Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Αλλος ενας που ερχεται μεσα στην καρδια των μουσωνων οταν συνηθως πεφτουν καρεκλες! Επισης ευχομαι τα πραγματα τοτε να ειναι καλυτερα απο οτι τωρα γιατι τις τελευταιες 2 βδομαδες η υγρασια εχει χτυπησει κοκκινο. Δε στεκεσαι απεξω για πανω απο 15 λεπτα ιδιως αν περπατας. Τοση ζεστη δεν εκανε ουτε τον Απριλη που ειναι παραδοσιακα ο ζεστοτερος μηνας του χρονου. Αν βλεπεις τους Ταυλανδους με τα μαντηλια να σκουπιζουν τον ιδρωτα απο το προσωπο καταλαβαινεις οτι υπαρχει προβλημα!
Τη νυχτα η κατασταση ειναι χειροτερη γιατι οι τοιχοι των δωματιων εκπεμπουν ολη τη θερμοτητα που απορροφουν ολην την ημερα. Καμια φορα αναρωτιεμαι πως μπορουσα να κοιμαμαι για 3 ολοκληρα χρονια χωρις αιρ-κοντισιον (το αγορασα μολις περυσι) και μαλιστα μενοντας νοτια που ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.
Εχω την υποψια οτι τα πραγματα χειροτερευουν κιολας χρονο με το χρονο λογω του φαινομενου του θερμοκηπιου.
Κωστα με τις bmw, Shangri La εχει και η Μπανγκοκ φανταζομαι το ξερεις και μαλιστα φατσα-καρτα με το ποταμι.
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.489
Κριτικές
1
Like
35.661
Πόντοι
6.256
Αγαπητοι συναγωνιστες αυτη την στιγμη παιζει ταυλανδη με Μαμαλακη για
οποιον ενδιαφερεται να παρει μια γευση απ τον παραδεισο :smitten: :smitten: :smitten:
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
fantomas
και βεβαια το ξερω και για να ειμαι ειλικρινης καποτε τα κυνηγουσα γιατι  εκει εμεναν τα πληρωματα αεροπορικων εταιρειων.  αστα να πανε
θελουν 100 τη βραδια, χλιδα ομως.
μετα βρηκα το ΜΕΝΑΜ και αυτο στο ποταμι
οτι ειναι στο ποταμι διπλα το εχω μελετησει
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Εγω παντως βλεπω,οτι από 5-6 ατομα που ειμασταν στην αρχη,οταν ξεκινησε το θρεντ ο φιλτατος ΚωσταςΦ16,εχουμε υπερδεκαπλασιαστει!
(Κωστα πρεπει εκτος από την "ειδικη μνεια",να απαιτησεις και μιζα από το υπουργειο Τουρισμου της Ταυλανδης!!)
Και προβλεπω στη συναντηση,να μη μας φτανουν 1-2 τραπεζια καφετεριας η εστιατοριου..Μαλλον πρεπει να κλεισουμε ολοκληρο μαγαζι!
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
ωραια τα λεμε εδω μεσα. αλλα σε λιγο ουτε εμεις οι παλιοι δεν θα μπορουμε να βρουμε εισιτηριο να παμε. μου φαινεται οτι φετος εκει κατω θα εχει ποιο πολλους ελληνες παρα στο euro στην πορτογαλια το 2004.
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
To Maenam αν και φτηνοτερο απο το πολυ κυριλε Σανγκρι Λα ειναι επισης αλμυρο. Βεβαια οταν ερχεστε εδω με ευρω δεν παιζει τοσο ρολο αν θα πληρωσετε 1000 η 2000 Μπαχτ. Οταν βγαζεις λεφτα σε Μπαχτ ομως ακομη και τα 2000 Μπαχτ τα σκεφτεσαι να τα δωσεις. Οσο κοστιζει μια βραδια στο Σανγκρι Λα ειναι το νοικι μου για ενα μηνα!

Το θρεντ εχει μαζεψει κοσμο γιατι ισως ειναι το μοναδικο στον ελληνικο χωρο που πραγματευεται θεματα Ταυλανδης. Εχει δει κανεις καποιο αλλο θρεντ με πανω απο 5 σελιδες σχετικα με Ταυλανδη? Αν ναι τον παρακαλω να μου πει το λινκ. Εγω δεν εχω δει τιποτα παρα το σχετικο ψαξιμο.
Δε νομιζω οτι η Ταυλανδη εγινε ξαφνικα τοσο δημοφιλης. Σιγουρα υπαρχουν αρκετοι νεοι θαυμαστες αλλα αυτο ειναι λογικο. Οπως κερδιζει ομως θαυμαστες, χανει επισης. Προχθες μεσα στον υπεργειο συναντησα 2 κυπριους οι οποιοι δε μου εδωσαν την εντυπωση να το απολαμβανουν ιδιαιτερα. Με ρωτουσαν με αγωνια αν στην Πουκετ ειναι καλυτερα τα πραγματα γιατι ειχαν ψιλοσοκαριστει απο τη βρωμα, υγρασια/ζεστη και μποχα της Μπανγκοκ. Επισης και το εχω τονισει αυτο δεν αρεσουν σε ολους οι Ταυλανδες. Σε πολλους δεν αρεσουν οι γυναικες με μικροκαμωμενο σωμα, μικρο στηθος κτλ που τρωνε ακριδες! Εχω συναντησει ξενους  να μενουν εδω και να κανουν σχεσεις μονο με δυτικες γυναικες.
Αυτο που συμβαινει κατα τη γνωμη μου ειναι οτι απλα μαζευτηκαν στο παρον θρεντ πολλοι που δεν ειχαν που αλλου να μοιραστουν τις εμπειριες τους σε ελληνικα φορουμς. 
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Αλλος ενας που ερχεται μεσα στην καρδια των μουσωνων οταν συνηθως πεφτουν καρεκλες! Επισης ευχομαι τα πραγματα τοτε να ειναι καλυτερα απο οτι τωρα γιατι τις τελευταιες 2 βδομαδες η υγρασια εχει χτυπησει κοκκινο. Δε στεκεσαι απεξω για πανω απο 15 λεπτα ιδιως αν περπατας. Τοση ζεστη δεν εκανε ουτε τον Απριλη που ειναι παραδοσιακα ο ζεστοτερος μηνας του χρονου. Αν βλεπεις τους Ταυλανδους με τα μαντηλια να σκουπιζουν τον ιδρωτα απο το προσωπο καταλαβαινεις οτι υπαρχει προβλημα! Τη νυχτα η κατασταση ειναι χειροτερη γιατι οι τοιχοι των δωματιων εκπεμπουν ολη τη θερμοτητα που απορροφουν ολην την ημερα. Καμια φορα αναρωτιεμαι πως μπορουσα να κοιμαμαι για 3 ολοκληρα χρονια χωρις αιρ-κοντισιον (το αγορασα μολις περυσι) και μαλιστα μενοντας νοτια που ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.Εχω την υποψια οτι τα πραγματα χειροτερευουν κιολας χρονο με το χρονο λογω του φαινομενου του θερμοκηπιου.
Σύντροφοι, sa wat dee-khrap.
         Για τελευταία φορά σας ξαναπροειδοποιώ. ΜΗΝ ΠΑΤΕ καλοκαίρι στην Ταϋλάνδη. Θα φτάσετε στο σημείο να βλαστημάτε την ώρα και τη στιγμή που μπήκατε στο thread και είναι κρίμα. Τουλάχιστον όσοι πάνε ας μην πουν ότι δεν ειδοποιήθηκαν. Διαβάστε προσεκτικά το τι γράφει παραπάνω ο κ. πρέσβης μας (Φαντομάς) και ξανασκεφτείτε το. Με τη ζέστη και την υγρασία που έχει δεν θα θέλετε να βγείτε από το ξενοδοχείο. ΜΟΝΟ στον Βορρά είναι σχετικά υποφερτό το κλίμα, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι δεν ενδείκνυται ιδιαίτερα για "ιδιαίτερες" δραστηριότητες. Εγω είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.   :sunglasses:
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Φαντομά, άσχετο, αλλά πόσο πάνε τα νοίκια στην Μπανκονκ. Και σε ποια περιοχή μένεις.
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Συντροφε Μακη,δυστυχώς καποιοι οπως και εγω,δεν εχουμε τη συνατοτητα,λογω εργασιας,να παμε άλλη περιοδο..
Εγω παντως προσωπικα,ειμαι εκπαιδευμενος στη ζεστη.
Αφου επεζησα μια βδομαδα στο Κουβειτ που χτυπαγε 50αρια και ειχε απαγορευτει η κυκλοφορία μεσα στη πολη για τους πεζους...(Βγηκα ο Ελληναρας από το ξενοδοχειο να παω να ψωνισω νταλα μεσημέρι και με συνελαβαν οι μπατσοι-ευγενεστατοι-και με οδηγησαν σε χωρο με air-condition)
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε, δεν είναι θέμα ζέστης. Και εγώ είχα βρεθεί στην Ντόχα με 44 βαθμούς και ξέρω τι εννοείς.  Λογικά στην Ταύλάνδη η μέγιστη θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 32 βαθμούς κελσίου. Η υγρασία είναι αυτή που κάνει την κατάσταση ανυπόφορη. Ο σ. Φαντομάς τα ξέρει καλύτερα και ίσως μπορεί να επιβεβαιώσει τα γραφόμενά μου. Και όπως θα έχεις καταλάβει επιμένω στο θέμα αυτό για να προστατεύσω τους πρωτάρηδες συντρόφους που θα αποτολμήσουν το ταξίδι για να μην κλαίνε τα πολύτιμα Ευρώ τους. :headbang:
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Παντως Φιλοι μου εγω οταν επρεπε να παω καλοκαιρι πηγαινα με 1000, τη βρισκω με την υγρασια, για τολμηστε να πατε 1 βδομαδα για διαβιωση σε rainforest στη Μαλαισια με 95% υγρασια. Εδω ισχυει το "Σου φτιαξε ενα δερμα" εαν το θυμαται καποιος παλιος. Τα α..... μου ειχανε παπαριασει για 15 μερες :headbang:
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
δεν το ειπα για πηδημα βρε λορδε

αλλα και στο κουαλα λαμπουρ καλα περασα

εμενα προσωπικα η σιγκαπουρη με ενδιαφερει και το κανω το 2μερο μου συνηθως γιατι  μου  αρεσει ναμαι στο σανγκρι λα στη οροφη και να πινω ποτο με τη κινεζοταυλανδεζα μου

αλλα φετος μηπως την κανω βιετναμ γιατι εχει ξευτιλα εισητηρια
Κωστα μου.
Σκοπος ειναι οταν πηγαινεις σε μια ξενη χωρα απο ευγενεια και μονο να δοκιμαζεις τις τοπικες σπεσιαλιτε!! :grin:
Το Shangri La εχει φανταστικο μπουφε με Ταυλανδεζικες σπεσιαλιτε στη βεραντα πανω στο ποταμι. Μου ειχε στοιχησει κατι παραπανω αλλα ειχα κανονισει και πυροτεχνηματα ενα βραδυ απο μια βαρκα μπροστα στο ξενοδοχειο και εκει ειχα κανει τη προταση γαμου στη συζυγο.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ!! >:(
Για μενα οποιος μπορει να το πληρωσει αξιζει να μεινει στο ROYAL ORCHID SHERATON πανω στο ποταμι απο τον 23ο οροφο και πανω, φανταστικη θεα, αλλα να βαλετε γυναικα μεσα με ΤΙΠΟΤΑ.
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
ενταξει ζεστη εχει αλλα σκεφτειται οτι ο αλλος που παει ισως να μην κυκλοφορησει πολυ εξω παρα μονο στο ξενοδοχειο και στα μασατζιδκα (πχ ο πιπινομανιακ)  λολ

ετσι γλυτωνει αλλα πρεπει να εχει και το χρυσο οδηγο στα χερια και να τηλεφωνα για τη πραματεια
εγω απο ζεστη δεν εχω δει πουθενα περισσοτερη απο το DARWIN  
φαντομα
εχεις δικιο αλλα πολλες φορες προτιμω μια φτηνη πτηση με ενδιαμεση σταση και να μεινω σε 3αστερο(5αστερο για τα ευρωπαικα δεδομενα) και την εποχη που ερχομαι εχω και προσφορα στις 7 νυχτες 2 επιπλεον δωρεαν νομιζω τωρα το κανουν συνεχεια(συνηθως οταν παω  με 5 ατομα μας κανουν και εκπτωση )πιστεψε με τα αξιζει τα χρηματα και εχω και δωρεαν ταχι στο ποταμι.Κατα τα αλλα προτιμω το Ασια που της πιατσας και αυτο 3στερο.
Βεβαια και τα 2αστερων ειναι πολυ καλα αλλα σε καλο ξενοδοχειο συχναζει και καλος κοσμος   χαχαχαχαα
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
λορδε απο τα γρφομενα σου εχω καταλαβει αρκετα

no comments
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπον
Ο συντροφος Μακης να κανονισει να βρεθουμε γιατι υπαρχουν πολλοι που θελουν τα φωτα μας, παντως εγω αν δεν ερθει ο κοστας F16 δεν ερχομαι, "Θα τον αλλαξοπιστισω που θα μου παει;"
Μακη προτεινω να ορισεις εσυ μερος τοπο και ωρα και οσοι ενδιαφερονται να σου στειλουν με PM καποιο κινητο για επικοινονια.
Και οχι δημοκρατια του στυλ που μπορειτε, ΕΚΕΙ και ΤΟΤΕ
 

phuketgas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Εχετε απολυτο δικιο για το θεμα καιρου,ωστοσο λογω υποχρεωσεων ειναι ανεφικτη η επισκεψη στην χωρα αλλους  μηνες.......παντως τελη ιουλιου ειχε ζεστη κ κυριως υγρασια αλλα με τοσο ομορφη παρεα ολα ξεχνιουνται :grin:
τι να κανουμε θα κανουμε τη καρδια μας πετρα και φετος ;) ;) ;) ;) ;)
συντροφε φαντομα θα ηθελα τη βοηθεια σου σε καποια πραγματα μπορω να στειλω p.m?
ευχαριστω εκ των προτερων ;)
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Ο συντροφος Μακης να κανονισει να βρεθουμε γιατι υπαρχουν πολλοι που θελουν τα φωτα μας, παντως εγω αν δεν ερθει ο κοστας F16 δεν ερχομαι, "Θα τον αλλαξοπιστισω που θα μου παει;"
Μακη προτεινω να ορισεις εσυ μερος τοπο και ωρα και οσοι ενδιαφερονται να σου στειλουν με PM καποιο κινητο για επικοινονια.
Και οχι δημοκρατια του στυλ που μπορειτε, ΕΚΕΙ και ΤΟΤΕ
Σύντροφοι , με χαρά σας ανακοινώνω ότι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον σ. ΚώσταΦ16 ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ (Μπρρρ...) η συγκέντρωση-συνάντηση να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/6 .
Επειδή όμως δεν μπορώ να παραβώ τελείως τις δημακρατικές αρχές μου έχω δύο προτάσεις για το που. Η πρώτη είναι αυτή που έχω πραναφέρει ένα απλό ταϋλανδέzικο 'ταβερνάκι' με αυθεντική κουζίνα στον Πειραιά (στην οδό Νοταρά κοντά στα δικαστήρια) με αντιπροσωπευτικό μενού της ταϋλανδέζικης κουζίνας που θα μας στοιχίσει από 10-15 ?/άτομο (χώρια τα ποτά)ή διαφορετικά σε κάποια μεγάλη καφετέρια της παραλιακής (μέχρι Γλυφάδα) που θα καθορίσει ο ΚώσταςΦ16 (χεχε στο πέταξα το μπαλάκι  :bounce:).
Στείλτε μου πμ από τώρα μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ πόσοι ενδιαφέρεστε και την Παρασκευή στις 12.00 θα ακοινώσουμε το ΠΟΥ.
Sa wat dee-khrap  
 

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Μηνύματα
289
Like
0
Πόντοι
1
να παρετε και ενα λαπτοπ με καμερα για να "παραστουμε" και εμεις που μενουμε μακρια!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom