Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τελικα Γιαννακη,ηρθες στα λογια μου...
Χαιρομαι ιδιαιτερα...
Το μονο που με χαλασε ηταν αυτο που εγραψες για το ΑΣΤΕΡΙ που σου ζητησε 4000 και τη ξαποστειλες...
ΜΙΑ ζωη την εχουμε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ...!!!!
Δεν εγινε και κατι εαν μια μερα δωσεις και κατι παραπανω...Θα σωνοσουνα δηλαδη εαν γυρναγες απο τη Ταυλανδη και ειχες χαλασει 40-50 ευρω λιγοτερα?
Εγω το μονο που δεν δεχομαι ειναι τη κοροιδια...Δηλαδη να βλεπω μπαζα που ψαχνουν για μαλακες και ζητανε 2 και 3 χιλιαρικα...Αυτες τις διαολοστελνω...Οπως και εκατονταδες γκομενες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ (που εχουν το θρασος να ζητανε και λεφτα,εστω και 1000 μπατ),που τις βλεπω φορτωμενες απο σαβουρογαμηδες και που οι τελευταιες γυναικες να ηταν στο κοσμο,θα πηγαινα καλυτερα με κατσικα... :zfuck:
Εαν ομως ηταν τοσο ΑΣΤΕΡΙ που να ξεχωριζε σα τη μυγα μες στο γαλα και να ηταν πολλες κλασεις ανωτερη σε σχεση με αυτα που ζηταγανε 1000 και 1500,εγω για μια βραδια θα τα εδινα τα 4000...
Και "Ας παει και το παλιαμπελο"... :grin:
"Γαματε γιατι χανομαστε" (Τζιμης Πανουσης)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 12 ΚΑΙ ΜΙΣΙ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.......ΣΤΗ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ 8 ΚΑΙ ΜΙΣΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η 4 ΚΑΙ ΜΙΣΙ ΤΟ ΠΡΩΙ?.......περνουσα σημερα απο ενα ταξιδιωτικο γραφειο και ειδα μια προσφορα για πουκετ και μου ελεγε η υπαλληλος οτι το πακετο ειναι 8 μερες 5 νυχτες γιατι θες 1,5 μερα να πας και 1,5 να γυρισεις, συνολο 3 μερες, δηλαδη 8 μερες-3 μερες στα αεροπλανα=5 νυχτες........το αεροπλανο φευγει απο αθηνα στις 4 το απογευμα ωρα αθηνας, φτανει στη μπαγκογκ 8 το πρωι ωρα ταυλανδης....συνολο 16 ωρες και προσθετε αυτη και 5 ωρες διαφορα ωρας αντι να αφαιρει συνολο αθηνα-μπαγκογκ=21 ωρες+καποιες ωρες μπαγκογκ-πουκετ το βγαζε 1,5 μερα να πας μονο............εγω αν εχω καταλαβει καλα ειναι οτι απευθειας πτηση με ΤΑΙ θες 10 ωρες εως τη μπαγκογκ........εκανε λαθος η υπαλληλος και δεν μου τα ειπε καλα η εγω εχω καταλαβει λαθος γιατι ξαναλεω μου εβγαλε το αθηνα-μπαγκογκ 21 ολοκληρες ωρες

Οτι ειναι ελλαδα + 4 τωρα....και + 5 με την αλλαγη της ωρας (Χειμερινο)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αυτο μου θυμιζει το "Γυναικα,ειναι ολο αυτο το αχρηστο πραγμα,γυρω απο το μουνι"..
"Ταυλανδη,ειναι ολο αυτο αχρηστο εδαφος,γυρω απο τη Πατταγια"..

Η φυση το εκανε ετσι Πιπινο ..... Τι να κανουμε !!!

Γουσταρουμε σχισμουλες (Παρακρουστικα)

Ταυλανδη = Σοδομα + Γομορα ........ και στα διαλειματα πολυ λιγη ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΑ... και φυσικα
οχι Phi-phi αλλα Ko-Samet --> Φορτωμενος......(Sabai Jai)

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη φιλε rafman το αεροπλανο αν φευγει 4 ωρα αθηνας και φτανει 8 ωρα ταυλανδης, σημαινει οτι φτανει ταυλανδη 8+4=12 ωρα αθηνας..............δηλαδη αθηνα-ταυλανδη με απευθειας πτηση ειναι 20 ωρες με το αεροπλανο?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
δηλαδη φιλε rafman το αεροπλανο αν φευγει 4 ωρα αθηνας και φτανει 8 ωρα ταυλανδης, σημαινει οτι φτανει ταυλανδη 8+4=12 ωρα αθηνας..............δηλαδη αθηνα-ταυλανδη με απευθειας πτηση ειναι 20 ωρες με το αεροπλανο?

Οταν πηγαινεις χανεις ωρες και οταν ερχεσαι τις κερδιζεις... εχει να κανει με την περιστροφη της ΓΗΣ..

περιπου 11 - 12 ωρες ειναι πτηση (απευθειας)

Μην μπερδευεσαι..

Αν στην Αθηνα ειναι 8 στην Thai ειναι 12
Αν στην Thai ειναι 8 στην Αθηνα ειναι 4

Οι ωρες αναχωρησης και αφιξης ειναι τοπικες ωρες
π.χ (DEPARTURE ΑΤΗ 16:00 (Τοπικη Αθηνας) ARRIVAL ΒΚΚ 6:00 (Τοπικη Bangkok))

Ελπιζω να σε κατατοπισα.. :)

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
SKUBA δεν εκανα. Δεν ειχα δυναμεις απτο ΞΕ-SKUBA  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Aυτό ήταν η ατάκα της ημέρας!

Παιδία να είμαστε σοβαροί υπάρχουν παραλίες στην Ελλάδα που δεν τις έχετε επισκεφτει που είναι Α class!Παραλια Σίμου,Κουφονήσια,Νάξο παραλία προκόπη στο λυβικό τα νερά είναι κρύσταλλο αρκεί να μην έχει νοτιά.Δεν είναι όλα άσπρο ή μάυρο

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Και "Ας παει και το παλιαμπελο"... :grin:

και τελικα ο γιαννακης ειπε "ας παει και το παλιομπιμπελο"  :grin:

συμφωνω μαζι σου πιπι, αν και με τα τετραχιλιαρα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να σκοτισεις τ' @@ σου την επιμαχη στιγμη. μη τουτο, μη εκεινο, μη το αλλο..  >:(
ειναι παθων ο φιλος που πηγα μαζι του κατω την πρωτη φορα. την επομενη μερα, εψαχνε να βρει το χιλιαρικακι που τον εκανε αλογο την προηγουμενη βραδυα..

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε john 666 ωραια αναλυση στην 1081 σελιδα........θελω να θεσω μερικα ερωτηματα μονο

1)φυσικα προτεινεις πουκετ..........εγω αυτη τη στιγμη ειμαι να παω παταγια-πουκετ 60-40

2)λες κυριως στο πουκετ, οχι στα go go bars (που ετσι κι αλλιως δεν υπαρχουν πολλα) και στα beer-bars, λογω ακριβειας των κοριτσιων-barfine-οχι τοσο καλης εμφανισης των κοριτσιων

λες ντισκο hollywood η καλυτερη επιλογη για να ψωνισεις freelancers(χωρις barfine)......λες οτι με γυρω στα 1000-1500 βατ βρισκεις εμφανισιμη κοπελα long time.....πιστευεις δηλαδη οτι καποιος νεος ηλικιακα (δε μιλαμε για χοντρους κοιλαραδες γερους) οτι βρισκει μια εμφανισιμη κοπελα (οχι μπαζο) με κοστος 1000, αντε 1500 βατ.....δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση να μη πετυχει τιποτα καλο παρα μονο αν δωσει απο 2000-2500 και πανω(μιλαμε παντα για πουκετ-παταγια το γνωριζω οτι θα βρει λογω πολυ περισσοτερων κοριτσιων).....συνολικα λες οτι ποιοτικα(οχι ποσοτικα)το πουκετ εχει πιο ομορφες κοπελες απο οτι η παταγια....αν εχω καταλαβει καλα (για να μη γραφεις πολλα και σε κουρασω), πες μου απλως οτι οι ερωτησεις 1 και2 ΟΚ

3)το πουκετ ποσσα μερη για μασαζ περιπου εχει?(body massage)-ποιοτητα κοριτσιων αν εχεις παει-τιμες κοριτσιων-μπορεις να παρεις και δυο κοριτσια μαζι που να κανουν και λεσβιακα?

4)Υπαρχει μερος στο πουκετ αντιστοιχο με το κλαμπ eden στη μπαγκογκ και το κλαμπ devils den(βλεπε σελιδα 1058) στη παταγια και αν ναι πως λεγεται?

5)αν δε σου κανει κοπο μια και ανεφερες το ξενοδοχειο που εμενες, βαλε την ιστοσελιδα του(οπως εβαλε ο μιμικος την ιστοσελιδα του μπαμπη, του ελληνικου ξενοδοχειου στη σελιδα 1073 να παρουμε μια γνωμη και απο το δικο σου ξενοδοχειο)..........εξτρα μιζα για τη διανυκτερευση των κοριτσιων ζητουσε το ξενοδοχειο σου?

6)τελος, αναφερεις καλο θα ηταν να νοικιασεις μηχανακι, λογω οτι ειναι καποια αποσταση μεχρι τη bagla road το ξενοδοχειο και τα τουκ τουκ ειναι ακριβα..........εγω δεν ξερω να οδηγω μηχανακι αρα δεν παιζει να νοικιασω (εκτος αν βρω ενα μωρο που να μου αρεσει, να το κρατησω μερες και να ξερει αυτο να οδηγει μηχανακι)........ταξι δεν υπαρχουν αφθονα στο πουκέτ που με κοστος γυρω στα 80-100 βατ να σε πηγαινουν?.......γιατι ο zaichik, που τον ρωτησα για ταξι να σε πανε τη διαδρομη ξενοδοχειο-θαλασσα πουκετ, μου ειπε οτι υπαρχουν αφθονα ταξι.

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
rafman τωρα καταλαβα.......στην ουσια οταν μου λενε οτι το αεροπλανο φευγει απο ελλαδα στις 4, ωρα ελλαδος, ειναι σαν να μου λενε οτι φευγει στις 8 το βραδυ, ωρα ταυλανδης, αρα αν φτανει μπαγκογκ στις 8 το πρωι εχει κανει 12 ωρες.....και κατι τελευταιο πτηση αθηνα-πουκετ υπαρχει? κι αν οχι, αν αθηνα-μπαγκογκ=12 ωρες αεροπλανο μπαγκογκ-πουκετ ποσσες ωρες ειναι με το αεροπλανο?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ποιοτητα τι εννοεις? οτι δεν ειναι δροσερες σαν τις δικες μας ναι
αλλιως αν κανεις καμια βουτια με  μασκα σε κανα phi phi κ τετοια θα σου φυγει το μουνι μαυτα που θα δεις.
πες τα ρε τζορτζ γιγαντα γιατι θα μας τρελλανουν...επισης δε χρειαζεται να κανεις σκουμπα με μια απλη μασκα τα εχεις δει ολα

Βλεπω φιλε John Σταζεις Μελι για την Παταγια!!!!!δηλ. δεν εχει τιποτα καλο η Παταγια???ετσι οπως μας τα λες ουτε για μπουμ-μπουμ δεν κανει............
Γεια σου ρε Τζον πρωην Παταγιοφιλε και νυν Πουκετιοφιλε. Αντε και στο μελλον ΒΚΚφιλος και νησακια μονο για φυση    :2funny:

Παιδία να είμαστε σοβαροί υπάρχουν παραλίες στην Ελλάδα που δεν τις έχετε επισκεφτει που είναι Α class!Παραλια Σίμου,Κουφονήσια,Νάξο παραλία προκόπη στο λυβικό τα νερά είναι κρύσταλλο αρκεί να μην έχει νοτιά.Δεν είναι όλα άσπρο ή μάυρο
Εχεις δικιο αλλα μην ξεχνας οτι ολοι αυτοι που θαβουν τις παραλιες της Ταυλανδης εχουν παει μονο Παταγια αντε και Πουκετ. Αντε να κανεις συζητηση ετσι...  :headbang:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
rafman τωρα καταλαβα.......στην ουσια οταν μου λενε οτι το αεροπλανο φευγει απο ελλαδα στις 4, ωρα ελλαδος, ειναι σαν να μου λενε οτι φευγει στις 8 το βραδυ, ωρα ταυλανδης, αρα αν φτανει μπαγκογκ στις 8 το πρωι εχει κανει 12 ωρες.....και κατι τελευταιο πτηση αθηνα-πουκετ υπαρχει? κι αν οχι, αν αθηνα-μπαγκογκ=12 ωρες αεροπλανο μπαγκογκ-πουκετ ποσσες ωρες ειναι με το αεροπλανο?

Οχι απευθειας AΘηνα Πουκετ (τουλαχιστον απο οσο ξερω) δεν υπαρχει..
Η πτηση απο Βangkok για Phuket διαρκει 1:20 (Μια ωρα και εικοσι λεπτα περιπου)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Εχεις δικιο αλλα μην ξεχνας οτι ολοι αυτοι που θαβουν τις παραλιες της Ταυλανδης εχουν παει μονο Παταγια αντε και Πουκετ. Αντε να κανεις συζητηση ετσι...  :headbang:

Γεια σου Φαντομα....

Επιδη πιθανος αναφερεσαι σε εμενα.. σου λεω οτι..
Δεν εχω προθεση να θαψω τις παραλιες της ταυλανδης αλλα δεν χρειαζεται να βαλεις μασκα..
για να καταλαβεις τις παραλιες...
Ουτος η αλλως δεν παω για τα κοραλια εκει...παω για τα "κορμακια"..
(Παταγια = απαγορευτικη παραλια..) --> Ko-lan ή ko-samet
(πουκετ = Πατονγκ μαυρο χαλι.. --> Phi-Phi ....)

Ολες παντως Βραζουν...

Θα ξαναρθουμε εκει αλλα οχι για τις παραλιες....

Να σε καλα...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

Γεια σου Φαντομα....

Επιδη πιθανος αναφερεσαι σε εμενα.. σου λεω οτι..
Δεν εχω προθεση να θαψω τις παραλιες της ταυλανδης αλλα δεν χρειαζεται να βαλεις μασκα..
για να καταλαβεις τις παραλιες...
Ουτος η αλλως δεν παω για τα κοραλια εκει...παω για τα "κορμακια"..
(Παταγια = απαγορευτικη παραλια..) --> Ko-lan ή ko-samet
(πουκετ = Πατονγκ μαυρο χαλι.. --> Phi-Phi ....)
Ολες παντως Βραζουν...
Θα ξαναρθουμε εκει αλλα οχι για τις παραλιες....

Να σε καλα...
Γεια σου ραφμαν, το σχολιο δεν πηγαινε απαραιτητα σε σενα εξαλλου δεν εισαι ο μονος που δε γουσταρει τις Ταυλανδικες παραλιες. Παντως δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα το οτι τα νερα "βραζουν". Εμενα πχ τα νερα της Ελλαδας πια μου φαινονται κρυα και καθομαι πολυ περισσοτερη ωρα μεσα σε Ταυλανδικη θαλασσα παρα σε Ελληνικη. Επισης παραλια για μενα δεν ειναι ενα μονο πραγμα (θερμοκρασια νερου) αλλα ολοκληρο πακετο οπως χρωμα νερου, θερμοκρασια, βυθος (κοραλλια, ψαρια κτλ), αμμος, βλαστηση, διαπλαση παραλιας κτλ Παντως οπως και στις γυναικες τα γουστα ειναι υποκειμενικα. Αλλοι γουσταρουν κρυα, γαργαρα νερα, βοτσαλο και πευκα η σεληνιακο τοπιο (Ελλαδα) και αλλοι παλι γουσταρουν πλουσια βλαστηση, φοινικες, κατασπρη αμμο, τυρκουαζ νερα και κοραλλια (Ταυλανδη). Αλλοι παλι ειναι σε θεση να εκτιμησουν και τα 2  :rockon:
Επισης αν εχεις βρεθει σε θαλλασσα της Ταυλανδης και δεν εβλεπες το βυθο λογω θολουρας η πηγες λαθος εποχη η πηγες σε λαθος μερος. Παντα φιλικα.

tonythai

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους....Πετάω την πεμπτη και ειμαι πανέτοιμος με τις συμβουλές σας στο πίσω μερος του μυαλού μου...Συνεχίστε ετσι! :)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
κανεις για πουκετ???  :2funny: :2funny: :2funny:

post26711244551248.jpg

kostas433

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους....Πετάω την πεμπτη και ειμαι πανέτοιμος με τις συμβουλές σας στο πίσω μερος του μυαλού μου...Συνεχίστε ετσι! :)

Ομοιως.Με thai πας;καιμετα που;Παταγια η Πουκετ;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλά!
Τραγουδήστε.
Θα πάω στης Άντζελας στο φ104 να :fuck1: :zfuck:  5-6 φορές την Ταιλανδέζα την Νανά με τις μεγάλες φυσικές βυζούκλες, που όπως λένε και οι κριτικές είναι εγγύηση, και κάνει και μασαζάκι Θάϊ .
Σιγά που θα κάθομαι να ψάχνω για μαϊμούδες στην Κίνα και που είναι το μπουκέτ και η πατάρια. :jerking:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά!
Τραγουδήστε.
Θα πάω στης Άντζελας στο φ104 να :fuck1: :zfuck:  5-6 φορές την Ταιλανδέζα την Νανά με τις μεγάλες φυσικές βυζούκλες, που όπως λένε και οι κριτικές είναι εγγύηση, και κάνει και μασαζάκι Θάϊ .
Σιγά που θα κάθομαι να ψάχνω για μαϊμούδες στην Κίνα και που είναι το μπουκέτ και η πατάρια. :jerking:
Κρατα ρε φιλαρακι εσυ τη νανα και γαμα την οχι 5 φορες,105...και ασε με τα μικρα κολαρακια,τις στενες τρυπουλες και τις παρτουζιτσες με 3 και 4 μωρακια για εμας τους υπολοιπους...GET A LIFE πιτσιρικο...

makis308

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κανεις για πουκετ???  :2funny: :2funny: :2funny:

post26711244551248.jpg

Εγώ είμαι Πουκέτ τώρα , σήμερα ήρθα .
Τώρα είμαι στο ξενοδοχείο στο Πουκετ Royal Paradise Hotel, και σε λίγο θα πάμε με την παρέα για μπουρδελότσαρκα στην Μπάνγκλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom