Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ.
ψαχνω εισητηρια για να φυγω δεκεμβριο με ιανουαριο στις διακοπες αλλα βλεπω δυσκολα τα πραγματα απο τιμες..καποια προταση????...ποια εταιρια κανει one way για βκκ γιατι η 12ωρη αναμονη δεν παλευεται..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Thai χωρίς αναμονή αλλά και πιο ακριβή. Τσέκαρε και τη Qatar και τη GULF που κάποια δρομολόγια έχουν μικρές αναμονές (2ωρες)και είναι πιο φτηνές.

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Φίλοι μου εγώ μόλις ήρθα από ΚΟ σαμουι και μπακαλοους με 3 ευρώ την ημέρα δεν βρήκα  μιλάμε τώρα για ΚΟ σαμουι και όχι για κανένα άλλο ερημονήσι. Υπάρχουν κάτι ερημονήσια που βρίσκεις με 3 ευρώ αλλά είσαι μακριά από τον πολιτισμό. Πάντως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σας απαντήσει σωστά και όχι με μαλακιές είναι ο Χρίστος Πανοδημο στο ΚΟ σαμουι γιατί αυτή είναι η δαυλιά του. Στείλτε του E-MAIL η πάρτε τον τηλέφωνο και θα σας πη τα πάντα. Πάντως εγώ για Βαλεντίνου στο ΚΟ σαμουι με 3 φίλους που πηγαίνω βρήκαμε στην εξευτελιστική τιμή τον 1100 ευρώ ναι καλά καταλάβατε ευρώ την ημέρα στο ΚΟ σαμουι βίλα. Διαθέσιμες και Φώτο για του λόγου το αληθές.
email: tropicaleasy@yahoo.com, τηλ: +66.817970930, ζητήστε το Χρήστο Πανοδήμο

Οφείλω να πω πως ο Χρήστος Πανοδήμος είναι και πολύ καλός φωτογράφος!
Σήμερα ανακάλυψα την καινούργια του σελίδα και κάποιες καταπληκτικές φωτογραφίες από την παραλία της Τσαβένγκ εκεί που έμενα πέρσυ και θα μείνω και φέτος στο Κο Σαμούι

www.tropicaleasy.com/files/eg/KohSamui/eg_night_chaweng.html]http://www.tropicaleasy.com/files/eg/KohSamui/eg_night_chaweng.html[/url]

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..
το προβλημα ειναι οτι τσεκαρα ολες τις αεροπορικές αλλα λογω χριστουγεννων τα εισητηρια βγαινουν χωρις μεγαλη αναμονη γυρω στο 800αρικο..διπλασιες τιμες δηλαδη..να περιμενω μηπως βγει καμμια προσφορα??

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εμενα ρε συ φαντομα μου φαινονται πολυ τουμπανα οι βιετναμεζες παντως :kissass:
δεν εχω παει για να ξερω απλως οτι βλεπω στο internet απλες κοπελες ομως.
Εχουν ενα στυλ γαματο προστυχο κ κυριλε μαζι,και βγαινουνε με  ποιο ενισχυση στα καιρια σημεια  :tits:  :kissass2:
μπαα τα ιδια "σκατα" με τις Ταυλανδεζες ασε που εκει ειναι ακομα πιο πετσι και κοκκαλο γιατι δεν εχει διεισδυσει ακομα τοσο καλα στην αγορα το KFC, Dunkin Donuts κτλ που μας ταλαιπωρουν τις Ταυλανδεζες. Αν θες  :tits: σε ασιατικο φυσικο βερσιον και οχι σιλικονατο τραβηξε ακομη πιο ανατολικα  ---> Φιλλιππινες και απορω που κανεις δεν το εχει αναφερει μεχρι τωρα.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Φιλλιππινες και απορω που κανεις δεν το εχει αναφερει μεχρι τωρα.

εχει αναφερθει στο θρεντ των φιλιππινων, οσοι ενδιαφερονται το εχουν ηδη διαβασει.

ειναι αληθεια πως οι φιλιππινεζες εχουν -ελαφρως- πιο πολλα ευρωπαικα χαρακτηριστικα στο σωμα τους απο τις ταιλανδεζες. για αλλες χωρες δεν ξερω γιατι δεν εχω παει.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οχι θελω κατι να κινεζοφερνει στην μουρη, οι φιλλιπινεζες εχουν κ αλλα χαρακτηριστικα προσωπου

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα από Ταϊλάνδη ένα στόχος πλέον πραγματοποιήθηκε..Θέλω πολλά να γράψω αλλα δεν θα το κάνω για να μην κουράσω.Έχω άλλες 13 μέρες μπροστά μου ..θα perasozn σαν το νερό...το ξέρω.Ένα κύκλος άνοιξε..λέγεται ASIA.Ήταν να φορτώσω ένα μωράκι αλλα  τελευταία στιγμή μου την έσπασε και την πάσαρα στον φίλο μου "καρονικα" και με τον νομο και ας μην moz ξαναμιλήσει...Εξάλλου έχω και μια maser να περιμένει...Το ταξίδι μόλις έχει ξεκινήσει και είναι ευοίωνο

ps Συγγνώμη για τα ορθογραφικά αλλα μεταφραφεί το greeklish system

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ισως το ομορφοτερο μερος της ταιλανδης ειναι η Αγιουταγια, πολυ ομορφα με μυστηριο και ομορφους ναους, διπλα στη βκκ και κανα τριωρο απο πατταγια, ευκαιρια και για οδηγημα για να δουμε ποσο μπροστα σε υποδομες δρομων ειναι οι ταιλανδοι.

Δεύτερη μέρα σήμερα και πήγα σε αυτό το μέρος.Πραγματικά έζησα στιγμές μοναδικής ομορφιάς.Έχω αποκλειστεί και από μια μπόρα σε internet cafe(μπορεί να το πιστοποιήσει και ο φαντομάς) αλλα καλύτερα γιατί μετά τις 2 γίνονται τα καλύτερα value for money έξω από το Nana

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ μια μικρη βοηθεια σας παρακαλω...ψαχνω για ξενοδοχειο στην πατταγια..καποια καλη προταση...θυμαμαι το pattayabayresort και το royaltwins..καποια αλλη καλη προταση..???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ μια μικρη βοηθεια σας παρακαλω...ψαχνω για ξενοδοχειο στην πατταγια..καποια καλη προταση...θυμαμαι το pattayabayresort και το royaltwins..καποια αλλη καλη προταση..???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
Δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να κλεισεις ξενοδοχειο πριν πας.Γνωμη πολλων ειναι να πας και να κλεισεις απο εκει.Και εγω που θα παω τον Δεκεμβριο θα κλεισω εκει......σκεψουτο!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Καλημέρα από Ταϊλάνδη ένα στόχος πλέον πραγματοποιήθηκε..Θέλω πολλά να γράψω αλλα δεν θα το κάνω για να μην κουράσω.Έχω άλλες 13 μέρες μπροστά μου ..θα perasozn σαν το νερό...το ξέρω.Ένα κύκλος άνοιξε..λέγεται ASIA.Ήταν να φορτώσω ένα μωράκι αλλα  τελευταία στιγμή μου την έσπασε και την πάσαρα στον φίλο μου "καρονικα" και με τον νομο και ας μην moz ξαναμιλήσει...Εξάλλου έχω και μια maser να περιμένει...Το ταξίδι μόλις έχει ξεκινήσει και είναι ευοίωνο

ps Συγγνώμη για τα ορθογραφικά αλλα μεταφραφεί το greeklish system

Φιλε Αρισταρχε,καλα να περασεις..........και με το καλο να γυρισεις!!!θελουμε να μας πεις πως περασες.......Ριξε και ενα  :knockinb: και για μας!!!!

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
κολαρες μποι συμφωνω αλλα επειδη παω πρωτη φορα και δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεως..λεω να κλεισω ενα για 2-3 μερες και να ψαξω τι παιζει στο ενδιαμεσο...ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΜΕ joiners free??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

kolares boy τι ημερομηνιες κατεβαινεις??

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κολαρες μποι συμφωνω αλλα επειδη παω πρωτη φορα και δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεως..λεω να κλεισω ενα για 2-3 μερες και να ψαξω τι παιζει στο ενδιαμεσο...ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΜΕ joiners free??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

kolares boy τι ημερομηνιες κατεβαινεις??
Μαζι με δυο φιλαρακια πεταω 18/12/09 για 10 μερες και εκτος απο αεροπορικα δεν εχω κλεισει τιποτα αλλο.Εσυ ποτε φευγεις?

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχω κλεισει ακομα εισητηρια αν και βλεπω κατι τιμες τσουχτερες...λεω να κλεισω για 25/12 μεχρι 6/1 10μερες περιπου...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τις χειρότερες που μπορείς να βρεις διάλεξες!!!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν εχω κλεισει ακομα εισητηρια αν και βλεπω κατι τιμες τσουχτερες...λεω να κλεισω για 25/12 μεχρι 6/1 10μερες περιπου...
Καλη περιοδος αλλα θα σου πιασουνε τον λοκο, εγω εκλεισα απο Ιουνιο 500Ε με singapore.Μονος σου θα πας?

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
το ελληνικο δημοσιο μονο αυτες μου δινει για διακοπες των χριστουγεννων..εχω και μια αμφιβολια μηπως κανω μαλακια γιατι θα ειναι πηχτρα απο κοσμο κατω και οι τιμες επανω...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγγημένα τα πιο ακριβά αεροπορικά και οι πιο ψηλές τιμές στα ξενοδοχεία!

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
εγω και ενα φιλαρακι ακομα σκεφτομαστε..για τις τιμες το ξερω, αν και βλεπω βκκ πιο φτηνα απο πτγια..για τις τιμες στα "κοριτσια" το σκεφτομαι..

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οσο πιο νωρις τοσο πιο φτηνα.....χρυσος κανονας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom