Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
541
Πόντοι
301
Υπάρχει ασιατισα που έχει βυζί;
Θα μας τρελάνεις;
Μόνο σιλικόνη αν βάλουν θα δείξει λίγο μπροστά.
έχεις εμπειρία φίλε ή απλά γράφεις για να περνάει η ώρα σου?
προσωπικά έχω δει απίστευτα βυζια στην Ασία
βέβαια όχι μαστάρια 5 κιλά το ένα αν το εννοείς με αυτή την έννοια αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω σε μια 20χρονη

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
477
Πόντοι
21
βέβαια όχι μαστάρια 5 κιλά το ένα αν το εννοείς με αυτή την έννοια αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω σε μια 20χρονη
Υπάρχουν κάποιες με αρκετά μεγάλα φυσικά βυζιά. Και πολλές χιλιάδες με σιλικονούχα!

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
541
Πόντοι
301

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.364
Πόντοι
446
Μερικές ακόμη περιπέτειες από παττάγια!
1000062063.jpg
1000062064.jpg
1000062065.jpg
Αξιος!!!!!!!

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
477
Πόντοι
21
παντού αυτό, ή μήπως είναι κανόνας για τις ασιατισες?
Σε όλη την Ασία. Λίγα ποστ πιο πάνω έβαλα μια με μεγαλα φυσικά και μια με τεράστια σιλικονούχα! Και οι 2 τάι!

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.497
Πόντοι
206
Έχω εμπειρία από 3 ταξίδια στην Ταϊλάνδη και ένα στην Ινδονησία.
Εσύ πόσες φορές έχεις πάει Ασία τυπε;

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
541
Πόντοι
301
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
477
Πόντοι
21
καμία 20αρια
τύπε
άρα την έχω μεγαλύτερη... την εμπειρία?
Σε ποιες περιοχές της Ταϊλάνδης?
Η Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα η παττάγια είναι μοναδική εμπειρία, ακόμη και τώρα που εχει χαλάσει σημαντικά, αν έρθεις πρώτη φορά παθαίνεις πολιτισμικό σοκ !
Μετά από 1. 110 μέρες και μερικές δεκάδες std, ακόμη in love με το μέρος!
:globeos-cigar:

Τελευταία τροποποίηση:

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
541
Πόντοι
301
Σε ποιες περιοχές της Ταϊλάνδης?
Η Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα η παττάγια είναι μοναδική εμπειρία, ακόμη και τώρα που εχει χαλάσει σημαντικά, αν έρθεις πρώτη φορά παθαίνεις πολιτισμικό σοκ !
Μετά από 1. 110 μέρες και μερικές δεκάδες std, ακόμη in love με το μέρος!
:globeos-cigar:
Ασία έχω ταξιδέψει όχι ακόμη Ταιλάνδη, πρώτη φορά εκεί.
Θα μείνω Μπανγκόκ μόνο.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.180
Πόντοι
1.106
παιδιά ψήνομαι για 10ημερο Μπανγκόκ μες τον Απρίλη,
έχω ήδη αρχίσει να οργανώνομαι μέσω TF αλλά σε σχέση με το αντίστοιχο στις Φιλιππινες που απλά ψάχνουν ξένη πουτσα χωρίς φράγκα, εδώ παρατήρησα ότι όλες ζητάνε από 2κ και πάνω για ST... τα αξίζουν ή οι υπηρεσίες είναι μπουρδέλου?
από που αξίζει να φορτώνεις και για πόσο? (ST-LT)? τιμές? διαπραγμάτευση?
περιοχή για χοτελ Nana Asok? εχει καλη συνδεση μετρο για καμια βολτα στην πολη...?
οποία συμβουλή ευπρόσδεκτη
Ποιος σου είπε χωρις φράγκα
Βγήκα ραντεβού με Πινεζα τουριστρια προχτες, ολολευκη, χλιδατη, μουναρα με τεράστια φυσικα βυζια και δικη της οικογενειακή επιχείρηση. Φαγαμε, μετα πήγε να πάρει μπλουζακια για το σοι της. Μου ζητησε να τα πάρω, οκ , 5€ + 5€ το φαί=10.
Πήγαμε στο δωμάτιο της χεράκι χεράκι, τα κλασικά, μεχρι να πέσει ο ήλιος για να βγούμε μετα.
Μετα μου λεει, ψωνισα πολλα δωρα και στο αεροδρόμιο θα με χρεώσουν για υπερβαρο. Μηπως μπορείς να μου δωσεις μερικα λεφτα?
-Ποσο?
RM500(105€).
-100.
-300?
-100.
-200?
-100.
Ποσα εχεις μαζι σου
110.
Paypal παίζει?
Οχι. Πάω σπίτι να φέρω λεφτά.
Οταν πήγα σπίτι εννοείται βαρέθηκα και δεν ξαναγυρισα.
Οταν βγαίνω παίρνω ακριβως τα λεφτα που είμαι διατεθιμενος να ξοδευψω για παρτί της . Τη συγκεκριμένη την κοστολογησα για 150, στις πινεζες ειμαι τσιπης γιατί ειναι για τα μπάζα, μια λυση έκτακτης ανάγκης. Και 200 τα αξιζε παντως λογω των βυζιων και οτι οι φωτο ηταν 100% αληθινές, πράγμα σπανιο. Αλλα δε τρεχει και τιποτα εχουμε επιλογες

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
541
Πόντοι
301
Ποιος σου είπε χωρις φράγκα
Βγήκα ραντεβού με Πινεζα τουριστρια προχτες, ολολευκη, χλιδατη, μουναρα με τεράστια φυσικα βυζια και δικη της οικογενειακή επιχείρηση. Φαγαμε, μετα πήγε να πάρει μπλουζακια για το σοι της. Μου ζητησε να τα πάρω, οκ , 5€ + 5€ το φαί=10.
Πήγαμε στο δωμάτιο της χεράκι χεράκι, τα κλασικά, μεχρι να πέσει ο ήλιος για να βγούμε μετα.
Μετα μου λεει, ψωνισα πολλα δωρα και στο αεροδρόμιο θα με χρεώσουν για υπερβαρο. Μηπως μπορείς να μου δωσεις μερικα λεφτα?
-Ποσο?
RM500(105€).
-100.
-300?
-100.
-200?
-100.
Ποσα εχεις μαζι σου
110.
Paypal παίζει?
Οχι. Πάω σπίτι να φέρω λεφτά.
Οταν πήγα σπίτι εννοείται βαρέθηκα και δεν ξαναγυρισα.
Οταν βγαίνω παίρνω ακριβως τα λεφτα που είμαι διατεθιμενος να ξοδευψω για παρτί της . Τη συγκεκριμένη την κοστολογησα για 150, στις πινεζες ειμαι τσιπης γιατί ειναι για τα μπάζα, μια λυση έκτακτης ανάγκης. Και 200 τα αξιζε παντως λογω των βυζιων και οτι οι φωτο ηταν 100% αληθινές, πράγμα σπανιο. Αλλα δε τρεχει και τιποτα εχουμε επιλογες
ωραίος αλλά με μπέρδεψες φιλε
τελικά ήταν μουναρα ή μπάζο?
100 200 300 500 τί?
ναι μανίλα γάμος τσάμπα και πολύ μουνι, το αν κάνεις δώρα είναι δικό σου θέμα
εφόσον δεν στα ζήτησε από πριν δεν ήσουν υποχρεωμένος να τα δώσεις

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
201
Πόντοι
280
100 200 300 500 τί?
ρε φίλε τι φάση οι Φιλιππίνες? κατέβασα το pinalove και έγινε ο χαμός, 90 likes και καμια 20μνμ σε 24 ώρες. Από 19 χρονων μέχρι 55. ακόμα στέλνουν δεν ασχολήθηκα, απλά έκανα μια αναγνωριστικη. αυτές τώρα σοβαρά θέλουν να νταραβεριστουν με έναν 55αρη? δεν μοιάζουν όλες τους για πουτανες πάντως ( οι πιτσιρίκες ναι).

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
477
Πόντοι
21
ρε φίλε τι φάση οι Φιλιππίνες? κατέβασα το pinalove και έγινε ο χαμός, 90 likes και καμια 20μνμ σε 24 ώρες. Από 19 χρονων μέχρι 55. ακόμα στέλνουν δεν ασχολήθηκα, απλά έκανα μια αναγνωριστικη. αυτές τώρα σοβαρά θέλουν να νταραβεριστουν με έναν 55αρη? δεν μοιάζουν όλες τους για πουτανες πάντως ( οι πιτσιρίκες ναι).
Και με το Thaifriendly γίνεται το ίδιο και χειρότερα!

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
541
Πόντοι
301
βρωμιά, χάλια φαγητό, ακρίβεια, καθόλου οργάνωση, ωραίες παραλίες και πολύ μουνί
αυτά

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
17
Πόντοι
0
βρωμιά, χάλια φαγητό, ακρίβεια, καθόλου οργάνωση, ωραίες παραλίες και πολύ μουνί
αυτά
Οι Φιλιπινες γενικα ; Τι λες για Boracay ; Μαινιλα διαβαζω οτι το κυκλοφοριακο ειναι αφορητο , αρα περναμε και φευγουμε σφαιρα για αλλες παραλιες ;

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.180
Πόντοι
1.106
100 200 300 500 τί?
Mια χαρα ηταν εμφανισιακα
Τα 500 είναι ΜYR γιατι ειμαι Μαλαισια. Εχω και μια γκομενα εδω εχει και αυτοκίνητο, αλλα καθε 5 μερες που εχει καβλες δε τη παλευω , σε ενα μηνα που ια κατσω θα χω ριξει 5 πουτσους αρα τη ψαχνω οταν παει για δουλεια
Αυριο θα φωναξω μια αλλη βιζαρου πινεζα, 70ΜYR body massage + happy end. Πήγα στο ξενοδοχείο της χτες αλλα φοβηθηκα και γύρισα πισω σα φυλακη κι ενας μαύρος να κοιμάται, της λεω ελα εσυ εγω δεν ξαναρχομαι.
IMG-20250322-WA0001.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
201
Πόντοι
280
Και με το Thaifriendly γίνεται το ίδιο και χειρότερα!
thaifriendly 2 στις 3 είναι scammers στο ξεκινάνε φιλικά και στο τέλος σου λένε ότι δουλεύουν ευρωπη σε κάποιον συγγενή και να σε βοηθήσουν στα κρυπτο

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
541
Πόντοι
301
Οι Φιλιπινες γενικα ; Τι λες για Boracay ; Μαινιλα διαβαζω οτι το κυκλοφοριακο ειναι αφορητο , αρα περναμε και φευγουμε σφαιρα για αλλες παραλιες ;
Boracay για 3 4 μερες καλα ειναι, περισσοτερο δε νομιζω. Πολυ μικρο νησακι, ενα δρομο εχει και μια παραλια (πολυ ωραια αλλα μια).
Υπερεκτιμημενο και ακριβο, φαγητο κι εκει χαλια.
Ξενοδοχεια χάλια εκτός αν τα σκάσεις χοντρά, ρωσιδες και γενικα μουναρες (και φιλιππινεζες) ακριβες. Για μια φορα αξιζει.
Γενικά η χώρα έχει πολλά όμορφα μέρη να δεις και να αραξεις ανάλογα και τι ψάχνεις φυσικά.
Για γαμησι Μανίλα χωρίς σύγκριση, για μένα μακράν η καλύτερη πόλη στον κόσμο με διαφορά.
Έχει κίνηση όπως λες, δεν έχει μετρό, έχει όμως πολύ χλυδατες περιοχές που μπορείς να νοικιάσεις σε ουρανοξύστη πολύ χλιδάτο, φάση μανχαταν πολύ φτηνό δωμάτιο.
Κλαμπάκια και κλαμπαρες γεμάτο φοιτήτριες που τις φορτώνεις πραγματικά για πλάκα!
Μπορείς να φανταστείς την αίσθηση να βρίσκεσαι σε ένα κλαμπ ρουτφοπ γεμάτο 20χρονα πιπίνια και να είσαι ο μόνος ξένος και να σε κοιτάνε σα ξερολούκουμο? Μόνο εκεί!
Προσωπικά το μόνο θέμα που είχα ήταν ότι οι γκόμενες γουστάρουν τόσο πολύ ξένη πουτσα που σου γίνονται αμέσως κολυτσιδες και μια μουναρα φοιτήτρια 19χρ την επόμενη μέρα ψάχνεις να βρεις τρόπους να τη ξεφορτωθείς γιατί απλαλ έχεις άπειρες επιλογές!
Νομίζω ότι αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες καλύτερα να τα πούμε στο σχετικό νήμα ώστε να μην κουράζουμε και όσους ψάχνουν για Ταυλανδη
Ή στείλτε μου μνμ

• Like
Αντιδράσεις: The1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom