mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.670
- Πόντοι
- 506
H χαρα των ladyboys. Δε θα αφησουνε γερο για γερο φαρανγκΑντε και στα δικα μας
H χαρα των ladyboys. Δε θα αφησουνε γερο για γερο φαρανγκΑντε και στα δικα μας
Δεν κόβω τίποτα... Αν μπορείς παίζεις και με 200 ταυτόχρονα. Απλά χρόνος και δυνάμεις δεν γίνεται να υπάρχουν τόσες.Κόψε κατι ρε μάστορα
Έτσι όπως τα λέει είναι. Πιο εύκολα από μπλοκ πριν από είκοσι χρόνια.Κόψε κατι ρε μάστορα
Ακριβώς έτσι! Το να πας μόνο για τις γυναίκες χάνεις πάνω από την μισή ουσία και ηδονή!Τύπε έχεις υπόψη σου ότι η χώρα αυτή έχει απίστευτη ομορφιά, ιστορία, ναούς, φαγητό κλπ;
Αν δεν το ξέρεις, διάβασε τίποτα και ενημέρωσε και όλους τους άλλους άσχετους γύρω σου.
Ξεφτίλα να είναι γνωστή μόνο για τις γυναίκες.
ΜσκαριΈτσι όπως τα λέει είναι. Πιο εύκολα από μπλοκ πριν από είκοσι χρόνια.
Βέβαια παίζει το ρίσκο να δεις κάνα ριπαπα όταν κατεβάσεις το στριγκο της τυπισσας
Ναι αλλάΔεν κόβω τίποτα... Αν μπορείς παίζεις και με 200 ταυτόχρονα. Απλά χρόνος και δυνάμεις δεν γίνεται να υπάρχουν τόσες.
Όχι ρε μαν , γαμησε τους όσους πάνε σε πληρωμένες.Μσκαρι
Εγώ κάτι 50ε το δίωρο ζητάνε τα μανκις διάβαζα σε αγγλόφωνσ γκρουμ
Μακάρι να ισχύουνΌχι ρε μαν , γαμησε τους όσους πάνε σε πληρωμένες.
Δυο φορές έχω πάει και τις δυο φορές τις έβγαλα με ντόπιες στο τζάμπα (πέρα από ποτά , φαγια,κλπ) η μια 37 η άλλη 32 , αλλα δεν είναι σαν τα 37 των ευρωπαίων που είναι μέσα στη ρυτίδα.
Η δε 32 ήταν σκέτο μοντέλο.
Και γενικά και στο ξενοδοχείο μου την πέφτανε και παντού. Πας εκεί και είσαι βασιλιάς.
Για μένα πληρώνεις μόνο αν είσαι 65 χρόνων και θες μια που είναι 20. Γιατί και στα 65 μια 35-40 στο τζάμπα θα τη βρεις
Μπανγκοκ και Πουκε χτύπησα τύπε. στη δε μπανγκοκ είχα κανονίσει ραντεβού , πριν πάω πήγα πισίνα , και εκεί μου την έπεσε γκομενα με βυζαρες.Μακάρι να ισχύουν
Σίγουρα έχει σχέση κ που πας
Άλλο στις φτωχοπεριοχες άλλο στην μπανγκονγκ μαλλον
Δεν συμφωνώ για ΕυρώπηΜπανγκοκ και Πουκε χτύπησα τύπε. στη δε μπανγκοκ είχα κανονίσει ραντεβού , πριν πάω πήγα πισίνα , και εκεί μου την έπεσε γκομενα με βυζαρες.
Μη φανταστείς φυσικά ότι είναι σλαβικά άλογα των δυο μέτρων , μέχρι 1.69 έχω πάει και αυτό είναι ρεκόρ.
Αλλά από το να βλέπω το κάθε ιταλικό η σλοβενικό η δε ξέρω ‘γώ τι ναυάγιο στην Ευρώπη να μου το παίζει κάμποση μόνο και μόνο επειδή είναι αδυνατη, στα τριάντα φεύγα, ρυτιδιασμένη και ανύπαντρη στα παπαρια μου.
Έλεγα για μια λιθουανα που έβγαινα , δε μου έκατσε , 1.79. Μουναρα ήταν. Αλλά να ακούω πρήξιμο όταν το ται, με δέκα πόντους ύψος λιγότερους αλλα εξίσου η και καλύτερο σώμα το δίνει μετά από μερικά ποτά , ένα δείπνο και ένα τριαντάφυλλο μου φαίνεται γελοίο.
Οι γκόμενες στο Γιουρόπα είναι για τον πουτσο. Και όσο πιο μεγάλες είναι αν είναι ανύπαντρες , τόσο μεγαλύτερα ναυάγια είναι. Στο διάολο συγχύστηκα πάλι. Μέσα Νοεμβρίου θα είμαι Ασία για 5.5 βδομάδες δε θα σκάσω
Στείλε ένα πμ 1 μήνα πριν πας αν θες παρέα μπας κ το αποφασίσωΜπανγκοκ και Πουκε χτύπησα τύπε. στη δε μπανγκοκ είχα κανονίσει ραντεβού , πριν πάω πήγα πισίνα , και εκεί μου την έπεσε γκομενα με βυζαρες.
Μη φανταστείς φυσικά ότι είναι σλαβικά άλογα των δυο μέτρων , μέχρι 1.69 έχω πάει και αυτό είναι ρεκόρ.
Αλλά από το να βλέπω το κάθε ιταλικό η σλοβενικό η δε ξέρω ‘γώ τι ναυάγιο στην Ευρώπη να μου το παίζει κάμποση μόνο και μόνο επειδή είναι αδυνατη, στα τριάντα φεύγα, ρυτιδιασμένη και ανύπαντρη στα παπαρια μου.
Έλεγα για μια λιθουανα που έβγαινα , δε μου έκατσε , 1.79. Μουναρα ήταν. Αλλά να ακούω πρήξιμο όταν το ται, με δέκα πόντους ύψος λιγότερους αλλα εξίσου η και καλύτερο σώμα το δίνει μετά από μερικά ποτά , ένα δείπνο και ένα τριαντάφυλλο μου φαίνεται γελοίο.
Οι γκόμενες στο Γιουρόπα είναι για τον πουτσο. Και όσο πιο μεγάλες είναι αν είναι ανύπαντρες , τόσο μεγαλύτερα ναυάγια είναι. Στο διάολο συγχύστηκα πάλι. Μέσα Νοεμβρίου θα είμαι Ασία για 5.5 βδομάδες δε θα σκάσω
Ολλανδέζες θεωρώ ότι το 10% είναι μουναρες, κυρίως προσβάσιμες σε Ολλανδούς ,ενώ το άλλο 90% είναι σαν τραβελια.Δεν συμφωνώ για Ευρώπη
Υπάρχουν περιοχές που είναι πολύ ιζυ γκοθνγκ η φαση πχ Ολλανδία Βρετανία αλλά είναι πολλοί ψωλαριδες περιφεεομενοι οπότε περιπλεκετε το θέμα. Και φυσικά υπάρχουν στενά ηληκια κα γκαπ
Εννοείται ότι δεν αναμένω μουναρες να υπάρχουν
Απλές νεξτ ντορ μέτριες θα ήταν υπεραρκετό αν ήταν ων λοοθ κοστ
Υγ όσο ανεβαίνει η ηληκια κατεβάζω τον πήχη κι εγω εννοείται
Αρχηγέ , τιντερ να κατεβάσεις, το πριμιουμ, έχεις τελειώσει σε μισή ώρα.Στείλε ένα πμ 1 μήνα πριν πας αν θες παρέα μπας κ το αποφασίσω
Όχι για 5 βδομάδες αλλά για 10 μέρες συν 2 το ταξίδι θα το σκεφτόμουν αν είχα εκεί κάποιον πιο παλιό να μην χάνω πολύ χρόνο για τα βασικά σαν νέος στην φάση
Υγ θείο Τάσο ακούει Μηπως?
Είστε μικροί όμωςαλλον ηληκιακαΟλλανδέζες θεωρώ ότι το 10% είναι μουναρες, κυρίως προσβάσιμες σε Ολλανδούς ,ενώ το άλλο 90% είναι σαν τραβελια.
Μιλάω για αυθεντικές Ολλανδέζες , όχι μιξεις. Εκεί τα ποσοστά ίσως είναι καλύτερα.
Αγγλίδες δε ξέρω , δε θέλω να ξέρω κιόλας , γιατί όσες έχω γνωρίσει είναι Νείλο Μπαράκ φεμινιστριες με μηχανισμό αντικουκου.
Αν θες νέξτ ντορ μέτριες , χωρίς δωράκια κλπ και είσαι τυπικά πρόβλεπε, μπορείς να έχεις άλλη μέρα και άλλη.
Εγώ θέλω να πηγαίνω για το Τσάμπιονς λιγκ γενικά , και ας το σηκώσω μια στις δέκα. Το φιλαράκι μου που πήγαινε για νεξτ ντορ δε σταματαγε.
Το ίδιο παίζει και κολομβια αλλα το περιβάλλον δεν είναι τόσο σειφ
Ολλανδέζες θεωρώ ότι το 10% είναι μουναρες, κυρίως προσβάσιμες σε Ολλανδούς ,ενώ το άλλο 90% είναι σαν τραβελια.
Μιλάω για αυθεντικές Ολλανδέζες , όχι μιξεις. Εκεί τα ποσοστά ίσως είναι καλύτερα.
Αγγλίδες δε ξέρω , δε θέλω να ξέρω κιόλας , γιατί όσες έχω γνωρίσει είναι Νείλο Μπαράκ φεμινιστριες με μηχανισμό αντικουκου.
Αν θες νέξτ ντορ μέτριες , χωρίς δωράκια κλπ και είσαι τυπικά πρόβλεπε, μπορείς να έχεις άλλη μέρα και άλλη.
Εγώ θέλω να πηγαίνω για το Τσάμπιονς λιγκ γενικά , και ας το σηκώσω μια στις δέκα. Το φιλαράκι μου που πήγαινε για νεξτ ντορ δε σταματαγε.
Το ίδιο παίζει και κολομβια αλλα το περιβάλλον δεν είναι τόσο σειφ
Έχω ζήσει και εγώ δυο χρόνια Ολλανδία. Δε γαμησα καμία ντόπια.Λοιπόν έχεις δίκιο ... είχα μείνει 1 μήνα Άμστερνταμ- Ουτρέχτη
Όλες οι Ολανδεζες ήταν σαν τραβελια ...
ντυμένες σαν υδραβλικοι, τελειως ντεκαβλε...
Όταν εβγαινε Ρωσίδα στο δρομο την έκοβες από ένα χιλιόμετρο ...
ποδαρες ... δωδεκαποντα ... άλλο επίπεδο
Ευτυχώς βρήκα κάτι Ρουμανες και γαμησα σαν άνθρωπος...!
Τώρα Κολομβιανες .. αν πετύχεις πουτανακι 20 χρόνων δεν υπάρχει λέμε...!
Αγγλίδες... μια ζωή για τον πουτσο ... αλλά δεν είναι όλες ίδιες
Κημενονται από Μπυρο-μπαζα ... μέχρι Θεομουνα
Αλλα μακριά γιατί πλέον όλες το παίζουν βιασύνες και παρεχοχλημενες ...!
Γενικώς πλέον μουνι ... μόνο από το Μπλοκ, Λάτιν Αμερικα και Ασία Πασιφικ
Όλα τα υπόλοιπα είναι για τον πουτσο ...
Τύπε μη το σκέφτεσαι. Δευτερα αντα δεν με λες μικρό.Είστε μικροί όμωςαλλον ηληκιακα
Βασικό κι αυτό