Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τελευταίο μήνυμα από Πουκέτ,Ταυλάνδη  :(

Ε τί να κάνουμε, πάντα θα έρθει αυτή η τελευταία μέρα..Καλό ταξίδι σε όσους φεύγουν σήμερα και καλώς να έρθουν οι υπόλοιποι.

Η συνέχεια από Ελλάδα, πάω για το τελευταίο πακετάρισμα βαλίτσας, θα φορτώσω και αρραβωνιάρα μέχρι Μπανγκόκ, λεπτομέρειες άμα τη αφίξει πατρίδα , άντε φιλιά πολλά  :rockon:   :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
                              ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
                    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!!!Με συγκινησες,παλληκαρι μου!!!!Ουφ!!!!τι μ'εκανες τωρα???
Καλη επιστροφη,αδελφε και δεν θα χαθουμε............θα επικοινωνησουμε!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!  :)

Ρε Ζαν....τι εγινε???πηρες το Αγιο φως και κατευθειαν στο bourdela???δεν εκατσες λιγο εκκλησια,να πας να εξομολογηθεις(γιατι εκανες αρκετες "αμαρτιες" στην Παταγια)και να κοινωνησεις??? :grin: :grin: :grin:

ΑΛΗΘΩς ΑΝΕΣΤΗ

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Ζαν....τι εγινε???πηρες το Αγιο φως και κατευθειαν στο bourdela???δεν εκατσες λιγο εκκλησια,να πας να εξομολογηθεις(γιατι εκανες αρκετες "αμαρτιες" στην Παταγια)και να κοινωνησεις??? :grin: :grin: :grin:

ΑΛΗΘΩς ΑΝΕΣΤΗ

αμαρτιες εγω στη παταγια???

εγω ειμαι καλο παιδι!  :2funny:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Σημερα πραγματοποιηθηκε πρωτη φορα στα χρονικα της Πατταγιας πασχαλινο ψησιμο στο μαγαζι του Παυλου. Παρευρισκοντο πολλοι μονιμοι ελληνες της Πατταγιας, και βρηκα ακομη και γειτονα απο το Λαγονησι. Εδω εμελλε να τον γνωρισω? Χρονια πολλα σε ολους σας, Χριστος ανεστη.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βρε μάγκες εσεις που γυρνάτε στας Ταιλανδας μήπως συναπαντήσατε την Ελένη Μενεγάκη

Για ποστάρετε καμια φώτο της- πλιζ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Βρε μάγκες εσεις που γυρνάτε στας Ταιλανδας μήπως συναπαντήσατε την Ελένη Μενεγάκη

ποιος μαμαει αυτην και τους ομοιους της τωρα...αληθεια που τους θυμηθικες....

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Βρε παιδια το θρεντ εχει ενα επιπεδο. :grin: :grin:.Μην το χαλαμε τωρα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βρε παιδια το θρεντ εχει ενα επιπεδο. :grin: :grin:.Μην το χαλαμε τωρα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Μια ερώτησης καναμε κυριος - σόρυ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

υγ. και το εθνικό μας μιλφ ταιλανδοπληκτη ειναι και ζωντοχηρα μαλιστα

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ποια ειναι τα καλυτερα Μερη στο Πουκετ σχετικα κοντα στι μπαγλα
για να τρωει κανεις καλο φαγητο? και οταν λεω καλο εννοω οχι junk food.
απο μακαροναδες με θαλασσινα μεχρι μπουφεδες με τα παντα κτλ
ας πουμε κατι επικοδομητικο

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε pipinomaniac εγώ τα είπα αυτά από προσωπική μου εμπειρία και τα ενοούσα, τώρα αν εσύ βλέπεις μεγάλη διαφορά στις γκόμενες της πρωτεύουσας απο αυτές της Πατάγια τότε τι να πω γούστα είναι αυτά
από συγκρίσεις που έκανα στα gogo της Πατάγια με τo soicowboy (Elit υποτίθεται της πρωτεύουσας δεν είδα καμιά διαφορά, ίσα ίσα απογοητεύτικα από την ποσότητα και την ποιότητα στο soicowboy από τα gogo συνολικά 2 είχαν αρκετά μωρά και όμορφα, το ένα ήταν το shark και το άλλο δεν το θυμάμαι όλα τα άλλα να είχανε το πολύ 10 γυναίκες και αυτές μέτριες αντίστοιχα και στο club climax υποτίθεται αυτό που μαζεύει τις ποιο πολλές και καλές frelancer δεν το είδα σε καμία περίπτωση ανώτερο από το insomnia στην Πατάγια, φαντάζομαι θα έχεις παει Πατάγια και δεν θα κάνεις τις συγκρίσεις μόνο από φωτογραφίες που ποστάρουμε εδω μέσα
Nα και ένα μωράκι από εμένα της τελευταίας νύχτας στην Πατάγια από insomnia με την υποστήριξη του spyros1980, η φώτο την αδική πολύ μιλάμε για πανέμορφο πλασματάκι ετών 21 και ονόματος Nok

ναι ναι την αδικη πολυ η φωτο σου ... που να την ειχες και σε κινηση οπως ηταν στο ινσομνια !!! κατσε εχω μια φωτο που φαινεαι ωραιο το μωρο σου αλλα εκει παλι φενονται τα μουτρα σου και την καταστρεφουν την φωτο...  :2funny:
να την βαλω ?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Σημερα πραγματοποιηθηκε πρωτη φορα στα χρονικα της Πατταγιας πασχαλινο ψησιμο στο μαγαζι του Παυλου. Παρευρισκοντο πολλοι μονιμοι ελληνες της Πατταγιας, και βρηκα ακομη και γειτονα απο το Λαγονησι. Εδω εμελλε να τον γνωρισω? Χρονια πολλα σε ολους σας, Χριστος ανεστη.

Mπραβο,παιδες...........παντα τετοια!!!!Ο Παυλος ηταν εκει???Πολλα χαιρετισματα σ'ολα τα παιδια που ειναι στην Παταγια αλλα και στους μονιμους Ελληνες που ειναι εκει!!!!
Χριστος Ανεστη

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255

John666,κατι ασχετο............αυτο που εγραψες την Πρωταπριλια για την Thai τελικα ειναι ψεμα???εννοω αυτο με τα 4 εισητηρια...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ανεβαινοντας τη Μπανγκλα,τερμα πανω,στριβουμε αριστερα και στο απεναντι πεζοδρομιο ειναι ο "Mr Good"...καλα θαλασσινα αλλα τσιμπημενες τιμες...(Λιγο πιο φτηνα ομως απο τα εστιατορια που ειναι στη παραλια)..
Το πιο νοστιμο ομως ρυζι με γαριδες και γενικα ΤΗΑΙ φαγητο,ειναι πισω απο τη Μπανγκλα στη στοα με τα εστιατορια που εχουν αντι για ονοματα,αριθμους 1,2,3,4 κλπ...Θα πας στο νουμερο 3...Θα το καταλαβεις αλλωστε γιατι ειναι και αυτο με τη περισσοτερη δουλεια...Τιμες στα ΤΗΑΙ πιατα κατω απο τις μισες σε σχεση με "Mr Good" και κλασεις πιο νοστιμα...Αλλα δεν εχει τη ποικιλια που εχει ο Mr Good σε αστακους,καβουρια γαριδες κλπ...Με 100 μπατ ομως "σκας" στο φαι...
Αν βαρεθεις τα θαλασσινα και θες να φας λιγο τσι-τσι,πιο περα ακομα απο Mr Good και απο την απεναντι πλευρα που ειναι τα υπαιθρια εστιατορια (εκει που ειναι και το Ελληνικο),τα προσπερνας και 50 μετρα πιο περα ειναι ενα Αραβικο...Εκει εφαγα το καλυτερο κεμπαπ που εχω δοκιμασει ποτε...Γενικα εχει πολυ νοστιμα αραβικα φαγητα,αλλα και ΤΗΑΙ κουζινα...Ειναι ομως "φαρμακειο"...400 μπατ η μεριδα το κεμπαπ...
Και βεβαια,περνα και απο το πατριωτη μας το Νικο,να φας και κανα ελληνικο φαι...Τα μπριζολακια του ειναι ονομαστα... ;)

19pontos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
                              ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
                    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ !!! ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ .
ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΦΕΤΟΣ , ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΠΤΕΒΡΗ-ΟΚΤΟΒΡΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΕΑ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom