Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Σωραιος. Σκεφτομαι να φυγω μεσα στον μηνα, για ενα μηνα Παταγια. Με κανα 3χιλιαρο ειμαι ανετος για να βγαλω γουστα; παω με εμπειρο ανθρωπο ευτυχως
Τυπε άνετα με 3000, αλλά πρόσεχε, με ρεγουλα τις πρώτες 2-3 μέρες μη σου φύγουν τα μισά. Ευτυχώς όμως που πας με έμπειρο άνθρωποι.

Rossonero1990

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2019
Κριτικές
3
Like
517
Πόντοι
280
Τυπε άνετα με 3000, αλλά πρόσεχε, με ρεγουλα τις πρώτες 2-3 μέρες μη σου φύγουν τα μισά. Ευτυχώς όμως που πας με έμπειρο άνθρωποι.
Ειμουν ναυτικος αγαπητε. Ξερω καλα πως δουλευουν οι γυναικες αυτες, αν και η αδυναμια μου ειναι να μου τρωνε τα λεφτα οι γυναικες. Την βρισκω.
Ελπιζω να τα καταφερω να παω και να μπορεσω να σας στειλω ομορφο υλικο
Παπάδες θ κανεις παιχταρα μου

Αν είσαι και λίγο προβλεπόμενος θα αναστενάξουν οι σανιδες

Δεν το καταλαβαίνεις το επίπεδο της ευκολίας μέχρι να πας εκεί. Μας έχουν μάθει όλες οι γαμιολες οι πατσαβούρες που θέλουν τους αγαπουλες για γάμο και τους Τσαντ για πήδημα στο δύσκολο να πούμε
Ειχα παει ξανα πριν ξεσπασει η πρωτη καραντινα και εφυγα αρων αρων. Πανε 2 χρονια ισως και 3 απο τοτε. Ολα θα πανε ντουμανι. Καυλες να υπαρχουν.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Ειμουν ναυτικος αγαπητε. Ξερω καλα πως δουλευουν οι γυναικες αυτες, αν και η αδυναμια μου ειναι να μου τρωνε τα λεφτα οι γυναικες. Την βρισκω.
Ελπιζω να τα καταφερω να παω και να μπορεσω να σας στειλω ομορφο υλικο

Ειχα παει ξανα πριν ξεσπασει η πρωτη καραντινα και εφυγα αρων αρων. Πανε 2 χρονια ισως και 3 απο τοτε. Ολα θα πανε ντουμανι. Καυλες να υπαρχουν.
Mπραβο παιχτη

alekos1980

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2022
Like
25
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,

Ώντας ενδιαφερόμενος να γυρίσω την χώρα για διάστημα δύο εβδομάδων θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την μετακίνηση από πόλη-σε-πόλη.
Σχετικά με Chiang Mai, Phuket, pattaya ποιος θα ήταν ο ιδανικότερος τρόπος ;
Θα είναι το πρώτο solo trip σε εξωτερικό.

WitcheR

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σας παιδια..οσοι ειστε κατω για πειτε μας τι γινεται με τα σημερινα δεδωμενα..πως ειναι τα πραγματα

Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Είμαι Μπανγκοκ τώρα, αν είναι κανείς εδώ ας στείλει μήνυμα για συνάντηση!
Δε μπορώ να σου στείλω πμ γιατι είμαι νέο μέλος
Είμαι Μπανγκοκ τώρα, αν είναι κανείς εδώ ας στείλει μήνυμα για συνάντηση!
Καλησπέρα με αυτά και με εκείνα ξέχασα ότι είχα ποσταρει εδώ. Δεν μπορώ να σου στείλω πμ γιατί είμαι νέο μέλος δοκίμασε εσύ να μου στείλεις το Messenger sou μπας και βγούμε σήμερα η Δευτέρα Τρίτη γιατί Τετάρτη πάω Πατάγια

Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
10
Πόντοι
0
καλησπερα σας παιδια..οσοι ειστε κατω για πειτε μας τι γινεται με τα σημερινα δεδωμενα..πως ειναι τα πραγματα
Καλησπέρα στα μαγαζιά έχει πράμα, από freelancers πάει μέτρια αν είσαι σαν εμένα και θες μόνο 10αρια. Πρέπει να περπατήσεις 2 3 φορές για να βρεις δεκαρια γιατί τα αρπάζουν στο λεπτό. Είναι low season καλύτερα έλα άλλη στιγμή

Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
10
Πόντοι
0
έχουν μάθει όλες οι γαμιολες οι πατσαβούρες που θέλουν τους αγαπουλες για γάμο και τους Τσαντ για πήδημα στο δύσκολο να πούμε
Δεν θα μπορούσες να το πεις καλύτερα. δεν έχουν καμία αξία σε σχέση με τις κοπέλες εδώ είται μιλάμε για πουτανα είτε οχι

WitcheR

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
0
Πόντοι
0
η καθε σεζον εχει τα θετικα της και τα αρνητικα της..απο τιμες τι παιζει γενικα

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
διαβαζα ξενα φορουμ για ταϊλανδή και λεγανε οτι σεξ χωρις προφυλακτικο μπορει να γινει με μια σχετικη ασφαλεια εκει περα...αυτα που γραφω τα γραφω με προσοχη
σε χαμηλη τιμη και χωρις συνταγη μπορει να βρεις το χαπι προφυλαξης του aids (prep) στη ταυλανδη δυστυχώς στη δυτικες χωρες δεν ειμαστε τοσο προχωρημένοι ...ακομα στη ταϊλανδή μπορεις ευκολα να κανεις τεστ για std...

μιλουσα με καποιες feelancers στο thaifriendly και οταν τους ειπα να κανουμε και οι δυο τεστ απο πριν δέχονται για ακαποτο...φυσικα περα απο το τεστ καλυτερα και το χαπι γιατι το αργουν μεχρι να φανουν αντισωματα στο τεστ...υπαρχουν και αλλοι κίνδυνοι βεβαια...

Τελευταία τροποποίηση:

WitcheR

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
0
Πόντοι
0
αν ηταν μονιμη ισως για γενικες εξετασεις..αλλα γενικα γυρευε την δουλεια σου..μπορει να κολλησεις και τιποτα αλλο..ασε που μπορει να ειναι και καμια πονηρη και μετα απο λιγους μηνες να σου πει εχω μεινει εγγυος στο παιδι σου χωρις να ξερεις αν ειναι δικο σου για να την συντηρεις και εσυ να τρεχεις για εξξετασεις dna..

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
αν ηταν μονιμη ισως για γενικες εξετασεις..αλλα γενικα γυρευε την δουλεια σου..μπορει να κολλησεις και τιποτα αλλο..ασε που μπορει να ειναι και καμια πονηρη και μετα απο λιγους μηνες να σου πει εχω μεινει εγγυος στο παιδι σου χωρις να ξερεις αν ειναι δικο σου για να την συντηρεις και εσυ να τρεχεις για εξξετασεις dna..
περα απο ηπατιτιδες και Hiv τα υπολοιπα δε με αποσχολουν και τοσο οχι πως ειναι ευχαριστα βεβαια...
τωρα ναι φυσικα ειναι και το θεμα τις αντισύλληψης αλλα απο οτι καταλαβα οι πιο πολλες ειναι ηδη σε αντισύλληψη υπαρχει ομως και το χαπι που μπορουν να παρουν μετα

WitcheR

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
0
Πόντοι
0
καλα ναι υποθεσεις κανουμε υπαρχει και το χαπι..

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Ωραίος προορισμός!

pepe21

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
94
Πόντοι
0
Ποτε ειναι η καλυτερη εποχη για να πας..Ελληνες εχει εκει να σε κατευθυνουν αν πας πρωτη φορα?Οι τιμες εχουν πεσει καθολου ΄ή ειναι στον θεο οπως τα τελευταια χρονια?
Μακριά από Έλληνες η προσωπική μου εμπειρία δεν είναι η καλύτερη .

Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,

Ώντας ενδιαφερόμενος να γυρίσω την χώρα για διάστημα δύο εβδομάδων θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την μετακίνηση από πόλη-σε-πόλη.
Σχετικά με Chiang Mai, Phuket, pattaya ποιος θα ήταν ο ιδανικότερος τρόπος ;
Θα είναι το πρώτο solo trip σε εξωτερι

Καλησπέρα στα μαγαζιά έχει πράμα, από freelancers πάει μέτρια αν είσαι σαν εμένα και θες μόνο 10αρια. Πρέπει να περπατήσεις 2 3 φορές για να βρεις δεκαρια γιατί τα αρπάζουν στο λεπτό. Είναι low season καλύτερα έλα άλλη στιγμή
Επανέρχομαι με τα νέα του σόλο πρωτάρη. Έφυγα από Μπανγκόκ και πήγα Πατάγια. Δεν είχα κανένα παράπονο από Μπανγκόκ ΑΛΛΑ υπό καταρρακτωδη βροχή λοιπόν σε σχέση με μια ηλιόλουστη μέρα της Μπανγκόκ οι γυναίκες είναι άπειρες, το Thai friendly δεν σταματάει να χτυπάει, μαγαζιά πολλαπλάσια και δουλεύουν από πολύ νωρίς αρκετά.Έχω πάθει σοκ και αυτά τώρα στην χειρότερη εποχή για να κατέβεις γιατί είναι rainy season. Πίστευα ότι τα είχα δει όλα στην Μπανγκόκ, πόσο λάθος έκανα. Δεν θέλω να αποθαρρύνω κανέναν από το να πάει Μπανγκόκ, έχει παραπάνω ναούς μουσεία πολιτισμό και πέρασα τέλεια απλά στην Πατάγια η ποιότητα παραμένει και η ποσότητα αυξάνεται στο θέμα του μουνιού. Γνώμη μου μην πάτε μόνο στο ένα η στο άλλο.

pepe21

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
94
Πόντοι
0
Καλημέρα , τελικά μετά από πολλή ψάξιμο για ανεύρεση άλλου προορισμού εκτός Thai αποφασίσαμε να πάμε στην εξωτική Pattaya , απλά είπαμε να αλλάξουμε και αντί για ξενοδοχείο να πάμε σε ένα RBNB . Με πισίνα κλπ . Κάνοντας μια έρευνα αγοράς διαπιστώσαμε ότι οι περισσότερες βιλιτσες είναι σχετικά μακριά από την από την walking street και γενικά από την καρδιά του παιχνιδιού . Αλλά ίσως να είναι καλύτερα γιατί από είδα από μια εξερεύνηση της περιοχής έχει ζωή έστω και λιγότερη από άλλου . Θα πάμε στις 16-28 Νοεμβρίου εάν υπάρχει τότε κάποιος εκεί και θέλει να πιούμε καμία μπίρα είναι ευπρόσδεκτος , και αν κάποιος έχει εμπειρία από ενοικιαζόμενα με πισίνα σε λογική τιμή ας προτείνει . Καλά να περνάμε .

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201
Καλημέρα , τελικά μετά από πολλή ψάξιμο για ανεύρεση άλλου προορισμού εκτός Thai αποφασίσαμε να πάμε στην εξωτική Pattaya , απλά είπαμε να αλλάξουμε και αντί για ξενοδοχείο να πάμε σε ένα RBNB . Με πισίνα κλπ . Κάνοντας μια έρευνα αγοράς διαπιστώσαμε ότι οι περισσότερες βιλιτσες είναι σχετικά μακριά από την από την walking street και γενικά από την καρδιά του παιχνιδιού . Αλλά ίσως να είναι καλύτερα γιατί από είδα από μια εξερεύνηση της περιοχής έχει ζωή έστω και λιγότερη από άλλου . Θα πάμε στις 16-28 Νοεμβρίου εάν υπάρχει τότε κάποιος εκεί και θέλει να πιούμε καμία μπίρα είναι ευπρόσδεκτος , και αν κάποιος έχει εμπειρία από ενοικιαζόμενα με πισίνα σε λογική τιμή ας προτείνει . Καλά να περνάμε .
Φίλε τσέκαρε το Unixx είναι 500-700μ απο walking street. Συγκρότημα 2 ουρανοξύστες 45 ορόφων, 30-35τμ δωμάτια, προτίμησε απο 35+ όροφο, έχει 2 πισίνες, μπαρ, θα τα βρεις για την εποχή κανένα 20ευρω τη βραδιά. Μόλις επέστρεψα κ οι τιμές ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ είνα χώμα...
Αναλυτικό ρεπορταζ πολύ σύντομα!

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
185
Πόντοι
1
Μακριά από Έλληνες η προσωπική μου εμπειρία δεν είναι η καλύτερη .
μου αρεσει που γραφεις μακρια απο ελληνες και στο ακριβως επομενο ποστ ζητας αν ειναι καποιος εκει να βγειτε για κανα ποτακι !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom