Φίλος επι χρόνια πήγαινε 3 εβδομάδες στο Άγιο όρος, εκεί δεν έχει και σήμα η Cosmote! Γυρνούσε και λίγο μαυρισμένος γιατί βοηθούσε τους μοναχούς σε εξωτερικές δουλειές. Μέχρι που χώρισε και δεν χρειάζεται να λέει τέτοιες αηδίες!Επειδη υπαρχουν πολλοί μπετοβλακες εγω θα το τραβαγα πιο περα.
Ιαπωνία τουλάχιστον. Μη σου πω Αυστραλία η Μανχαταν
Ποτέ δεν τους ειχα πει οτι παω Ταυλανδη και παντα μου ελεγαν
"Πως περασες Ταυλανδη"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.672
- Πόντοι
- 506
Στο νησι ειχαμε εναν ψαρα. Καποιοι δεν τον πλησίαζαν γιατί βρομαγε. Εμενε σ ενα σπίτι σπασμενα τζαμια, σαβουρες στην αυλή, χαλασμένα ψυγεια, νεροχυτες.Φίλος επι χρόνια πήγαινε 3 εβδομάδες στο Άγιο όρος, εκεί δεν έχει και σήμα η Cosmote! Γυρνούσε και λίγο μαυρισμένος γιατί βοηθούσε τους μοναχούς σε εξωτερικές δουλειές. Μέχρι που χώρισε και δεν χρειάζεται να λέει τέτοιες αηδίες!
Παντρεύτηκε τι αλλο μια Ταυλανδη.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Κόψε κατι ρε μάστοραΡε σεις τι γίνεται εδώ στην Thai χαμούλης! Με άλλες κανονίζεις την μέρα σου το πρωί με άλλες βρίσκεσαι και με άλλες πηδιέσαι στο τέλος.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Μλκιες γράφει15 χρονια πηγαινοερχομαι στην Ταιλανδη, στο αεροδρομιο της Μπανγκοκ, εντος και εκτος, δεν εχω δει ανθρωπο, Ευρωπαιο η, Ασιατη να ζητιανευει. Φυσικα, δεν πας αν δεν εχεις εξασφαλισμενα τουλαχιστον τα εισιτηρια επιστροφης, ακομα και αν πηγαινεις με την προοπτικη της μονιμης εργασιας εκει.
Ελλνικουρες
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Φίλε μας συγκίνησεςΑφού ξεσάλωσα για καμιά δεκαριά μέρες και έκανα πράγματα που δεν φανταζόμουν καν ότι θα τα έκανα εδώ, τώρα εδώ και αρκετές μέρες, έχω αράξει με μία κοπέλα που γνώρισα. Εντάξει, πέρα από ότι είναι και γαμώ τα άτομα, κάνουμε και φοβερό σεξ. Πολύ προβληματισμένος είμαι!
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Κόψε κατι ξαναλέωBlowjob bar πρέπει να είναι μια τουριστική μαλακεία και μισή. Από 800baht το είδα και έχουν κραχτες μπας και τσίμπησει κάνας πελάτης.
Όταν με 1000-1500 φέρνεις κοπέλα στο δωμάτιο και περνάς τέλεια 1-2 ωρίτσες δεν έχει νόημα. Βασικά με το Thaifriendly και με Tinder δεν χρειάζεται καν να βγεις από το δωμάτιο. Ίσως μόνο να κατέβεις μέχρι reception σε περίπτωση που θέλει κάρτα το ασανσέρ. Εμένα πάντως μου έτυχε από Thaifriendly να πηδήξω μια κοπέλα άνευ χρημάτων. Ήρθε στο χοτελ μόνο για το πήδημα. Πλήρωσε και το φαγητό σε πακέτο και το ταξί να φύγει. Με το ζόρι της έδωσα κάποια χρήματα για φαγητό και ταξί.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Θέλει???Τυπε έχουν απαντηθεί εκατό φορές αυτά.
Ψάξε λίγο στις προηγούμενες σελίδες.
Είναι σαν να ρωτάς αν θέλει διαβατήριο για να ταξιδέψεις.
Μου φαίνεται ειρωνικό το σχόλιό σου.Επειδη υπαρχουν πολλοί μπετοβλακες εγω θα το τραβαγα πιο περα.
"Πως περασες Ταυλανδη"
Όπως και να έχει, με λίγα χρήματα πάει στο Λάος, να "συγχρονιστεί ο οργανισμός του με την ώρα" και να δει και κάτι μικρό και όμορφο, και μετά πάει όπου θέλει. Φτάνει να έχει ημέρες. Και λίγο έξτρα χρήμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
PattayaΚαλησπερα στους συναγωνίστες - λάτρες των ασιατικών κορμίων , λέμε με ένα φιλαράκι να επισκεφτούμε Ταϋλάνδη αυστηρά και μόνο για τις πουτανες , Bangkok ή Pattaya να προτιμήσουμε ;
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Ναί, θα πείσω εγώ του φίλους που με ξέρουν 20 χρόνια πώς πάω single/solo εκεί για απλό τουρισμό.Τύπε έχεις υπόψη σου ότι η χώρα αυτή έχει απίστευτη ομορφιά, ιστορία, ναούς, φαγητό κλπ;
Αν δεν το ξέρεις, διάβασε τίποτα και ενημέρωσε και όλους τους άλλους άσχετους γύρω σου.
Ξεφτίλα να είναι γνωστή μόνο για τις γυναίκες.
Μιλάω μόνο για πολύ κοντινές παρέες.Η μέση χωριατα ελλεηνιδα πιστεύει πως στην Ταϋλάνδης πας αν είσαι παιδόφιλος και πως όλες οι πολωνες είναι πουτανες και άσχημες…..μην ασχολείσαι με το τι λένε
Το σκέφτηκα και αυτό, για Βιετνάμ πιό πολύ.Πες ότι πας Λάος. Είναι δίπλα, και κανένας δεν θα θέλει να έρθει μαζί. Πας για 2 μέρες και βγάζεις μερικές φωτογραφίες ώστε να έχεις αποδείξεις ότι πήγες.
Δεν ξέρω αν τρολλάρεις αλλά αυτό θέλω να αποφύγω, γιατί πέρα από τους πολύ κοντινούς φίλους μετά θα είσαι πάντα ο "πήγε 20 μέρες διακοπές για να γαμήσει ο ανώμαλος"Επειδη υπαρχουν πολλοί μπετοβλακες εγω θα το τραβαγα πιο περα.
"Πως περασες Ταυλανδη"
Και αυτό το σκέφτηκα, αλλά, δεν θα πιάσει, όλο κάποιος θα θέλει να έρθει παρέα ... χαχαχαχ.Φίλος επι χρόνια πήγαινε 3 εβδομάδες στο Άγιο όρος, εκεί δεν έχει και σήμα η Cosmote! Γυρνούσε και λίγο μαυρισμένος γιατί βοηθούσε τους μοναχούς σε εξωτερικές δουλειές. Μέχρι που χώρισε και δεν χρειάζεται να λέει τέτοιες αηδίες!
Δεν ξέρω, θα δώ μήπως παίζει κανά συνέδριο να πώ οτι με στείλανε απο την δουλειά όταν έρθει η ώρα.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Άσε τους ελλεηνες στην αγαμία τουςΝαί, θα πείσω εγώ του φίλους που με ξέρουν 20 χρόνια πώς πάω single/solo εκεί για απλό τουρισμό.
Μιλάω μόνο για πολύ κοντινές παρέες.
Το σκέφτηκα και αυτό, για Βιετνάμ πιό πολύ.
Δεν ξέρω αν τρολλάρεις αλλά αυτό θέλω να αποφύγω, γιατί πέρα από τους πολύ κοντινούς φίλους μετά θα είσαι πάντα ο "πήγε 20 μέρες διακοπές για να γαμήσει ο ανώμαλος"
Και αυτό το σκέφτηκα, αλλά, δεν θα πιάσει, όλο κάποιος θα θέλει να έρθει παρέα ... χαχαχαχ.
Δεν ξέρω, θα δώ μήπως παίζει κανά συνέδριο να πώ οτι με στείλανε απο την δουλειά όταν έρθει η ώρα.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.672
- Πόντοι
- 506
Ναί, θα πείσω εγώ του φίλους που με ξέρουν 20 χρόνια πώς πάω single/solo εκεί για απλό τουρισμό.
Δεν ξέρω αν τρολλάρεις αλλά αυτό θέλω να αποφύγω, γιατί πέρα από τους πολύ κοντινούς φίλους μετά θα είσαι πάντα ο "πήγε 20 μέρες διακοπές για να γαμήσει ο ανώμαλος"
Και αυτό το σκέφτηκα, αλλά, δεν θα πιάσει, όλο κάποιος θα θέλει να έρθει παρέα ... χαχαχαχ.
Εδω υπαρχουν ατομα που τις σχιστοματες τις βαφτιζουν όλες κινεζεςΜου φαίνεται ειρωνικό το σχόλιό σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Pattaya
Τι ψαχνεις τωρα
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Το ότι πρέπει να πείσεις άτομα που σε ξέρουν για κάτι δείχνει πρόβλημα με σένα φίλε.Ναί, θα πείσω εγώ του φίλους που με ξέρουν 20 χρόνια πώς πάω single/solo εκεί για απλό τουρισμό.
Τους φίλους ή στενούς μας γνωστούς δεν χρειάζεται να τους πείσουμε για τίποτε. Μας ξέρουν ήδη και μας δέχονται όπως είμαστε και με ότι τους πούμε. Αν δεν σε πιστεύουν οι φίλοι σου, αλλού είναι το πρόβλημα.
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
ναι σωστο , αλλα οταν εισαι πχ προπονητης τενις λενε πως πας εκει για σεξοτουρισμο ,ακομη και σημερα μιλανε και για παιδεραστια ,ποιοι αυτοι που δεν εχουν παει πουε.Απο το γνωστο φθονο ,το να ψοφησει η κατσικα του γειτονα,Αντε 3μιση χρονια εμειναν, για συνταξη να πηγαινω 3-4 μηνες να ξεχειμωνιαζω ,και να πανε να γ@μηθουν οι φθονεροι Ελληναρες...παρολα αυτα εγω τους εχω δειξει και τι παρεες εχω και πως δεν παω ,για κατι κακο και τωρα δηλαδη τους εχω γραμμενους ,αλλα ε ας πουμε κρατω λιγο τα προσχηματαΤο ότι πρέπει να πείσεις άτομα που σε ξέρουν για κάτι δείχνει πρόβλημα με σένα φίλε.
Τους φίλους ή στενούς μας γνωστούς δεν χρειάζεται να τους πείσουμε για τίποτε. Μας ξέρουν ήδη και μας δέχονται όπως είμαστε και με ότι τους πούμε. Αν δεν σε πιστεύουν οι φίλοι σου, αλλού είναι το πρόβλημα.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.672
- Πόντοι
- 506
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνεις, προφανώς κάποια πράγματα ο καθένας τα κρατάει για την πάρτη του, για τον όποιο κάποιο λόγο.Το ότι πρέπει να πείσεις άτομα που σε ξέρουν για κάτι δείχνει πρόβλημα με σένα φίλε.
Εγώ πέρα από 2-3 άτομα ΔΕΝ συζητάω πώς πληρώνω για sex ανοιχτά, γιαυτό ρώτησα ουσιαστικά πώς το διαχειρίζονται και οι υπόλοιποι, στην εποχή του instagram ζούμε... από εκεί και πέρα δεν βρίσκω το νόημα σε αυτό που έγραψες ούτε γιατί σου μοιάζει περίεργο, αν ήταν τα πράγματα όπως τα λες θα είχαμε όλοι ονοματεπώνυμο αντί για nickname στο forum
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Μαϊμούδες είναι πιο σωστόΕδω υπαρχουν ατομα που τις σχιστοματες τις βαφτιζουν όλες κινεζες
Τι ψαχνεις τωρα
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 688
- Πόντοι
- 4.255
Συγνωμμη για το ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θεματακι που θα σας αναφερω αλλα Παρακαλω την βοηθεια σας......Μου εστειλε η αδελφη της γυναικας μου καποια πραγματα απο Ταυλανδη....και γινομαι πιο σαφης.....κατι καραμελες για την δυσκοιληοτητα.....ΚΑΡΑΜΕΛΕς για τον πονο στο στομαχι απο τα 7/11......2 οδοντκρεμες...........σοκολατες,,,,,,,,,,,καραμελες για δροσερη αναπνοη και δυσοσμια στοματος....ενα τζελ για σπυρακια.....ψευτικες βλεφαριδες...αποξηραμενα φρουτα σε σακουλακια....στικερ μυτης για αλλεργια και καλυτερη αναπνοη
ολο το πακετο ηταν 2,850 γραμμαρια και πληρωσε στο Ταυλανδικο Ταχυδρομεια 2800 Μπατ(περιπου 71 ευρω)
Ηρθε το πακετο σημερα στα ΕΛΤΑ και πηγα να το παραλαβω αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω Δασμους(απο το Ελληνικο Τελωνειο) 102,34 ευρω για να το παραλαβω!!!!!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ????ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ?
?ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ???
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ Η ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 102 ΕΥΡΩ ΔΑΜΟΥΣ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ
ολο το πακετο ηταν 2,850 γραμμαρια και πληρωσε στο Ταυλανδικο Ταχυδρομεια 2800 Μπατ(περιπου 71 ευρω)
Ηρθε το πακετο σημερα στα ΕΛΤΑ και πηγα να το παραλαβω αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω Δασμους(απο το Ελληνικο Τελωνειο) 102,34 ευρω για να το παραλαβω!!!!!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ????ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ?
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ Η ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 102 ΕΥΡΩ ΔΑΜΟΥΣ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Συγνωμμη για το ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θεματακι που θα σας αναφερω αλλα Παρακαλω την βοηθεια σας......Μου εστειλε η αδελφη της γυναικας μου καποια πραγματα απο Ταυλανδη....και γινομαι πιο σαφης.....κατι καραμελες για την δυσκοιληοτητα.....ΚΑΡΑΜΕΛΕς για τον πονο στο στομαχι απο τα 7/11......2 οδοντκρεμες...........σοκολατες,,,,,,,,,,,καραμελες για δροσερη αναπνοη και δυσοσμια στοματος....ενα τζελ για σπυρακια.....ψευτικες βλεφαριδες...αποξηραμενα φρουτα σε σακουλακια....στικερ μυτης για αλλεργια και καλυτερη αναπνοη
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ????ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ??ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ???
Τα παρέλαβες; Αν όχι πες τους ότι δεν τα δέχεσαι να σταλούν πίσω.Συγνωμμη για το ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θεματακι που θα σας αναφερω αλλα Παρακαλω την βοηθεια σας......Μου εστειλε η αδελφη της γυναικας μου καποια πραγματα απο Ταυλανδη....και γινομαι πιο σαφης.....κατι καραμελες για την δυσκοιληοτητα.....ΚΑΡΑΜΕΛΕς για τον πονο στο στομαχι απο τα 7/11......2 οδοντκρεμες...........σοκολατες,,,,,,,,,,,καραμελες για δροσερη αναπνοη και δυσοσμια στοματος....ενα τζελ για σπυρακια.....ψευτικες βλεφαριδες...αποξηραμενα φρουτα σε σακουλακια....στικερ μυτης για αλλεργια και καλυτερη αναπνοη
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ????ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ??ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ???
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 688
- Πόντοι
- 4.255
Γεια σου αγαπητε Κωλο-γερε!!!!!Ελπιζω να εισαι καλα.............Τα παρέλαβες; Αν όχι πες τους ότι δεν τα δέχεσαι να σταλούν πίσω.
Το παρελαβα....δυστυχως!!!!
Όλα τα δέματα πια που έρχονται εκτός ευρωπαϊκής ένωσης περνάνε απο τελωνείο.Και επειδή δεν κάθονται να αναλύσουν τα περιόμενα και να σου βάλουν τους αντίστοιχους δασμούς - φόρους (που πολλές φορές είναι πολλααααα) σε βάζουν να πληρώνεις το ΦΠΑ επί αξίας του πακέτου.Παλιά το έκαναν μόνο με κούριερ (χρόνο παράδοσης πχ από Αμερική έως 5-7 μέρες) τώρα το κάνουν και στα πακέτα του ΕΛΤΑ (παλιά αν αγόραζες κάτι πχ από Αμερική και έβαζες απλό ταχυδρομείο να έρθει σε 20-30 μέρες δεν το έλεγχαν και πέρναγε απευθείας στα ΕΛΤΑ Ελλάδας για παράδοση).Γεια σου αγαπητε Κωλο-γερε!!!!!Ελπιζω να εισαι καλα.............
Το παρελαβα....δυστυχως!!!!