Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Είμαι λίγο ντιρλα αλλά πάντα αγαλλιάζω να διαβάζω για Ταυλανδη. Οποίος δε γουστάρει τις γυναίκες του τόπου του ας πάει εκεί ,προτού φτάσει και στη Μπανγκοκ η αριστεριλα και ο wokeισμος

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
Τα πιπινια εκτος απο το 3χιλιαρο, κοιτανε και το ρολοι, μπας και προλαβουν να κανουν και καμμια δευτερη ξεπετα. Παντα πηγαινω με πανω απο 30. Αυτες ιδρωνουν την φανελα, το τιμουν το ριζακι που τρωνε, προσπαθουν να αποδειξουν οτι αξιζουν ακομα και για να τις ξαναπαρεις.
μεχρι και στην ταιλανδη, ξαναζεσταμενη φασολαδα τρως ρε γερο... :confused:
κανεις 10 ωρες ταξιδι και αντι να γαμησεις κανενα πιπινι, πας στις μεσηλικες... :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
μεχρι και στην ταιλανδη, ξαναζεσταμενη φασολαδα τρως ρε γερο... :confused:
κανεις 10 ωρες ταξιδι και αντι να γαμησεις κανενα πιπινι, πας στις μεσηλικες... :confused:
Τυπε, ειμαι 85, οι 40αρες ειναι πιπινια για μενα :wanker:

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Τα πιπινια εκτος απο το 3χιλιαρο, κοιτανε και το ρολοι, μπας και προλαβουν να κανουν και καμμια δευτερη ξεπετα. Παντα πηγαινω με πανω απο 30. Αυτες ιδρωνουν την φανελα, το τιμουν το ριζακι που τρωνε, προσπαθουν να αποδειξουν οτι αξιζουν ακομα και για να τις ξαναπαρεις.
Τότε να πηγαίνουμε και με πάνω από 50 για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση...δεν πάει έτσι όμως. Οι τιμές δέχονται διαπραγμάτευση - γιαυτό άλλωστε ξεκινούν από μεγάλα νούμερα - το περιμένουν και τα κορίτσια - άλλωστε για το καινούριο iPhone δουλεύουν. Αυτές που στήνονται μπροστά στο thermae (είναι κλειστό από το 2020 εξαιτίας του κοβιντ) απο τις 9μμ έως 12μμ και ζητάνε 3000 μπατ για σορτ, μετά τα μεσάνυχτα πάνε 10 μέτρα πιο πέρα και ζητάνε 1500 μπατ και με ευγενική διαπραγμάτευση τις παίρνεις με 1000-1200 μπατ, ιδίως αν η νύχτα τους δεν πήγε όπως θα ήθελαν. Όποιος δεν αρέσκεται σε διαπραγματεύσεις ή στο ξενύχτι, μπορεί να βρει αυτό που θέλει στα άλλα σόι της Sukhumvit από το 5 έως το 19 (με εξαίρεση το μικρό κομμάτι μπροστά στο thermae Cafe), αλλά και μέσα στο σόι 4 (πχ. Nana Hotel) και πλησίον του σόι καουμπόη. Η μέση τιμή για σορτ ταιμ είναι στα 1000 - 1200 μπατ για τις κατω των 30 ετών εννοείται :woldman:
Καλή δύναμη σε όλους :knockinb:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Όπως ακριβώς το είπες. Τα πιπινια δουλεύουν για το καινούργιο άι-φον. Πιο μεγάλες όμως όχι. Έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι μπορεί να βρουν γαμπρό που θα τον παντρευτούν. Γι αυτό τα δίνουν όλα στο σέρβις που σού κάνουν. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται και τι ζητάει ο καθένας.
Σουκχουμβιτ μένω τα τελευταία 11 χρόνια. Τα πρώτα 2 χρόνια εμένα Σιλομ.
Από σόι 4, μέχρι σοι 26 έχω κάνει κάποιες εκατοντάδες χιλιόμετρα αυτά τα χρόνια.

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Όπως ακριβώς το είπες. Τα πιπινια δουλεύουν για το καινούργιο άι-φον. Πιο μεγάλες όμως όχι. Έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι μπορεί να βρουν γαμπρό που θα τον παντρευτούν. Γι αυτό τα δίνουν όλα στο σέρβις που σού κάνουν. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται και τι ζητάει ο καθένας.
Σουκχουμβιτ μένω τα τελευταία 11 χρόνια. Τα πρώτα 2 χρόνια εμένα Σιλομ.
Από σόι 4, μέχρι σοι 26 έχω κάνει κάποιες εκατοντάδες χιλιόμετρα αυτά τα χρόνια.
Άρχοντα, επέτρεψε μου να σου πω ότι όλες - μικρές και μεγάλες - για το καινούριο iPhone δουλεύουν, απλά τα πιπινια το θέλουν αύριο αν είναι δυνατόν και φυσικά δικαιολογουνται λόγω ηλικίας. Εμείς όμως δεν χρειάζεται να προτρεξουμε να τις βοηθήσουμε για να το αποκτήσουν αύριο, ας το πάρουν σε ένα μήνα δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αυτές που κάνουν πεζοδρόμιο στη Sukhumvit δεν ψάχνουν για γαμπρό - τι να τον κάνουν - αφού περνάνε μια χαρά έτσι ως φρηλανσερ και ας σας κλαίγονται ότι δεν έχουν να φάνε... Για ξενο γαμπρό ψάχνονται οι χωρισμένες με παιδιά που ζουν στις επαρχίες για να τους σώσει...δηλαδή όλα για το χρήμα σε αυτό το Βασίλειο

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Εγώ τελευταία "ψωνίζω" μπροστά στο Sofitel Hotel μεταξύ σόι 13 και 15 (έρχονται και από ThermaeCafe ορισμένες για καλύτερη τύχη αφού ο ανταγωνισμός σε αυτό το κομμάτι είναι μεγάλος), αλλά και μπροστά στο Hyatt Regency πριν το σόι 13, όπου οι τιμές είναι καλύτερες

Συνημμένα

• mypics_59597.jpg
    mypics_59597.jpg
    286,3 KB · Εμφανίσεις: 159

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Η τελευταία που πήρα Μπανγκοκ ήταν 37. Φοβερό καβαλικεμα και τρομπόνι. Μου στοίχισε ένα δείπνο και μερικά ποτά.

Οι πιτσιρίκες ήταν πιο καλές ,αλλά είχαν και άλλες απαιτήσεις.

Αν σβήσεις τα φώτα όλες ίδιες είναι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Αναμεσα σοι 24 και σοι 26 (σοι Αρι) ειναι ενα μικρο δρομακι το σοι 24/1, εχει καμμια 10αρια μασσατζιδικα. Εκει μεχρι το 2020 το Μαρτη που ειχα παει, εβρισκες τα καλυτερα κορμια με το καλυτερο σερβις στα 1800 με 2000 μπατ. Δεν ξερω τι γινεται τωρα, κατι βιντεακια που βλεπω δειχνουν να εχει ερημωσει το μερος, πιθανον λογω κορονοιου.

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Αναμεσα σοι 24 και σοι 26 (σοι Αρι) ειναι ενα μικρο δρομακι το σοι 24/1, εχει καμμια 10αρια μασσατζιδικα. Εκει μεχρι το 2020 το Μαρτη που ειχα παει, εβρισκες τα καλυτερα κορμια με το καλυτερο σερβις στα 1800 με 2000 μπατ. Δεν ξερω τι γινεται τωρα, κατι βιντεακια που βλεπω δειχνουν να εχει ερημωσει το μερος, πιθανον λογω κορονοιου.
Πάντα ειχε κάποιες φρηλανσερ εκεί και μετά το 2020 με τιμές που έπαιζαν αφού δεν είχαν κανονίσει μεταξύ τους συγκεκριμένες τιμές για σορτ ή λογκ, πολλές από τις οποίες πολύ καλές. Τα μασατζιδικα δεν έκλεισαν λόγω κορωνοϊού και ορισμένα έχουν όμορφες κοπέλες, αλλά βρίσκεις και στο πεζοδρόμιο πιο οικονομικά. Επίσης κάποια μπαρ μέσα στο σόι 22 έχουν σπέσιαλ μωρά με τιμή 1500 μπατ και 500 μπατ μπαρ φαιν για σορτ ταιμ στο δωμάτιο σου...προτείνονται για αυτούς που θέλουν να πιούν ένα ποτάκι με το κορίτσι πριν καταλήξουν στο κρεβάτι για να την γνωρίσουν καλύτερα και να παίξει και λίγο συναίσθημα, χωρίς να ξοδεψουν μια περιουσία :grin:

Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Εγώ τελευταία "ψωνίζω" μπροστά στο Sofitel Hotel μεταξύ σόι 13 και 15 (έρχονται και από ThermaeCafe ορισμένες για καλύτερη τύχη αφού ο ανταγωνισμός σε αυτό το κομμάτι είναι μεγάλος), αλλά και μπροστά στο Hyatt Regency πριν το σόι 13, όπου οι τιμές είναι καλύτερες
Καλησπέρα, θα ταξιδέψω αύριο Μπανγκόκ εάν είστε κάτω και έχετε διάθεση κερνάω ένα μπυρονι και κάνουμε καμιά τσάρκα η αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Καλησπέρα, θα ταξιδέψω αύριο Μπανγκόκ εάν είστε κάτω και έχετε διάθεση κερνάω ένα μπυρονι και κάνουμε καμιά τσάρκα η αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται
Kαλο ταξιδι τυπε. ελπιζω να μας ενημερωνεις για την κινηση εκει κατω.

manosathens

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Είμαι Μπανγκοκ τώρα, αν είναι κανείς εδώ ας στείλει μήνυμα για συνάντηση!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Αγαπητε, δεν εχω ουτε τα μισα σou χρονια. Ελπιζω οταν/αν φτασω εκει να εχω την ιδια ορεξη. Keep it real!!!
Φιλε μου, αστειευομουν για την ηλικια, ελπιζω και εγω οταν φτασω εκει να εχω εστω και λιγη ορεξη.

Rossonero1990

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2019
Κριτικές
3
Like
517
Πόντοι
280
Φιλε μου, αστειευομουν για την ηλικια, ελπιζω και εγω οταν φτασω εκει να εχω εστω και λιγη ορεξη
Σωραιος. Σκεφτομαι να φυγω μεσα στον μηνα, για ενα μηνα Παταγια. Με κανα 3χιλιαρο ειμαι ανετος για να βγαλω γουστα; παω με εμπειρο ανθρωπο ευτυχως

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Σωραιος. Σκεφτομαι να φυγω μεσα στον μηνα, για ενα μηνα Παταγια. Με κανα 3χιλιαρο ειμαι ανετος για να βγαλω γουστα; παω με εμπειρο ανθρωπο ευτυχως
Παπάδες θ κανεις παιχταρα μου

Αν είσαι και λίγο προβλεπόμενος θα αναστενάξουν οι σανιδες

Δεν το καταλαβαίνεις το επίπεδο της ευκολίας μέχρι να πας εκεί. Μας έχουν μάθει όλες οι γαμιολες οι πατσαβούρες που θέλουν τους αγαπουλες για γάμο και τους Τσαντ για πήδημα στο δύσκολο να πούμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom