Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

kreon

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Pαιδια χρειαζομαι βοηθεια!!!!!!!!

ψυχολογικης φύσεως κυρίως

Ζω έναν διπλο χωρισμό (με τη σύζυγο αλλά και με τη γκόμενα που την αγαπάω ακόμα μετά από 6 χρόνια σχέσης)  και πονάωωω.

Ταυτόχρονα δε, ζω και μια οικονομική καταστροφή.

Ψάχνω για δουλειά να γεμίσει τις ώρες μου (αλλά και τις τσέπες μου)

... όμως φοβάμαι ότι τα όποια (λίγα) λεφτά μου έμειναν θα μου τα φαν οι ψυχολόγοι-ψυχίατροι!!!

Τόσο χάλια!!!

Σκέφτομαι λοιπόν να την κάνω για Ταυλάνδη (έχω πάει ήδη τους τελευταιους 3 μήνες Γερμανία και Τσεχία). όμως αυτή η φάση της ταυλάνδης όπως την περιγράφετε εδώ μέσα (με πρωτεργάτη τον ανεπανάληπτο Φ16) με έχει τρελάνει.

Παρακολουθόντας λοιπόν πάνω από 1,5 χρόνο τα λεγόμενά σας θα ήθελα την συμβουλή σας:

Να πάω? Θα μου κάνει καλό στην ψυχολογία μου ένα τέτοιο ταξίδι?

ή μήπως όταν επιστρέψω (αντικρύζοντας ξανά την οικτρή πραγματικότητα που ζω) θα πάω βουρ για το δαφνί?

Υπάρχει μήπως η δυνατότητα σε κάποιον να μείνει μόνιμα (ή για κάποια χρόνια έστω)?

Υπάρχουν δουλειές κτλ που μπορεί κάποιος έλληνας να κάνει? (και εδώ ζητάω τις συμβουλές ανθρώπων που μένουν εκεί).

Παιδιά κάθε λέξη σας   ειλικρινά μπορεί να με βοηθήσει παααρα πολύ!

.... ένας απελπισμένος...

Ρε φίλε απ'ότι είδα στα παλιά μηνυματάκια σου έχεις πολύ πικραμένη ιστορία...
καλό ταξίδι...και μετά βλέπεις!
Μην το σκέφτεσαι...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Pαιδια χρειαζομαι βοηθεια!!!!!!!!

ψυχολογικης φύσεως κυρίως

Τόσο χάλια!!!
φιλε μην το κανεις αυτο, αυτα που επαθες ειναι απλα μπελαδες, δεν ειναι οτι κακο..
εχεις δει προσφατα ανθρωπους σε νοσοκομεια να προσπαθουν να ζησουν?
να χαιρεσαι καθε μερα που ζεις λοιπον και προς θεου, μη καθυστερεις ενα ταξιδι στον παραδεισο, χρειαζεσαι επειγοντως ενα γερο restart.
πολλοι απο αυτο το θρεντ εκαναν restart στη ζωη τους,
κανε και συ.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Παιδιά ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα και φίλε κώστα δοξάζω το θεό που είμαι γερός (και γω και τα παιδιά μου αλλά και οι... μαμάδες τους για να τα μεγαλώσουν σωστά!!)

Όμως αυτό που αναρωτιέμαι είναι (όχι αν θα περάσω καλά-αυτό είναι βέβαιο) αλλά ...

... διστάζω λίγο με τη λογική του αν έπρεπε να ξοδέψω τα τελευταία μου λεφτά αλλά και τις τελευταίες δυνάμεις μου για να κάνω απλά κάποιες εβδομάδες διακοπές.

Δηλ αυτό που δεν μπορώ να ξέρω είναι το πώς θα αισθάνομαι όταν γυρίσω...

Θα είμαι αναζωογονιμένος και άρα θα μαζέψω ευκολότερα τα κομμάτια μου?

ή.... θα έχω μεγαλύτερο πρόβλημα προσαρμογής και ...άρα θα φουντάρω στα σίγουρα?

Γι αυτό και ρώτησα αν υπάρχει δυνατότητα να μείνει κάποιος εκεί.

Δηλ πόσο εύκολα παίρνεις βίζα και βρίσκεις δουλεια κτλ κτλ

Αναφέρομαι 1ον διαδικαστικώς (γιατί κάποια άτομα ανέλυσαν πέρσι τα περί άδειας παραμονής κτλ) αλλά και 2ον πρακτικά! έχει δουλειές να κάνεις είτε σαν υπάλληλος κάπου είτε να φτιάξεις μια επιχειρησούλα.

Αυτό το οποίο σκέφτομαι είναι να μείνω για κάνα χρόνο +- κάποιους μήνες. Όχι πολύ περισσότερο βέβαια γιατί πρέπει να βλέπω και τα παιδιά μου.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Επίσης αν μπορείς να βρεις της προκοπής σπίτι (λογικά επιπλωμένο) και σχετικά φθηνό.

Αλλά και το πιο βασικό!!!

Εγώ μετά από 1-1,5 χρόνο που διαβάζω όλα τα σχετικά με την ταυλάνδη θελω να πάω Πατάγια!

Προσφέρεται όμως για μόνιμη κατοικία? Μπορείς δηλ να βρεις δουλειά και σπίτι σε μια τέτοια περιοχή?

ή να ξεκινήσω από Παταγια, να χαλαρώσω και αργότερα να αναζητήσω άλλους προορισμούς για μόνιμη εγκατάσταση?

Αχ! φοβάμαι μήπως έχω το ίδιο φινάλε με το Βέλγο που μετά από 10 χρόνια τελείωσαν τα λεφτά του και...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οσα ρωτας εχουν αναλυθει λιγες σελιδες πισω.

Επισκέπτης
Φιλε james70 χωρις να ειμαι ειδικος στα περι Ταιλανδης δεν νομιζω οτι ενα ταξιδι προς τα εκει ενδεικνυται για την περιπτωση σου. Αφραγκος δεν περνας καλα πουθενα. Αλλα αντε και περασες καλα, μετα πως γυρνας πισω ? Καλα για μονιμη εγκατασταση ουτε να το σκεφτεσε. Εκτος αν την εχεις δει γκουρου φαση ή χιπης. θα σου προτεινα να γραψεις στ΄αρχιδια σου τις γκομενες και να παρεις τα ορη και τα βουνα οπως εκανα εγω για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε james70 χωρις να ειμαι ειδικος στα περι Ταιλανδης δεν νομιζω οτι ενα ταξιδι προς τα εκει ενδεικνυται για την περιπτωση σου. Αφραγκος δεν περνας καλα πουθενα. Αλλα αντε και περασες καλα, μετα πως γυρνας πισω ? Καλα για μονιμη εγκατασταση ουτε να το σκεφτεσε. Εκτος αν την εχεις δει γκουρου φαση ή χιπης. θα σου προτεινα να γραψεις στ΄αρχιδια σου τις γκομενες και να παρεις τα ορη και τα βουνα οπως εκανα εγω για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου.

Τι εννοείς ακριβώς τα όρη και τα βουνά?

Και γιατί δεν ενδείκνυται για μόνιμη εγκατάσταση?

Απ΄ όσο έχω διαβάσει εδώ μέσα τουλάχιστον έχει αρκετούς έλληνες στην ταυλάνδη,
απλά εμένα μ΄ενδιαφέριε η πατάγια γι αυτό και ρωτάω.

Όμως θα μ΄ενδιέφερε μια μεγαλύτερή σου ανάλυση και για τα δύο

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεε  :S :S :S

Επισκέπτης
Τι εννοείς ακριβώς τα όρη και τα βουνά?
Και γιατί δεν ενδείκνυται για μόνιμη εγκατάσταση?
Απ΄ όσο έχω διαβάσει εδώ μέσα τουλάχιστον έχει αρκετούς έλληνες στην ταυλάνδη,
απλά εμένα μ΄ενδιαφέριε η πατάγια γι αυτό και ρωτάω.
Όμως θα μ΄ενδιέφερε μια μεγαλύτερή σου ανάλυση και για τα δύο

Για Ταιλανδη οπως σου εγραψα δεν ειμαι ειδικος ακομα, αν και εχω διαβασει οτι εχει γραφτει εδω . Οταν ξεμπερδεψω με τα χρεη που εχω και παω προς τα κατω, θα γραψω τις εμπειριες μου. Το σιγουρο ειναι οτι θα παω, οχι για μονιμα αλλα για αρκετους μηνες, το ποτε δυστηχως δεν το ξερω.
Για τα βουνα που μενω εχω γραψει παλαιοτερα οτι αλλο θελεις π.μ. μη γαμισουμε το θεμα......

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
  Σύντροφε Τζαίημς77.
  Αν έλεγες απλά και μόνο ότι θέλεις να κάνεις ένα απλό restart στη ζωή σου , θα συντασσόμουν με την άποψη του Κώστα. Στην χειρότερη των περιπτώσεων θα σούδινε κίνητρο να ξαναδουλέψεις ...για να ξαναπάς.
  Η κατάσταση σου όμως μου φαίνεται σοβαρότερη. Από ότι κατάλαβα θες να τα μουτζώσεις όλα και να πας για εγκατάσταση σε μια χώρα που οι διαφορές της με την Ελλάδα είναι τεράστιες και μη αντιληπτές από τον απλό τουρίστα. Εδώ πλέον μιλάμε για delete και όχι για restart,
  Τι θα κάνεις στην Παττάγια με τις (μη) γνώσεις σου πάνω στην γλώσσα και την κουλτούρα της χώρας? Και για πόσο θα τρως από τα λίγα που έχεις.
  Ξέχασέ το. Ακολούθησε τη συμβουλή του Παραλίμνιου συντρόφου. Είναι καλύτερη. Ανασυντάξου και μετά βλέπουμε.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τζεημς77
εγω παντως ειμαι για εξω/η ται η κουβα
οποτε τα υπολοιπα περι ελλαδος κτλ τα ξερω
και που πας,και τι θα κανεις?
σαμπως εδω εχετε αναρωτηθει τι κανουμε?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζεημς77
εγω παντως ειμαι για εξω/η ται η κουβα
οποτε τα υπολοιπα περι ελλαδος κτλ τα ξερω
και που πας,και τι θα κανεις?
σαμπως εδω εχετε αναρωτηθει τι κανουμε?

ρε παιδια ειμαι 39 χρονων και εχω αποτύχει σε όλα

υπάρχει περίπτωση να φλιπάρω!! (λέμε τώρα, γιατί αν ήθελα δε θα το συζητούσα)

δουλειά (αν θα κάνω εδώ θα είναι υπαλληλική) χωρίς καμιά εμπειρία.

δηλ κάποιος πρέπει να προσλάβει έναν απογοητευμένο, ανειδίκευτο 40άρη.....

(αφού δεν μπορώ να ασχοληθώ μ΄ αυτο που μόλις μετά 15 χρόνια απέτυχα).

¨ετσι λοιπόν για μένα η ελλάδα δεν έχει προοπτικές..

και ίσως πραγματοποιήσω και τα κρυφά μου όνειρα που έθαψα λόγω οικογεννειακών-επαγγελματικών υποχρεώσεων: να φύγω απ την Ελλάδα

Στο κάτω κάτω της γραφής δεν παίρνω κανένα παιδί μαζί μου! Ούτε καμιά γυναίκα! :headbang:

εγώ και το τομάρι μου!! δεν θα μπορέσω να το ταίσω για κανα χρόνο??

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Να ρωτήσω και κάτι αλλο?

υπάρχει περίπτωση μήπως να πάρεις κάποιο δάνειο-χρηματοδότηση?

Δεν το λέω για ανέκδοτο γιατί σε Ευρώπη ή Αμερική υπό ορισμένες προυποθέσεις θα μπορούσες να πάρεις.

Για ταυλάνδη όμως δεν έχω ιδέα

Ξέρει κανείς κάτι?

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αχ! φοβάμαι μήπως έχω το ίδιο φινάλε με το Βέλγο που μετά από 10 χρόνια τελείωσαν τα λεφτά του και...
Καλο παιδι ο Frans.Παει αυτος ησυχασε :'(

Καλα, μετα απο 10 χρονια στην Πατταγια ευκολο ειναι να γυρισεις στα σκατα;
Ε, λοιπον ειπε ο Frans... εγω δεν γυρναω...και μπουμ επεσε απο τον 16ο.
Γραφει και ενα σημειωμα λιτο αλλα ελεγε τοσα πολλα..."Μετα απο 10 χρονια στην Παταγια δεν εχω το κουραγιο να γυρισω πισω,μητερα φροντισε για την αποτεφρωση, και δωσε και μερικα χρηματα στη Νοκ γιατι δεν της αφησα τιποτα"
"Ηρωικο" τελος.
Pattaya is the end of the road.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Το χασαμε το κορμι πατριωτηηηηη :new_shocked:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
re παιδια αμα παω με 400,000 ευρο(τετρακοσια χιλιαρικα) στην ται
μενω για τι υπολοιπο της ζωης μου εκει?(τωρα ειμα 40) :think:

Εγώ πάντως φίλε μου με το 1/100 αυτών που διαθέτεις το σκέφτομαι σοβαρα!

Αν είχα 400 θα ήμουν ήδη εκεί και θα σου έστελνα φωτογραφιες....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Καλα, μετα απο 10 χρονια στην Πατταγια ευκολο ειναι να γυρισεις στα σκατα;

τι ειπες τωρα ρε ατομο!! αντε να βρεθουμε καποια στιγμη να μου το αναλυσεις αυτο.. πω πωωω..

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Εγώ πάντως φίλε μου με το 1/100 αυτών που διαθέτεις το σκέφτομαι σοβαρα!

Αν είχα 400 θα ήμουν ήδη εκεί και θα σου έστελνα φωτογραφιες....
tzeims77
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ που φοβουνται τη σκια τους προτειναν κατσε ελλαδα να παρεις συνταξη απο το τεβε στην καλυτερη 400 ευρο το μηνα
αρα?

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι ειπες τωρα ρε ατομο!! αντε να βρεθουμε καποια στιγμη να μου το αναλυσεις αυτο.. πω πωωω..
Περιμενε με κατα τις 20 Ιουλιου που θα εχω επιστεψει,αν δεν ερθεις εσυ Παταγια να με βρεις... ;)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Ακριβώς αυτό είναι που με απασχολεί και μένα....

Φαντάζεσαι να ζεις στον παράδεισο και να είσαι αναγκασμένος να φύγεις?

Όχι από δική σου επιλογή, ή γιατί βαρέθηκες ή δεν προσαρμόστηκες κτλ τα της ξενιτιάς..

...αλλά γιατί πολύ απλά δεν μπόρεσες να βρεις κάτι που να σε κάνει να παραμείνεις στον παράδεισό σου....

Τρέλα!!!  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom