Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.038
Πόντοι
206
Εγώ να ρωτήσω μιας και δεν έχω κάνει ακόμα σεξοτουρισμό αν και το έχω στο πρόγραμμα.
Τι επιπέδου ομορφιάς είναι τα κορίτσια στην Ταϋλανδη; Και το δωράκι που ζητάνε είναι στάνταρ ή το διαπραγματεύεται η καθεμία ανάλογα με τι σου προσφέρει; Τελικά συμφέρει να πας 10 μέρες να κάνεις το κομμάτι σου και να έχεις ολα τα έξοδα του ταξιδιού απο το να κάνεις 10 μέρες όργια με μια ανεξάρτητη εδώ στην Αθήνα; Εκτός αυτού πόσο εύκολο είναι να βρεις στην ταυλανδη κορίτσι επιπέδου μανεκέν και να σε κάνει ξενάγηση μερα και νύχτα για να δεις τις ομορφιές της χώρας και του κορμιού της;
Η ομορφιά είναι υποκειμενικό όπως καταλαβαίνεις.
Και τα μοντελε κορίτσια κοστίζουν. Όχι όσο στην Ευρώπη, αλλά δε θα είναι και 40€ η ώρα.
Επίσης γιατί να κάτσει να σε κάνει ξενάγηση και να χάνει έτσι την ώρα της η άλλη αν πληρώνεται καλά για συνοδός;

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
47
Like
10.502
Πόντοι
6.236
Να έχεις αυτό το πλασματακι και να παλεύει να καταπιεί τον πούτσο σου με το μικροσκοπικό στοματακι του!!
Να σταματάει μπουκωμενο και να σε κοιτάει στα μάτια για να του πεις αν το κάνει καλά, ενώ βλέπεις ότι έχει μουδιάσει το σαγονι της από το γεμάτο στόμα της.

Αξία ανεκτίμητη!!
Βιντεακι με άφησε να την τραβήξω μια χαρα.
Ηλικία το μωρο;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.083
Πόντοι
19.795
Τελικά συμφέρει να πας 10 μέρες να κάνεις το κομμάτι σου και να έχεις ολα τα έξοδα του ταξιδιού απο το να κάνεις 10 μέρες όργια με μια ανεξάρτητη εδώ στην Αθήνα;
Προσπαθείς να συγκρίνεις δύο εντελώς διαφορετικά "πακέτα" υπηρεσιών. Είναι σαν να συγκρίνεις ένα παντελόνι με ένα σακάκι. Και τα δύο είναι ρούχα, αλλά με διαφορετική χρηση. Αν είχες διαβάσει τις πρώτες 200-300 σελίδες αυτου του νήματος δεν θα ρωταγες τώρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.518
Πόντοι
3.656
Καλησπερα η καταρ εχει για 2 μερες ακομα -30% εκπτωση στα αεροπορικα για ταυλανδη ...εκλεισα με 622 ωια μπανκογκ ..για νοεμβριο 2025....ξερω λιγο μακρυνο ...αλλα μπορω να κανονισω λογω δουλειας ...μεσω ντοχας 2 μονο ωρες αναμονης ...εκλεισα τεταρτη πηγαινε πεμπτη επιστροφη ..για 2 εβδομαδες ...αν θες πσκ κρατηση πηγαινε ελα ανεβαινει κανα 40αρι ....μιλαω παντα για επομενο νοεμβρη ...οποιος ενδιαφερετε ας ριξει μια ματια για τις ημερομηνιες που θελει ...καλο το ποσοστο εκπτωσης ..αξιζει ..αν μπορει να προγραματισει απο τωρα για πιο μετα...
Αν πεθάνεις μέχρι τότε τι γίνονται τα χρήματα???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

49.5 νεότατη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.518
Πόντοι
3.656
Να έχεις αυτό το πλασματακι και να παλεύει να καταπιεί τον πούτσο σου με το μικροσκοπικό στοματακι του!!
Να σταματάει μπουκωμενο και να σε κοιτάει στα μάτια για να του πεις αν το κάνει καλά, ενώ βλέπεις ότι έχει μουδιάσει το σαγονι της από το γεμάτο στόμα της.

Αξία ανεκτίμητη!!
Βιντεακι με άφησε να την τραβήξω μια χαρα.
Σλαβι θεέ πάρε την ΠΑΕ

Εγώ να ρωτήσω μιας και δεν έχω κάνει ακόμα σεξοτουρισμό αν και το έχω στο πρόγραμμα.
Τι επιπέδου ομορφιάς είναι τα κορίτσια στην Ταϋλανδη; Και το δωράκι που ζητάνε είναι στάνταρ ή το διαπραγματεύεται η καθεμία ανάλογα με τι σου προσφέρει; Τελικά συμφέρει να πας 10 μέρες να κάνεις το κομμάτι σου και να έχεις ολα τα έξοδα του ταξιδιού απο το να κάνεις 10 μέρες όργια με μια ανεξάρτητη εδώ στην Αθήνα; Εκτός αυτού πόσο εύκολο είναι να βρεις στην ταυλανδη κορίτσι επιπέδου μανεκέν και να σε κάνει ξενάγηση μερα και νύχτα για να δεις τις ομορφιές της χώρας και του κορμιού της;
Φίλε μην είσαι κορόιδο. Αθήνα με μια όλο το χρημα. Δεν φαίνεσαι κάνας μλκας να τρέχεις να γαμισεις πολλές με τα ίδια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.575
Πόντοι
22.266
Σλαβι θεέ πάρε την ΠΑΕ

Φίλε μην είσαι κορόιδο. Αθήνα με μια όλο το χρημα. Δεν φαίνεσαι κάνας μλκας να τρέχεις να γαμισεις πολλές με τα ίδια
Πιο άχρηστες στο μπουκι είναι τελικά οι ταυλανδες ή οι Ρουμάνες ;;:confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.518
Πόντοι
3.656
Προσπαθείς να συγκρίνεις δύο εντελώς διαφορετικά "πακέτα" υπηρεσιών. Είναι σαν να συγκρίνεις ένα παντελόνι με ένα σακάκι. Και τα δύο είναι ρούχα, αλλά με διαφορετική χρηση. Αν είχες διαβάσει τις πρώτες 200-300 σελίδες αυτου του νήματος δεν θα ρωταγες τώρα.
Ξεκίνησε από το 302 μάλλον...ατυχος

Πιο άχρηστες στο μπουκι είναι τελικά οι ταυλανδες ή οι Ρουμάνες ;;:confused:
Μάλλον πρπεει νάναι τα ίδια χάλια απ όσα διαβάζω. Οι Ρουμάνες της Ασίας

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.083
Πόντοι
19.795
Ξεκίνησε από το 302 μάλλον...ατυχος

Μάλλον πρπεει νάναι τα ίδια χάλια απ όσα διαβάζω. Οι Ρουμάνες της Ασίας
Ρουμανική και Μολδαβεζικη σχολες κορυφαίες της Ευρώπης.

• Like
Αντιδράσεις: The1

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.518
Πόντοι
3.656
Ρουμανική και Μολδαβεζικη σχολες κορυφαίες της Ευρώπης.
Ρουμανικη με μολδαωεσικη καμμια σχέση
Σαν να λέμε πάγος με φωτιά. Πάντα υπήρξαν εξαιρέσεις, αλλά βασικά οι Ρουμάνες ότι πιο άκυρο στην πίπα. Κι αυτές που είναι καλές δεν είναι Ρουμάνες κανονικές. Είναι η μολδαβες πχ ιασι σουτσαβα μπακαου κλπ. Είτε ουγγαρεζες σατου μαρς οραντεα κλπ είτε Ρομα οριγκιναλ
Δυστυχώς.. Μικρή εξαίρεση το ολτ γενικά, σλατινα αλλά και η κραιοβα που έβγαλε πιπατζιυδες αλλά είναι κι αυτές με πολύ ρομα ανάμιξη γονίδια, και οι κανονικές

denexomiala

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Like
42
Πόντοι
0
Με απλά μαθηματικά, φίλε, όχι... Δεν συμφέρει. Κάτσε Αθήνα και διάλεξε κάτι πιο κοντά στις δικές σου προτιμήσεις, αφού από όσο κατάλαβα δεν είσαι καν "fan" των ασιατικών κορασίδων. Εντελώς φιλικά το γράφω, εννοείται.

Αν υπάρχει πιθανότητα να βρω για συνοδεία τέτοιου επιπέδου μουνιά φεύγω και περπατώντας πάντως.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
750
Πόντοι
4.255
Χτες πηγαμε σε ενα μπαρακι που παιζει Live MUSIC (Κανονικο μπαρακι).....στην αρχη της Walkinh street....Eπι το πλειστον,παιζει Ταυλανδεζικη μουσικη(και πιο πολυ μουσικη του isaan)...Μαζευονται λοιπον εκει τα Ισαανακια και τα Ταυλανδακια(με φαρανγκσ η μονες τους) και γινεται "καλο παιχνιδι".....η ατμοσφαιρα ειναι πολυ καλη και "παιζει" και καμακι(καμακι οταν εννουμε μπορει να εχει και χρηματικο ποσο στην μεση αλλα παιζει και χωρις!!!)
Μια γευση απο τι συμβαινει εκει......δεν μπορεσα να τραβηξω βιντεακια αλλα για ειχαμε "ελεγχο"(εννοω απο την κυρα)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.773
Πόντοι
506
Οι πρώτες σελίδες γράφτηκαν προ μνημονιων
Αλλες εποχες

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
39
Πόντοι
0
Αν είναι να πας κάπου για εξωτικές διακοπές ναι λέει πολύ (φοβερά μέρη , νυχτερινή ζωή γαμάτη , σχετικά οικονομικά και αν θες σεξ μασάζ κτλ άπειρα ) !!! Αν απλά θες κάπου να γαμήσεις κάτσε Ελλάδα ....

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.038
Πόντοι
206
Το μόνο που μετάνιωσα, είναι ότι δεν έκανα τρίο εκεί πρόσφατα.
Μίλησα με ένα στανταρακι μου εκεί που είναι πολύ τσαχπινικο (30 χρονών, θέλει δάχτυλα παντού, παίζει με δονητη την ώρα που τη γαμάω κλπ) αν έχει καμία φίλη να φέρει να τις πάρω παρέα και μου είπε όχι.
Αργότερα μου ανάφερε ότι μπορώ να βρω εγώ μια άλλη κοπέλα και να της στείλω τις φωτογραφίες της. Και άμα τη γουστάρει να το προχωρήσουμε.
Αλλά πολλές παράμετροι στο θέμα αυτό και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Γιατί θα πρέπει να κάνω το ίδιο και με την άλλη, να δώσουν μετά έγκριση και οι 2, και χωρίς να γνωρίζονται δεν ξέρω πόσο χημεία θα έχουν μαζί στο κρεβάτι.

Γενικά, έχετε πάρει τρίο όσοι έχετε πάει εκεί;
Το γουστάρουν οι ντόπιες;

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
750
Πόντοι
4.255
Για,τρίο πρέπει να,είναι φίλες,και να γνωρίζονται....αν φέρεις καμία άγνωστη δεν θα το ευχαριστηθεί...γενικώς,είναι ψιλό δύσκολο το τριο

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
227
Πόντοι
21
Συμφωνώ απολύτως, όταν είναι φίλες ΟΛΑ είναι πιο εύκολα και πιθανότατα να το προτείνουν και οι ίδιες σε εσένα (η μία από τις δύο δηλαδή), διαφορετικά είναι λίγο "μαγκωμένες" έως και αρνητικές, όπως είναι φυσιολογικό.
Για τις κοπέλες του "αθλήματος", όλα ερμηνεύονται σε χρήμα, οπότε σπανίως θα πουν όχι, είτε το οργανώσεις εσύ, είτε εκείνες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.083
Πόντοι
19.795
Ρουμανικη με μολδαωεσικη καμμια σχέση
Σαν να λέμε πάγος με φωτιά.
Φωτιά και πάγος, απίστευτη κινεζική πίπα , αν πας στην Κίνα να δοκιμάσεις, η κορυφαία πίπα που μου έχουν κάνει, ξέπλενε πρώτα με καυτό τσάι το στόμα της, και μετά με παγωμένο νερό, εναλλάξ μέχρι να με τελείωσει. Απίστευτη εμπειρία, αν είσαι οπαδός της πίπας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.083
Πόντοι
19.795
Συμφωνώ απολύτως, όταν είναι φίλες ΟΛΑ είναι πιο εύκολα και πιθανότατα να το προτείνουν και οι ίδιες σε εσένα (η μία από τις δύο δηλαδή), διαφορετικά είναι λίγο "μαγκωμένες" έως και αρνητικές, όπως είναι φυσιολογικό.
Για τις κοπέλες του "αθλήματος", όλα ερμηνεύονται σε χρήμα, οπότε σπανίως θα πουν όχι, είτε το οργανώσεις εσύ, είτε εκείνες.
Δεν το έχουν το τρίο οι Ταυλανδεζες εργαζόμενες, λόγω του υπερβολικού συντηρητισμού αυτού του λαού.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.038
Πόντοι
206
Πληρωμένη είναι αυτή η κοπέλα, αλλά όχι και φουλ επαγγελματίας γιατί έχει και κανονική δουλειά.

Από την άλλη τρίο με 100€ με 2 κοπέλες για 2 ώρες δεν πρόκειται να βρω στην Ευρώπη, οπότε ίσως μαλακία που δεν το ρισκαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom