Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
για να φτασει καποιος σε αυτο το σημειο σημαινει πολλα

αλλα να αρχισουμε τις φιλοσοφικες συζητησεις δεν ειναι της στιγμης

πολλες φορες ειχα σκεφθει στο παρελθον αν θα μπορουσα να μεινω σε ενα εξωτικο μερος της απω ανατολης οπου εχω κανει διατριβες
το αποτελεσμα των σκεψεων ηταν οτι ναι να πω να αραξω για ενα μηνα το πολυ  και να επιστρεψω στα πατρια εδαφη
το κυριωτερο ανασταλτικο ηταν η γλωσσα γιατι οταν λες να μεινεις καπου μονιμα για να εισαι εν μερει αποδεκτος πρεπει να μαθεις τη γλωσσα τους τουλαχιστον ομιλια τα βασικα(πχ βλεπε βουλγαρες που ερχονται ελλαδα κλπ)
τα υπολοιπα περι φαγητου προσαρμογης δεν με απασχολουσαν τοσο γιατι εφ οσον ειχα μαθει να επικοινωνω θα τα καταφερνα σιγα σιγα και στα υπολοιπα.
απο κει και περα το οικονομικο δευτερος βασικος παραγοντας και τριτο να μην εχεις πισω σου οικογενειακες υποχρεωσεις .
μετα ζυγιζεις τα υπερ και τα κατα και ξεκινας και οπου βγει αρκει να εχεις κανει προνοια αν τυχον γινει καμμια στραβη να εχεις την εναλλακτικη λυση για τον επομενο σταθμο.
γιαυτο και λεω καμμια φορα οτι ο κοσμος δεν ειναι μονο η παταγια και καντε και κανενα ταξιδι παραπερα.
φιλικα

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
tzeims77
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ που φοβουνται τη σκια τους προτειναν κατσε ελλαδα να παρεις συνταξη απο το τεβε στην καλυτερη 400 ευρο το μηνα
αρα?

δεν ξέρω φίλε μου.

πάντως εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που δεν θέλει να φύγει απ την ελλάδα.

ούτε και κάποιον που θέλει.

αλλά δεν μπορώ να δεχτώ αυτού του είδους τις γνώμες: μπααα που να πας βρε? στην άλλη άκρη του κόσμου!!!!

όπως βέβαια και τις, χωρίς επιχειρήματα, αντίθετες απόψεις: εγώ δε φεύγω με τίποτα από δω αλλά εσύ φύγε. Είχα μάλιστα και φιλαράκια (2-3 μάλιστα) που συζητώντας μου έλεγαν:

:jerking:φύγε εσύ (μόνος σου) και μόλις φτιαχτείς και κάνεις και τα κονέ σου φώναξέ μας και μας!!!!

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τζειμσ77
εγω το εχω διπορτο βεβεα γιατι λογω του γαμου μου με κουβανη μπορω να μεινω στην κουβα πλεον χωρις διατυπωσεις
απλως το θεμα ειναι οτι εκει δεν μπορεις να κανεις τιποτε γιατι ολα ειναι κρατικα
μονο το πειρατικο ταξι μπορω να κανω σε τουριστες που πανε παραλια και να τους πασαρω τιποτα πουρα/μονο αυτα και με την ευκολια οτι θα τους πλασαριζομαι οσ τουριστας και εγω και οχι σαν λαμογιο κουβανος

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
για να φτασει καποιος σε αυτο το σημειο σημαινει πολλα

αλλα να αρχισουμε τις φιλοσοφικες συζητησεις δεν ειναι της στιγμης

πολλες φορες ειχα σκεφθει στο παρελθον αν θα μπορουσα να μεινω σε ενα εξωτικο μερος της απω ανατολης οπου εχω κανει διατριβες
το αποτελεσμα των σκεψεων ηταν οτι ναι να πω να αραξω για ενα μηνα το πολυ  και να επιστρεψω στα πατρια εδαφη
το κυριωτερο ανασταλτικο ηταν η γλωσσα γιατι οταν λες να μεινεις καπου μονιμα για να εισαι εν μερει αποδεκτος πρεπει να μαθεις τη γλωσσα τους τουλαχιστον ομιλια τα βασικα(πχ βλεπε βουλγαρες που ερχονται ελλαδα κλπ)
τα υπολοιπα περι φαγητου προσαρμογης δεν με απασχολουσαν τοσο γιατι εφ οσον ειχα μαθει να επικοινωνω θα τα καταφερνα σιγα σιγα και στα υπολοιπα.
απο κει και περα το οικονομικο δευτερος βασικος παραγοντας και τριτο να μην εχεις πισω σου οικογενειακες υποχρεωσεις .
μετα ζυγιζεις τα υπερ και τα κατα και ξεκινας και οπου βγει αρκει να εχεις κανει προνοια αν τυχον γινει καμμια στραβη να εχεις την εναλλακτικη λυση για τον επομενο σταθμο.
γιαυτο και λεω καμμια φορα οτι ο κοσμος δεν ειναι μονο η παταγια και καντε και κανενα ταξιδι παραπερα.
φιλικα

δεν νομίζω ότι η γλώσσα είναι τόσο πολύ μεγάλο πρόβλημα (αν το θες πολύ, σύντομα μπορείς να μάθεις τα βασικά για να συννενοείσαι)

όσον αφορά οικογεννειακές υποχρεώσεις θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Γι αυτό και μέχρι τώρα (παρότι ήταν παιδικό όνειρο) δεν έφευγα απ την Ελλάδα.

Όσον αφορά βέβαια το οικονομικό εκεί είναι το ζητούμενο!!!

Υπάρχουν άραγε προοπτικές να εγκατασταθεί κάποιος στην Ταυλάνδη και να μπορεί να βγάζει τα έξοδά του και κάποια γούστα του? :knockinb: :knockinb: :knockinb:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμσ77
εγω το εχω διπορτο βεβεα γιατι λογω του γαμου μου με κουβανη μπορω να μεινω στην κουβα πλεον χωρις διατυπωσεις
απλως το θεμα ειναι οτι εκει δεν μπορεις να κανεις τιποτε γιατι ολα ειναι κρατικα
μονο το πειρατικο ταξι μπορω να κανω σε τουριστες που πανε παραλια και να τους πασαρω τιποτα πουρα/μονο αυτα και με την ευκολια οτι θα τους πλασαριζομαι οσ τουριστας και εγω και οχι σαν λαμογιο κουβανος

Συγνώμη φίλε μου!

Με τη γυναίκα σου σκέφτεσαι να πας στην Ταυλάνδη ή έχεις χωρίσει και πας μόνος?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
οχι η κουβανη ειναι στη κουβα και εκει θα μεινει αν επιλεξω να μην ειμαι στην ελλαδα
στην ται αμα παω θα παω μονος/τι για μπελαδες ψαχνω?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ωραία! που είναι το πρόβλημά σου τότε?

αφού δεν θες να είσαι μετην κουβανή σύζυγο και διαθέτεις και ένα αξιόλογο ποσό (όπου μπορείς στο φινάλε να επενδύσεις

ένα μικρό ποσοστό αυτών και να ανοίξεις κάτι για να μην τρως μόνο απ τα έτοιμα)

τι το σκέφτεσαι?

εγώ σου είπα. φεύγω και χωρίς λεφτά. απλά συλέγω πληροφορίες απ όπου μπορώ, έτσι ώστε να εξασφαλείσω το τερπνόν ;) μετά

του ωφελίμου :knockinb: :kissass: :kissass2: :tits: κτλ  :2funny: :2funny: :2funny:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τζειμσ το ερωτημα ειναι ενα
με το διαβατηριο σου και μια κασκαρντ συνδεμενη με τραπεζικο λογαριασμο με 400 χιλιαρικα εφευγες ναι η οχι?
εστω και για διακοπες 40 ετων?να πινω μπυρες και να πιανω κολους στην παραλια

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμσ το ερωτημα ειναι ενα
με το διαβατηριο σου και μια κασκαρντ συνδεμενη με τραπεζικο λογαριασμο με 400 χιλιαρικα εφευγες ναι η οχι?
εστω και για διακοπες 40 ετων?να πινω μπυρες και να πιανω κολους στην παραλια
σου έχω απαντήσει ήδη.

το συζητάω έχοντας το 1/100 αυτών που διαθέτεις!!!!

με 400 δε θά φευγα?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
δεν μπορώ όμως να σου πω φύγε και να σε πάρω στο λαιμό μου

γιατί πρωτον δεν έχω πάει άρα δεν μπορώ να προτεινω ανεπιφύλακτα κάτι που δεν έχω κάνει

και φυσικά γιατί δεν σε γνωρίζω, τι τύπος είσαι, τι έχεις κάνει , πάει κοκ.

Απλά μιλώντας για τον εαυτό μου ΘΕΛΩ να τα καταφέρω και να πάω!!

και φυσικά να τα καταφέρω και να μείνω :-

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
δεν μπορώ όμως να σου πω φύγε και να σε πάρω στο λαιμό μου

γιατί πρωτον δεν έχω πάει άρα δεν μπορώ να προτεινω ανεπιφύλακτα κάτι που δεν έχω κάνει

και φυσικά γιατί δεν σε γνωρίζω, τι τύπος είσαι, τι έχεις κάνει , πάει κοκ.

Απλά μιλώντας για τον εαυτό μου ΘΕΛΩ να τα καταφέρω και να πάω!!

και φυσικά να τα καταφέρω και να μείνω :-

Διαθεστε 2000 ο καθενας και πηγαινετε, και αμα γουσταρετε τρελα καθηστε. πρεπει ομως να το ζησετε..
και ψαξτε το επι τοπου οσον αφορα δουλιτσες..
Βοηθηστε ο ενας τον αλλο () και ξεσκιστε τες ολες .... :rockon:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
νομιζω πως ολ' αυτα που γραφονται στις τελευταιες σελιδες στερουνται σοβαροτητας και κοινης λογικης..

ρε συ james, που να πας να ζησεις σε ενα μερος που δεν ξερεις, χωρις λεφτα, ψυχολογια, χωρις να γνωριζεις ντοπιους κτλ, κτλ.
κατσε κατω, μαζεψε τα κομματια σου και κανα φραγκο, ηρεμησε λιγακι και κανε ενα 20ημερο ταξιδι για αρχη..μετα κανε κι αλλο..κι αλλο..
και οταν ηρεμησεις, εδω ειμαστε να το ξανασυζητησουμε απο την αρχη.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Διαθεστε 2000 ο καθενας και πηγαινετε, και αμα γουσταρετε τρελα καθηστε. πρεπει ομως να το ζησετε..
και ψαξτε το επι τοπου οσον αφορα δουλιτσες..
Βοηθηστε ο ενας τον αλλο () και ξεσκιστε τες ολες .... :rockon:
Δεν έχεις κι άδικο φίλτατε

εγώ δεν θα χα κανένα πρόβλημα πάντως.

και μόνος φεύγω αλλά και με παρέα.

εκεί θα κολλήσουμε τώρα!!!

όσοι πιστοι προσέλθετε!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
νομιζω πως ολ' αυτα που γραφονται στις τελευταιες σελιδες στερουνται σοβαροτητας και κοινης λογικης..

ρε συ james, που να πας να ζησεις σε ενα μερος που δεν ξερεις, χωρις λεφτα, ψυχολογια, χωρις να γνωριζεις ντοπιους κτλ, κτλ.
κατσε κατω, μαζεψε τα κομματια σου και κανα φραγκο, ηρεμησε λιγακι και κανε ενα 20ημερο ταξιδι για αρχη..μετα κανε κι αλλο..κι αλλο..
και οταν ηρεμησεις, εδω ειμαστε να το ξανασυζητησουμε απο την αρχη.
εγώ πάντως φίλε μου σοβαρά μιλάω

δε διαφωνώ σε όλα αυτά που λες.

απλά δε με τρομάζουν και πολύ.

φυσικά οι δυσκολίες θα είναι αφάνταστες ....αλλά στο κάτω κάτω μέχρι τώρα ήμουν πολύ σοβαρός και υπεύθυνος και τι

κατάλαβα?

Τι πιστεύεις ότι θα πάθω δηλ?

Τι περισσότερο από χιλιάδες να μην πω εκ/μύρια έλληνες μετανάστες σε όλα τα σημεία του κόσμου!!!

Όλοι μα όλοι ήξεραν τη γλώσσα, την κουλτούρα, τους ντόπιους της χώρας που πήγαιναν?

Μη μ΄απογοητεύεις έτσι βρε ρόκο! Πάνω που αρχίζω και το οργανώνω!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
δεν εχω να σου απαντησω κατι φιλε james. απλα λυσε μου μια απορια: τι εχεις καταφερει και εχεις οργανωσει μεχρι τωρα?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
δεν εχω να σου απαντησω κατι φιλε james. απλα λυσε μου μια απορια: τι εχεις καταφερει και εχεις οργανωσει μεχρι τωρα?
να πληρωνω για ενα καφε 1700 δραχμες και για ενα σουβλακι με πιτα 647 δραχμες
αυτο
οποτε ται δεν ειναι καλυτερα που τρως με 3-5 ευρω?

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγώ πάντως φίλε μου σοβαρά μιλάω

δε διαφωνώ σε όλα αυτά που λες.

απλά δε με τρομάζουν και πολύ.

φυσικά οι δυσκολίες θα είναι αφάνταστες ....αλλά στο κάτω κάτω μέχρι τώρα ήμουν πολύ σοβαρός και υπεύθυνος και τι

κατάλαβα?

Τι πιστεύεις ότι θα πάθω δηλ?

Τι περισσότερο από χιλιάδες να μην πω εκ/μύρια έλληνες μετανάστες σε όλα τα σημεία του κόσμου!!!

Όλοι μα όλοι ήξεραν τη γλώσσα, την κουλτούρα, τους ντόπιους της χώρας που πήγαιναν?

Φυγε ρε φιλε τωρα που εισαι ζεστος και θα την βρεις την ακρη κατω στον παραδεισο!σαμπως και δω σ αυτο το μπουρδελο που λεγεται ελλαδα τι κανουμε? :bigdick:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

φίλε μου νομίζω ότι δεν έπρεπε να με ρωτήσεις κάτι τέτοιο.

εξήγησα ότι είμαι σε κατασταση εκτάκτου ανάγκης!!!

οπότε σ΄ αυτή τη φάση της ζωής μου θα σου έλεγα με θάρρος: ΤΙΠΟΤΑ!!!

απέτυχα σε όλα!!! και μάλιστα ταυτόχρονα!!!

στην προσωπική μου ζωή

στην επαγγελματική μου ......

και λέω να βάλω μια θηλιά και να φουντάρω
ομως.... Συνεχίζω

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

οχι ρε συ, δε μιλαω για την μεχρι τωρα ζωη σου.. με παρεξηγησες νομιζω. απαντηση στην παραπανω παραθεση ζητησα..

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Απλά λέω να συνεχίσω κάπου αλλού...

κάπου πολύ μακριά!

η γκόμενά μου πέρσι για να γλιτώσει από μένα άλλαξε σπίτι!

η γυναίκα μου πόλη (700 χιλιομετρα μακριά μου)

εγώ για να γλιτώσω από όλους κι από όλες λέω να αλλάξω χώρα!!!

και βρήκα εναλλακτικές σε Ολανδία και Γερμανία

όμως τελευταία σκέφτομαι να αλλάξω και ήπειρο!!!

και όσο το συζητάω ΄τοσο με εξιτάρει η ιδέα!!!

αυτό ακριβώς που περιγράφεις φίλε ρόκο!!!

η πρόκληση του ότι στη χώρα που γεννήθηκα δεν πέτυχα ΤΙΠΟΤΑ!!!

είναι δυνατόν να τα καταφέρω σε μια τελέιως διαφορετική κατάσταση?

Το πιο πιθανό είναι όχι!!!

Όμως πριν με βρει κάποιο εγκεφαλικό ή κρίση χρίζουσας ψυχοθεραπείας (ενδεχομένως κάπου μέσα) ή πριν σκοτώσω κάποια απ

τις 2 (ή και τις 2) ΛΈΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΆΣΩ ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!

είναι τόσο τρελό και μη σοβαρό?

και συγνώμη φίλε μου αν φαίνεται για επίθεση όλο αυτό!

δεν είναι απλά είναι αγανάκτηση, γιατί σε όποιον φίλο ή (ειδικά) συγγενή το λέω..... φαντάζεστε τι ακούω!!! :uglystupid: :uglystupid: :fuck1: :fuck1: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom