Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Η λυση ευκολη αλλα το προβλημα ειναι αλλο .... μαλλον:

%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1.bmp

:2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Η λυση ευκολη αλλα το προβλημα ειναι αλλο .... μαλλον:

%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1.bmp

:2funny: :2funny: :2funny:

καλό :2funny: :2funny:

Αλλά δεν είναι πάντα έτσι...

(Εγώ π.χ είμαι δεν την φάση αυτή αλλά τώρα δεν μπορώ να φύγω  :headbang: :headbang:)

Δεν ξέρω αν τα καταφέρω ΙΟΥΝΗ - ΙΟΥΛΗ

ίδωμεν..

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
716
Πόντοι
4.255
Α,ρε Pagtao..........πως θα περασουν οι μηνες,οι μερες,οι ωρες?????YΠΟΜΟΝΗ!!!!και θα ερθει και το μ...ι!!!!εεεεεεεε,εννοω η Ταυλανδη.........Σημερα θα μαζευτουμε στο "γνωστο" μπαρακι στην Τουμπα οι "Ταυλανδοπληκτικοι" και μαλλον προς τον Μαιο θα διοργανωθει και η Συναντηση Μελων BTV Βορ.Ελλαδος...........Μολις το οριστικοποιησουμε,θα βγει και Ανακοινωση........

Pagtao,μαλλον προς Μαιο το βλεπω για την συναντηση..........δεν ειναι ακομα σιγουρο......
Εσυ οπως ειπαμε......σε περιμενω....

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
:offtopic:

Αντί να έρχονται ειδικοί από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και να μας δίνουν συμβουλές, θα έπρεπε να έρχονται ιδιοκτήτες go-go από Ταϊλάνδη και να μας δόσουν το know-how για να βγάλουμε τις ελληνίδες στο κλαρί.

Όλες. Μέχρι να ξεπληρωθεί το δημόσιο χρέος.
Να γίνουμε ο πιο φτηνός πορνοτουριστικός προορισμός στο κόσμο.    0:)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Πλακα στην πλακα αμα δεν γινουμε φτηνη χωρα την πουτσισαμε.

@ Λακι, ρε συ για ορισε μου γεωγραφικα το Νοτιο τμημα της Βορ.Ελλαδος μπας και ερθουμε παρατηρητες στη ''Συναντηση Μελων BTV Βορ.Ελλαδος''  :2funny: :2funny: :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ευτυχώς το BTV και τα καλά του μέλη και περνάμε την ώρα μας :dancing:

Αλλοιώς θα ήμασταν  :S  :uglystupid:  :idiot:  :jerking:  :tickedoff:

Για σκεφτήτε Ελληνικά Gogos... :tits:  :tits2:
Good idea!! Θα σωθούμε! Άσε που το έχω φαντασίωση  :cum:

Λάκη πιο καλά η συνάντηση τον Μάιο να ζεσταθούμε και λίγο

Raf thanks for the Thai plane, για την ώρα θα είναι όνειρο

Συνημμένα

• dream.jpg
    dream.jpg
    121,9 KB · Εμφανίσεις: 21
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Αντί να έρχονται ειδικοί από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και να μας δίνουν συμβουλές, θα έπρεπε να έρχονται ιδιοκτήτες go-go από Ταϊλάνδη και να μας δόσουν το know-how για να βγάλουμε τις ελληνίδες στο κλαρί.

Με πρωτη και καλλιτερη την υπουργο τουρισμου. Ασε που αμα γυριζε και κανα DVD θα εκανε την καλλιτερη διαφημηση στον Ελληνικο τουρισμο και μπορει να πουλαγε και κανενα εκατομμυριο αντιτυπα για να συνεισφερει στο δημοσιο χρεος.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ευτυχώς το BTV και τα καλά του μέλη και περνάμε την ώρα μας :dancing:

Αλλοιώς θα ήμασταν  :S  :uglystupid:  :idiot:  :jerking:  :tickedoff:

Για σκεφτήτε Ελληνικά Gogos... :tits:  :tits2:
Good idea!! Θα σωθούμε! Άσε που το έχω φαντασίωση  :cum:

Λάκη πιο καλά η συνάντηση τον Μάιο να ζεσταθούμε και λίγο

Raf thanks for the Thai plane, για την ώρα θα είναι όνειρο

Pagtao για σένα...

Η θάλασσα είναι από Ταϊλάνδη  :uglystupid:

Δεν θα σβήσει όμως ποτέ το όνομα...σου.

Θα σε περιμένει ξανά..... :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• dream2.jpg
    dream2.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 21
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Με πρωτη και καλλιτερη την υπουργο τουρισμου. Ασε που αμα γυριζε και κανα DVD θα εκανε την καλλιτερη διαφημηση στον Ελληνικο τουρισμο και μπορει να πουλαγε και κανενα εκατομμυριο αντιτυπα για να συνεισφερει στο δημοσιο χρεος.
Φυσικα και κανω πλακα προς αποφυγη ασκοπων αντιπαραθεσεων. Απλως την θεωρω την πιο ομορφη υποθργο που ειχαμε μεχρι τωρα. :-*

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

ημουν ετοιμος να το γραψω αλλα με προλαβες.
παντως τα sites δουλευουν ακομα!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Για σας και πάλι από μένα μόλις επέστραψα από devils den αν και το ξενοδοχείο μου είναι στη soi bukai σε δρόμο κάθετο δηλαδή από το soi lk metro που βρίσκεται το devils den δυσκολεύτικα να το βρω μέχρι να μάθω δρόμους αργώ λίγο άλλα τώρα την έχω καταλάβει τη γενική ιδέα 2ond road, beach road αυτοί είναι οι βασικοί άξονες, τέλος πάντον για να μην χρονοτριβώ πήγα στο devils και ζήτησα από ένα έγχρωμο τύπο που ήταν υπεύθυνος από ότι κατάλαβα να επιλέξω 3 από τις κοπέλες που είχε εκείνη τη στιγμή χτυπάει το καμπανάκι η γκόμενα πίσω από το bar και αφού ο υπεύθυνος μου είχε εξηγίσει ότι όσες κοπέλες κάθονται δεξιά από μια κίτρινη γραμμή κάνουν anal όσες αριστερά δεν κάνουν, σκάσανε μέσα καμιά δεκαριά κοπέλες που καθόντουσαν έξω από το εν λόγο ίδρυμα και κάτσανε όλες δεξιά από αυτές δύο αξίζανε η far και  kikat? (νομίζω έτσι τη λέγανε) την όποια δεν τη βλέπω στο site και πήρα και την kitty την οποία θεώρησα αμέσως μετά από αυτές που διάλεξα ποιο ωραία από τις υπόλοιπες τουλάχιστον από κοντά, με πήρανε και οι τρεις και πήγαμε στη δίπλα είσοδο από το devils στο heavens... κάτι και πήγαμε σε ένα δωμάτιο όχι ιδιέτερα μεγάλο απλά είχε σαν ενωμένα 3 διπλά κρεβάτια στη σειρά για να χωρέσουν πολύ κόσμο, καθρέφτες γύρω γύρω, καθρέφτης ταβάνι μια κούνια σαν αυτές στις τσόντες  στη μέση και δίπλα ένα μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρες και μία μεγάλη lcd τηλεόραση μπροστά από το κρεβάτια για να παίζει τσόντα αφού κάναμε τις απαραίτητες συστάσεις πήγαμε και οι 4 για μπάνιο όπου τις είχα και τις 3 και με πλένανε είχαμε και πεοθηλασμό στο μπάνιο για ζέσταμα που λένε και αφού στεγνώσαμε και κάναμε μία πλήση listering (καθαριώτης πάνω από όλα) μεταφερθήκαμε στα κρεβάτια με την τσόντα να παίζει και να έχω και τις τρεις να μου τρίβονται στην αρχή ξεκινήσανε την πίπα (ακάποτη) ταυτόχρονα πότε εναλασόντουσαν στις μπάλες στον κορμό, κάποια στιγμή οι δυό τους γλύφανε παντού στο σώμα και η μία στην πίπα και εγώ να τα βλέπω όλα αυτά από το καθρέφτη στο ταβάνι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
anyway sorry παίδες η συνέχεια αύριο γιατί σε μισή ώρα πρέπει νά είμαι στην beach road εχω ραντεβού με τους άλλους συναγωνιστές
Επιστρέφω σε αυτό μόνο και μόνο για να ξαναβάλω το link του devils den που τώρα φαίνεται η τρίτη και ποιο ωραία για μένα της παρέας του τρίου που πήρα και που δεν θυμόμουν to ονομά της η Cookie καμία σχέση με kikat μόνο που λείπει τώρα από τη σελίδα η kitty η οποία είναι παρεπιπτόντος και η ποιο παλαβάρια, σαν εμπειρία το devils άξιζε πάντος, πολύ επαγγελματίες οι κοπέλες, βέβαια σαν ποιότητα μόνο οι 3-4 από τις 10-15 αξίζανε αλλά σαν συμπεριφορά πέρνουνε άριστα το συνιστώ σε όποιον συναγωνιστή είναι κάτω αυτό το καιρό
Στο αντίστοιχο eden club στην Bangkok στη Sukhumvit soi 7/1 την ώρα που πήγα (κατά τις 10:00 το βράδυ) είχε 5-6 και από αυτές αξίζανε οι 2 τις οποίες τις πρόλαβε και τις φόρτωσε ένας σχιστομάτης δεν θυμάμαι από που ήταν αυτός όμως

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λακη, ρε συ για ορισε μου γεωγραφικα το Νοτιο τμημα της Βορ.Ελλαδος μπας και ερθουμε παρατηρητες στη ''Συναντηση Μελων BTV Βορ.Ελλαδος''

...Γαύδος!!!  (Καστελόριζο ανατολικό και Κέρκυρα δυτικό) :grin:  :grin:  :grin:

Ολοι μέσα δηλαδή,και εγώ μέσα από τα νησιά της Νότιας Μακεδονίας  :rockon: :rockon:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

ασε φιλε, με τοση κυταριτιδα που "παιζει" στις ελληνιδες, οχι χιλιομπατο (20 ευρω) αρα ουτε 500σομπατο δε βλεπω να ποιανουν στη διεθνη σκηνη, οι δικες μας

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ησυχία απόψε......
Για να ξυπνήσουμε λιγάκι πάρτε δύο αρραβωνιάρες μου

Συνημμένα

• Fotis.jpg