φιλε john 666 ωραια αναλυση στην 1081 σελιδα........θελω να θεσω μερικα ερωτηματα μονο
1)φυσικα προτεινεις πουκετ..........εγω αυτη τη στιγμη ειμαι να παω παταγια-πουκετ 60-40
εγω σου λεω να πας πρωτα Πουκετ να δεις τι θα πει πραγματικη Ταυλανδη
Παταγια θα πας μελλοντικα ποιο ευκολα...
2)λες κυριως στο πουκετ, οχι στα go go bars (που ετσι κι αλλιως δεν υπαρχουν πολλα) και στα beer-bars, λογω ακριβειας των κοριτσιων-
Δεν ειναι θεμα ακριβειας τον κοριτσιων...εχει και 1000αρικα και
αστερακια,απο ολα εχει,απλα σε πρηζουν να παρεις ποτα,πληρωνεις
και το μπαρ φαιν και στο τελος μεχρι να το καταλαβεις εχεις χαλασει
πολυ περισσοτερα!!!
barfine-οχι τοσο καλης εμφανισης των κοριτσιων
λες ντισκο hollywood η καλυτερη επιλογη για να ψωνισεις freelancers(χωρις barfine)......λες οτι με γυρω στα 1000-1500 βατ βρισκεις εμφανισιμη κοπελα long time.....πιστευεις δηλαδη οτι καποιος νεος ηλικιακα (δε μιλαμε για χοντρους κοιλαραδες γερους) οτι βρισκει μια εμφανισιμη κοπελα (οχι μπαζο) με κοστος 1000, αντε 1500 βατ.....δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση να μη πετυχει τιποτα καλο παρα μονο αν δωσει απο 2000-2500 και πανω(μιλαμε παντα για πουκετ-παταγια το γνωριζω οτι θα βρει λογω πολυ περισσοτερων κοριτσιων).....συνολικα λες οτι ποιοτικα(οχι ποσοτικα)το πουκετ εχει πιο ομορφες κοπελες απο οτι η παταγια....αν εχω καταλαβει καλα (για να μη γραφεις πολλα και σε κουρασω), πες μου απλως οτι οι ερωτησεις 1 και2 ΟΚ
Με 1000 φιλε μου στα 2 τοπ μαγαζια θα βρεις πολυ ωραια μωρα για λογκ
ταιμ,αρκει να μη φανεις πρωταρης-βρωμιαρης και να πεις οτι θα μεινεις
καιρο εκει π.χ 2-3 βδομαδες. Στη χειροτερη περιπτωση θα πληρωσεις
ενα τετοιο μωρο 1500...μη δωσεις ποτε παραπανω...παραπανω χρηματα σημαινει επαγγελματιας σχετικα και το πιθανοτερο ειναι να σου λεει
μη το ενα και μα μου το αλλο! του 1000ρικου τις κανεις οτι θελεις
με τον τροπο σου παντα,οχι να γινεις "βιαστης" δηλαδη
3)το πουκετ ποσσα μερη για μασαζ περιπου εχει?(body massage)-ποιοτητα κοριτσιων αν εχεις παει-τιμες κοριτσιων-μπορεις να παρεις και δυο κοριτσια μαζι που να κανουν και λεσβιακα?
Νομιζω μπορεις να πας στο Κριστιν μασαζ που ειναι σαν το σαμπαι ντι
της Παταγια...γενικα υπολογισε εκει 1500-2000 για φουλ προγραμμα.
Εχει μια βιτρινα διαλεγις νουμερο κοπελας και πας...
Για 2 ρωτα αλλα αμα πληρωνεις φυσικα και θα γινεται...γιατι οχι
4)Υπαρχει μερος στο πουκετ αντιστοιχο με το κλαμπ eden στη μπαγκογκ και το κλαμπ devils den(βλεπε σελιδα 1058) στη παταγια και αν ναι πως λεγεται?
Αυτο δεν το γνωριζω...
5)αν δε σου κανει κοπο μια και ανεφερες το ξενοδοχειο που εμενες, βαλε την ιστοσελιδα του(οπως εβαλε ο μιμικος την ιστοσελιδα του μπαμπη, του ελληνικου ξενοδοχειου στη σελιδα 1073 να παρουμε μια γνωμη και απο το δικο σου ξενοδοχειο)..........εξτρα μιζα για τη διανυκτερευση των κοριτσιων ζητουσε το ξενοδοχειο σου?
Οχι,και 2 ανεβασα χωρις προβλημα,το ξεκαθαριζεις βεβαια εξαρχης!
Στο ανετο μου ειπαν οτι δεν πληρωνεις κατι...χαλαρα λοιπον
παρε μερικα λινκ
Ειναι μεσα στο ΠΡΑΣΙΝΟ! δεν υπαρχει τετοιο χοτελ με τετοια τιμη!
Σουπερ δωματια,ησυχα ησυχα...πεντακαθαρα,με τηλεοραση,aircodition
μπαλκονι με θεα την πισινα,ψηλα σε υψος να βλεπεις θεα μακρια
τι να πρωτοπο...εχω μεινει σε απειρα ξενοδοχεια γενικα σε διαφορες
διακοπες μου...σαν αυτο το ξενοδοχειο ειλικρινα πουθενα!
6)τελος, αναφερεις καλο θα ηταν να νοικιασεις μηχανακι, λογω οτι ειναι καποια αποσταση μεχρι τη bagla road το ξενοδοχειο και τα τουκ τουκ ειναι ακριβα..........εγω δεν ξερω να οδηγω μηχανακι αρα δεν παιζει να νοικιασω (εκτος αν βρω ενα μωρο που να μου αρεσει, να το κρατησω μερες και να ξερει αυτο να οδηγει μηχανακι)........ταξι δεν υπαρχουν αφθονα στο πουκέτ που με κοστος γυρω στα 80-100 βατ να σε πηγαινουν?.......γιατι ο zaichik, που τον ρωτησα για ταξι να σε πανε τη διαδρομη ξενοδοχειο-θαλασσα πουκετ, μου ειπε οτι υπαρχουν αφθονα ταξι.
Ταξι και του τουκ οσα θες...αλλα βαλε 100 τη μερα καθε διαδρομη
χ2 γιατι θες και επιστροφη και βαλε τη νυχτα 200 χ 2=400
μονο για 2 διαδρομες θες περισσοτερα απο 600 μπατ!!! 12 ευρω διλαδι
αμα κατεβεις να φας κιολας πιανεις τα 20 ευρω εξτρα με τις ελαχιστες διαδρομες!!!!! με 200 μπατ νοικιαζεις μηχανακι απο το ξενοδοχειο μεσα!
και γλιτωνεις χοντρικα χοντρικα 100 ευρω σε 5-6 ημερες παραμονης...
παρε μηχανακι και οδηγα αργα,ευκολο ειναι...παρε και ενα κολοχαρτο
απο εδο που να μιαζει με διπλομα αν σε σταματισουν,δεν γνοριζουν,απλα κατι να δουν...