Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Απο τη Χιο την όμορφη
εις το μπουρδέλα μπήκα,
Κώστα, Μάκη, Φαντομά
φίλους καλούς εβρήκα

Να ζήσει η ανατολή

καλως ηλθες ρε πυροσβεστη,
μαστιχα εφερες?

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Όχι ρε Κώστα, αμα θες φέρνω όμως.

Τώρα που είπες μαστίχα, κάποτε τους έλεγα να φτιάξουν καπότες με γεύση μαστίχα, θα κάνουν πάταγο, αλλά δεν με ακούν.
Λοιπόν, έχω φτάσει σελίδα 83 από την αρχή, και από σελίδα 1050 έως 1119. Έχω πολύ ακόμα διάβασμα. Γιατί δεν το κάνουμε βιβλίο ρε παιδιά:
Τουριστικός οδηγός SEX για Ταϋλάνδη. Πνευματική ιδιοκτησία ΚώσταςΦ16, vonmakoulis και james θα έχει καλά ποσοστά πιστεύω.
Εγώ πάντως έχω τρελλαθεί με αυτά που γράφετε, σκέφτομαι να ακυρώσω το ταξίδι του Μαρτίου και να πάω πιο νωρίς...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
:offtopic:
Σημερα και ενοψει των εκλογων διαβασα στην Bangkokpost οτι η Ελλαδιτσα ειναι βυθισμενη στο χρεος και εχει λεει και τεραστιο ελλειμμα. Λετε αυτο να δωσει ωθηση στο μεταναστευτικο κυμα προς τας Ανατολας? Περιπτερο καλει Τζειμς οβερ  :2funny:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
για όποιον ενδιαφέρεται νοικιάζουμε και καντίνα!!

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να μια καλη ιδεα... καντινα με βρωμικα στην walking street!!!
θα τα κονομησεις καλα με τους πεινασμενους φαλανγκς!!!  :rockon:
ήδη παιζει μπολικο κατσαριδο βρωμικο στη ws... επισης παιζει ακομα και kebab γύρος στη ws.
Προτείνω κάτι ευκολο, φούρνο με παραδοσιακη σπανακοπιτα (με φετα κ κολοκυθι) να τρελαθουν ολοι οι φαλανγκ.
Παλι πινασαμε... 2-3 πραγματα εχω παρατηρησει οτι σπανιζουν στη ταιλανδεζικι κουζινα: Το ψωμι, η πατατα και το γαλα
Επισης στα γλυκα τους δεν εχω δει ποτε σοκολατα ή μελι.

Ρε φαντομα, αν αντεχεις μονο με ριζι και noodle... σε παραδεχομαι φιλε.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ήδη παιζει μπολικο κατσαριδο βρωμικο στη ws... επισης παιζει ακομα και kebab γύρος στη ws.
Προτείνω κάτι ευκολο, φούρνο με παραδοσιακη σπανακοπιτα (με φετα κ κολοκυθι) να τρελαθουν ολοι οι φαλανγκ.
Παλι πινασαμε... 2-3 πραγματα εχω παρατηρησει οτι σπανιζουν στη ταιλανδεζικι κουζινα: Το ψωμι, η πατατα και το γαλα
Επισης στα γλυκα τους δεν εχω δει ποτε σοκολατα ή μελι.

Ρε φαντομα, αν αντεχεις μονο με ριζι και noodle... σε παραδεχομαι φιλε.

δεν αντεχουν τα στομαχια τους τα φαγητα μας ρε συ μπαμπη.

φετος στις φιλιππινες, καποια ψυχη επινε στην αρχη του φαγητου φυσικο χυμο και σχεδον φουλαρε. αντε να της δωσεις ψωμι και παστιτσιο, θα εκραγει το στομαχι της.

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν αντεχουν τα στομαχια τους τα φαγητα μας ρε συ μπαμπη.

φετος στις φιλιππινες, καποια ψυχη επινε στην αρχη του φαγητου φυσικο χυμο και σχεδον φουλαρε. αντε να της δωσεις ψωμι και παστιτσιο, θα εκραγει το στομαχι της.
1
Παρακαλώ τον administrator καποιες λεξεις οπως "παστιτσιο" να κόβονται, για το σεβασμο και την ψυχικη ισορροπια όσων ζουν εκτος Ελλαδας.

2
το target group μας ΔΕΝ ειναι ταυλενδεζες. Ειναι:
- πινασμενοι μονιμοι φαλάνγκ μπυροκοιλες που μονοδα μετρησης κοστους ειναι το κοστος μιας μπυρας
- vegeterian asiates που μόλις δουν ελληνικη σημαια θα εντυπωσιαστουν
- νταρντανορωσσιδες που εχουν παθει καταθλιψη με τοσα λουκανικα κ κατσαριδες.

Είναι τα μονα γκρουπ που θα διναν πάνω απο 1 ευρώ για φαι.

Ακουστε τι σας λεω, θα γίνει στέκι, είναι ψαγμένη ιδέα... για να μη σας πω ότι θα ζηλέψουν και ta ladyboys με τοσα "μανουλια" falang (για τα ladyboys) μαζεμένα.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
απλα ειχα διαβασει στο pattaya addicts οτι η τιμη που βλεπεις ειναι χωρις τους φορους και τους δειχνει μετα. απλα θελει προσοχη την ωρα που κανεις κρατηση να δεις οτι σου προσθεσαν και τους φορους.

οσο για τα bella villa μπορει να ειναι οντως καλυτερο αλλα ειναι πολυ μακρια απο την πιατσα και πιο ακριβο.
το fraser εχει joiner fee, εκτος αν τους στειλεις email και μονο μια κοπελα μπορεις να φιλοξενησεις.
στο pattaya bay resort με ξερουν ολοι εκει και εχω κανει φιλιες με τα κοριτσια της ρεσεψιον και νιωθω ασφαλεις οταν ειμαι εκει

Πάντα οι φόροι είναι στην επόμενη σελίδα κράtησης, αλλά τους βλέπεις πριν πείς το οριστικό ΟΚ.
Για το Frazers: Αν θυμάμαι κάποια παρόμοια τιμή μου έδωσαν και μένα στην ρεσεψιον, αλλά στο agoda ήταν πολύ χαμηλότερη.
Όταν ήμουν δεν έιχε joiner fee, ανέβασα μια δυάδα στο δωμάτιο και δεν με χρέωσαν ούτε καν για τη δεύτερη, έγραψα όμως ότι πιθανώς αυτό ν΄αλλάξει.
Αν στείλεις πάντως ένα δεύτερο mail, μάλλον μπορείς να το κανονίσεις.
Το ξενοδοχείο είναι σε εκπληκτική θέση, το κρεββάτι τεράστιο και γαμάτο :grin: και γενικά παίζει σε άλλη κλάση από τα Bella Villa ή Pattaya Bay.

Για δουλειές:

Να σας πω για έναν Ελληνάρα που έχω γνωρίσει στην Μπανγκοκ, ελπίζω να μην είναι ο Fantomas.  :2funny:

Ένα βράδυ που περνούσαμε με το φίλο μου ανάμεσα από τα bar που υπήρχαν κοντά στο Soi cowboy , έχουν κλείσει πια πριν 4-5 χρόνια, βλέπουμε μια μουναρα να έρχεται τρέχοντας επάνω μας.
Εκπληκτικό κομμάτι, έμοιαζε να είναι γύρω στα 18, με πολύ μεγάλο βυζί, ψηλή φοβερό κορμί και απίστευτη κωλάρα.
Σταματήσαμε μόνο και μόνο γιατί ήταν κουκλάρα, οπότε μας ρωτάει με σπαστά Ελληνικά: είστε Έλληνες;
Ναι λέμε εμείς κι αρχίζει να φωνάζει Κώωωωωστα (τυχαίο όνομα) Έλληνεεεεεες!
Και έτσι γνωρίσαμε τον Κώστα, φυγόδικο από την Ρόδο και ιδιοκτήτη ενός ασήμαντου κωλόμπαρου που δεν θυμάμαι καν το όνομά του.
Ο Κώστας μας κέρασε ποτάκι, έναλε το Διονυσίου στο ηχοσύστημα, και μας είπε την ιστορία του.
Έφυγε από την Ρόδο σε μια νύχτα με 50.000€ στην τσέπη, γνώρισε σε μια επαρχία και παντρεύτηκε την μουνάρα Νοι (ξανά τυχαίο όνομα) όταν ηταν 16, απέκτησε μαζί της ένα παιδί και άνοιξε ένα μπαρ στην Σούκουμβιτ, εκεί που σήμερα είναι το πάρκο Chuvit, ανάμεσα στο soi 8 και 10.
Σ' αυτό το χώρο είχαν ξεφυτρώσει καμιά 20 μπαρ σε στυλ Πατάγιας, χωρίς φοβερό πληθυσμό, αλλά ΟΚ έβγαινε το ψωμάκι και κάτι αραπάνω.

Ο χώρος όμως ανήκε στον Chuvit τον μεγαλύτερο ιδιοκτήτη μπουρδελομασατζίδικων.
O μάγκας στράβωσε που χρησιμοποίησαν την έκταση, ή διαφώνησε με τα νοίκια, δεν ξέρω και μια νύχτα έστειλε τις μπουλντόζες και ισιώσανε το μέρος. Στην κυριολεξία όμως. Ήταν ένα απίστευτα σοκαριστικό θέαμα.
Ο Κώστας είπε ότι όλα έγιναν τόσο ξαφνικά που τους τηλεφώνησε κάποιος συγγενής της Νoi ότι ρίχνουν τα bar και το μόνο που κατάφεραν να σώσουν ήταν το ενυδρείο και η τηλεόραση.

Για την ιστορία:
Έγινε ένας μικρός χαμός στις εφημερίδες, ο Chuvit συνελήφθη, αλλά σαν μεγάλος γάτος, άρχισε να υποστηρίζει ότι τον μπουζουριάσανε γιατί αρνήθηκε να τα σπρώξει στους μπάτσους κι άρχισε να βγάζει στην φόρα τα μηνιάτικα και τα βδομαδιάτικα που έδινε στους μπάτσους.
Κι έτσι, στα γρήγορα, το θέμα μπήκε κάτω από το χαλάκι, όμως ο Chuvit, με σημαία τον αγώνα ενάντια στη διαφθορά  :uglystupid: έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος μην καταφέρνοντας να εκλεγεί, αλλά τα κατάφερε λίγο αργότερα όταν εκλέχτηκε βουλευτής! (Only in Thailand).
Ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις ήταν να μετατρέψει τον χώρο σε πάρκο, πράγμα που τελικά έκανε.

Ο Κώστας λοιπόν άνοιξε ένα καινούργιο μπαρ, που δεν μακροημέρευσε αφού και αυτός ο χώρος έκλεισε για να γίνει ο σταθμός του MRT.
Την επόμενη χρονιά που τον συναντήσαμε, είχε ανοίξει ένα μπιλιαρδάδικο κοντά στην Νana Plaz στο soi 4.
Πήγαμε ένα βράδυ να τον δούμε, μας πέταξε και η Noi κανά δυό πουτάνες από δίπλα, αλλά τι σύμπτωση  :grin: και οι δύο θέλαμε να πηδήξουμε την Νoi!
Τελικά ούτε το μπιλιαρδάδικο ευδοκίμησε.

Κι έτσι δυό χρόνια μετά την πρώτη μας συνάντηση, είδα τη Νoi να πουλάει κεμπαπ έξω από το Suzie Wong.
Φιλιά, αγκαλιές, πάντα μουνάρα η 20χρονη πια Νoi, που είναι ο Κώστας; παίζει μπιλλιάρδο.
Δουλεύει κάπου; Όχι μόνο εγώ δουλεύω, ο Κώστας παίζει μπιλλιάρδο. :jerking:

Δυό μήνες μετά, η Νoi έκανε το lesbian show  στο Suzie Wong και ο Κώστας εξακολουθούσε να παίζει μπιλλιάρδο.
Όταν με είδε, μούκανε νόημα να περιμένω κι αφού τελείωσε το νούμερο κάθισε δίπλα μου.
Ήρθε φορώντας ένα διάφανο νεγκλιζέ με το βυζί τούμπανο και την ρώγα να σκίζει το ύφασμα, της το χούφτωσα, μου χούφτωσε τον πούτσο, πλήρωσα το barfine, πήγαμε μέχρι την γωνία του Soi Cowboy, ένα γρήγορο μπάνιο, στήθηκε στα τέσσερα, και γάμησα ένα από τους καλύτερους κώλους που κυκλοφορούσαν στην BKK, ακούγωντας τη Noi να βογγάει στα Ελληνικά σιγά, σιγά...
Για τα επόμενα δυό χρόνια η Noi γαμούσε τουρίστες, μεγάλωνε ένα παιδί, έφερνε τα φράγκα στην οικογένεια και ο Κώστας (που τούχαμε πάει φέτα και Metaxa τρομάρα του) βελτιωνόταν στο μπιλιάρδο.
Έχω πιά πολύ καιρό να την δώ ελπίζω να είναι καλά.

Ελπίζω επίσης το περίπτερό σας να τα πάει λίγο καλύτερα :grin: :grin: :grin:

Προσωπικά, έχω κάνει ένα interview για πολυεθνική στην ΒΚΚ, αλλά ο ανταγωνισμός είναι ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.
(Γιατί άραγε;)
Ένας άλλος φίλος είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια να εισάγει Ελληνικά κρασιά, αλλά το σχέδιο πήγε άπατο.

Οι μοναδικοί πετυχημένοι Έλληνες που έχω γνωρίσει στην Ταιλάνδη ήταν από το χώρο της ναυτιλίας.
Μόνο που τώρα πια, όπως και οι δουλειές, έχουν μετακομίσει στην Σιγκαπούρη.

soi 7

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
800b twin palms resort  beach Rd. central pattaya  tel 006638428779 poli kalo

soi 7

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ine kolita me to xart rock opios pai kolai eki ego meno eki  apo to 1995.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
1
Παρακαλώ τον administrator καποιες λεξεις οπως "παστιτσιο" να κόβονται, για το σεβασμο και την ψυχικη ισορροπια όσων ζουν εκτος Ελλαδας.
Ελα ρε babi μετα απο μερικες βδομαδουλες σε πιασαν ηδη οι νοσταλγιες...τι να πουμε και εμεις δηλαδη   :headbang:
babi αν θες μελι ευκολα βρισκεις στις γνωστες αλυσιδες σουπερ μαρκετ αν και εκει που εισαι τρεχα γυρευε φιλε   :headbang:

ελπίζω να μην είναι ο Fantomas. 
φυγόδικο από την Ρόδο
οχι και φυγοδικος με προσβαλλεις   :2funny:

έχω κάνει ένα interview για πολυεθνική στην ΒΚΚ,
Ένας άλλος φίλος είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια να εισάγει Ελληνικά κρασιά, αλλά το σχέδιο πήγε άπατο.
Φιλε ετσι και σου κατσει αυτη η δουλεια πετυχες το λοττο!   :rockon: :tits2:
Παντως τα ελληνικα κρασια οπως και τα λαδια σιγουρα εχουν προοπτικες υπο τον ορο οτι καποιος θα καταφερει να εκτοπισει απο τα ραφια των σουπερ-μαρκετ τα αντιστοιχα ιταλικα, ισπανικα η γαλλικα. Απο ανθρωπους που ασχολουνται με εστιατορια στην ταυλανδη εχω ακουσει οτι ειδικα τα ελληνικα λαδια εκτιμουνται ιδιαιτερως αλλα ειναι ακριβα. Δυστυχως τα ελληνικα κρασια ειναι παντελως αγνωστα  :headbang:. Κατι που με κανει να πιστευω οτι υπαρχουν περιθωρια αν καποιος το κυνηγησει σωστα.

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Suadam,

παραστατικοτητος σα να βλεπουμε ιστορικη πολιτικη ταινια διεφ8αρμενης ταιλανδης! εγραψες φιλε!

Φαντομα,

κατι βδομαδουλες στην Τailandi, κατι παραπανω απο βδομαδουλες εκτος Ελλαδας..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Babi στην Ταυλανδη μονο στον :zzzzz: μας θα βλεπουμε παστιτσιο.    :headbang:
Μην ξεχνας οτι για να χασει καποιος κιλα η Ταυλανδη λειτουργει καλυτερα και απο τα Bodyline    :dancing:  Συμφωνω μαζι σου οσο και φανατικος και να ειναι κανεις με την Ασια, τα ταυλανδικα φαγητα δεν παλευονται καθε μερα   :priest:

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θα σας φτιαξω εγώ παστίτσιο ρε όταν έρθω, και μουσακά άμα θέτε. Καλά ολόκληρο θρεντ μισό εκατομμύριο αναγνώσεις δεν έχει ούτε ένα μάγειρα???
Μου θυμίσατε τώρα το καλοκαίρι στην Αγγλία, με Ελληνικό μωρό στην φοιτητική εστία, είχαμε βράσει τα μακαρόνια και δεν έβρισκα ταψί πουθενά. έκανα 4-5 χιλιόμετρα τρέξιμο σε όλα τα σουπερμάρκετ της περιοχής. Αλλά το αποτέλεσμα, δεν περιγράφεται... το άσχημο ήταν ότι μετά δεν είχε κοκό  >:( Καργιόλες Ελλεϊνήδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom