giorgos241
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χαρδ,19αρης εισαι ή 34αρης;
αφού λεει το παληκαρι οτι έχει 6 χρόνια σχέση, δεν νομίζω οτι, την βρήκε στα 13.
αλλά αν συμβαίνει, αυτό ,μα τω θεο θα τρελαθώ......
δεν φανταζεσαι?λοιπον θελω να ζητησω απο τον πιπινομανια να ανεβασει φωτογραφιες πραγματικα θελω να δω τι πιπινια μαμαει...
απαπαπαπαπα... τι παρουσιες ειναι αυτεεεεεεςςςςςς????βασικα εγω σε αλλο μαγαζι θελω να παω... Q bar στην μπανγκοκ. οχι μονο για τις ωραιες παρουσιες που πηγαινουν αλλα και για τα ειδη μουσικης που παιζει και για τους διαφορους guest djs που εχει φερει στο παρελθον.
θελει ομως προσοχη με τις freelancers και τα ποτα. διαβασα μια κακη εμπειρια ενος member στο pattaya-addicts.
I saw qbar's website, it looked nice so I decided to check it out. Went to there on a wendsday night, 500b to get in with two free drinks.
I went at 10:30 so it was kinda dead, but after 11:30 people started comming. I was sitting at the downstairs bar drinking my rum and coke and having fun drinking, watching, and talking to people. Met a guy from france, a girl from singapore, and some euro chicks that I danced with. I was having a good time!
There was three thai girls at the corner of the bar drinking by themselfs and one of them was not a bad looker, and she was smilling at me the whole time. So I decided to talk to her and buy them some drinks. They invited me for a shot and I don't know if there was something in it or what...but I got really drunk, and they kinda pushed me outside with them and took me to their car. While in the car I remember the girl sitting next to me going through my pocket...but I was out of it. anyways after a little bit, I started to throw up out the car window, so they had to stop. At that point they hushed me out of the car and in to a taxi to send me home. After the taxi took off I felt my pocket and realized that my phone and most of my cash was gone. The phone was brand new 12,000b and maybe 2000b in cash.
After this incident, I watched what I drink at the bars the rest of the trip, and never got really drunk again. Just a heads up to fellow board member to becareful!
οριστε και μερικες ομορφες παρουσιες απο το site...
δεν φανταζεσαι?
τυπικες ταιλανδεζες μαμαει, αυτες που συνανταμε στα τουριστικα μερη,
απλα επειδη ειναι του γουστου του θεωρει οτι ειναι πιο ομορφες απο τις αλλες,
πιπι καλες στυσεις ωρεεεεεεε
1 ευρω=48.33baht αιντε να ανεβει ειχε κολλησει στο 46αρι
19 ΠΟΝΤΟΥΣ εννοει αν καταλαβα καλα. το airtickets exei προμηθεια γυρω στο 30 ευρω στο e-flights εχει 15 κ βρισκεις πολυ καλες τιμες στις πτησεις. Οσες φορες εχω ταξιδεψει εχω βρει πιο φτηνο εισιτηριο στο e-flights παρα στο airtickets
Δεν εχω να αποδειξω τιποτα και σε κανενα...εεεε δεν γινετε ομως να μας την λεει σ'εμας τους πατταγιανους οτι μαμαμε τα μπαζα και αυτος τις κουκλαρες...
πρεπει να μας το αποδειξει!!!
Δεν εχω να αποδειξω τιποτα και σε κανενα...
Αλλωστε οπως ειπε και ο Κωστας,γουστα του καθενος ειναι...
Απλα,οταν ξεκινας το ταξιδι στη Ταυλανδη και εχεις στο βαθος του μυαλου σου οτι "ΕΓΩ πανω απο 2-3 χιλιαδες μπατ για να πηδηξω δε δινω ουτε για τη Μις Ταυλανδη",λογικο ειναι να μη πηδας και τα καλυτερα...
Εγω π.χ δεν εχω κανενα προβλημα εαν το μωρο που εχεις στη πρωτη φωτο μου ζητουσε και 5 και 10 χιλιαρικα...και οσα τελος παντων ζηταγε,Θα τα εδινα γιατι προκειται για κατι το πραγματικα εξαιρετικο...
Εσυ θα τα εδινες?
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ...
Ε,συνηθως "Οτι πληρωνεις περνεις"...Δεν χρειαζεται λοιπον να ανεβασω καμμια φωτο..Νομιζω οτι καταλαβες το σκεπτικο μου...
εαν το μωρο που εχεις στη πρωτη φωτο
Παιδιά, το μωρό στην 4η φώτο με το κίτρινο φορεματάκι είναι σκέτη κόλαση. μπορεί και παραπάνω απο 10000Β
Ας μην χαλάμε οι ίδιοι την πιάτσα
Ήρεμα με τα μηδενικά φίλτατοι...
Το θέμα δεν είναι να γαμήσουμε τώρα ένα ενα ωραίο μ..ι αλλά να γαμάμε και για τα υπόλοιπα χρόνια που θα πηγαίνουμε με τις ίδιες τιμές.
Ας μην χαλάμε οι ίδιοι την πιάτσα
34αρης. Το 19 κολλάει αλλού..... ;)
εισαι πορνοπαπος;
Όχι. Σεξουαλικοπορνοδιαστροφικός, αν και άργησα να το καταλάβω....... ΓΜΤ