Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Διάλειμα για σάντουιτς και για τα νέα μας.
Cristo thanks for the news.Η μικρή Μπομ στο τηλέφωνο ήδη μιλούσε παραπάνω Αγγλικάκια...μπράβο της!
Καλό δείχνει το νέο στέκι, αλλά θα πηγαίνουμε και στο κάτω μη θυμώσει η Monika.
H Egypt air θα είναι η επόμενη εταιρεία μου, να δω και λίγο Χέοπα.
Οποιος έχει ταξιδέψει ας μας στείλει εμπειρία.
Μπορεί και η Emirates....μου χρειάζεται τελικά η ενδιάμεση στάση, η επιστροφή ήταν μαρτύριο  *P
Τι λέω τώρα....πρώτη μέρα στη δουλειά και το επόμενο ταξίδι σκέπτομαι :headbang:  :headbang:

Μήπως ξέρει κανείς από τι πάσχω  :think:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Παίδες όποιος έχει ταξιδέψει με EgyptAir (προς BKK) ας μας δώσει κάποιες
πληροφορίες για αυτήν..

Προσωπικά δεν έχω εμπειρία.. γιαυτό ρωτάω :uglystupid:

Δείτε φώτο.... :grin:

με αυτήν την προσφορά κάθεστε ένα ΜΗΝΑ  :grin:

428 + 250 (room for 1 month) = 678 Εuro (including Φόρους) Τα υπόλοιπα κάντε τα πρωινά..

Έχει στάση Κάϊρο... 6,5h στο πήγαινε 5,5h στο έλα (Μην τα θέλουμε και όλα)
Egyptair..Χμμμ...Εγω θα διαφωνησω...
Μια χαρα εταιρια ειναι...Ειναι μελος και του STAR ALLIENCE group αλλωστε,κι εκει δεν μπαινουν σκαρτες εταιριες..
Το ταξιδι μια χαρα,αλλα το φαγητο μαπα...Ασε που δεν εχει αλκοολ στο αεροπλανο ουτε για δειγμα...Ουτε καν μπυρα η κρασακι...
Η αναμονη στο Καιρο ειναι περιπου 7 ωρες στο πηγαινε και 5 στο ελα...
Στο πηγαινε βεβαια,(τουλαχιστον προπερσι που πηγα,αν και νομιζω οτι ισχυει και τωρα),η ωρα σου περναει ΠΟΛΥ ευχαριστα,γιατι για τους transit ταξιδιωτες υπαρχει μια εκπληξη..
Οταν φτανεις στο Καιρο,σου δινουν ολιγοωρη βιζα δωρεαν και σου δινουν 2 επιλογες..Η να σε πανε σε ξενοδοχειο η δωρεαν τουρ στις πυραμιδες(δε μπαινεις μεσα βεβαια,αλλα τουλαχιστον τις βλεπεις απο μακρια και βγαζεις φωτο)!!Μπαινεις λοιπον σε ενα βαν,σε πανε βολτα,μαζι με ξεναγο...Περνας απο μια γεφυρα του Νειλου,σταματας για τις απαραιτητες φωτο,κανεις αλλη μια σταση στις πυραμιδες και στο γυρισμο σε πανε σε καταστημα που πουλαει αρωματα,για να βγαλει και ο οδηγος του βαν τη μιζα του..
Μετα σε πανε για φαγητο (παλι δωρεαν) και στο τελος σε γυρνανε στο αεροδρομιο για να παρεις τη πτηση που φευγει γυρω στις 11 το βραδυ για ΒΚΚ...
Απο μασα δηλαδη,τρως ενα γευμα στη πτηση ΑΤΗ-ΒΚΚ,ενα μεσα στο Καιρο και αλλα 2 στη πτηση Καιρο-ΒΚΚ..Εγω βεβαια ειχα φαει μονο στο καιρο,γιατι το φαγητο στο αεροπλανο ηταν χαλια...
Η πικρα βεβαια ειναι στο γυρισμο,που εισαι αναγκασμενος να περιμενεις 5 ωρες στο αεροδρομιο,το οποιο ειναι λιγο μεγαλυτερο απο του Πουκετ...σε 5 λεπτα το περπατας ολοκληρο...
Στο αεροδρομιο και μεσα στη Αιγυπτο,περναει το δολλαριο...Δε χρειαζεται να κανετε συναλλαγμα στο δικο τους νομισμα...Κντε μερικα δολλαρια και οτι μεινει το αλλαζετε στη ΒΚΚ... ;)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μια χαρα εταιρια ειναι...Ειναι μελος και του STAR ALLIENCE group αλλωστε,κι εκει δεν μπαινουν σκαρτες εταιριες..
Το ταξιδι μια χαρα,αλλα το φαγητο μαπα...Ασε που δεν εχει αλκοολ στο αεροπλανο ουτε για δειγμα...Ουτε καν μπυρα η κρασακι...
Στο πηγαινε βεβαια,(τουλαχιστον προπερσι που πηγα,αν και νομιζω οτι ισχυει και τωρα),η ωρα σου περναει ΠΟΛΥ ευχαριστα,γιατι για τους transit ταξιδιωτες υπαρχει μια εκπληξη..
Οταν φτανεις στο Καιρο,σου δινουν ολιγοωρη βιζα δωρεαν και σου δινουν 2 επιλογες..Η να σε πανε σε ξενοδοχειο η δωρεαν τουρ στις πυραμιδες(δε μπαινεις μεσα βεβαια,αλλα τουλαχιστον τις βλεπεις απο μακρια και βγαζεις φωτο)!!Μπαινεις λοιπον σε ενα βαν,σε πανε βολτα,μαζι με ξεναγο...Περνας απο μια γεφυρα του Νειλου,σταματας για τις απαραιτητες φωτο,κανεις αλλη μια σταση στις πυραμιδες και στο γυρισμο σε πανε σε καταστημα που πουλαει αρωματα,για να βγαλει και ο οδηγος του βαν τη μιζα του..
Μετα σε πανε για φαγητο (παλι δωρεαν) και στο τελος σε γυρνανε στο αεροδρομιο για να παρεις τη πτηση που φευγει γυρω στις 11 το βραδυ για ΒΚΚ...
Απο μασα δηλαδη,τρως ενα γευμα στη πτηση ΑΤΗ-ΒΚΚ,ενα μεσα στο Καιρο και αλλα 2 στη πτηση Καιρο-ΒΚΚ..Εγω βεβαια ειχα φαει μονο στο καιρο,γιατι το φαγητο στο αεροπλανο ηταν χαλια...
Η πικρα βεβαια ειναι στο γυρισμο,που εισαι αναγκασμενος να περιμενεις 5 ωρες στο αεροδρομιο,το οποιο ειναι λιγο μεγαλυτερο απο του Πουκετ...σε 5 λεπτα το περπατας ολοκληρο...
Στο αεροδρομιο και μεσα στη Αιγυπτο,περναει το δολλαριο...Δε χρειαζεται να κανετε συναλλαγμα στο δικο τους νομισμα...Κντε μερικα δολλαρια και οτι μεινει το αλλαζετε στη ΒΚΚ... ;)

Thanks  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Pipino άψογη περιγραφή για την Egypt Air μπράβο σου,πολλά δελεαστική και η βόλτα στις Πυραμίδες!!,
H επιστροφή μας τα χαλάει λίγο αλλά μάλλον θα την προτιμήσω.

Rafman thanks άρχισα ήδη το countdown....239+1  :dancing:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Pipino άψογη περιγραφή για την Egypt Air μπράβο σου,πολλά δελεαστική και η βόλτα στις Πυραμίδες!!,
H επιστροφή μας τα χαλάει λίγο αλλά μάλλον θα την προτιμήσω.

Rafman thanks άρχισα ήδη το countdown....239+1  :dancing:

σε 8μηνες θα ξαναπας???  :headbang:

με τον Λακη λιγοτερες μετραμε!!!  :grin:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
720
Πόντοι
4.255
Zan,Δυστυχως ο Pagtao δεν μπορει αλλη εποχη εκτος της συγκεκριμενης που πηγε........"Χρυσο" τον εκανα για να ερθει Σεπτεμβριο-Οκτωμβριο αλλα δεν μπορει!!!

Τωρα για την Egypt air......δεν εχω παει αλλα πηρα τηλεφωνο πριν λιγες μερες και ζητησα εισιτηριο για 1/10 - 21/10 για Μπανγκοκ το εισιτηριο εβγαινε 540 ευρω
Οταν της ζητησα μεσα στον Οκτωμβρη να βρεθει μια ημερομηνια με την προσφορα που εχουν μου ειπαν 16/10 με 1/11 εχει αλλα 450 ευρω...........

στο πηγαινε στο Αθηνα-καιρο-Μπανγκοκ,η αναμονη ειναι περιπου 7 ωρες και διαλεγεις η tour στις Πυραμιδες η δωματιο σε ξενοδοχειο(επειδη λεει η αναμονη ειναι πανω απο 6 ωρες,υποχρεουνται να σου δωσουν κατι "για το περιμενε")..ενω στην επιστροφη ΒΚΚ-CAI-ATH η αναμονη στο Καιρο ειναι 5.30 ωρες,δεν εχει τιποτα!!!

Εστειλα μυνημα στην cel tours για την προσφορα τους για Παταγια που εχουν για Μαιο-Ιουνιο(που ποσταρε ο noble savage)......τους ζητησα λοιπον να μου κανουν μια τιμη για 3/6 ως 24/6(21 μερες) μονο παταγια με εισητηριο και διαμονη στο Sawasdee Seaview

ιδου η απαντηση τους
"Σύμφωνα με το request που μας κάνατε και τις διαθέσιμες ημερομηνίες  πτήσεων που υπάρχουν σας υποβάλλουμε την εξής προσφορά :
ΟΝΟΜΑΤΑ  ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ / ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ : 01 ADULT /  01 SGL ROOM
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : THAI INTERNATIONAL
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ :  03 / 06 / 10
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ :  24 / 06 / 10
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ :   PATTAYA (19)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 22 ΗΜΕΡΕΣ/  19 ΝΥΧΤΕΣ  
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ :PATTAYA : SAWASDEE SEAVIEW  3*
Τύπος δωματίου: STANDARD ROOM Με πρωινό καθημερινά
ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΕ MONOΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ :  1100 €  ADULT

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης  V  class με την THAI INTERNATIONAL
• Διανυκτερεύσεις στα αναγραφόμενα ξενοδοχεία με πρωινό
• Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

• Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος εισιτηρίων (ΠΕΡΙΠΟΥ 290 € / θα ξέρουμε ακριβώς μετά την έκδοση των εισιτηρίων)
• Φιλοδωρήματα 25 € κατά άτομο (πληρώνονται στην Αθήνα)
• Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο (SIC)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:  H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ  5 ΗΜΕΡΕΣ   /  HOTELS ON REQUEST

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

• Η κράτηση γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής εντός 24ωρών η οποία ορίζεται σε 700 € ανά άτομο. Αν δεν δοθεί προκαταβολή, η κράτηση θεωρείται άκυρη. Η επιβεβαίωση της κράτησης γίνεται εντός 48 ωρών.
• Για να γίνει κράτηση, πρέπει να αποστείλετε καθαρή φωτοτυπία του διαβατηρίου του πελάτη. Σε περίπτωση που δεν την αποστείλετε, οποιοδήποτε λάθος στο όνομα του εισιτηρίου επιβαρύνει εσάς.
• Αν το Add on - domestic δεν ζητηθεί κατά την αίτηση διαθεσιμότητας άλλα με καθυστέρηση, σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο αντίστοιχος ναύλος το επιβαρύνεστε σε full fare τιμές. Λόγω ρητής εντολής των αεροπορικών εταιρειών η εταιρεία μας υποχρεούται να κλείνει τις εσωτερικές πτήσεις σε χρονική απόσταση 4 ωρών από τις διεθνείς πτήσεις . Σε περίπτωση που ο πελάτης αλλάξει τις εσωτερικές του πτήσεις και δεν κρατά την ελάχιστη χρονική απόσταση  των 4 ωρών τότε αναλαμβάνει την απόλυτη ευθύνη .Αν χάσει τις διεθνείς πτήσεις του τότε θα πρέπει ο ίδιος  να καλύψει το αντίτιμο τους.
• Κατά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα, πρέπει στην αιτιολογία να αναγράφεται το όνομα του γραφείου αλλά και του πελάτη για τον οποίο τα καταθέτετε, για να θεωρήσουμε έγκυρη την κατάθεση
"

Oταν τους ρωτησα ποια ειναι η ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ(γιατι οπως ειδατε στην τιμη ΔΕΝ Περιλαμβανονται οι φοροι και τα "φιλοδωρηματα") και επισης τους ρωτησα τι ειναι τα "φιλοδωρηματα" που χρεωνουν και αν μπορω να "κλεισω" μονο εισητηριο απ'αυτους,μου απαντησαν....

"Η συνολική τιμή του πακέτου βγαίνει στα 1100 + 290 + 25 = 1415.
Τα φιλοδωρήματα τα δίνουμε στους τοπικούς αντιπροσώπους (εταιρείες που συνεργαζόμαστε).
Δυστυχώς για την περίοδο που θέλετε να ταξιδέψετε δεν πουλάμε μόνο εισιτήρια."

μετα τους εστειλα και ενα αλλο μηνυμα λεγοντας τους(για το ιδιο "πακετο") αλλα σε διαφορετικες ημερομηνιες(17/6 με 1/7) και επισης ρωτησα οτι αν κλεισουμε 3-4 ατομα μαζι αν υπαρχει καλυτερη τιμη..
και ιδου η απαντηση τους...

"ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ :  17 / 06 / 10
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ :  01 / 07 / 10
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ :   PATTAYA (12)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 15 ΗΜΕΡΕΣ/  12 ΝΥΧΤΕΣ  
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

PATTAYA : SAWASDEE SEAVIEW  3*
ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΕ MONOΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ :  870 €  ADULT
ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ :  670 €  ADULT

Σας επισυνάπτω την νέα προσφορά για Παττάγια.
Σας δίνω 2 επιλογές για μονόκλινο (να έχει ο καθένας το δωμάτιό του) και για δίκλινο (να μείνουν 2 άτομα σε κάθε δωμάτιο).
Η συνολική τιμή βγαίνει :
870 + 290 + 25 = 1185 € το άτομο σε μονόκλινο.
670 + 290 + 25 = 985 € το άτομο σε δίκλινο.

Εάν κλείσων 4 άτομα, θα προσπαθήσω να σας δώσω δωρεάν τις μεταφορές απο και πρός την Παττάγια."

Εγω νομιζω οτι δεν υπαρχει και καποια μεγαλη διαφορα απ'το να κλεισεις μονος σου........εσεις τι λετε???

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ωραίος
και εγώ το έψαχνα κάποια στιγμή με Αιγυπτιακές για αυτό ακριβώς το λόγο για κανένα μίνι τουρ στις πυραμίδες αν κάνουνε μέχρι να φύγεις για Ταιλάνδη

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
290 οι φόροι;
Με τσάκισε.

Εδώ το εισητήριο με την Egypt τον Ιούνιο το βρίσκεις μέχρι και 420 τελική.
Φέτος πρέπει να κόψω όσο μπορώ από όπου με παίρνει...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οξεια Ταυλανδιτιδα μα η δικη σου περιπτωση μου φαινεται ανιατη.

Πάντως παίρνω κάποια φάρμακα όπως τα bouderla.tv και thai.gr πρωί,μεσημέρι, βράδυ μετά το φαγητό, *P
και πριν τον ύπνο Pattaya addicts που είναι πιο ισχυρό.
Εναλλακτικά μπανιστήρι στα webtv, thaitv, thai radio και μετά  :jerking:
Σε περιπτώσεις κρίσεις skype με τιλάκ. :smitten:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Laki κατατοπιστικότατος, το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα δει και εγώ τη συγκεκριμένη cell tours με μία προσφορά με qatar 6 μέρες bkk εισητίρια και ξενοδοχεία 290 euro αν δεν κάνω λάθος, άλλα ο φίλος με τον οποίο πήγαμε τον Αυγουστο μου πε ότι θα ταν μούφα το ξενοδοχείο και έτσι το απορρίψαμε

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε 8μηνες θα ξαναπας???

Ζαν μη μου βάζεις φωτιές...πήρα και μήνυμα απο last τιλάκ.."I miss you papa..." και με έστειλε. :smitten:
Lakis ετοίμασε συνάντηση για πάνω  17,18 Απρίλη Σαββατοκύριακο.Μόνο έτσι θα τη βγάλουμε καθαρή  :grouphug:
Αρχι :jerking: θα έρθεις μιά βολτίτσα στο Πύργο το Λευκό οπωσδήποτε! :knuppel:

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Μέσα για τη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, αν δέχεστε συμμετοχές βεβαίως - βεβαίως...  :uglystupid:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αεροπορικο για αθηνα - αεροπορικο  αθηνα για μπακοκ- αεροπορικο για πουκετ
και αλλα 3 αεροπλανα για την επιστροφη χωρις ξενοδοχειο,μονο εισιτηρια.
και ολα με ΤΗΑΙ,πλην του εσωτερικου φυσικα με ολυμπιακη...ολα μαζι

ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

795,00 τελικη με ΟΛΟΥΣ τους φορους!!!!!!!!!!!!!

Η προσφορα εληξε τελος Φεβρουαριου αλλα ειχε παρει παραταση για εισιτηρια που θα κοβονταν
εως τελος ΜΑΡΤΙΟΥ...οποιος προλαβε  ΠΡΟΛΑΒΕ!!!

:rockon:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Zan,Δυστυχως ο Pagtao δεν μπορει αλλη εποχη εκτος της συγκεκριμενης που πηγε........"Χρυσο" τον εκανα για να ερθει Σεπτεμβριο-Οκτωμβριο αλλα δεν μπορει!!!

Τωρα για την Egypt air......δεν εχω παει αλλα πηρα τηλεφωνο πριν λιγες μερες και ζητησα εισιτηριο για 1/10 - 21/10 για Μπανγκοκ το εισιτηριο εβγαινε 540 ευρω
Οταν της ζητησα μεσα στον Οκτωμβρη να βρεθει μια ημερομηνια με την προσφορα που εχουν μου ειπαν 16/10 με 1/11 εχει αλλα 450 ευρω...........

στο πηγαινε στο Αθηνα-καιρο-Μπανγκοκ,η αναμονη ειναι περιπου 7 ωρες και διαλεγεις η tour στις Πυραμιδες η δωματιο σε ξενοδοχειο(επειδη λεει η αναμονη ειναι πανω απο 6 ωρες,υποχρεουνται να σου δωσουν κατι "για το περιμενε")..ενω στην επιστροφη ΒΚΚ-CAI-ATH η αναμονη στο Καιρο ειναι 5.30 ωρες,δεν εχει τιποτα!!!

Εστειλα μυνημα στην cel tours για την προσφορα τους για Παταγια που εχουν για Μαιο-Ιουνιο(που ποσταρε ο noble savage)......τους ζητησα λοιπον να μου κανουν μια τιμη για 3/6 ως 24/6(21 μερες) μονο παταγια με εισητηριο και διαμονη στο Sawasdee Seaview

ιδου η απαντηση τους
"Σύμφωνα με το request που μας κάνατε και τις διαθέσιμες ημερομηνίες  πτήσεων που υπάρχουν σας υποβάλλουμε την εξής προσφορά :
ΟΝΟΜΑΤΑ  ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ / ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ : 01 ADULT /  01 SGL ROOM
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : THAI INTERNATIONAL
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ :  03 / 06 / 10
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ :  24 / 06 / 10
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ :   PATTAYA (19)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 22 ΗΜΕΡΕΣ/  19 ΝΥΧΤΕΣ  
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ :PATTAYA : SAWASDEE SEAVIEW  3*
ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΕ MONOΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ :  1100 €  ADULT

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης  V  class με την THAI INTERNATIONAL
• Διανυκτερεύσεις στα αναγραφόμενα ξενοδοχεία με πρωινό
• Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

• Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος εισιτηρίων (ΠΕΡΙΠΟΥ 290 € / θα ξέρουμε ακριβώς μετά την έκδοση των εισιτηρίων)
• Φιλοδωρήματα 25 € κατά άτομο (πληρώνονται στην Αθήνα)
• Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο (SIC)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:  H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ  5 ΗΜΕΡΕΣ   /  HOTELS ON REQUEST

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

• Η κράτηση γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής εντός 24ωρών η οποία ορίζεται σε 700 € ανά άτομο. Αν δεν δοθεί προκαταβολή, η κράτηση θεωρείται άκυρη. Η επιβεβαίωση της κράτησης γίνεται εντός 48 ωρών.
• Για να γίνει κράτηση, πρέπει να αποστείλετε καθαρή φωτοτυπία του διαβατηρίου του πελάτη. Σε περίπτωση που δεν την αποστείλετε, οποιοδήποτε λάθος στο όνομα του εισιτηρίου επιβαρύνει εσάς.
• Αν το Add on - domestic δεν ζητηθεί κατά την αίτηση διαθεσιμότητας άλλα με καθυστέρηση, σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο αντίστοιχος ναύλος το επιβαρύνεστε σε full fare τιμές. Λόγω ρητής εντολής των αεροπορικών εταιρειών η εταιρεία μας υποχρεούται να κλείνει τις εσωτερικές πτήσεις σε χρονική απόσταση 4 ωρών από τις διεθνείς πτήσεις . Σε περίπτωση που ο πελάτης αλλάξει τις εσωτερικές του πτήσεις και δεν κρατά την ελάχιστη χρονική απόσταση  των 4 ωρών τότε αναλαμβάνει την απόλυτη ευθύνη .Αν χάσει τις διεθνείς πτήσεις του τότε θα πρέπει ο ίδιος  να καλύψει το αντίτιμο τους.
• Κατά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα, πρέπει στην αιτιολογία να αναγράφεται το όνομα του γραφείου αλλά και του πελάτη για τον οποίο τα καταθέτετε, για να θεωρήσουμε έγκυρη την κατάθεση
"

Oταν τους ρωτησα ποια ειναι η ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ(γιατι οπως ειδατε στην τιμη ΔΕΝ Περιλαμβανονται οι φοροι και τα "φιλοδωρηματα") και επισης τους ρωτησα τι ειναι τα "φιλοδωρηματα" που χρεωνουν και αν μπορω να "κλεισω" μονο εισητηριο απ'αυτους,μου απαντησαν....

"Η συνολική τιμή του πακέτου βγαίνει στα 1100 + 290 + 25 = 1415.
Τα φιλοδωρήματα τα δίνουμε στους τοπικούς αντιπροσώπους (εταιρείες που συνεργαζόμαστε).
Δυστυχώς για την περίοδο που θέλετε να ταξιδέψετε δεν πουλάμε μόνο εισιτήρια."

μετα τους εστειλα και ενα αλλο μηνυμα λεγοντας τους(για το ιδιο "πακετο") αλλα σε διαφορετικες ημερομηνιες(17/6 με 1/7) και επισης ρωτησα οτι αν κλεισουμε 3-4 ατομα μαζι αν υπαρχει καλυτερη τιμη..
και ιδου η απαντηση τους...

"ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ :  17 / 06 / 10
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ :  01 / 07 / 10
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ :   PATTAYA (12)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 15 ΗΜΕΡΕΣ/  12 ΝΥΧΤΕΣ  
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

PATTAYA : SAWASDEE SEAVIEW  3*
ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΕ MONOΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ :  870 €  ADULT
ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ :  670 €  ADULT

Σας επισυνάπτω την νέα προσφορά για Παττάγια.
Σας δίνω 2 επιλογές για μονόκλινο (να έχει ο καθένας το δωμάτιό του) και για δίκλινο (να μείνουν 2 άτομα σε κάθε δωμάτιο).
Η συνολική τιμή βγαίνει :
870 + 290 + 25 = 1185 € το άτομο σε μονόκλινο.
670 + 290 + 25 = 985 € το άτομο σε δίκλινο.

Εάν κλείσων 4 άτομα, θα προσπαθήσω να σας δώσω δωρεάν τις μεταφορές απο και πρός την Παττάγια."

Εγω νομιζω οτι δεν υπαρχει και καποια μεγαλη διαφορα απ'το να κλεισεις μονος σου........εσεις τι λετε???

Λάκη να σε ενημερώσω οτι πήγα και στο SAWASDEE SEAVIΕW και αποχώρησα τρέχοντας..
το ξενοδοχείο δεν αξίζει μια και το προσωπικό είναι ΧΑΛΙΑ μαύρα.. [size=15pt]-3*[/size]

Συγκεκριμένα πέρα απο την αποκρουστική διάθεση που είχαν στην RECEPTION
όταν μου έδειξαν το δωμάτιο 700μπατ Ζήταγαν (προσφορά και καλά)  το είδα έφυγα τρέχοντας
ούτε γεια δεν είπα.

ΧΑΛΙ μαύρο ΛΕΜΕ μου θύμισε σαπιοκάραβο...

Εγω γενικά δεν το παίζω χαιλϊκι αλλά αυτό δεν ήταν για ανθρώπους (δεν υπερβάλλω)
άσε που άμα πας καμιά γκόμενα εκεί θα ξενερώσει.. :uglystupid:

Με το καλό όταν θα ξαναπάς..πέρασε μια βόλτα..μπες και δες..και γράψε ΕΔΩ.

ΜΑΚΡΙΑ ΛΕΜΕ

Όσο για τα πακέτα..

Εγώ πιστεύω ότι για Pattaya δεν αξίζει να "πακεταριστείς" (δεν το έκανα ποτέ)
αν το ψάξεις πάντα σου έρχετε φτηνότερα.

Και είσαι ελεύθερο ΠΟΥΛΙ και ΟΧΙ κορόιδο στο ΚΛΟΥΒΙ.... :uglystupid:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
θεσσαλονικη - αθηνα με AEGEAN = 100ευρω.

αθηνα - μπανγκοκ με thai = 600ευρω.

secrets hotel στην ws για 15 μερες = 300ευρω.

ΤΕΛΟΣ!!!  :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
290 οι φόροι;
Με τσάκισε.

Εδώ το εισητήριο με την Egypt τον Ιούνιο το βρίσκεις μέχρι και 420 τελική.
Φέτος πρέπει να κόψω όσο μπορώ από όπου με παίρνει...
Εγω στο ειχα γραψει...Η συγκεκριμενη προσφορα της CEL,μαζι με φορους και την επιβαρυνση του μονοκλινου,ειναι γυρω στα 850 ευρω...Και ειχα δικιο...

Τωρα,οσον αφορα τα τουριστικα "πακετα",επειδη στο παρελθον ειχα δουλεψει σε τουριστικο γραφειο...ΜΑΚΡΙΑ... ;)
Μαλιστα με ειχαν διωξει γιατι δεν προωθουσα "πακετα"...Ημουνα "αετος" στο ticketing (το οποιο ειχα βεβαια σπουδασει-δεν μπορει ο οποιοσδηποτε να λειτουργησει αυτο το προγραμμα) και ολη μερα τη "ξοδευα" κλεινοντας εισιτηρια...Εκεινες τις εποχες βεβαια δεν υπηρχε το ιντερνετ τοσο διαδεδομενο και ολοι κλειναν μεσω γραφειων...Ειχα "μερακι" και εκανα τρελλους συνδιασμους σε πτησεις για να βρω τη πιο οικονομικη μεταβαση για τους πελατες...Ομως το κερδος των γραφειων απο τα εισιτηρια ειναι μηδαμινο,σε σχεση με το κερδος που βγαζουν απο τα πακετα...Γι αυτο με εδιωξαν... :jerking:
Η ουσια λοιπον ειναι μια...
Εαν ολοι ειχαν μια πιστωτικη καρτα,βασικες γνωσεις ιντερνετ και λιγο χρονο για ψαξιμο,τα περισσοτερα τουριστικα γραφεια θα ειχαν κλεισει... ;)

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Πέρισυ πλήρωσα φόρους 200.
Τι έγινε, έβαλε και εδώ το χέρι της η κυβέρνηση;

Μάλλον με βλέπω με Egypt Air..

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Να πούμε επίσης ότι γενικότερα δε συστήνουμε  να κλείσετε
ξενοδοχείο από ΠΡΙΝ (ούτε μέσω INTERNET) (για Pattaya μιλάω)
όποτε το να πακεταριστείτε αντιβαίνει στον κανόνα..

Σε κάθε περίπτωση αν θέλετε να το ψάξετε θα ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ  :uglystupid:

ΑΥΤΑ κάνω εγώ.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom