Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν, ένα μικρό κολπάκι που μπορεί να βοηθήσει :)

Καταρχήν πρόσεξε τη διεύθυνση των σελίδων: για παράδειγμα η τελευταία είναι

ενώ η πρώτη είναι

το τελευταίο νούμερο (το 0 εδώ, το 10050 στην προηγούμενη περίπτωση) είναι ο αριθμός δημοσιεύσεων που η σελίδα αυτή "παρακάμπτει" (φαντάσου το σαν μια μεγάλη λίστα, όπου του λέει να παρακάμψει τις πρώτες 10050 καταχωρίσεις). Τώρα, η κάθε σελίδα έχει 15 καταχωρίσεις, άρα 10050 / 15 = 670: με άλλα λόγια του λέει να παρακάμψει τις πρώτες 670 σελίδες και να πάει στην 671.

Για να πας σε μια τυχαία σελίδα (π.χ. στη σελίδα 214) αρκεί ο τελευταίος αριθμός να είναι το (n-1)*15, στο παράδειγμά μας (214-1)*15=3195. Άρα το link θα πρέπει να είναι το

Άρα "ποτέ μη λες ποτέ"  :)

πολυ καλο θα ελεγα,εισαι πρωτος

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κυκλαδες LB είναι αυτό?

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα κωστα εχω διαβασει παρα πολλες σελιδες αυτου του thread , οχι ολες γιατι ειναι μακραν το μεγαλυτερο το ατιμο :2funny: και το ταξιδι θα το κανω εστω και μονος τον ιουλιο αφου απ' οτι καταλαβα γινεται και ετσι να περασεις πολυ καλα.απλα θεωρω οτι ειναι καλυτερα με μερικους καλους φιλους.πες μου μονο λιγο αν μπορεις για τον καιρο στην pattaya τον ιουλιο ,βλεπω στο yahoo οτι αυτην την εποχη πεφτει πολυ βροχα ετσι θα ειναι και τοτε?

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
pattaya τον ιουλιο ,βλεπω στο yahoo οτι αυτην την εποχη πεφτει πολυ βροχα ετσι θα ειναι και τοτε?
όσο να πεις θα ρίχνει και λιγάκι ... έτσι για να spa η μονοτονία ... αλλα μάλλον αυτό καλο κατά βάθος είναι :)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
και το ταξιδι θα το κανω εστω και μονος τον ιουλιο αφου απ' οτι καταλαβα γινεται και ετσι να περασεις πολυ καλα.απλα θεωρω οτι ειναι καλυτερα με μερικους καλους φιλους.

σαν πρωτο ταξιδι, καλο θα ηταν να εχεις το πολυ 1 φιλο μαζι σου, που αποδεδειγμενα ομως να ειναι καλος συνταξιδιωτης, να τα βρισκετε γενικα.
στο επομενο, που σιγουρα θα υπαρξει (γιατι στην thai κανενας δεν παει μονο 1 φορα), θα πας μονος σου.
στανταρ πραγματα.

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σαν πρωτο ταξιδι, καλο θα ηταν να εχεις το πολυ 1 φιλο μαζι σου, που αποδεδειγμενα ομως να ειναι καλος συνταξιδιωτης, να τα βρισκετε γενικα.
στο επομενο, που σιγουρα θα υπαρξει (γιατι στην thai κανενας δεν παει μονο 1 φορα), θα πας μονος σου.
στανταρ πραγματα.

αυτο το βλεπω αλλα επειδη τετοια ταξιδια για τα στανταρ μου ειναι πολυτελεια λεω να περασω οσο το δυνατον καλυτερα σ αυτο γιατι μεχρι το επομενο θα περασει τουλαχιστον χρονος .οσο για τους φιλους μιλαμε για αδερφικους και ιδιων πεποιθεσεων.και μια παρακληση για τους εμπειρους του thread ,οταν καποιος νεωτερος κανει μια ερωτηση που εχει απαντηθει σε παλαιοτερο post ας γραφουν αν γινεται τον αριθμο του ωστε να το βρισκουμε αφου το thread ειναι τεραστιο για να διαβαστει ολοκληρο.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
για τον καιρο στην pattaya τον ιουλιο ,
εχω παει διαφορους μηνες στην πατταγια, χωρις κανενα προβλημα καιρου, και γω εξεπλαγην, περιμενα την θερινη περιοδο να γινεται χαμος, τον περασμενο ιουλιο ημουν 5 με 15.  εριξε δυο βροχες η μια λιγο δυνατη, εκεινη τη μερα ετρωγα με το τιλακ στο  nam sig τα καβουρια και τις tiger και χαζευαμε απο τη  τζαμαρια τη βροχη, η μεγαλη εκπληξη ηταν οταν ειδαμε ομαδα σουμο (γιαπωνεζοι)  να τρεχουν να πανε στο royal twins και να σερνουν απο μια πανκοντη ταιλανδεζα μαζι του ο καθενας, πολυ γελιο, γερμανοι τουριστες τους φωτογραφιζαν.
γενικα κανενα προβλημα καιρου στην πατταγια, νοεμβρη και γεναρη υπνος το βραδυ χωρις a/c.
το φαινομενο του θερμοκηπιου εχει αλλαξει τα δρωμενα και εκει.
ο goerge 31 τι λεει?
πως το τριβουν το πιπερι στην πατταγια?  :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
όσο να πεις θα ρίχνει και λιγάκι ...
ρε κυκλαδες, δεν ειναι παλιοπουκετ η πατταγια.
η μονη βροχη που μας γαμησε στην πατταγια ηταν η "μεγαλη" βδομαδα του σονγκραν τον απριλη, never again...
pkdirec,    μονος να πας, αστο ροκο να τραγουδαει, συμπαθα τον , ειναι σε στερηση το παιδι, εχει να παει 8 μηνες, το μυαλο δεν ειναι καθαρο, τα μελη τρεμουν , το βλεμα ειναι αοριστο και θολο..
ειναι και 70 οι γαμημενες...
ροκο, σε ευχαριστω και μεσω φορουμ για την συζητηση χθες, με βοηθησε απιστευτα.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια επειδη βλεπω κατι ladyboys που δεν φαινονται με το τιποτα,μοτ φαινεται πολυ ευκολο να την πατησεις,ειδικα μετα απο μερικα ξυδια.φανταζομαι οτι ειναι σε αλλες πιατσες κ μαγαζια αλλα ποτε δεν ξερεις.ειναι προσβλητικο να τις ρωτησεις? υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος να τις καταλαβεις? εμενα προσωπικα αν παω κ μου πεταξει καμια πουτσα εξω θα παθω σοκ σιγουρα.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επισης με το ακαπωτο τι γινεται ρε μαγκες.δεν λεει η καποτα στην πιπα ρε πουστη δεν εχει νοημα καθολου

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ρε παιδια επειδη βλεπω κατι ladyboys που δεν φαινονται με το τιποτα,
θελεις να ρωτησεις αυτους ου δεν τρομαξαν μολις ειδαν την π@@@ ?
θες να σου πω ποιοι ειναι?
ας σηκωσουν το χερι.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ρε κυκλαδες, δεν ειναι παλιοπουκετ η πατταγια.
φέτος ήταν η πρώτη χρονια στο πουκετ που έβρεχε συνεχεια και να σου πω την αλήθεια ήταν και η δικη μου πρώτη που είδα συνεχόμενες βροχές ...όμως γενικά ρίχνει τον λεγόμενο χειμώνα συχνά πυκνά !τώρα pattaya έχει λιγότερες βροχές αλλα ας μην ξεχνάς ότι μιλάμε  για την ίδια χωρα  :cheesy:
φυσικά τυχαίνει περιόδους να μην ρίχνει ψιχάλα και άλλες να μην σταματα ...μπορεί δηλαδή να πας εσύ πρώτο δεκαήμερο εγώ δεύτερο και ο ουτοπικός τρίτο και ο 1 από τους 3 να μαρτυρήσει  :2funny:
άρα όταν κάθεσαι πόλους μήνες κάτω τα βλέπεις όλα  :)
και ας βρεθεί ένας να μου πει ότι θα πάει ιούνιο-ιούλιο-αύγουστο και δεν θα δει βροχές  :headbang:  :2funny:

εκτος και αν εγώ πηγαίνω σε διπλανή χωρα και φαντάζομαι ότι είμαι στην ταϊλάνδη  :think:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ρε παιδια επειδη βλεπω κατι ladyboys που δεν φαινονται με το τιποτα,μοτ φαινεται πολυ ευκολο να την πατησεις,ειδικα μετα απο μερικα ξυδια.φανταζομαι οτι ειναι σε αλλες πιατσες κ μαγαζια αλλα ποτε δεν ξερεις.ειναι προσβλητικο να τις ρωτησεις? υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος να τις καταλαβεις? εμενα προσωπικα αν παω κ μου πεταξει καμια πουτσα εξω θα παθω σοκ σιγουρα.
Οποια βλεπεις πανω απο 1.60,ειναι υποπτη...Βεβαια εχω δει και 1.70,ενα θεικο πλασμα,που ηταν κανονικη...Στην αρχη δεν ειναι δυσκολο να τη πατησεις...Σιγα σιγα ομως εξασκηται το ματι,χωρια που τις καταλαβαινεις και απο το τροπο συμπεριφορας..
Απλα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,ΔΕ τη πεφτεις σε πανω απο 1.60 και δε πινεις πολλα ξυδια ωστε να εισαι νηφαλιος...
Για να μη βρεθεις στη δυσκολη θεση,μολις βγαλει τη φουστα στο δωματιο,να δεις "kinder-εκπληξη"...

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου θα πας Ταυλανδη και δεν θα δοκομασεις ladyboy; ;)και βεβαια φαινονται,ειναι πιο ομορφες απο τις κοπελες :huh:μονο απο εκει,καθε μπαρ εχει και ενα -δυο σιγουρα :sunglasses:ειναι παντου εκτος απο lucifer,μονο μερικες μπαινουν.
Ρωτα την δεν ειναι κακο :grin:αν σου πει οτι εχει περιοδο και θα σου παρει μονο πιπα κατα 99% ειναι :2funny:
Παρε τουλαχιστον μια post-op να μην σοκαριστεις απο το θεαμα :2funny:
Ποιος φοβαται τα ladyboy?ατρομητοι Ελληναραδες? :grin:
F16-Roko ψυχοθεραπεια,και μεις;

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λες να χασουμε την παρθενια μας στην TAI ...εγω θα τις ψαχουλευω στον δρομο για το ξενοδοχειο καλου-κακου...

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Νησιωτη τι γινεται στα σογια μας??? :2funny: :2funny: :2funny:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
lekes να σηκωνεις την φουστιτσα πρωτα και να κοιτας ταυτοτητα μπορει να λεει βαγγελης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom