Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Όσον αφορα girl friend experience δεν θυμάμαι να το ζήτησα πουθενά
Φιλε μου αν το gfe δεν ειναι αυτο που ψαχνεις τοτε ποιος ο λογος να διανυσεις τη μιση υδρογειο εκτος βεβαια κι αν θες να πας Ταυλανδη για τζετ-σκι    :2funny:
Αν το ζητουμενο δεν ειναι το gfe, τοτε αυτα που θελεις τα βρισκεις και εκει που εισαι νομιζω.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
pipi ποτε με προσβαλες και δεν το καταλαβα? για ξανακαντο.
thailand τι φρουτα ειναι αυτα στο αβαταρ?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Συγγνώμη αλλά νόμιζα ότι το παρόν thead δημιουργήθικε για αυτον τον λόγο..Ο καθένας να εκφράζει τις απορίες του αλλά και να παραθέτει τις εμπειρίες του..Αλλά νομίζω ότι όλη η φιλοσοφία του site εδώ πέρα έχει δημιουργηθει για το συκγεκριμένο σκοπό.Αν σε κούρασα Φαντομά ειλικρινά να σου ζητησω και συγγνώμη και όχι μόνον απο εσένα.Πριν ξεκινήσω να γράφω έψαχνα παρέα...μέτα απο 2 μήνες και επέιτα απο συζήτηση πολλών απο εδώ μέσα αποφάσισα να παώ μόνος..Χθές συγκεκριμένα έψαξα για εισητηρια...και βρήκα!Συγγνώμη αν μου πείρε καιρό αλλά και έσυ ο ίδιος έιχες γράψει μέτα την 80 σελίδα ότι έκανες έρευνες χρόνων για να πάρεις την τελική αποφαση να κατέβεις μόνιμα εκεί.Όσον αφορα girl friend experience δεν θυμάμαι να το ζήτησα πουθενά
Α φιλε Αρισταρχε αυτο το gfe ειναι που αξιζει σε συνδιασμο με μια καλη κατα τα γουστα του καθενως κοπελια..αλλιως οπως λεει και οσαφως εμπειρος φαντομας μπορουμε με μια γλαστρα πολυτελειας να μην το κουνησουμε η εστω να πας καπου πιο κοντα πληρωνωντας την αδρα μονο για χωσιμο

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
               GUAVA-kee-nok-(kee??)-falang-farang-bak seeda
Πολυ ωραιο φρουτο και καλυτερο οταν μεινει σε ζαχαρονερο για μια μερα και ο φλοιος του αποκτα ενα ανοιχτοπρασσινο φλουο χρωμα,αλλα η τιμη του ανεβαινει κατακορυφα.
In the Isan Lao dialect, the guava is called bak seeda (TH: บักสีดา "guava"), which is sometimes jocularly refers also to a farang :2funny: :2funny: :2funny:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Γιωργο με φωναξες?Παρωωων!Τον Οκτωβρη πρωτα ο Θεος θα σου ερθω να με γυρισεις παλι,αχ τι ωραια που ηταν ρε φιλε μου ;)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Συγνωμη παιδια που αργησα, αλλα ειχα επισκεψεις απο ενα παιδι που το γνωρισα τα Χριστουγεννα στην Πατταγια, και πρωτοβρεθηκαμε σημερα, δηλαδη τωρα. Ηρθε και μου ανηγγειλε την χαρμοσυνη ειδηση οτι το Πασχα θα ειναι παλι Πατταγια (Χριστουγεννα πηγε πρωτη φορα Ταυλανδη). Και του απαντησα αγερωχος: Μεγαλε, θα εμαι εκει και θα σε περιμενω... Παρεπιτοντως  εχω να προσθεσω πως σε μια πολη οπως την Πατταγια που ισως να εχει και ενα εκατομμυριο μουνακια για γαμησι, ακομη κα το 2% του πιπι φανει να καλυψει και τους αλυγιστους αφρογαμιαδες. Μιλαμε για πανω απο 20.000 χαι μουνακια τουρμπο, που ισως στο κρεββατι να θυμιζουν αλλατισμενο μπακαλιαρο. Αλλα ειπαμε. Γουστα ειαι  αυτα και τα ασπαζομαι.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Καλησπέρα ξανα σε όλους!Κοιτάω τις φωτογραφιες του συναγωνιστή και πλην 2 κοριτσιων πραγματικά δεν μου αρέσει καμία!!!!!! :-

Παρακαλω να επιστρατέψουν τις γνώσεις τους ΚώσταςΦ16 ,Λορντ,Φαντομας,Πιπινομανιακ για το αν μπορώ να βρω κοπέλες something like that

Φιλε μου
Εγω ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετος απο Πατταγια, οι υπολοιποι να βοηθησουν. :grin: :grin:

Οσο για τους υπολοιπους στερητικο συνδρομο αρχιζω να βλεπω!! :2funny: :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μην το ψαχνεις Αρίσταρχε.Αυτό το θρεντ το γαμήσανε κάποιοι απο τους προλαλησαντες.Κρίμας γιατι ήταν πολύ καλό και εδώ και κάμποσο καιρό οδεύει ολοταχώς προς την παρακμή.
Βλέπεις εδώ παράδειγμα ο πιπινομανιακ,που ζήτημα αν έχει κατεβει 3 φορές κάτω και έχει κάτσει συνολικά 30 μέρες(με το ζόρι και μονο πούκετ).
Και καλά όλα αυτά,αλλά να φτάνει να προσβάλει έτσι τον Φ16 και μάλιστα σε τόσο προσωπικό σημείο(με το παραπάνω ποστ),έ αυτό καταντάει αηδία :).

Ολοι ειδήμονες εν μια νυκτί(πιπιν),άλλοι απο φυσιολάτρες μας το γυρνανε σε γαμιάδες(φαντομας),άλλοι γράφουν εδω μέσα οτι πάνε σε σαφάρια λες και μας ενδιαφερει η οικονομικη τους κατάσταση(λορδος) και άλλοι μεταμορφώνονται σε σοι 7 (zaichik)κ.τ.λ.

Λίγοι εδώ μέσα βοηθάνε πραγματικά τους ενδιαφερόμενους για συλλογή πληροφοριών και ένας απο αυτούς ειναι ο Φ16 που δεν θα διστασει να απαντησει ακόμη και σε προσωπικο μηνυμα αμα του ζητηθει.

Εσυ αγορι μου τραβας καποιο προσωπικο ζορι και εχεις ξυνισει ετσι αλλα σου ευχομαι να το ξεπερασεις.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
pipi ποτε με προσβαλες και δεν το καταλαβα? για ξανακαντο.
thailand τι φρουτα ειναι αυτα στο αβαταρ?
Κωστα μου...Οσο καταλαβες εσυ οτι σε προσβαλα...αλλα τοσο το καταλαβα κι εγω..!!!
Για ονομα...
Ρε συ thailand...μηπως το 'ριξες στο γιαμπα??!!
Η μηπως τα φρουτα που εχεις στο αβαταρ τα εφαγες "ξινησμενα"..?
Και επανειλημενα εχω πει πως ΔΕΝ ειμαι ουτε το παιζω ειδημων...
Τα φορουμ ειναι χωροι συζητισης και ανταλλαγης πληροφοριων και αποψεων...Με τις λιγοστες γνωσεις που εχω,προσπαθω κι εγω να συνεισφερω...και δεν εχω καμμια διαθεση να προσβαλω κανεναν...
Και σιγουρα εχω περισσοτερες γνωσεις απο καποιον που δεν εχει παει ποτε...Και η παρουσια και η οντοτητα μου στο συγκεκριμενο τοπικ εδω και 2 χρονια,(μιας και ειμαι απο τους πρωτους που συμμετειχαν),εχει σιγουρα μεγαλυτερη βαρυτητα απο καποιον (ονοματα δε λεμε,προσωπα δε θιγουμε),που εχει 10 ποστ...
Α!..και εχω μεινει πανω απο 30 μερες στο συνολο (εχω αποδειξη τις βιζες στο διαβατηριο)...Κι εχω παει και ΒΚΚ... :grin:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε μαγκες μη τσακωνεστε,ο καθενας εχει τα γουστα του!
Οσο για τις φωτος του γαλλου πραγματικα δε χρειαζεται να ανεβουν αλλες
παρολο που κατα βαθος θελω για να γελασω λιγο ακομα!
Ειναι πραγματικος οδωστρωτηρας ο τυπος...εντελως σαβουρογαμης.
Εγω απο όσες ειδα 1-2 αν θα επερνα. Αλλωστε μαλλον μιαζω με τον πιπι γνωστα αυτα.

Θα ηθελα απο οποιον το εχει προχειρο να γραψει τα link για τα dating
sites  για Ταυλανδη να το δοκιμασουμε και αυτο μιας και θα ξαναπαμε.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
φυσικα δεν υπαρχουν στην ελλαδα, σωστα?
Που να ξερω ρε Κωστα? Εμενα ρωτας?  :cheesy:
Δεν ειναι το αγαπημενο μου, προτιμω το mangosteen. Θεικο φρουτο, μιλαμε για σκετη ποιηση οταν το πετυχεις στην εποχη του...better than sex οπως λεει και ο arnold :2funny:

στεφαν για φρουτα μιλας παντα ετσι δεν ειναι?  ;)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Δεν ειναι το αγαπημενο μου, προτιμω το mangosteen. Θεικο φρουτο, μιλαμε για σκετη ποιηση οταν το πετυχεις στην εποχη του...better than sex οπως λεει και ο arnold :2funny:

στεφαν για φρουτα μιλας παντα ετσι δεν ειναι?   ;)

Παντως μια και μιλαμε για φρουτα εγω τρελλαινομαι για αναναδες αλλα μονο στη Μπανκοκ γιατι εκει βρισκω τους καλλυτερους και μανγκο οχι αυτα τα Βραζιλιανικα που εχουν εδω.
Τρωω τοσα πολλα που στο τελος εχω προβλημα :shit: :grin:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Φιλε μου
Σε διαβαζω απο την αρχη και κρατηθηκα μεχρι τωρα αλλα αμαν πια να την λες σε ολους επειδη πηγες μια φορα στη ζωη σου ΚΑΤΩ χωρις να ξερεις εαν θα ξαναπας.
Την ειπες στον F16 την λες στον πιπιν
εεε χαλαρωσε επιτελους και φχαριστησου την ζωουλα σου με τις χοντρες/αδυνατες ψηλες/κοντες που γουσταρεις, γουστο σου και καλα κανεις.
Μη μας πρηζεις τωρα και μην θελεις να μας βαλεις στο τριπακι του ποιος την εχει πιο μεγαλη να τη βγαλουμε να τη μετρησουμε.
Κοντολογης για να το πω απλα ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.
Πες τα βρε λόρδε γιατί ο τύπος θα μας τρελάνει με τις βλακείες του.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Πες τα βρε λόρδε γιατί ο τύπος θα μας τρελάνει με τις βλακείες του.

Μπα εγω τον καταλαβαινω, απο τα πολλα καυτερα που ετρωγε εβγαλε αιμοροιδες για αυτο στριμενεψε, για οσους τον ξερουνε  ;) ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

στεφαν για φρουτα μιλας παντα ετσι δεν ειναι?   ;)
ναι ναι για φρουτα με σπορους αλλα και για φρουτα με ποδια ομιλωντας για την αξιοτιμη καστα μας των farang.. :grin: :grin:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Γεια από μένα. Μόλις γύρισα από κάτω. Έχω πολλές δουλειές και θα μου πάρει μερικές μέρες να βρω χρόνο αλλά μόλις βρω θα ποστάρω. Εντυπώσεις από Πατάγια και Πούκετ θα καταγραφούν.
Αχ, δύκολη η προσαρμογή...  :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom