vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εγω πάντως γουστάρω τον Τζώνη
Λοιπον, εχω ενα ΦΟΒΕΡΟ λινκ για τους Πατταγιοπληκτους. Ειναι περασμενη ολη η Πατταγια και μπορεις να περπατησεις σε οποιον δρομο θελεις. Περνας απο τα μπαρ και τα μαγαζια οπως ειναι στην πραγματικοτητα. Μονο πιπες που δεν σου κανουνε... Εδω ο μιστερ ρωταω μπορει επι τελους να περπατησει στην Walking street και να μετρησει ποσα μετρα ειναι μονος του χωρις να κουραστει. Περιμενουμε αποτελεσμα...
Α, και το λινκ βεβαια
Ρε kylades μήπως πρέπει να την κάνουμε σε κάποιον πάσα.......
σκέφτεσαι αυτόν που σκέφτομαι .......
οχι τίποτα , μπας και ησυχάσουμε λίγο .......
κι΄άμα δεν του φτάνει και θέλει δυο , του δίνω και εγώ ακόμα μια .
αλλά..............................λες να μην τις αρέσει ? ?
πω πω βαρυνε πολυ το θρεντ
Γιαννάκη ....Αγαπητά παληκάρια σας χαιρετώ.
Έχω αφοσιωθεί στο διάβασμα του thread τις τελευταίες τρείς εβδομάδες και επιτέλους έφτασα στο τέλος του. Ομολογώ ότι ήταν εξαιρετικά αναλυτικό σχεδόν στο οτιδήποτε θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί να ρωτήσει.
σιγα μην το σκεφτηκες και πολυ. σου φυγε καθολου απο το μυαλο?Τελικα μετα απο σκεψη θα παω κι εγω ξανα τον αυγουστο
Φίλε solfezΛοιπον, εχω ενα ΦΟΒΕΡΟ λινκ για τους Πατταγιοπληκτους. Ειναι περασμενη ολη η Πατταγια και μπορεις να περπατησεις σε οποιον δρομο θελεις. Περνας απο τα μπαρ και τα μαγαζια οπως ειναι στην πραγματικοτητα. Μονο πιπες που δεν σου κανουνε... Εδω ο μιστερ ρωταω μπορει επι τελους να περπατησει στην Walking street και να μετρησει ποσα μετρα ειναι μονος του χωρις να κουραστει. Περιμενουμε αποτελεσμα...
Α, και το λινκ βεβαια
Ορίστε που φτάσαμε.σαμιωτες μαλλον κατι παιζει στον νομο μας με ταυλανδεζες ?
σαμιωτες καλημερα κατι εμαθα οτι παιζει και σε μας με ταυλανδεζες οποιος ενδιαφερετε ασ μου στειλη μηνημα να τα πουμε