Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μια ταυλανδεζα που εχει βιωσει ή βιωνει το δυτικο τροπο ζωης... ξεκιναει να αλλαζει τα στανταρ της... και νιωθει μπερδεμενη... σαν το ψαρι που βγηκε απο το νερο και σπαρταραει ... και δεν μπορει κατω απο αυτες τις συνθηκες να δωσει αυτο που απλοχερα δινει οταν βρισκεται στην ταυλανδη !!!

εγω κατα καιρους εχω βγει με ταυλανδεζες εδω στην ελλαδα... και θα σας πω οτι ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φρέσκα νέα απο ΒΚΚ.
Εχθές στις 14.30 ένας Γιαπωνέζος γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου μια Ταιλανδέζα και στην συνέχεια αυτοκονησε πέφτοντας απο τον 5ο όροφο του διαμερίσματος της κοπέλας.Το περιστατικο συνέβη στην Sukhumvit soi 4(NAna mansion) στο διαμέρισμα της κοπέλας.Η κοπέλα ήταν απο το mukdahan Ισααν.Ηλικία 26 χρονών και ο Γιαπωνέζος 31.Η αστυνομία είπε πως ήταν μέλος της Γιακούζα της ΒΚΚ καθώς αναγνωρίστηκαν τα τατουάζ που είχε στο κορμί του.Το ζευγάρι είχε σχέση τα τελευταία 4 χρόνια.
Η κοπέλα δούλευε στο Νανα Πλάζα kai sυγκεκριμένα στο Rainbow 2.

πηγη:Ουτοπικός tilac

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
εγώ με την σειρά μου θα ενημερώσω ότι παντρεύτηκε ο μανούσος εδώ στο νησί και του εύχομαι bio ανθόσπαρτο ... εθεάθη εχθές  :cheesy:

πηγη: τα ίδια μου τα ματια ( το 3 παιδί από το νησί φέτος )  :grin:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τελικα αποφασιστηκε τα φιλαρακια θα ακολουθησουν οκτωβρη 12-14 μερες..το θεμα ειναι για που?. εχω διαβασει κ εχω καταλαβει τι παιζει σε καθε μερος,βεβαιως αλλιως ειναι να διαβαζεις κ αλλιως να εχεις παει.κ οσο πιο πολλες πληροφοριες παιρνω τοσο πιο πολυ μπερδευομαι.μπανγκοκ θα παιξει οπωσδηποτε εστω για 3 μερες το θεμα ειναι οι αλλες που?πουκετ η παταγια.για πουκετ ελεγα αλλα διαβαζω και εδω και σε ξενα φορουμς οτι παταγια γινεται της κολασεως :rockon:.να αναφερω οτι θα ειματε 4 ατομα γυρω στα 30 κ κανενας δεν εχει ξαναπαει .μπορειτε να μου στειλετε pm με αποψεις.ευχαριστω προκαταβολικα

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και αλλα φρεσκα νεα. Χθες πιασανε μια πεταλουδιτσα, η οποια ειχε κλεψει μια τσαντα ετερης πεταλουδιτσας. Η ειδηση ειναι οτι εγινε μεσα στην lusifer. Κωστα για προσεχε εκει που πας αργα τα βραδυα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

πηγη:pattayacitynews

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
σιγα μην το σκεφτηκες και πολυ. σου φυγε καθολου απο το μυαλο?

Ναι..γιατι σκεφτομουνα το Βιετναμ..Με σενα θα τα πουμε και απο κοντα. Εχεις πολλες ενδιαφερον πληροφοριες απ'οτι εμαθα  :cheesy:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παιδια δεν καταλαβαινω γιατι ασχολουμαστε
ολοι με εναν  :jerking:
που ουτε καν εχει παει TAH
Κακως φιλε Κωστα τον εστειλες να παει κανη SEX
ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ

takh δεν πας να τριψεις κανα πιπερι? αντε γιατι το γαμισαμε.σταματα λεμε. τελος.finish. the end.σε τι γλωσσα να στο πουμε εσενα?
γιατι συνεχιζεις να γαμας το thread? γιατι προκαλεις με τα λεγομενα σου?

το ποιος τραβαει ζορι η κατι αλλο φαινεται...
γιατι εγω μπορει να μην πηγα ακομα Ταυλανδη αλλα δεν βαραω μαλακια
γιατι δοξα το θεο κατακτησεις πολλες ακομα και με ελεινιδες,απλα
μου τι δινει η συμπεριφορα τους.Κοψε λοιπον.Στο φιναλε δεν εβρισα
κανεναν,απλα ρωτησα 5 πραγματα και αλλα τοσα ισως που δε χρειαζονταν.
Αυτος ειμαι και αμα σου αρεσω. Αν δε σου αρεσω να μην απαντας.
Ελπιζω να σταματησει εδω η επιθεση εναντιον μου εκ μερους σου.

και επειδη εισαι ξερολας για πες μου σε ποια σελιδα του thread  απαντηθηκε
αυτο που ρωτησα με τα safe box ? (το ποσο ασφαλη ειναι,ποσα ψηφια εχει κωδικο κτλ).
αντε για πες μου να ανατρεξω στην αντιστοιχη σελιδα να το ξαναδιαβασω.
Επισης ρωτησα πως παμε αμεσως σε μια σελιδα π.χ στην 120 χωρις πολλα κλικ απο την
αρχη η το τελος αλλα δεν απαντησε ποτε κανεις.αντε για πες εσυ που τα ξερεις ολα

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνιστη john η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι οτι δεν υπαρχει τροπος :tickedoff: , το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να χτυπας το τελευταιο απο τα νουμερα των σελιδων για να εμφανιζει την επομενη διαδοχη σελιδων κ.ο.κ.ειναι δυστυχως ο ποιο γρηγορος τροπος. η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν εχω παει ταυλανδη αν και με ολα αυτα που διαβαζω εδω το εχω αποφασισει. υπηρχε μια σκεψη να παμε τελος του μηνα αλλα οι κολητοι δεν μπορουσαν και το αφησαμε ,μαλλον για ιουλιο.παντως θελω κι εγω να τονισω πως το σαιτ ειναι ενημερωτικο , το κυριως ,κατα τη γνωμη μου, θεμα θα πρεπει να ειναι η ενημερωση απο την πλευρα των εμπειρων σε καποιο τομεα που μας ενδιαφερει μελων εμας ολων που δεν ξερουμε και θελουμε να μαθουμε.δεν εχει σημασια αν η αποψη του καθενος ειναι σωστη η λαθος ,αυτο ας το φιλτραρει ο καθενας .σ αυτο που θελω να καταληξω ειναι πως αν δεν ρωτησεις πως θα μαθεις :huh:.τελος αν καποιος-οι θα ειναι τον ιουλιο εκει ας το γραψει αν θελουν να τα πουμε και απο κοντα στη χωρα του χαμογελου οπως γραφουν αυτοι που ξερουν 

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου και χαιρομαι που συμφωνουμε
και στο γνωστο θεμα. Δυστυχως και εγω αυτο φοβομουν για τις σελιδες...

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά έστειλε μέιλ σε αρκετά ξενοδοχείο 3 και 4 αστέρων στην περιοχή Patong Beach και ρώτησα αν μπορούμε να φέρνουμε τα κοριτσάκια το βράδυ ελεύθερα στο ξενοδοχείο (διαφορετικά δεν έχει νόημα να κλείσουμε σε ένα ξενοδοχείο που σου τα πρήζουν όταν πας το βράδυ με παρέα).Οι περισσότερες απαντήσεις είναι σαν το μέιλ που ακολουθεί:

Greetings from Club Bamboo.

Thank you very much for your interesting to stay at Club Bamboo.

The hotel policy we are not charge the joiner.

Could you please confirm me back what kinds of room types are you interesting. The hotel rooms have 7 room types, you can also check it with the hotel website:.

For any assistance or questions please don't hesitate to contact me.

I am looking forward to  get your confirm back sooner.

Warm regards,

Suzanne van den Adel
Assistant General Manager

Ερώτηση: Mπορούμε να τους εμπιστευτούμε όταν μας λένε ότι δεν χρεώνουν επιπλέον ή θα πάμε εκεί και θα μας τα γυρίσουν?Απευθύνομαι στο έμπειρους στο φόρουμ.Και όσοι γνωρίζουν ας προτείνουν κάποια 4άστερα ξενοδοχεία στην Patong Beach που είναι Joiners Free και αξίζουν.Βοηθήστε τους νέους επισκέπτες ;)

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Παιδιά έστειλε μέιλ σε αρκετά ξενοδοχείο 3 και 4 αστέρων στην περιοχή Patong Beach και ρώτησα αν μπορούμε να φέρνουμε τα κοριτσάκια το βράδυ ελεύθερα στο ξενοδοχείο (διαφορετικά δεν έχει νόημα να κλείσουμε σε ένα ξενοδοχείο που σου τα πρήζουν όταν πας το βράδυ με παρέα).Οι περισσότερες απαντήσεις είναι σαν το μέιλ που ακολουθεί:

Greetings from Club Bamboo.

Thank you very much for your interesting to stay at Club Bamboo.

The hotel policy we are not charge the joiner.

Could you please confirm me back what kinds of room types are you interesting. The hotel rooms have 7 room types, you can also check it with the hotel website:.

For any assistance or questions please don't hesitate to contact me.

I am looking forward to  get your confirm back sooner.

Warm regards,

Suzanne van den Adel
Assistant General Manager

Ερώτηση: Mπορούμε να τους εμπιστευτούμε όταν μας λένε ότι δεν χρεώνουν επιπλέον ή θα πάμε εκεί και θα μας τα γυρίσουν?Απευθύνομαι στο έμπειρους στο φόρουμ.Και όσοι γνωρίζουν ας προτείνουν κάποια 4άστερα ξενοδοχεία στην Patong Beach που είναι Joiners Free και αξίζουν.Βοηθήστε τους νέους επισκέπτες ;)

Τυπωσε το απαντητικο και κρατα μαζι σου και αν σε σταματησουν δειξε το και ολα οκ μετα
οτι επικοινωνια εχεις με το ξενοδοχειο τυπωσε την

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου και χαιρομαι που συμφωνουμε
και στο γνωστο θεμα. Δυστυχως και εγω αυτο φοβομουν για τις σελιδες...
Λοιπόν, ένα μικρό κολπάκι που μπορεί να βοηθήσει :)

Καταρχήν πρόσεξε τη διεύθυνση των σελίδων: για παράδειγμα η τελευταία είναι

ενώ η πρώτη είναι

το τελευταίο νούμερο (το 0 εδώ, το 10050 στην προηγούμενη περίπτωση) είναι ο αριθμός δημοσιεύσεων που η σελίδα αυτή "παρακάμπτει" (φαντάσου το σαν μια μεγάλη λίστα, όπου του λέει να παρακάμψει τις πρώτες 10050 καταχωρίσεις). Τώρα, η κάθε σελίδα έχει 15 καταχωρίσεις, άρα 10050 / 15 = 670: με άλλα λόγια του λέει να παρακάμψει τις πρώτες 670 σελίδες και να πάει στην 671.

Για να πας σε μια τυχαία σελίδα (π.χ. στη σελίδα 214) αρκεί ο τελευταίος αριθμός να είναι το (n-1)*15, στο παράδειγμά μας (214-1)*15=3195. Άρα το link θα πρέπει να είναι το

Άρα "ποτέ μη λες ποτέ"  :)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Τυπωσε το απαντητικο και κρατα μαζι σου και αν σε σταματησουν δειξε το και ολα οκ μετα
οτι επικοινωνια εχεις με το ξενοδοχειο τυπωσε την
μετά από μερικά χρονια στην χωρα , έχω καταλάβει ότι δύσκολα σου τα γυρίζουν όταν δεν δίνεις δικαιώματα !
παρόλα αυτά μονο φέτος αντιμετώπισα πρόβλημα σε κράτηση για φίλο ... μας ζόρισε να του δώσουμε τα λεφτά μπροστά  :headbang:
φυσικά του γύρισα την πλάτη και συνέχισα τον δρόμο μου  :cheesy: , γιατί πάντα όταν ψάχνεις βρίσκεις ... και ειδικά στην χωρα αυτήν που υπάρχουν πολύ καλές προσφορες  ;)

[sub]φυσικά από το Internet παίρνεις σχεδόν τις διπλάσιες τιμές[/sub]  :idiot:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Λοιπόν, ένα μικρό κολπάκι που μπορεί να βοηθήσει :)

Καταρχήν πρόσεξε τη διεύθυνση των σελίδων: για παράδειγμα η τελευταία είναι

ενώ η πρώτη είναι

το τελευταίο νούμερο (το 0 εδώ, το 10050 στην προηγούμενη περίπτωση) είναι ο αριθμός δημοσιεύσεων που η σελίδα αυτή "παρακάμπτει" (φαντάσου το σαν μια μεγάλη λίστα, όπου του λέει να παρακάμψει τις πρώτες 10050 καταχωρίσεις). Τώρα, η κάθε σελίδα έχει 15 καταχωρίσεις, άρα 10050 / 15 = 670: με άλλα λόγια του λέει να παρακάμψει τις πρώτες 670 σελίδες και να πάει στην 671.

Για να πας σε μια τυχαία σελίδα (π.χ. στη σελίδα 214) αρκεί ο τελευταίος αριθμός να είναι το (n-1)*15, στο παράδειγμά μας (214-1)*15=3195. Άρα το link θα πρέπει να είναι το

Άρα "ποτέ μη λες ποτέ"  :)

οπως επισης απλα μπορεις να γραψεις το νουμερο του ποστ που θελεις να πας... ετσι απλα και να πας :)

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οπως επισης απλα μπορεις να γραψεις το νουμερο του ποστ που θελεις να πας... ετσι απλα και να πας

και που μπορεις να το γραψεις αυτο στην αναζητηση?

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
[flash=344,434]
]
[size=10pt]αφιερωμένο στον doctortilac[/size]  :2funny:
γιατί διαλέγει πάντα τις ομορφότερες  :booty: