απλα ειχα διαβασει στο pattaya addicts οτι η τιμη που βλεπεις ειναι χωρις τους φορους και τους δειχνει μετα. απλα θελει προσοχη την ωρα που κανεις κρατηση να δεις οτι σου προσθεσαν και τους φορους.
οσο για τα bella villa μπορει να ειναι οντως καλυτερο αλλα ειναι πολυ μακρια απο την πιατσα και πιο ακριβο.
το fraser εχει joiner fee, εκτος αν τους στειλεις email και μονο μια κοπελα μπορεις να φιλοξενησεις.
στο pattaya bay resort με ξερουν ολοι εκει και εχω κανει φιλιες με τα κοριτσια της ρεσεψιον και νιωθω ασφαλεις οταν ειμαι εκει
Πάντα οι φόροι είναι στην επόμενη σελίδα κράtησης, αλλά τους βλέπεις πριν πείς το οριστικό ΟΚ.
Για το Frazers: Αν θυμάμαι κάποια παρόμοια τιμή μου έδωσαν και μένα στην ρεσεψιον, αλλά στο agoda ήταν πολύ χαμηλότερη.
Όταν ήμουν δεν έιχε joiner fee, ανέβασα μια δυάδα στο δωμάτιο και δεν με χρέωσαν ούτε καν για τη δεύτερη, έγραψα όμως ότι πιθανώς αυτό ν΄αλλάξει.
Αν στείλεις πάντως ένα δεύτερο mail, μάλλον μπορείς να το κανονίσεις.
Το ξενοδοχείο είναι σε εκπληκτική θέση, το κρεββάτι τεράστιο και γαμάτο
και γενικά παίζει σε άλλη κλάση από τα Bella Villa ή Pattaya Bay.
Για δουλειές:
Να σας πω για έναν Ελληνάρα που έχω γνωρίσει στην Μπανγκοκ, ελπίζω να μην είναι ο Fantomas.
Ένα βράδυ που περνούσαμε με το φίλο μου ανάμεσα από τα bar που υπήρχαν κοντά στο Soi cowboy , έχουν κλείσει πια πριν 4-5 χρόνια, βλέπουμε μια μουναρα να έρχεται τρέχοντας επάνω μας.
Εκπληκτικό κομμάτι, έμοιαζε να είναι γύρω στα 18, με πολύ μεγάλο βυζί, ψηλή φοβερό κορμί και απίστευτη κωλάρα.
Σταματήσαμε μόνο και μόνο γιατί ήταν κουκλάρα, οπότε μας ρωτάει με σπαστά Ελληνικά: είστε Έλληνες;
Ναι λέμε εμείς κι αρχίζει να φωνάζει Κώωωωωστα (τυχαίο όνομα) Έλληνεεεεεες!
Και έτσι γνωρίσαμε τον Κώστα, φυγόδικο από την Ρόδο και ιδιοκτήτη ενός ασήμαντου κωλόμπαρου που δεν θυμάμαι καν το όνομά του.
Ο Κώστας μας κέρασε ποτάκι, έναλε το Διονυσίου στο ηχοσύστημα, και μας είπε την ιστορία του.
Έφυγε από την Ρόδο σε μια νύχτα με 50.000€ στην τσέπη, γνώρισε σε μια επαρχία και παντρεύτηκε την μουνάρα Νοι (ξανά τυχαίο όνομα) όταν ηταν 16, απέκτησε μαζί της ένα παιδί και άνοιξε ένα μπαρ στην Σούκουμβιτ, εκεί που σήμερα είναι το πάρκο Chuvit, ανάμεσα στο soi 8 και 10.
Σ' αυτό το χώρο είχαν ξεφυτρώσει καμιά 20 μπαρ σε στυλ Πατάγιας, χωρίς φοβερό πληθυσμό, αλλά ΟΚ έβγαινε το ψωμάκι και κάτι αραπάνω.
Ο χώρος όμως ανήκε στον Chuvit τον μεγαλύτερο ιδιοκτήτη μπουρδελομασατζίδικων.
O μάγκας στράβωσε που χρησιμοποίησαν την έκταση, ή διαφώνησε με τα νοίκια, δεν ξέρω και μια νύχτα έστειλε τις μπουλντόζες και ισιώσανε το μέρος. Στην κυριολεξία όμως. Ήταν ένα απίστευτα σοκαριστικό θέαμα.
Ο Κώστας είπε ότι όλα έγιναν τόσο ξαφνικά που τους τηλεφώνησε κάποιος συγγενής της Νoi ότι ρίχνουν τα bar και το μόνο που κατάφεραν να σώσουν ήταν το ενυδρείο και η τηλεόραση.
Για την ιστορία:
Έγινε ένας μικρός χαμός στις εφημερίδες, ο Chuvit συνελήφθη, αλλά σαν μεγάλος γάτος, άρχισε να υποστηρίζει ότι τον μπουζουριάσανε γιατί αρνήθηκε να τα σπρώξει στους μπάτσους κι άρχισε να βγάζει στην φόρα τα μηνιάτικα και τα βδομαδιάτικα που έδινε στους μπάτσους.
Κι έτσι, στα γρήγορα, το θέμα μπήκε κάτω από το χαλάκι, όμως ο Chuvit, με σημαία τον αγώνα ενάντια στη διαφθορά
έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος μην καταφέρνοντας να εκλεγεί, αλλά τα κατάφερε λίγο αργότερα όταν εκλέχτηκε βουλευτής! (Only in Thailand).
Ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις ήταν να μετατρέψει τον χώρο σε πάρκο, πράγμα που τελικά έκανε.
Ο Κώστας λοιπόν άνοιξε ένα καινούργιο μπαρ, που δεν μακροημέρευσε αφού και αυτός ο χώρος έκλεισε για να γίνει ο σταθμός του MRT.
Την επόμενη χρονιά που τον συναντήσαμε, είχε ανοίξει ένα μπιλιαρδάδικο κοντά στην Νana Plaz στο soi 4.
Πήγαμε ένα βράδυ να τον δούμε, μας πέταξε και η Noi κανά δυό πουτάνες από δίπλα, αλλά τι σύμπτωση
και οι δύο θέλαμε να πηδήξουμε την Νoi!
Τελικά ούτε το μπιλιαρδάδικο ευδοκίμησε.
Κι έτσι δυό χρόνια μετά την πρώτη μας συνάντηση, είδα τη Νoi να πουλάει κεμπαπ έξω από το Suzie Wong.
Φιλιά, αγκαλιές, πάντα μουνάρα η 20χρονη πια Νoi, που είναι ο Κώστας; παίζει μπιλλιάρδο.
Δουλεύει κάπου; Όχι μόνο εγώ δουλεύω, ο Κώστας παίζει μπιλλιάρδο.
Δυό μήνες μετά, η Νoi έκανε το lesbian show στο Suzie Wong και ο Κώστας εξακολουθούσε να παίζει μπιλλιάρδο.
Όταν με είδε, μούκανε νόημα να περιμένω κι αφού τελείωσε το νούμερο κάθισε δίπλα μου.
Ήρθε φορώντας ένα διάφανο νεγκλιζέ με το βυζί τούμπανο και την ρώγα να σκίζει το ύφασμα, της το χούφτωσα, μου χούφτωσε τον πούτσο, πλήρωσα το barfine, πήγαμε μέχρι την γωνία του Soi Cowboy, ένα γρήγορο μπάνιο, στήθηκε στα τέσσερα, και γάμησα ένα από τους καλύτερους κώλους που κυκλοφορούσαν στην BKK, ακούγωντας τη Noi να βογγάει στα Ελληνικά σιγά, σιγά...
Για τα επόμενα δυό χρόνια η Noi γαμούσε τουρίστες, μεγάλωνε ένα παιδί, έφερνε τα φράγκα στην οικογένεια και ο Κώστας (που τούχαμε πάει φέτα και Metaxa τρομάρα του) βελτιωνόταν στο μπιλιάρδο.
Έχω πιά πολύ καιρό να την δώ ελπίζω να είναι καλά.
Ελπίζω επίσης το περίπτερό σας να τα πάει λίγο καλύτερα
Προσωπικά, έχω κάνει ένα interview για πολυεθνική στην ΒΚΚ, αλλά ο ανταγωνισμός είναι ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.
(Γιατί άραγε;)
Ένας άλλος φίλος είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια να εισάγει Ελληνικά κρασιά, αλλά το σχέδιο πήγε άπατο.
Οι μοναδικοί πετυχημένοι Έλληνες που έχω γνωρίσει στην Ταιλάνδη ήταν από το χώρο της ναυτιλίας.
Μόνο που τώρα πια, όπως και οι δουλειές, έχουν μετακομίσει στην Σιγκαπούρη.