Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
paidia katebenw kato 20/8 gia 10 meroules uparxei kanena hotel konta stin w.s kalo kai fthino me kamia 700 mpatakia??

secrets hotel (αν βρεις δωματιο)

p72 hotel

μην ψαχνεις ομως πολυτελειες. απλα ειναι φθηνα και ακριβως στην ws.
εχω μεινει 2 φορες στο secrets και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. εχουν και το μπαρακι απο κατω με πολλα μωρα! 795μπατ το standar. χρηματοκιβωτιο στο δωματιο. soi 14.

το p72 ειναι ακριβως απεναντι απο το lucifer. δεν εχω μεινει αλλα κατι παιδια απο κρητη εμεναν εκει και ηταν ευχαριστημενοι. δεν νομιζω να εχει χρηματοκιβωτιο στα δωματια.

επισης υπαρχει και το jasmin hotel σ'ενα στενο. εκει ειναι και το ezy bar με τα ladyboys. και αυτο φθηνο αλλα δεν εχει χρηματοκιβωτιο στα δωματια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
εχει σχεση η περιοδος του τουρισμου εκει με την γενικοτερη πτωση του ευρο?
παντως να μην ξαναπεσει κατω απο 40 γιατι μελαγχολω οταν το βλεπω
Χωρις να ειμαι και πολυ ειδικος το ευρω εχει σχεση με δολλαριο- χρυσο.Πεφτει το χρυσο ανεβαινει το ευρω.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Χωρις να ειμαι και πολυ ειδικος το ευρω εχει σχεση με δολλαριο- χρυσο.Πεφτει το χρυσο ανεβαινει το ευρω.
Εγω που ειμαι λιγο πιο ειδικος το ευρω ειναι ενα πολυ ισχυρο νομισμα για να συγκρινεται με το μπατ,αν τωρα τον Αυγουστο τσιμπαει λιγακι παραπανω ειναι μια αλλη ιστορια .
Κουμαντο παγκοσμια και ειδικα στην Ασια κανει το δολλαριο,το οποιο ως γνωστον εχει παρει τα πανω του :birdman:
Αν φτασει το μπατ τα 45 αρχες νεου χρονου θα  :bounce-glasses: απο την χαρα μου!!! :rockon:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
secrets hotel (αν βρεις δωματιο)

μην ψαχνεις ομως πολυτελειες. απλα ειναι φθηνα και ακριβως στην ws.
εχω μεινει 2 φορες στο secrets και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. εχουν και το μπαρακι απο κατω με πολλα μωρα! 795μπατ το standar. χρηματοκιβωτιο στο δωματιο. soi 14.
Κατα την αποψη σου πρεπει καποιος να κανει πολλες υποχωρησεις για να μεινει εκει 14 βραδυα? :think:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κατα την αποψη σου πρεπει καποιος να κανει πολλες υποχωρησεις για να μεινει εκει 14 βραδυα? :think:

τον μαρτιο εμεινα εκει 2βδομαδες. το κακο ειναι οτι δεν εχει ασανσερ και πισινα. κατα τ'αλλα ειναι μια χαρα, καθαρο, φθηνο και διπλα στην ws. για οποιον θελει να φορτωνει short time και να ξαναβγαινει στα καπακια ειναι το ιδανικο "ξενοδοχειο". επισης μολις ξυπνας κατεβαινεις κατω στο μπαρακι και πινεις το καφεδακι σου παρεα με τα κοριτσια που δουλευουν! ειναι ομως λιγο τσιμπιμενες οι τιμες στο μπαρ.
αφηνουν και ladyboys για οποιον ειναι λατρης!  ;)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τον μαρτιο εμεινα εκει 2βδομαδες. το κακο ειναι οτι δεν εχει ασανσερ και πισινα. κατα τ'αλλα ειναι μια χαρα, καθαρο, φθηνο και διπλα στην ws. για οποιον θελει να φορτωνει short time και να ξαναβγαινει στα καπακια ειναι το ιδανικο "ξενοδοχειο". επισης μολις ξυπνας κατεβαινεις κατω στο μπαρακι και πινεις το καφεδακι σου παρεα με τα κοριτσια που δουλευουν! ειναι ομως λιγο τσιμπιμενες οι τιμες στο μπαρ.
αφηνουν και ladyboys για οποιον ειναι λατρης!  ;)
Μπηκα στο site του και το ειδα... :think: δεν ειναι κακο....αν ειχε και πισινα θα ηταν σουπερ επιλογη :new_shocked:
Thanks anyway :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Ευχαριστα νεα...
Το μπατ σημερα στα 41.50 απο 41 που ηταν χθες...
Οδευει ολοταχως στα 42...
Και "βλεπουμε"... ;)
Συνηθως το "peak" της χρονιας παρουσιαζεται Αυγουστο και Σεπτεμβριο...(λογω low season)..
Για να δουμε και φετος...
Αν φτασει παντως κανα 43-44 τον Αυγουστο θα ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ... ;)

Ωραια...αυτα ειναι ευχαριστα!!!αρα εγω που θα ειμαι και λιγο αυγουστο και λιγο σεπτμβρη,θα βρω καλη ισοτιμια.....πιστευω γυρω στα 44-45!!!πολυ ειπα???

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Δειτε στο παρακατω link απ'το xe.com τον πινακα με τις διακυμανσεις του Euro->Baht τον τελευταιο 1 χρονο(Απο 18/7/2009 ως και σημερα)..............Παντως η μεγαλυτερη ισοτιμια Εuro->Baht shμειωθκε στις 16/10/2009.......1 ευρω=50,14030 Μπατ!!!

www.xe.com/currencycharts/?from=EUR&to=THB&view=1Y]http://www.xe.com/currencycharts/?from=EUR&to=THB&view=1Y[/url]

και εδω του τελευταιου μηνα(απο 17-6-2010 ως και σημερα)

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Πολύ καλά του απάντησες του σουηδού Λάκη ...  ;) ... Το μαλάκα, τον έκανε ρόμπα το ταπίδι και καθότανε ...  :uglystupid:

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε..απο 24 αυγουστου ως 22 σεπτεμβριου...........Σε προλαβαινω????

14 πετάω και έχω κλείσει επιστροφή για 28, αλλα παίζει να το τραβήξω έως 5-6 Σεπτεμβρίου... έχεις δει τιμές για εισητήρια απο ΒΚΚ προς Μανίλα?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
παιδια απλα πραγματα μην το πολυψυριζετε
το μπαχτ ακολουθει πιστα το δολλαριο και αυτο γιατι ειναι απολυτα δεμενο πανω στο αρμα του δολλαριου
οταν ανεβαινει το δολλαριο εναντι του ευρω ανεβαινει και το μπαχτ εναντι του ευρω και αντιστροφα
η ισοτιμια δολλαριο-μπαχτ εχει αλλαξει ελαχιστα εδω και χρονια σε αντιθεση με τη σχεση δολλαριο-ευρω η μπαχτ-ευρω που ανεβοκατεβαινει οπως το ασανσερ

για τους λιγους και εκλεκτους φιλους της ΒΚΚ να πουμε οτι ανακηρυχτηκε καλυτερη πολη στον κοσμο

ακομη και μουφα να ειναι το περιοδικο μια εστω και μικρη δοση αληθειας σιγουρα εχει

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
που εισαι φιλε φαντομααααα?!  :grin:

η ΜπανγΚοκα ειναι ναρκωτικο για λιγους!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
που εισαι φιλε φαντομααααα?!  :grin:

η ΜπανγΚοκα ειναι ναρκωτικο για λιγους!!
που σαι ρε παιδι μαυρα ματια καναμε να σε δουμε
ειχα παει για μπυριτσα στα στεκια σου την τεταρτη Bamboo Pub ξερεις εσυ   :grin:
δεν μπηκα μεσα αλλα ολη η περιοχη ειναι σκετη απελπισια τωρα
πρωτη φορα βλεπω τοσους αραβες και τοσους μαυρους μαζεμενους σε μια ζωνη 2 τετραγωνων
ενα απιστευτο συνοθυλευμα απο κελεμπιες, ναργιλεδες, μαυρους, κατοις, εμπορους ναρκωτικων, βρωμα και δυσωδια, πουτανες απο ουζμπεκισταν και Ταυλανδες με περιφερειες που βαζουν κατω και την πιο κωλαρου ελληνιδα  :2funny:
ανοιξα το βημα μου και περασα σε πιο φιλικο εδαφος!

ο συνονοματος σου ετοιμαζεται για japan εε? δεν πειραζει πεστου θα επιστρεψει παλι στη ζεστη αγκαλια μας    :grin:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο το Bamboo που λες κατι μου θυμιζει...  :2funny:

και που να δεις μαυριλες που ερχονται. δεν θα κατεβω φετος οπως παει.. και εχω αφησει πραγματα στη μεση!
ο αλλος ειναι σε japan mode. αλλα δοκιμες κανει.. παλι θα επιστρεψει στην πατριδα!
πως ειναι τα πραγματα στο χωριο? αν υποψιαστω οτι οι Ταιλανδες κανανε κωλαρες θα ερθω να μοιραζω κλοτσιες... αν και ειμαι ταγμενος στα Bamboo εγω  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Φιλε Kolares-boy επειδη απο οτι θυμαμαι ενδιαφερεσαι για Φλεβαρη κοιτα λιγο τις τιμες σε Ται-αιργουεις η παμε διακοπες.  

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε Kolares-boy επειδη απο οτι θυμαμαι ενδιαφερεσαι για Φλεβαρη κοιτα λιγο τις τιμες σε Ται-αιργουεις η παμε διακοπες.  
Το κοιταξα φιλε μου ,και το κοιτω σχεδον καθε μερα :headbang:. Το πιο φτηνο με ΤΗΑΙ ειναι κοντα στα 600,ενω με EGYPT παιζει στα 485....μεγαλη διαφορα φιλε :think:....ασε που θα δω και τις πυραμιδες για λιγακι :dancing:
Εσυ για ποτε ψαχνεις?

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας παιδια.διαβαζω κι εγω αυτα που γραφετε και εχω αρχισει πολυ να ψηνομαι να παω στον παραδεισο τον αυγουστο.το κακο βεβαια ειναι οτι ειμαι μονος γιατι ολοι μου οι φιλοι ειναι παντρεμενοι,αραβωνιασμενοι και μπλα μπλα.....το ερωτημα ομως ειναι..αξιζει να παω μονος???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom