Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
9+1 ειναι πολλες ?? δεν νομιζω :grin: :grin: :grin: αντε 16 ιουνιου θα ειμαι pattaya. Ναυαρχε θα σου ερθω συστημενος απο τον arximakaka :grin: :grin: :grin:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν τη βγάλεις στον αέρα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις διάφορες παπαριές.Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μερικοί κρίνουν από μία φωτό (ένα κλικ δηλαδή) μία κοπέλα της Ταυλάνδης.Όλοι ξέρουμε ότι οι φωτό τις αδικούνε.Πως μία φωτό είναι ικανή να δείξει πόσο καλά πέρασε ένας συμπολεμιστής;Αδύνατον.Το δε γνωστό μία εικόνα χίλιες λέξεις δεν ισχύει, θα προτιμούσα χίλιες λέξεις και καμία εικόνα.Άντε και καλή συνέχεια.

Για πάμε λίγο πιο δυνατά.... :dancing:
Επιτέλους και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που το είχα προσέξει
Καμία σχέση οι φωτογραφίες με την πραγματικότητα τουλάχιστον στη δικιά μου περίπτωση κάποιες που έδειχνα εδώ μου την λέγανε κάποιοι φίλοι ότι σιγά και καλά τη γκόμενα
τις αδικούν πολύ οι φώτο ή τα βίντεο

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ετσι ειναι,αμα σας βαλω φωτο απο αυτην απο το beer bar θα μου πειτε
"σιγα ρε τη γκομενα πως ειναι ετσι" και ομως ηταν καλυτερη με διαφορα
και απο τις 3 που ηδη εβαλα...αυτην την ειχα σταμπαρει απο τις πρωτες
μερες αλλα επειδη ζητουσε 2 χηνες+500 προστιμο στο μπαρ την ειχα φτυσει.
τελικα την πηρα απο χολυ φτηνοτερα....! me xiliariko dhladh
και ηταν σουπερ στο bed,σε σωμα σε προσωπο σε ολα! χειλαρες και τρελα
κλαρινα,τρελο πισοκολητο αντε μη σαs αναβω βραδιατικα...
φετος πραγματικα πηρα απο το ΠΑΝΩ ραφι...και αμα εβρισκα και αντιστοιχα καλα πιπινια η και καλυτερα σαν την ΟΥΑΝ που ηταν παρα πολυ καλη αμα τη δειτε απο κοντα,τοτε θα μιλουσα για τελειοτητα.

Peritto να σας πω οτι οταν ανεβηκε για χορο στη μπαρα η ΟΥΑΝ μαζι με μια αλλη βιζιτου που φορουσε μπλουζακι χολυ ενα τρελο θηλυκο που μαλλον την πληρωνει η χολυ για να χορευει στη μπαρα,ανεβηκαν λοιπον οι 2 τους,της εβλεπε ολη η χολυ και τα σαλια πεφταν κατω! Ρωτησα αυτην ποσα
θελει καποια στιγμη να παμε...και μου ειπε 2 χιλιαρικα και φυγαμε αγαπη μου! χεχε ευχαστιστω λεω απο μεσα μου πηρα την ΟΥΑΝ με 1000! χαχαχ

ααααααααααα ξεχασα το ποιο σημαντικο!
Η ταριφα της ΟΥΑΝ ειναι γυρω στα 3 χιλιαρικα! ακουστε ομως γιατι την πηρα με 1000....

Οταν της το εφερα αν τη φορτωσω σαν παλιος στο κουρμπετι δεν ειπα για λεφτα...η ιδια δεν ξερω γιατι πιστεψε οτι θα της δωσω πολλα ισως και περισσοτερα απο 3 χιλιαρικα!!!!!! (με εκοψε για λεφτα για καλη μου τυχη!) οποτε δε μου ειπε τιποτα για λεφτα!
αυτα τα αποκαλυψε σε μενα μετα που ξαναβρεθηκαμε δευτερη φορα στη χολυ)

Το πρωι εγω της αφησα διακριτικα ενα χιλιαρικο και εφυγε μια χαρα...
Μετα λοιπον που ειχαμε ανεση και μιλουσαμε μου ειπε διαφορα και μεταξυ αλλων οτι ekane malakia pou den mou ipe eksarxhs gia lefta, ποτε δεν παει με κατω απο 3 χιλιαρικα και οτι αν πραγματικα ηξερε οτι θα τις δωσω μονο 1000 δε θα πηγενε!!!!!!!!!!!!
Στελνει και στο παιδι και κυνηγαει μεγαλα πσαρια καλα ΑΤΜ γεματα,και εχει και καπιοθς χορηγους γενικα. Απο πολυ μικρη στα μεγαλα κολπα...

οποτε χρυσος κανονας ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΙΔΙΑ! αμα δε σας πει μεχρι να τη γαμησετε,μεχρι να πατε δωματιο γενικα τοτε ειστε τυχεροι,θα γαμησετε με 1000.......και ολα τελεια...
Αυτο για να καταλαβετε ποσο αστερι ηταν η ΟΥΑΝ...αμα ηταν μαπα κανεις δε θα τις εδινε 3 χηνες...

JOHNIERET7

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ 1500 ΑΝΤΙ 1ΟΟ0 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ ΓΙΑ 500 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι ότι κανονικά πρέπει να συμφωνείς το ποσό για να μην έχεις προβλήματα μετά και σου βγει ξυνό το μαμίσι.Είναι ικανές για όλα μπροστά στο χρήμα.Στο φινάλε δεν αξίζουν όλες 1000 μπατ.Άλλες αξίζουν περισότερο και άλλες λιγότερο.Δε βγάζεις άκρη.

Και μία Wan από μένα.Παταγιανό δεκαεννιάρικο μικρόβιο σαράντα κιλών με απίστευτη ερωτική διάθεση.Γεννημένο για να προσφέρει ουράνιο σεξ σε αυτούς που ψάχνουν το κάτι παραπάνω απο μία νυχτερινή γυναικεία συντροφιά.

Συνημμένα

• Wan.jpg
    Wan.jpg
    80,7 KB · Εμφανίσεις: 20

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ 1500 ΑΝΤΙ 1ΟΟ0 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ ΓΙΑ 500 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?
Δεν καταληγεις με Αστυνομια. Εδω δεν γινεται καθολου αναφορα για τους νταβατζηδες και προστατες μαγαζιών και κοριτσιων. Πολλοι εχουν την εντυπωση βλεποντας χιλιαδες γυναικες οτι δεν εχει καθολου μπραβους. Ειναι πολυ γελασμένοι. Οι περισσότεροι δε από αυτούς έχουν και από 2-3 γκόμενες μπαρόβιες ο καθένας, που εισπράττουν κάθε πρωί αυτά που δίνει ο φαράγκ στο κορίτσι. Τους έχω δει πως καθαρίζουν με τους φαράγκ που κάνουν μαγκιές. Ποιοι είναι αυτοί; Ολοι αυτοί με τα μηχανάκια έξω από τα μαγαζιά σε μεγάλες ομάδες, εννοείται ότι δεν είναι μεταφορεις για 30 μπατ στην μεγάλη τους πλειοψηφία.
Εαν λοιπον δεν θες να δοκιμάσεις κλωτσίδια ταυλανδέζικα, καλύτερα να ξεκαθαρίζεις με κοπέλα το χρηματικό, ή εαν δεν ξεκαθαρίζει πριν, να φροντίζεις να έρχεσαι σε συμβιβασμό.
Τι κάνει τώρα η ταυλανδέζικη αστυνομία εάν κάνεις καταγγελλία; τίποτα. Αυτοί ειναι οι ρουφιάνοι της ακροβολισμένοι σε όλη την πόλη και έχουν αγαστή συνεργασία.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
οποτε χρυσος κανονας ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΙΔΙΑ! αμα δε σας πει μεχρι να τη γαμησετε,μεχρι να πατε δωματιο γενικα τοτε ειστε τυχεροι,θα γαμησετε με 1000..
Αδελφέ εσύ που βγάζεις χρυσούς κανόνες, πόσα χρόνια πηγαίνεις με πουτάνες στην ταυλανδη και δίνεις και συμβουλές με την μεγάλη σου πείρα; Πάνω από 10 χρόνια;

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εμένα στην Πατάγια από freelancer μέσα από τα κλαμπάκια καμία (όχι βέβαια ότι ήταν και πολλές) δεν μου ανέφερε λεφτά πριν την συνουσία και δεν ρώτησα και καμία , στην beachroad με τις freelancer και στα μπαράκια κανονίζαμε την τιμή από πριν
Στην bkk όμως πάντα με ρωτάγανε για λεφτά από την αρχή, μα πάντα εκτός από ένα καμάκι που μου έκατσε την πρώτη φορά που είχα πάει και δεν πλήρωσα, με μία freelancer που είχα φορτώσει από κλαμπ στην bkk τσαντίστηκε γιατί είχαμε συμφωνίσει στα 2000 (αυτή ήθελε στην αρχή 3000) και εγώ παρασυρόμενος από τιμές Πατάγιας νόμιζα τα 2000 ήταν για long αλλά όταν ντύθηκε να φύγει μετά το πρώτο boom boom της είπα ότι νόμιζα ότι θα έμενε όλο το βράδυ και τις έδωσα 1000 τσαντίστηκε, φώναξε αλλά στο τέλος πήρε μόνο το χιλιάρι, εγώ μόνο που ανυσήχησα μήπως μου την έχει στημένη με κανέναν γιατί φύγαμε σχεδόν μαζί για το κλαμπ αυτή για να βρει τον επόμενο falag και εγώ για να βρω το επόμενο short φυσικά
Το βασικό είναι να μην πληρώνεις πρώτα, πάντα μετά το boom boom όπως την πάτησε ένας φίλος που ψώνησε από beach road ένα πιπίνι το οποίο δεν ήξερε καλά αγγλικά και συνενοήθηκε με την κολλητή της για τα λεφτά όπου και έδωσε στην κολλητή της το χιλιάρι, αποτέλεσμα το πήρε το πιπίνι στην παραλία για ξεμονάχιασμα αυτή κάποια στιγμή του είπε ότι πάει τουαλέτα και ακόμα την περιμένει :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αδελφέ εσύ που βγάζεις χρυσούς κανόνες, πόσα χρόνια πηγαίνεις με πουτάνες στην ταυλανδη και δίνεις και συμβουλές με την μεγάλη σου πείρα; Πάνω από 10 χρόνια;

Ετσι μπράβο μη βγάζετε χρυσούς κανόνες και πέρνετε στο λαιμό σας τους νέους.Στην ατέλειωτη αγορά του σεξ της Πατάγιας και του Πουκέτ δεν υπάρχουν χρυσοί κανόνες Υπάρχουν συμβουλές.Προσοχή και καλούς λογαριασμούς.Καλή και χρήσιμη συμβουλή είναι πάντα  προφυλαχτικό ας πούμε..η τα γνωστά:
Δεν ερωτευόμαστε δεν δίνουμε κινητά μας και δεν έχουμε γκόμενα για πάνω από δύο νύχτες.
Επίσης να ξέρουμε ότι πίσω από κάθε κοπέλα της νύχτας κρύβονται ένας-δυό Ταυλανδοί γκόμενοι-προστάτες, ένα Ταυλανδεζάκι μωρό,2-3 χορηγοί και αρκετά φαλανγκο-καψούρια.

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ερωτευόμαστε δεν δίνουμε κινητά μας και δεν έχουμε γκόμενα για πάνω από δύο νύχτες.
.

[/quote]                                                                                                                                                                                                                                                    γιαυτό το πρώτο πράμα που κανουμε ειναι να αγορασουμε ταιλανδεζικο νουμερο το οπιο το δίνουμε στα μωρα για της καβατζεσμας αλλα απενεργοποιείτε παντα μετα την επιστροφή στη μαμα πατρίδα

JOHNIERET7

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΣΩΣΤΟΣ!! ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΑΓΙΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΤΑΓΙΑ  :2funny: :2funny:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε σεις εδω μεσα οι πρωτοι συμβουλατορες το ειχαν πει π.χ κωσταςφ16
εκτος αν γερασα και με απατα η μνημη μου!
χρυσος κανονας=συμβουλη για αλλους οκ δεκτο,τιποτα δεν ειναι απολυτο ενοιτε. ομως...
εγο προσωπικα απο τοτε που το εφαρμοζω παντα δινω 1000αρι και οσες θελουν παραπανω το λενε απο μονες απο την αρχη αφου το 1000 το εχουν δεδομενο!
Σας εδωσα και το παραδειγμα με την ΟΥΑΝ που αν την ρωτουσα θα ελεγε 3 χιλιαρικα και δε θα την επερνα ποτε! πηρε 1000 και ολα μελι γαλα!

Ο καθενας πραττει οπως νομιζει,και κατι αλλο

αμα ρωτας τη γκομενα ποσα θελει ειναι σα να της λες μια νυχτα θα ειναι
και γεια σας ενω αλλιως παντα ελπιζει σε συνεχομενες μερες και δε ζηταει παραπανω αφου τη βολευει πολλες μερες και καθε μερα απο 1000 ! (+ισως μερικα εξτρα κανα ποτο-φαγητο κτλ)

εγω αυτο συμπερανα και μου βγηκε τελεια με ΟΛΕΣ,δεν ειχα με καμια προβλημα.ας μας πουν και αλλοι συναγωνιστες να βγαλουμε ασφαλες συμπερασμα

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον...

στα κοριτσια που δουλευουν σε gogo - beer bars παντα ρωταμε ποσα θελουν.
αν ζητανε πολλα κανονιζουμε μια τιμη.

στις freelancers δεν ρωταμε ποτε.
αν σε ρωτησει ποσα θα της δωσεις της λες 1000μπατ και αυτη θα σου πει αν συμφωνει η οχι.
αν σου πει οτι θελει 2000-3000μπατ (χωρις να την ρωτησεις) τοτε κανονιζετε μια τιμη και αν συμφωνει καλως, αν οχι υπαρχουν και αλλες!  ;)

αν δεν μιλησετε καθολου για λεφτα και σου κανει σκηνικο πριν φυγει απο το ξενοδοχειο τοτε της δινεις αυτα που θα σου ζητησει γιατι κανεις δεν θα θελει να βρει το μπελα του σε μια ξενη χωρα. στα 4 ταξιδια παντως που εχω κανει δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θα ήθελα να καταθεσω και εγώ τη δικιά μου άποψη....

πάντα κανονίζω τη τίμη απο την αρχή, στο κάτω κάτω δουλειά κάνουνε τσάμπα δεν το κάνει καμοιά....

μετά τη ρωτάω αν πεινά και πάω και την ταιζω ή αν θέλει κάτι άλλο,μετά της λέω για να πάμε στο ξενοδοχείο κάνει 100 μπατ

το ταξί, για αυτο πάρε 100 μπατ και πάμε με τα πόδια,πρίν φτάσουμε την πάω σε ενα 7/11 και της λέω να πάρει ότι γουστάρει

αν πάρει πάνω απο 400 μπάτ πράγματα τότε τα πλήρωνω της τα δίνω και την δίωχνω ,70 μέρες σε ενα χρόνο 2 φορές μόνο έτυχε

να το κάνω αυτό.Απο τη αρχή τους λέω ότι εγω θέλω 5 μπούμ-μπούμ όποτε το κάνω όσες φορές θέλω ή αντέχω ή μου αρέσει.

Μερίκες φορές αφού το κάνω 1-2 φορές βγάζω τα χρήματα τα αφήνω στο κομοδίνο και της λέω οτι μπορεί να φύγει όποτε θέλει.

Περίπου μία στις 5 φεύγει αμέσως, οι άλλες κάθονται μέχρι το μεσιμέρι και δεν φεύγουν ....................

Τώρα ξέρω θα αρχίσετε να λέτε ότι είμαι μ@λ@κας ότι χαλάω τη πιάτσα κ.τ.λ

Ομως εγώ πιστεύω ότι οι κοπέλες δεν είναι κομμάτια κρέας και αν περάσουν καλά μαζί μου, περνώ και εγώ μαζί τους.

Κάποτε ο πατέρας μου είχε πεί ότι όλες οι πουτάνες στα λιμάνια όλου του κόσμου μιλάνε Ελληνικά γιατί οι Ελληνες

συμπεριφέρονται σε αυτές σαν να είναι γυναίκες τους,κάπως έτσι το κάνω και εγώ..................

Πιστεύω ότι με αυτο το τρόπο δεν χάνω ,άλλωστε πρώτα  πρέπει να ξέρεις να χάνεις για να μάθεις μετά να κερδίζεις.

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
να το κάνω αυτό.Απο τη αρχή τους λέω ότι εγω θέλω 5 μπούμ-μπούμ όποτε το κάνω όσες φορές θέλω ή αντέχω ή μου αρέσει.

Μερίκες φορές αφού το κάνω 1-2 φορές βγάζω τα χρήματα τα αφήνω στο κομοδίνο και της λέω οτι μπορεί να φύγει όποτε θέλει.

Περίπου μία στις 5 φεύγει αμέσως, οι άλλες κάθονται μέχρι το μεσιμέρι και δεν φεύγουν ....................

Ομως εγώ πιστεύω ότι οι κοπέλες δεν είναι κομμάτια κρέας και αν περάσουν καλά μαζί μου, περνώ και εγώ μαζί τους.

Κάποτε ο πατέρας μου είχε πεί ότι όλες οι πουτάνες στα λιμάνια όλου του κόσμου μιλάνε Ελληνικά γιατί οι Ελληνες

συμπεριφέρονται σε αυτές σαν να είναι γυναίκες τους,κάπως έτσι το κάνω και εγώ..................

Πιστεύω ότι με αυτο το τρόπο δεν χάνω ,άλλωστε πρώτα  πρέπει να ξέρεις να χάνεις για να μάθεις μετά να κερδίζεις.

Φίλε Γιώργο σωστό σε βρίσκω....αυτά έκανες και δεν έφευγε η άλλη!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
θα ήθελα να καταθεσω και εγώ τη δικιά μου άποψη....

πάντα κανονίζω τη τίμη απο την αρχή, στο κάτω κάτω δουλειά κάνουνε τσάμπα δεν το κάνει καμοιά....

μετά τη ρωτάω αν πεινά και πάω και την ταιζω ή αν θέλει κάτι άλλο,μετά της λέω για να πάμε στο ξενοδοχείο κάνει 100 μπατ

το ταξί, για αυτο πάρε 100 μπατ και πάμε με τα πόδια,πρίν φτάσουμε την πάω σε ενα 7/11 και της λέω να πάρει ότι γουστάρει

αν πάρει πάνω απο 400 μπάτ πράγματα τότε τα πλήρωνω της τα δίνω και την δίωχνω ,70 μέρες σε ενα χρόνο 2 φορές μόνο έτυχε

Αδερφέ μην σκας για καμία πιάτσα ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του και στο πουλί του
καλό είναι να ακούμε απόψεις εδώ μέσα για το πως συμπεριφέρεται ο καθένας εκεί κάτω, να ακούμε και τα καλά και τα στραβά
μπας και βοηθήσουμε και κανένα συναγωνιστή που θέλει να τολμήσει να κάνει το ταξίδι
Στην περίπτωση της άλλης που είχα φορτώσει από bkk από το climax δεν μου είχε πει για λεφτά όταν τη φόρτωσα τη κέρναγα ποτά, την πήγα σε 7/11 δίπλα στο ξενοδοχείο και πήρε και εκεί αρκετά πραγματάκια και μετά όταν φτάσαμε στο δωμάτιο μου είπε how much? τη ρωτάω αυτή πόσα θέλει μου λέει 3000 εγώ από τη αρχή νόμιζα για long (δεν το ξεκαθαρίσαμε) της λέω 2000 το δέχεται, μπανάκι , boom boom και μετά τη βλέπω να ντύνεται της λέω για short 1000 γκρινιάζει φωνάζει με έβριζε και στα Ταιλανδέζικα αλλά στο τέλος έφυγε με το 1000άρι+100 για ταξί και καλά (διάολε είχα χαλάσει είδη για πάρτη της κανά 1500-2000 και τα πήρα όταν την είδα να ντύνεται) δεν λέω ότι δεν ένιωσα άβολα με όλη τη φάση και ότι στην bkk θα το ρισκάρω να ξαναρωτήσω freelancer με τον κίνδυνο να χάσω κανά καμάκι προσβάλωντας καμία, όπως μου είχε κάτσει μία στην bkk στο πρώτο ταξίδι που δεν ρώτησα για λεφτά και έκατσε καμάκι η δουλειά αλλά επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και τις freelancer όταν (αν) ξαναπάω στην bkk θα τις ρωτάω από πριν

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και επειδη ο λογος περι συμβουλων...
Ακου ολες τις συμβουλες, αλλα στο τελος... follow your heart. :think:

Και επειδη ο λογος περι κοστους...
Ολα στη ζωη εχουν ενα κοστος, οτι πληρωνεις - παιρνεις...

Γιαυτο η καλυτερη συμβουλη ειναι, πριν ερθεις στην Ταιλανδη...
ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ. :think:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι μπράβο αρχιμηχανικέ :thumbsup:.
Στο φινάλε σιγά μην αξίζουν όλα τα κορίτσια (της Lucifer ας πούμε) ένα χιλιάρικο λόνγκ τάιμ.Οι ωραίες αξίζουν παραπάνω και το ξέρουν και τα ζητάνε, μας έτυχε θεά να ζητάει ακατέβατα 3 και τέσσερα χιλιάρικα και ξέρει ότι θα τα βγάλει.Και τα αξίζει και υπάρχουν κάποιοι που δε υπολογίζουν τα μπατόνια.Φυσικά στις πέντε το πρωί οι τιμές πέφτουν.Ειναι σα τη λαική.Τα φρούτα θα σαπίσουν γιαυτό τα πουλάνε μισοτιμής και παρακάτω.Μου έτυχε στη Μελβούρνη στο τέλος της λαικής να πάρουμε ένα ταψί τσοπς (4-5 κιλά) ένα δολλάριο!!!Σιγά μη περιμένω τα κοκόρια για να πάρω του πεντακοσάρικου.Σιγά μη σουτάριζα τη Νατ (θυμάσαι κουμπάρο στη Tiger) που μου ζήτησε δύο χήνες και για μένα άξιζε για 6 μπροστά σε μερικά ξενέρωτα γκογκολεζάκια.Και με πέταξε στους ουρανούς και την άλλη μέρα μου έφερε και τη φίλη της  :smitten: (περιγραφές live από Πατόνγκ έχουν γίνει τον μήνα Μάρτιο.)
Δεν είμαι λεφτάς, κάνω τρομερές οικονομίες εδώ για να καλοπερνάω εκεί.Φέτος όμως προβλέπω ενοίκιο με το μήνα,μείωση του 13ου και 14ου μπουμ-μπουμ, επίσης μείωση των φυσιολατρικών εκδρομών,αύξηση των μπουφέδων στυλ Lek hotel,περισότερες free lancers,και περισότερες διανυχτερεύσεις με τις παλαιότερες αγάπες (Νιτ-Μπουμ και σία)
Κουτσά στραβά θα τη βγάλουμε κι ας πάει και το ευρώ 30 μπατ  :headbang: (εκεί το πάει)τι να κάνουμε εξάρτιση είναι η Ταυλάνδη έχει κανείς καιμιά καλύτερη ιδέα :think:

Pattaya for ever  :rockon: :rockon:

Κάπτεν την καλημέρα μου από το γαλάζιο Αιγαίο

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον...

στα κοριτσια που δουλευουν σε gogo - beer bars παντα ρωταμε ποσα θελουν.
αν ζητανε πολλα κανονιζουμε μια τιμη.

στις freelancers δεν ρωταμε ποτε.
αν σε ρωτησει ποσα θα της δωσεις της λες 1000μπατ και αυτη θα σου πει αν συμφωνει η οχι.
αν σου πει οτι θελει 2000-3000μπατ (χωρις να την ρωτησεις) τοτε κανονιζετε μια τιμη και αν συμφωνει καλως, αν οχι υπαρχουν και αλλες!  ;)

αν δεν μιλησετε καθολου για λεφτα και σου κανει σκηνικο πριν φυγει απο το ξενοδοχειο τοτε της δινεις αυτα που θα σου ζητησει γιατι κανεις δεν θα θελει να βρει το μπελα του σε μια ξενη χωρα. στα 4 ταξιδια παντως που εχω κανει δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο.

συμφωνω..επισης να αναφερω 2 σκηνικα για φρεελανσερς στην μπανκοκ..

οπως γνωριζεις οτι η στανταρ ταριφα για παραδειγμα στο πουκετ ειναι 1000μπατ
ετσι και στην μπανγκοκ η στανταρ ταριφα ειναι 2000 μπατ..

απο κει και περα παιζουν πολλα..εγω αν ειναι φρεελανσερ ποτε δεν κανονιζω τιμη απο πριν..γιατι μου εχει τυχει και σκηνικο σαν τον jonh οπου συνηθως ζητουσε 3000 αλλα σε μενα δεν ζητησε τπτα απο την αρχη..την κρατησα 2 μερες(ολα πληρωμενα τα εξοδα της φυσικα) και στο τελος της λεω ποσο θες..και μου λεει "πραγματικα δεν με νοιαζει οτι θες εσυ..περασα πολυ καλα μαζι σου"..απο ευγενεια θα μου πειτε..

αλλη φαση..φορτωμα φρεελανσερ απο κλαμπακι..και μου σκαει την τιμη πριν φτασουμε στο ξενοδοχειο(με τα ποδια πηγαιναμε)..σωστη κατα την αποψη μου..μου λεει 2000 σορτ..αλλα επειδη ητανε τρελο μωρο..συμφωνησα..και τις λεω "πρεπει να τα δωσεις ολα ομως στο κρεβατι" :cheesy:

επισης αλλο σκηνικο...μιλαω με φρεελανσερ σε κλαμπακι και μου το σκαει απο την αρχη..3000 σορτ..χαχαχα..οκ της λεω nice to meet u  ..

γενικα το εχω ξαναπει..δεν υπαρχουν στανταρ τακτικες..ο καθενας κανει το "παιχνιδι" του και φυσικα και αυτες γυναικες ειναι, μην νομιζετε οτι δεν νιωθουν τπτα..ειναι και σε τι περιπτωση θα πεσεις..και σε τη φαση θα βρισκονται..αν θα σε γουσταρουν και λιγο...κτλ κτλ..(παραδειγμα ενα τρελο μωρο που ειχα φορτωσει για 1000 μπατ μια μιση μερα..και δεν ζητησε τπτα παρακαλω..μου ειπε
αν δεν γουσταρω τον πελατη του ζηταω 3000 ακατεβατα..αν θελει τοσο πολυ να με μαμησει θα πληρωσει..αν γουσταρω ομως δεν εχω προβλημα ας μου δωσει οτι θελει..ουτως η αλλως εχω και τους σπονσορες που μου στελνουν καθε μηνα!  ;) :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom