναι working girl και της είπα ok με ρωτάει πόσο και της λέω 1000 μου είπε όχι και ο μακάκας δεν την ρώτησα καν πόσο, θα της έδινα τελικά και 4χίλιαρο γιατί τα άξιζε μετά μάλιστα μου είπε να με κεράσει ένα ποτό επειδή την είχα κεράσει πριν τέλος πάντον η βραδιά όπως πάντα δεν κύλισε άσχημα ήρθε και μου κόλησε μία άλλη όχι τόσο όμορφη αλλά αρκετά καλή και στο μπουμ μπουμ ήταν φωτιά με έστειλε κανονικά τα έκαννε όλα για πολύ προφέσιοναλ λέμε τγν τάισα κάτι το πρωί 60 μπατ + 20 μπατ ταξί + 1100 μπατ για αυτήν και έφυγε μια χαρά
Ξέχνα τη μαγαδασκάρη και τα άλλα όπως σκεφτόμουνα πχ Κούβα κτλ μία βόλτα στα γνωστά μέρη με έπεισε ταυλάνδη και πατάγια είνα μόνο μία
ΥΓ Ναύαρχε thanks για την ευκαιρία, χτες το μέρος που μου έδειξες φοβερό όντος δεν έχει σχέση με τα άλλα